Mivel annyira dicsértétek, ill. haverjaim is ajánlották leszedtem, hogy kipróbáljam.
Az egyetlen dolog, ami igazán zavar így elsőre az a sok féle "valuta", creditek, gold, xp vagy mi, amiből mindig kevés van, free xp, amit a research gomb mellé rak ki stb. Elsőre amerikai vonalon indultam el, a T1-et kimaxoltam és kb 7-8 csata után meg tudtam venni a T2 mediumot. Ez utóbbi elég béna alapjáraton, de a különböző kiegészítők is elég drágák (csak a motor kutatása 700 xp vagy mi körül van? egy meccsért kapok max 50-70-et?).
Ha jól emlékszem azt írtátok, hogy 28-án hardreset van, így azt hiszem nem fogok túl sok időt ezzel tölteni, de érdemes lenne light tank vonalon maradni? Tetszett, hogy gyorsak és könnyen manőverezhetőek (legalábbis a tier 2 light tankoktól ezt láttam T1 egy bádogdoboz mókuskerékhajtással), de a lövegeik ultragyengék.
A különböző kiegészítők mint távcső, álcaháló stb, minden tankról átvihető a másikra? 500-600K creditbe kerül/db, ami testvérek között is 2-300 battle. (bár gondolom premiummal könnyebb, de ahhoz gold kell, amit meg venni lehet?)
Szerkesztette: Nevl 2011. 02. 23. 09:22 -kor