HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#801 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 08. 11:39

Én szerintem maradok amcsi vonalon, de lehet, hogy a 2 M4 után összeszenvedem magmnak T29-is. Ezzel az egyetlen gond, hogy meg kell venni hozzá M3L-t, T1-et és M6-ot... első kettő... hát nem tudom, hogy jellemezzem, de finoman szólva kínszenvedés.
Nagyobb shermannal az egyetlen probléma, hogy nincs erősebb löveg hozzá csak pontosabb és valamivel több lövsé/min-t tud... így lehet a saját tierjében kicsit undergunned lesz, viszont az erősebbik motorral brutál gyors.

Arti vonal is poén, de mindegyik járgánynak nyitott a hátsó része, így sokkal könnyebb kilőni, mint néhány német/orosz versenytársat.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#802 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 09. 02:13

Koszi a valaszokat.
122mm loveg kifejlesztve, imadom :) csak lassan tolt picurt, de az elviselheto - kiveve kozelebbi harcokban.
Amugy az a wipe mikorra varhato ? van datum ?
A jövöd csakis rajtad múlik.

#803 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 09. 05:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Goody - Dátum: 2011. 03. 09. 02:13

Koszi a valaszokat.
122mm loveg kifejlesztve, imadom :) csak lassan tolt picurt, de az elviselheto - kiveve kozelebbi harcokban.
Amugy az a wipe mikorra varhato ? van datum ?

Szerintem(tünk), május előtt nem lesz, annyira klánháborút nyomják most, hogy nem kivitelezhető a dolog 1xre, ha csak nem loltractor harcot akarnak..;)

#804 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 09. 10:12

Tegnap sajnos nem jött össze ez a platoon, nem láttam fenn senkit.
Cserébe jól felhúztam magamat az idióta csapattársakon: első 10 csata mérlege: 2 győzelem, 8 vereség, 3-at éltem túl, de 21 killel zártam :)
Volt amelyikben 5 killt hoztam össze, az én oldalamon leirtottunk mindenkit, a túloldalon, amerre az összes nálam magasabb heavy ment kikaptak, ezután meg szépen lassan leirtottak minket. A legjobb viszont az volt, amikor a bázisunktól nem messze campelt a 2 top heavy, és így is elfoglalták azt... Már idegességemben én rohantam vissza a pálya felétől, de nem sikerült visszaérni. Szóval most jól fog jönni, hogy szombatig nem leszek gépközelben, így egy kicsit lenyugszok :)

Amúgy az arty-k szórásán módosítottak valamit? Csak mert a Wespevel volt, hogy 6 lövéssel körbelőttem az ellenfél arty-ját, de középre nem ment egy sem... Gyakorlatilag kirajzoltam a földre a robbanásokkal a szóródási kört :)

#805 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 09. 10:22

Az gun típustól, crew skilltől is függ, hogy mennyire szór, nekem most az M37-el 10-ből 7X találok, ha megvárom a max célzást... (pedig alig 75% a legénység)

Tegnap csak kb 2-3 meccsre volt időm, de egyiken 2 kill mellett azt hiszem, sharpshooter, rammer vagy mi és az assistos kitüntetés is összejött. Végén ellenfélnek csak német tier 6 vagy 7 artija volt 2%-ra lelőttem szegénykét majd beletolattam :D 1700 xp-t ért a történet, örülnék neki, ha mindig ennyi lenne :D

Lehet csak nincs szerencsém vele, de az M4A3-nak nagyon sérülékenyek az "alktarészei". Lánctalp állandóan leesik, crew member is gyakran sérül... a fenti csatában pl a loadert lőtték ki, így kb 1 lövés/perc átlagot tudtam produkálni :D

Mától lehet egyébként előrendelni?

Szerkesztette: Nevl 2011. 03. 09. 10:33 -kor

#806 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 09. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 09. 10:22

Az gun típustól, crew skilltől is függ, hogy mennyire szór, nekem most az M37-el 10-ből 7X találok, ha megvárom a max célzást... (pedig alig 75% a legénység)

Nekem is 75% a legénység, de valahogy az orosz artykkal jobb volt a találati arányom... Igaz azoknál az alacsonyabb tier-űek meg nem tudták keresztüllőni a pályát, a Wespe meg a 105-össel simán. Viszont az arty még mindig nem jó scout... egyik csatában a végén maradt náunk 3 arty, egy PZIIIA és egy hetzer. A PZ nem akart elmozdulni egy bokorból, így a hetzer meg én mentem előre felderíteni, ki is kaptunk ahogy kell :)

#807 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 09. 10:46

Egyik haverom viszi artit orosz vonalon és a mostani (talán SU5) SPG-je 14 lőszert bír vinni magával :D Így csaták végére rendszeresen scoutként és halála után pajzsként szolgál :D

#808 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 09. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 09. 10:46

Egyik haverom viszi artit orosz vonalon és a mostani (talán SU5) SPG-je 14 lőszert bír vinni magával :D Így csaták végére rendszeresen scoutként és halála után pajzsként szolgál :D

Ez ismerős, addig én is eljutottam... Kissé meglepődtem amikor először láttam, hogy 14 lőszerem van... Mellé jött még a lassabb tűzgyorsaság, és a nagyobb szóródás. Ott tanultam meg igazán értékelni a minden lövés számít elvet :D

Az előrendelés amúgy valamikor március 8-15 között kezdődik, feltéve hogy nem csúsztatják el megint :)

Jah, és találtam a hivatalos fórumon egy ilyent:
"1USD=1EUR rate won't be in use, overall prices will be practically the same for both servers."
itt: http://forum.worldof...-release-notes/
Szóval 1 EUR több goldot fog érni, mint 1 USD. Látszik, hogy nem amerikai a fejlesztőcég :)

Szerkesztette: Myrsky 2011. 03. 09. 11:36 -kor

#809 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 09. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 03. 09. 09:12

Tegnap sajnos nem jött össze ez a platoon, nem láttam fenn senkit.

El is felejtettem említeni a nevem: Goody79
Bár lehet nem azonos tier-en vagyunk. Most a T-34-85 fejlesztéseken munkálkodok.
Egyik csata kezdetén egy német srác írta TS ip cimet.
Legyen szep napotok ! :)

#810 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 10:22

Azt kell mondjam nagyon jó tank az M4A3... tegnap két csatában is próbáltuk rusht, elsőben egy pziv-et és egy grille-t lőttem ki (+ferdinandot úgy 25% életétől szabadítottam meg), pedig elsőnek érkeztem a bázisra és túl is éltem :p
Másodikban pedig (világítótornyos pályán) bár kikaptunk, de mire kilőttek elintéztem 2 artit, egy mediumot és egy tank destroyert... sajna addigra lelőtték a lánctalpamat, a loader meghalt és az ágyú is megsérült... na meg minden csapattárs halott volt :p

Azt hiszem nem is veszek nagyobb tierbe tartozó tankokat, nincs kedvem, inkább artit fejlesztem. Milyen kiegészítőket lenne értelme venni szerintetek? Megvettem a jobb szellőztetést és a -10% loading timera gondoltam még. Viszont van még pár cucc, ami elgondolkodtató: +25% pontosság mozgás közben, 10%-al gyorsabb célzás, vagy a látótávolság növelés. Ezek közül nem tudom melyiket rakjam fel.

#811 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 10:37

Magasabb tier-ek amíg nincsen kimaxolva a tankod, tényleg szívás, utána viszont jó móka tud lenni. Tegnap éjjel pl. toltam 1 csatát Pantherral, új pálya, én voltam a top tank. A vége draw lett, de post mortem megkaptam a top gun és a sniper medált, plusz a defenderhez hiányzott 8%... A pálya egyik felét végigirtottam 2 másik tankkal, majd rohantam vissza a bázisra, mivel a heavyjeinket megint kinyírták. Itt még összejött 2 kill, plusz egy Tigrist lelőttem 5%-ra, egy KV3-at pedig 7-re (40-50%-ról mindkettőt). Aztán egy lánctalplelövés után telibekapott az arty, és ennyi volt.

Artynál a látótávolság növelés szerintem sokat nem számít, amúgy is a csapattársakra vagy utalva, hogy felderítsenek. A mozgás közbeni célzáspontosság szintén felejtős, nem hinném, hogy túl sokszor kell alkalmazni. A töltési/célzási sebesség csökkentés/kezelők skilljének növelése + álcaháló hasznos szerintem, meg esetleg a toolbox jöhet jól, ha kapsz egy kis ellen arty tüzet, és javítani kell valamit.

#812 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 03. 10. 10:37

Artynál a látótávolság növelés szerintem sokat nem számít, amúgy is a csapattársakra vagy utalva, hogy felderítsenek. A mozgás közbeni célzáspontosság szintén felejtős, nem hinném, hogy túl sokszor kell alkalmazni. A töltési/célzási sebesség csökkentés/kezelők skilljének növelése + álcaháló hasznos szerintem, meg esetleg a toolbox jöhet jól, ha kapsz egy kis ellen arty tüzet, és javítani kell valamit.

nem artihoz, hanem a Shermannhoz szeretném megvenni :) SPG-ből csak tier 3-as van szal oda semmiképp nem költenék el több 100K creditet (egyébként azt nem értem ,hogy a tier 1 és a tier 10 tankra miért kerülnek ugyan annyiba az extrák... nem reális)

#813 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 11:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 10. 10:47

nem artihoz, hanem a Shermannhoz szeretném megvenni :) SPG-ből csak tier 3-as van szal oda semmiképp nem költenék el több 100K creditet (egyébként azt nem értem ,hogy a tier 1 és a tier 10 tankra miért kerülnek ugyan annyiba az extrák... nem reális)

Ehh... olvasnom kellene, nem csak átfutni a kommenteket :D
Így már jobb választásnak tűnik a mozgás közbeni lövéspontosság :)
A látótáv növelésre én a "binocular telescope"-ot vettem meg, mivel azt lehet cipelni a tankok között.
A nem cipelhetőek közül én a töltés sebességgyorsítást venném meg egyedül, amúgy a camo net/toolbaox/telescope hármast pakolgatom a tankok között :)

Amúgy azoknak az extrák ára, amiket nem lehet átrakni másik tankra, plusz a crew fejlődése tényleg igazodhatna az adott tier-hez.
A Pantherral sokkal hamarabb alatt érte el a csapat a 100%-ot, mint a VK3002DB-vel. Az alacsonyabb tier-ű tankokkal meg egyik sem, pedig elég sok csatát toltam le velük.

Szerkesztette: Myrsky 2011. 03. 10. 11:33 -kor

#814 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 14:41

Az honnan látszik, hogy átvihető-e vagy sem az adott extra?

#815 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 10. 14:41

Egy kis lakattal a piktogram jobb felső sarkában. Ha nincsen lakat, akkor átvihető másik tankra is, ha van, akkor arra a tankra fixen rákerül és nem lehet utána leszedni. Amúgy most mintha csak 3 átvihető lenne: camo net, toolbox, binocular telescope.

#816 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 10. 15:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 10. 13:41

az az extra ami mellett van egy kis lakat, csak az adott tankra helyezhető fel, nem tudod másikra átpakolni.
értelemszerűen, ami nem lakatolt, azt tudod ide-oda pakolni.
figyelni viszont érdemes, mert én a SU-152-t eladtam álcahálóstul, sok százezer mínusz xp-ért. :)

ma mikor lesztek? :laugh:

#817 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 15:57

Én csak 9-10 felé...

M4A3-ra nincs álcaháló :) (bár lehet csak rosszul emlékszem)

#818 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 17:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 10. 15:57

Én csak 9-10 felé...

M4A3-ra nincs álcaháló :) (bár lehet csak rosszul emlékszem)

Leghamarabb én is, de nem 100%.

Álcaháló amúgy szerintem minden tankra van, bár nincs M4A3-am így csak a többi alapján tudok véleményt nyilvánítani az ügyben :)

#819 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 19:23

Ez az álcaháló amúgy látszik is ?
Láttam screenshotokat terepszinü tankokról, de nálam normal maradt.

#820 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 19:48

Az álcaháló nem látszik, amit láttál az skin mod volt.

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.