HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#941 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 04. 11:17

Engem is csuktak már össze 1 lövésből oldalról T20-al, azt hiszem az volt, amit Sutyi írt, berobbant a lőszer.

Howlitzer gunokat használ valaki? Light tankokon és artin kívül tökéletesen hatástalan minden más tankkal szemben, de többször is találkoztam pl. egy tigrissel, aki ilyennel kóricált a pályán.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#942 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 04. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 04. 11:17

Engem is csuktak már össze 1 lövésből oldalról T20-al, azt hiszem az volt, amit Sutyi írt, berobbant a lőszer.

Howlitzer gunokat használ valaki? Light tankokon és artin kívül tökéletesen hatástalan minden más tankkal szemben, de többször is találkoztam pl. egy tigrissel, aki ilyennel kóricált a pályán.

90mm és alatta szvsz értelmetlen, maximum 4-es 5-ös tierben lévő könnyű tankokon. Ott az artykat jól viszi, a nagyobb tankokat lehet rongálni vele némi modul damage reményében, mert ugye a squashlabda ágyúk maximum arra jók hogy tudják honnan lősz.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#943 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 04. 13:31

Elképzelhető egyébként, hogy a játékhoz lesznek majd különböző szabad fejlesztésű addonok, mint mondjuk a wow-hoz? Jó lenne pl. ingame sebzés mérő, én pl szeretném, ha jobban át lehetne alakítani a célzókákat, ill. hogy a távolságmérés ne csak célra tartás esetén működjön.

#944 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 04. 16:28

Modok: ilyesmiről még nem olvastam a hivatalos fórumon. A távolságmérésről már volt szó, de nem volt semmi pozitív visszajelzést a fejlesztőktől.

Viszont egy jó hír - nekem legalábbis: ha a beta kóddal járt valami promo tank, akkor azt visszakapják a hw után, még ha el is adta időközben az ember (így elvileg visszakapom a Valentine-t). Plusz megvan a closed beta óta játszóknak az ajándék tankja is: http://overlord-wot....-tanks-cbt.html
Ezek után szinte biztos, hogy nem fogok előrendelni, minek még1 premium tank a 2 meglévő mellé? :)

#945 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 05. 06:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 04. 04. 17:28

Modok: ilyesmiről még nem olvastam a hivatalos fórumon. A távolságmérésről már volt szó, de nem volt semmi pozitív visszajelzést a fejlesztőktől.

Viszont egy jó hír - nekem legalábbis: ha a beta kóddal járt valami promo tank, akkor azt visszakapják a hw után, még ha el is adta időközben az ember (így elvileg visszakapom a Valentine-t). Plusz megvan a closed beta óta játszóknak az ajándék tankja is: http://overlord-wot....-tanks-cbt.html
Ezek után szinte biztos, hogy nem fogok előrendelni, minek még1 premium tank a 2 meglévő mellé? :)

Mókás lesz, ahogy mindenki a prémium tankkal tolja a kezdeti időkben.....
De az is jó lesz, ahogy fogynak el a népek a játékból....iszonyat lassan lehet fejlődni prémium nélkül....
Lemorzsolódik ez is ahogy a többi játék...;)
Azért az első egy hónapra kíváncsi leszek....
Én biztosan az orosz medium vonalon maradok...az elég nyugis..

#946 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 05. 08:16

Érdekesek lesznek az új német heavy tankok is:

A Pz.VI Tiger(p) gyakorlatilag nem más, mint a VK3601(H) nehezebb változata:
Kép

Az E50 gyakorlatilag egy nehéz páncélzatú Panther 88mmL/71 löveggel:
Kép

Az E75 egy királytigris féleség 12,8cm L/55-ös löveggel:
Kép

Az E100 pedig egy tigris-maus keverék lesz vagy ilyen:
Kép
Vagy ilyen:
Kép

Bár számomra aki prémium nélkül fogom az egészet újra kezdeni, inkább a Pz.38(t)NA light tank lesz az érdekes :)
Kép
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#947 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 05. 12:18

Engem többször is elfogott a kétely, hogy tuti amcsi vonalon akarok-e elindulni, valahogy ha egy az egy ellen azonos tierű tankokkal kerülök össze (pl. T23 vs. T44/panther, vagy T20 vs T34-38?/Vk3002?) ált. alul maradok, ami nálam szemből 10%-ot üt az ellenfélen, vagy lepattan, rajtam mindig betalál és elég keményet sebez. Egyetlen előnye talán mindkét tanknak az alacsony profil, de ez se nyújt sok védelmet.

Ettől függetlenül okos játékkal elég jó eredményeket érek el, de nagyon kell figyelni.

#948 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 05. 12:42

http://www.nexusboar...-zecke-t297240/

kedvenc standardpanzer-koncepcióm :)

(bár ugye továbbra is átlapolt görgőznek, de akkor is jól néz ki)

#949 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 05. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 05. 13:18

Engem többször is elfogott a kétely, hogy tuti amcsi vonalon akarok-e elindulni, valahogy ha egy az egy ellen azonos tierű tankokkal kerülök össze (pl. T23 vs. T44/panther, vagy T20 vs T34-38?/Vk3002?) ált. alul maradok, ami nálam szemből 10%-ot üt az ellenfélen, vagy lepattan, rajtam mindig betalál és elég keményet sebez. Egyetlen előnye talán mindkét tanknak az alacsony profil, de ez se nyújt sok védelmet.

Ettől függetlenül okos játékkal elég jó eredményeket érek el, de nagyon kell figyelni.

Pedig ahogy nézem a 90mm-es ágyú a T20-on többet sebez, és nagyobb az átütése mint a VK3002-n levő 75/88-as ágyú. Az viszont igaz, hogy egy T20-al midnig le mertem állni 1v1-ezni, a döntött páncélom elég sokszor adott lepattanót. Mondjuk ha a gyenge pontokra céloz az ember, akkor a döntött páncél sem véd meg ;) A gáz az, hogy ugyanez az ágyú van a T23-ason is, a kimaxolt Panthernek meg ott van az L71-es 88-as, ami ugyan akkorát sebez, de jóval jobb az átütési paramétere.
Én maradok a német vonalon, bár most a T29 izgatja a fantáziámat rendesen. Premium nélkül sem veszteséges, cserébe végig kell előtte szenvedni az M3Lee, T1, M6 sorozatot, ami egy kínszenvedés.

#950 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 05. 16:03

2X futottam neki az általad írt sornak M1-től, mindkettőt feladtam :p

Egyetlen dolog, ami itt tartana az a pershing... sokkal komolyabb páncélzat és a 105-ös löveg (azt hiszem), amit fejleszteni lehet rá már nagyon combos... csak nagyon messze van. Cserébe eddig kb 2 olyan tankom volt, ami nem volt elite státuszú és nem sajnáltam egyik fejlesztést se. Mindegyiknél mindent kiraksz, mert sokkal hatékonyabb leszel vele és utána egyből jön a köv tier, nincs még mellette pl. újabb löveg mint német/orosz vonalon.

#951 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 05. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 05. 17:03

2X futottam neki az általad írt sornak M1-től, mindkettőt feladtam :p

Egyetlen dolog, ami itt tartana az a pershing... sokkal komolyabb páncélzat és a 105-ös löveg (azt hiszem), amit fejleszteni lehet rá már nagyon combos... csak nagyon messze van. Cserébe eddig kb 2 olyan tankom volt, ami nem volt elite státuszú és nem sajnáltam egyik fejlesztést se. Mindegyiknél mindent kiraksz, mert sokkal hatékonyabb leszel vele és utána egyből jön a köv tier, nincs még mellette pl. újabb löveg mint német/orosz vonalon.

Pedig már párszor megfogadtam, hogy meló közben nem kommentelek... Sose sikerül értelmes mondatokat összehoznom :D

#952 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 05. 17:19

Amcsi medium vonalon nekem az Easy 8 után a T20/23 szvsz igénytelen grindba fordul át. Pershing a végén jó, csak kérdés megéri-e a szenvedést. Sokszor olyan meccsekre rakott be hogy még a 90mm-essel is úgy éreztem magam, mint M3 Lee-vel...
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#953 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 07:26

Német közepes vonalon VK3002(DB) és utána a 2 Párduc is jó móka tud lenni. Bár a Párducoknál az alap és a kimaxolt járgányok között óriási a különbség játékélményben. Ezért érdemes megvenni hozzájuk mindent.
Kép

#954 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 07:47

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2011. 04. 05. 17:19

Amcsi medium vonalon nekem az Easy 8 után a T20/23 szvsz igénytelen grindba fordul át. Pershing a végén jó, csak kérdés megéri-e a szenvedést. Sokszor olyan meccsekre rakott be hogy még a 90mm-essel is úgy éreztem magam, mint M3 Lee-vel...

Hát azt kár lenne letagadni, hogy a csaták 40-50%-ba meghalni jár az ember :p
Lehet végül a nagy testvér lesz belőle.

#955 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 09:17

A franciák mindig is extrém kinézetű cuccokat terveztek, de ez a "mislenbaba" azért már túlzás :D

Kép
Kép

#956 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 11:31

Érdekesek lesznek ezek a francia tankok, bár nem tudom milyen magasabb tier-ű tankjuk lesz, 1940-45 között nem igazán volt alkalmuk fejleszteni és gyártani :)

Amúgy tegnap sikerült 8 kill-t összehozni a T29-el a Himmelsdorf pályán, megkaptam a Wittman megált is (min 7 kill, mind minimum 4-es tier-ű). Az elején nem indult jól: szembejött egy Tigris+IS, a Tigrisnek lelőttem a lánctalpát, az IS-ről meg lepattant a lövésem. Ekkor oldalról eltalált egy Hetzer, aminek meg fölé lőttem (egy társ kapásból utána kilőtte)... Ekkor anyáztam egy sort, hogy megint egy bukó csata lesz, de szerencsére az IS elkanyarodott az egyik utcába, a Tigris meg visszament védekezni. Ekkor a már foglalták a bázisunkat, így utánamentem az IS-nek a bázis felé. Sikerült hátba kapni, 3 lövésből meg is halt, igaz közben mások is lőtték. A társakat ekkorra kinyírták a bázisunknál, csak én maradtam, de a 2 másik ellenfél Shermant gyorsan kilőttem. Ezután elindultam az ellenfél bázisa felé, kb. félúton belefutottam egy Churchillbe. Azt kilőttem, de eddigre még 1 társon kívül mindenki halott volt tőlünk - 2vs7 volt az élő tankok aránya. Ekkor megint elindultam vissza a bázisra, mert elkezdték foglalni. A visszaúton kilőttem egy A20-ast és egy PzIII/IV-et, amikor odaértem ott volt egy Tigris és egy T14. A Tigris szerencsére csak 30%-on volt, és csak az alap torony+löveg volt rajta, így gyorsan elintéztem őket. Ezalatt a megmaradt haver elfoglalta az ellenfél bázisát, és kilőtte az utolsó védő embert, így a tüzérségük megmaradt. 2400XP-t kaptam (első győztes, premium nélkül), plusz Top Gun, Sniper, Steel Wall, Wittmann medál :)

Amúgy ti mivel loptok képet a játékból? A printscreen valamiért nem működik nálam, egyáltalán nem reagálja le a Win7. Faststone-t próbáltam még, de annál meg csak egy nagy fekete képernyő lett a végeredmény. Az ilyen csaták után/közben jó lenne egy pár képet elmenteni.

Nevl, ha valamelyik mondatnál elakadsz, akkor küldök fordítást hozzá :D

Szerkesztette: Myrsky 2011. 04. 06. 11:38 -kor

#957 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 12:05

Grat!
Úgy emlékszem, hogy a Printscrn vagy az F tizenvalahanyas billentyű automatán képet ment a játék gyökérkönyvtárába.
De én valami cifra nevű képlopót használok ami már ezer éve a gépemen van...

JagdPanthert kicsit nehezen szokom meg. Alap futóművem van, de full motorral, illetve egyenlőre még az alap 88mm-es löveg. Valahogy nagyon gyakran lövik el az ágyúmat és onnantól ha meg is javul, semmit sem találok el.
Eddig elég vegyes a teljesítményem vele.
Valószínű velem van a baj. Gyakran úgy használom, mint egy közepes harckocsit és ilyenkor ki is lőnek egyből. Persze ha türelmes vagyok és óvatos akkor azért jobban műxik a JagdPanther is.

Amúgy a francia vonalon lesz tier 7-es könnyű tank is! Ez azért elég durva. Gondolom nagy lövege lesz és papírvékony páncélzata...

Szerkesztette: Sendrov 2011. 04. 06. 12:11 -kor

Kép

#958 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 12:15

én az előző postodnál se értem, hogy mi lett volna az érthetetlen, de biztos az én gépemben van a hiba :p

Gizi a 8 killhez, főleg ilyen 2 +arty vs. 7 elleni szitukban kell észnél lenni. Kíváncsi leszek mikor jelennek meg az első oldalak, amiken egyéni/csapat taktikákat írnak le a különböző pályákra.

Tegnap egyik meccsen T20-al kinéztem egy T23-as ellenfelet, aki próbált a bázisunkhoz közel menni és scoutolni, le is lőttem némi segítséggel 20% körülre, majd mögé beérve a kegyelemdöfést terveztem, amikor 50% hp-ról azonnal KO lettem. A lövedékcsíkok alapján kb 6 találat ért egyszerre :p (ebből 1 t54, 1 pershing volt, mert az észlelést legalább beadta a bekapott találatra).

#959 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 14:14

Pontosítok: az arty is náluk volt, úgy voltak 7-en, egyedül ő élte túl az egészet. Ha a társ nem foglal bázist, akkor kinyírhattuk volna, bár lehet lejár az idő, mire én felérek a hegyre az artyhoz :)

#960 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 04. 06. 12:05

JagdPanthert kicsit nehezen szokom meg. Alap futóművem van, de full motorral, illetve egyenlőre még az alap 88mm-es löveg. Valahogy nagyon gyakran lövik el az ágyúmat és onnantól ha meg is javul, semmit sem találok el.
Eddig elég vegyes a teljesítményem vele.
Valószínű velem van a baj. Gyakran úgy használom, mint egy közepes harckocsit és ilyenkor ki is lőnek egyből. Persze ha türelmes vagyok és óvatos akkor azért jobban műxik a JagdPanther is.

Amúgy a francia vonalon lesz tier 7-es könnyű tank is! Ez azért elég durva. Gondolom nagy lövege lesz és papírvékony páncélzata...

TD-vel nekem is ez a nyomorom... sose tudom, hogy most akkor hátul kéne campelnem, frontvonalon lőni, amit látok, vagy bokorról-bokorra sunnyogva levadászni amit tudok. Gyakran előrerohanok mint a medekkel én is aztán bumm oneshot :p A sunnyogós módszer jó, de így könnyű nagyon rossz helyre keveredni és még egy eltévedt light tank is fejfájást tud okozni, ha melléd/mögéd kerül. (bár én még csak SU85-nél tartok).

Orosz vonalon egyébként egyetlen fenntartásom van... sok tank teljesen különböző altaktrészeket használ, ami egy valag felesleges fejlesztést von maga után és mivel kevesebb lesz a maxolt tank, kevesebb free xp-t is tudsz gyűjteni.... vagy tévedek?

Francia tier 7 light... szerintem inkább adnak neki valami brutálisan erős motort, kb tier 5 környéki heavy löveget és 6-700 méter view range-t...
Én mai napig nem értem, hogy pl. leopardok, akik bekerülnek tier 7-8-9 csatákba hogy fejlődnek. A light tankok máshogy kapják az xp-t az észlelésekért? Sebezni nem tudnak, nekem ha meddel scoutosdit játszom szinte alig ad xp-t.

Ehhe közben olvasgatom wikipedian a francia tankokat... nem csodálom, hogy ilyen fényesen szerepeltek később :p

Szerkesztette: Nevl 2011. 04. 06. 15:44 -kor

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50