HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#681 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 20. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 02. 20. 13:08

Mikor meg lett, a párduc, nyavajogtam, hogy az alap 7,5cm L/70-es löveg használhatatlan olyan ütközetekben, ahová a Párducot bedobja a játék.
Erre most meglett a Párduc II és ugyanez az alaplövege :(
Most van egy tier IX-es tankom egy tier VI-os löveggel, amellyel a játék bedob tier IX-es X-es ellenfelek közé.
Így képtelenség XP-t szerezni a fejlesztéshez. Gyakorlatilag használhatatlan pénznyelő az alap Párduc II :(

Most a régebbi járgányaimmal próbálok elég free XP-t szerezni, amit majd drága aranyért átváltok a Párduc II-höz, hogy tudjak rá lánctalpat, tornyot, löveget venni.

Pedig ahogy látom, szeretik a népek. Elég gyors és erős.

#682 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 20. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 02. 20. 14:15

Pedig ahogy látom, szeretik a népek. Elég gyors és erős.

Elég gyors már a közepes motorral (ez a motor volt a Párduc csúcsmotorja) is. Az alap toronnyal 1650 a HP-je, tehát elég jól bírja a gyűrődést.
Ez rendeben is van, de az alaplövege nagyon gyenge képtelenség vele XP-t szerezni, mert a Párduc II-őt már elég brutál ellenfelek közé dobja a játék. Ezek ellen a 7,5cm L/70 gyakorlatilag hatástalan. :(
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#683 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 02. 21. 08:05

az IS-3-nál a 122mm D25-T-s löveg ugyan olyan puncipöcögtető, mint a standard 122-es? T-54-est 2m-ről nem sebzi, de még a karcolás nyomait sem látni. :)

#684 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 21. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 02. 21. 08:05

az IS-3-nál a 122mm D25-T-s löveg ugyan olyan puncipöcögtető, mint a standard 122-es? T-54-est 2m-ről nem sebzi, de még a karcolás nyomait sem látni. :)

Ha jó helyen találod el, akkor nagyobb az esély az átütésre.
Nekem jobban bejön, bár lehet csak bebeszélem magamnak....;)

#685 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 02. 21. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 02. 21. 07:34

Ha jó helyen találod el, akkor nagyobb az esély az átütésre.
Nekem jobban bejön, bár lehet csak bebeszélem magamnak....;)

ok, csak azért kérdem, mert a számok alapján különbség nincs a két típus között, az újratöltési időt leszámítva.
viszont ha olyan, akkor nem cseszem el rá az xp-t, hanem fejlesztem a tornyot és a magasabb tier-ű löveget. :)

még egy kérdés: a 700LE-s motorral érdemes vacakolni? kell az a +50LE?

#686 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 21. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 02. 21. 08:41

ok, csak azért kérdem, mert a számok alapján különbség nincs a két típus között, az újratöltési időt leszámítva.
viszont ha olyan, akkor nem cseszem el rá az xp-t, hanem fejlesztem a tornyot és a magasabb tier-ű löveget. :)

még egy kérdés: a 700LE-s motorral érdemes vacakolni? kell az a +50LE?

Van a lövegnél változás, az átütés nagyobb pontszámmal bír, ezért is drágább !
Érdemes kimaxolni mindent, a +50 Le érezhető lesz pl. elindulásnál, helyben fordulásnál, szóval kell az Neked...;)

szerk: Közben ránéztem a lövegekre, mert beugrott, hogy tényleg van egy fölös átmenet.
Én megvettem azt is a gyorsabb töltése miatt, de a BL-9 az igazi.
De amit Te említettél, azt át lehet ugrani....csak engem idegesített a "hátrány" a töltés lassúsága miatt.

Szerkesztette: Yep 2011. 02. 21. 11:11 -kor

#687 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 02. 21. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 02. 21. 10:06

Érdemes kimaxolni mindent, a +50 Le érezhető lesz pl. elindulásnál, helyben fordulásnál, szóval kell az Neked...;)

szerk: Közben ránéztem a lövegekre, mert beugrott, hogy tényleg van egy fölös átmenet.
De amit Te említettél, azt át lehet ugrani....csak engem idegesített a "hátrány" a töltés lassúsága miatt.

ok, köszi, akkor kihagyom ezt a löveget. :)

#688 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 21. 17:48

Leoparddal van valkinek tapasztalata? Volt ugyanis elég free xp-m + pénzem, így gondoltam kipróbálom, még wipe előtt.
Az első 6 csata alakulása: az első bekapott lövésből 2x ellőtték a lánctalpamat, 3x meg a motort... Ennyire sérülékeny lenne még saját tier-es ellenfelekkel szemben is? Mondjuk ha belegondolok, én is eléggé könnyen lövöm ki őket, amikor szembejön egy (egyszer megkaptam már a csaló jelzőt is egy ilyen után: még nem is látott, és elsőre kilőttem a kiszámítható felbukkanási pont + 100%-os crew + binocular telescope-nak köszönhetően :) Viszont valahogy a PzIIIA-val jobban boldogulok a nagyok között, inkább csak simán kilőnek 1-2 lövésből, mint kapásból mozgásképtelenre.

#689 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 07:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 02. 21. 17:48

Leoparddal van valkinek tapasztalata? Volt ugyanis elég free xp-m + pénzem, így gondoltam kipróbálom, még wipe előtt.
Az első 6 csata alakulása: az első bekapott lövésből 2x ellőtték a lánctalpamat, 3x meg a motort... Ennyire sérülékeny lenne még saját tier-es ellenfelekkel szemben is? Mondjuk ha belegondolok, én is eléggé könnyen lövöm ki őket, amikor szembejön egy (egyszer megkaptam már a csaló jelzőt is egy ilyen után: még nem is látott, és elsőre kilőttem a kiszámítható felbukkanási pont + 100%-os crew + binocular telescope-nak köszönhetően :) Viszont valahogy a PzIIIA-val jobban boldogulok a nagyok között, inkább csak simán kilőnek 1-2 lövésből, mint kapásból mozgásképtelenre.

Én ha artyt használok és rohan felénk egy Leopard, akkor mindig mellé lövök, mindig leesik a lánctalp.
Vettem én is anno egyet, de valahogy nem jött be. Le is cseréltem....
De vannak ügyes Leopard-osok.
Szerintem az a sok fejlesztés amit rá kell fordítani, az nincsen arányban azzal, amit nyújt !

#690 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 02. 22. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 02. 21. 10:06

tegnap megnéztem ezt a löveg dolgot és sajnos meg kellett vennem, mert csak ezen az ágon fejleszthető ki az IS-4. viszont ezt egy felesleges fejlesztésnek érzem.

#691 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 07:58

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 02. 22. 07:45

tegnap megnéztem ezt a löveg dolgot és sajnos meg kellett vennem, mert csak ezen az ágon fejleszthető ki az IS-4. viszont ezt egy felesleges fejlesztésnek érzem.

Én is nézegettem, hogy mi a péknek vettem meg anno, de most, hogy rávilágítottál a dolgokra, így már értem ;)
Bár nem hiszem, hogy meglesz az IS-4 a hard reset-ig. (nekem)
Ez van.

Szerkesztette: Yep 2011. 02. 22. 07:59 -kor

#692 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 02. 22. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 02. 22. 06:58

Én is nézegettem, hogy mi a péknek vettem meg anno, de most, hogy rávilágítottál a dolgokra, így már értem ;)
Ez van.

nekem biztos, hogy nem lesz meg. örülök, ha kimaxolom az IS-3-at. :)

#693 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 02. 22. 08:58

Ez van.

Én eladtam a járgányaim felét és minden XP-met beváltottam, hogy hardreset előtt meglegyen a Párduc II.
Meg is lett. De a 7,5cm-es L/70-es löveggel használhatatlan. Időm meg nem sok lesz játszani, hogy a régi Párduccal még a reset előtt összeszedjem a Párduc II fejlesztéshez szükséges XP-t.
Szóval nekem Párduc II van is, meg nincs is. :)

Ráadásul valahol olvastam, hogy sokan panaszkodtak, hogy a Párduc II túl erős, ezért a fejlesztők a reset utáni verzióban legyengítik pár tulajdonságát.

Ez érdekes, mert szerintem a 3 csúcs közepes tank közül a T-54 és az M26 Pearshing is jobb a Párduc II-nél (páncélzatban biztosan, és mindkettő jóval kisebb célfelület).
Kép

#694 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 10:11

Párduc II-nek van egy érdekes, egyedi lövege:
7,5cm KwK 45 L/100
Sebzése picike, de a páncélátütése és tűzgyorsasága jó.
Érdemes ezt megvenni? Van vele tapasztalata valakinek?

Párduc II lövegei (felülről a harmadik):
Kép
Kép

#695 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 02. 22. 10:11

7,5cm KwK 45 L/100

Én 2 tierrel el vagyok maradva, így passz, de most elfogadnék egy ilyen átütéssel bíró ágyút a VK-ra :)
Pénzem nem lesz a Pantherre sem, így inkább próbálgatok minden mást (SPG, AT), hogy hardreset után melyik irányba induljak el.
Ugyanez az ág ugyanis nem tudom mennyire lesz érdekes, főleg, hogy nem lesz napi fix aranybevétel...

#696 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 17:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 02. 22. 10:11

7,5cm KwK 45 L/100

Párduc II lövegei (felülről a harmadik):
Kép

Nekem jók a tapasztalataim az L/100 löveggel.
Jól jött vele az XP meg a zsozsó, mert szinte mindent átvisz, nagyon pontos és baromi gyorsan lehet vele puffogtatni (a damage/min értéke nagyobb mint a 88mm L/71-é és csak 5 mm-el kisebb a penetration)
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#697 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Verghaust - Dátum: 2011. 02. 22. 18:24

Nekem jók a tapasztalataim az L/100 löveggel.
Jól jött vele az XP meg a zsozsó, mert szinte mindent átvisz, nagyon pontos és baromi gyorsan lehet vele puffogtatni (a damage/min értéke nagyobb mint a 88mm L/71-é és csak 5 mm-el kisebb a penetration)

Köszi.
Akkor ha meg lesz rá az XP, akkor megveszem. Annál is inkább, mert ehhez nem kell előbb megvennem a komolyabb futóművet és tornyot.
Kép

#698 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 20:39

Felraktam a 7,5cm KwK 45 L/100-at a Párduc II-re:
Kép
Érdekes egy löveg.
Igazad volt, tényleg nagyon pontos és gyors.
Páncélátütés terén is rendben van.
Furcsa, hogy úgy szerzek vele sok xp-t, hogy szinte alig van killem, viszont rengeteget sebzek vele :)

Végre használhatóvá vált a Panther II.
Kár, hogy kimaxolni már nem nagyon lesz időm...
Az az igazság, hogy én eddig sem igazán vártam a hard resetet, ezek után meg már pláne nem....
Kép

#699 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 23. 09:20

Mivel annyira dicsértétek, ill. haverjaim is ajánlották leszedtem, hogy kipróbáljam. :)

Az egyetlen dolog, ami igazán zavar így elsőre az a sok féle "valuta", creditek, gold, xp vagy mi, amiből mindig kevés van, free xp, amit a research gomb mellé rak ki stb. Elsőre amerikai vonalon indultam el, a T1-et kimaxoltam és kb 7-8 csata után meg tudtam venni a T2 mediumot. Ez utóbbi elég béna alapjáraton, de a különböző kiegészítők is elég drágák (csak a motor kutatása 700 xp vagy mi körül van? egy meccsért kapok max 50-70-et?).

Ha jól emlékszem azt írtátok, hogy 28-án hardreset van, így azt hiszem nem fogok túl sok időt ezzel tölteni, de érdemes lenne light tank vonalon maradni? Tetszett, hogy gyorsak és könnyen manőverezhetőek (legalábbis a tier 2 light tankoktól ezt láttam T1 egy bádogdoboz mókuskerékhajtással), de a lövegeik ultragyengék.

A különböző kiegészítők mint távcső, álcaháló stb, minden tankról átvihető a másikra? 500-600K creditbe kerül/db, ami testvérek között is 2-300 battle. (bár gondolom premiummal könnyebb, de ahhoz gold kell, amit meg venni lehet?)

Szerkesztette: Nevl 2011. 02. 23. 09:22 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#700 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 23. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 02. 23. 09:20

Mivel annyira dicsértétek, ill. haverjaim is ajánlották leszedtem, hogy kipróbáljam. :)

Az egyetlen dolog, ami igazán zavar így elsőre az a sok féle "valuta", creditek, gold, xp vagy mi, amiből mindig kevés van, free xp, amit a research gomb mellé rak ki stb. Elsőre amerikai vonalon indultam el, a T1-et kimaxoltam és kb 7-8 csata után meg tudtam venni a T2 mediumot. Ez utóbbi elég béna alapjáraton, de a különböző kiegészítők is elég drágák (csak a motor kutatása 700 xp vagy mi körül van? egy meccsért kapok max 50-70-et?).

Ha jól emlékszem azt írtátok, hogy 28-án hardreset van, így azt hiszem nem fogok túl sok időt ezzel tölteni, de érdemes lenne light tank vonalon maradni? Tetszett, hogy gyorsak és könnyen manőverezhetőek (legalábbis a tier 2 light tankoktól ezt láttam T1 egy bádogdoboz mókuskerékhajtással), de a lövegeik ultragyengék.

A különböző kiegészítők mint távcső, álcaháló stb, minden tankról átvihető a másikra? 500-600K creditbe kerül/db, ami testvérek között is 2-300 battle. (bár gondolom premiummal könnyebb, de ahhoz gold kell, amit meg venni lehet?)

A kapott xp teljesítményfüggő, de az elején tényleg nem ad sokat, még egy sikeresebb csata után sem. Nekem úgy a 3-as tier-től kezdett rendesebben jönni az xp, addigra hagytam fel az öngyilkos rohangálással :)

Egyes kiegészítők átvihetők más tankokra (távcső, álcaháló, toolbox), a többi viszont nem, így ha nem szándékozod megtartani az adott tankot a késöbbiekben, azt felesleges megvenni. Majd ha lesz több tankod, akkor gyorsabban is öszejön az a pénz, főleg hogy magasabb szinten több a kapott pénz.
Goldot majd pénzért lehet venni, egyelőre jön naponta ingyen 250, és most ezt premiumra kötöm el, amikor többet tudok játrszani, a többi napkon meg csk belépek hogy megpjam a gold-ot, és a már kimaxolt tankokkal szerzett xp-t váltom át freeXp-re. Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a gold/USD gold/EUR árfolyam.

Előrendelésről/élesbeállásról a hivatalos fórumoldal:
http://forum.worldof...903#entry399903

Szerkesztette: Myrsky 2011. 02. 23. 10:35 -kor

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37