HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#961 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 06. 15:51

Nem egészen Francia vonal, de vannak itt még kiaknázatlan gyöngyszemek :D

http://en.wikipedia....Flying_Elephant ez kell :D

http://en.wikipedia....r_P._1000_Ratte

http://en.wikipedia....P._1500_Monster

Utóbbit a fejlesztők helyében csak 1 napra beraknám a játékba :D Had lövöldözzön azzal a pityuval mindenki egyet :p
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#962 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 06. 17:51

...
http://en.wikipedia....P._1500_Monster

Utóbbit a fejlesztők helyében csak 1 napra beraknám a játékba :D Had lövöldözzön azzal a pityuval mindenki egyet :p

A kép nem nagyon adja vissza, de élőben elképesztő nagy ám a Monster lőszere (volt alkalmam közelről megnézni). Elég összevetni a mögötte álló T-34/85-el.
A képen nem látszik, de a T-34-től jobbra van még egy Sherman és egy Jagdpanther is.
Szegény Jagdpanthernek barbár módon egy nagy ablakot vágtak az oldalába, hogy a múzeum látogatói be tudjanak lesni a belsejébe.
Ja, a Monster óriási gránátja és az általam említett harckocsik (sok más érdekességgel együtt) a londoni Imperial War Museum-ban találhatók. Ha valakit arrafelé vet a sors mindenféleképp érdemes megnézni.

Itt egy kép a felnyitott oldalú Jagdpantherről:
Kép

Szerkesztette: Sendrov 2011. 04. 06. 16:35 -kor

Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#963 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 07. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 04. 06. 15:30

Ja, a Monster óriási gránátja és az általam említett harckocsik (sok más érdekességgel együtt) a londoni Imperial War Museum-ban találhatók. Ha valakit arrafelé vet a sors mindenféleképp érdemes megnézni.

Köszi a képeket, tetszenek :)
A múzeum itt van kb 25 perc gyalog, egyszer el fogok menni megnézni belülröl is :D

Myrsky, csak viszi valamire az a T29 :) Grats!
Este mentem pár kört én is, de Tigrissel meg a T-43-al is szinte mindig én voltam legkisebb.
volt csata ahol 3db IS-7, 2 MAUS, Pershing pár T-54, meg minden top tank...elsö roncsok között voltam

Szerkesztette: Goody 2011. 04. 07. 15:28 -kor

A jövöd csakis rajtad múlik.

#964 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 07. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 06. 15:28

TD-vel nekem is ez a nyomorom... sose tudom, hogy most akkor hátul kéne campelnem, frontvonalon lőni, amit látok, vagy bokorról-bokorra sunnyogva levadászni amit tudok. Gyakran előrerohanok mint a medekkel én is aztán bumm oneshot :p A sunnyogós módszer jó, de így könnyű nagyon rossz helyre keveredni és még egy eltévedt light tank is fejfájást tud okozni, ha melléd/mögéd kerül. (bár én még csak SU85-nél tartok).

Orosz vonalon egyébként egyetlen fenntartásom van... sok tank teljesen különböző altaktrészeket használ, ami egy valag felesleges fejlesztést von maga után és mivel kevesebb lesz a maxolt tank, kevesebb free xp-t is tudsz gyűjteni.... vagy tévedek?

Francia tier 7 light... szerintem inkább adnak neki valami brutálisan erős motort, kb tier 5 környéki heavy löveget és 6-700 méter view range-t...
Én mai napig nem értem, hogy pl. leopardok, akik bekerülnek tier 7-8-9 csatákba hogy fejlődnek. A light tankok máshogy kapják az xp-t az észlelésekért? Sebezni nem tudnak, nekem ha meddel scoutosdit játszom szinte alig ad xp-t.

Ehhe közben olvasgatom wikipedian a francia tankokat... nem csodálom, hogy ilyen fényesen szerepeltek később :p

Teljesen jól látod, scoutolni piszok mód nem éri meg. Leopard-dal mindig magas tieres mecsekbe rakott, meg is bántam hogy eladtam a jóképü Luchs-ot.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#965 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 07. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2011. 04. 07. 15:28

Teljesen jól látod, scoutolni piszok mód nem éri meg. Leopard-dal mindig magas tieres mecsekbe rakott, meg is bántam hogy eladtam a jóképü Luchs-ot.

Én a másik oldalt erösíteném, imádom a kis Leopárdot :)
3 napja például egy KV-t löttem szét majdnem egyedül, olyan lassan forog a tornya hogy semmi esélye nem volt célozni.
Egy gyors scout után vesztes csata 200-300 xp, gyöztes 500-700. Ha kisebb tier tankok vannak, akkor párat ki is lövök,
vagy leszedek 1-2 artyt máris 800-1000 xp :) meg megy szépen, 80 km/h körül... tigris szinte megáll emelkedön :D
Olyankor már szinte nekidölnék a számítógép asztalnak, hátha segítek tolni :D :D
A jövöd csakis rajtad múlik.

#966 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 09:23

Vettem magamnak egy A20-at free xp-ből, hogy megízleljem milyen az orosz med vonalon menni... hááát :p Azért ez a 4 light tank, amin át kell verekedni magadat nem lesz egy sétagalopp, eddig 5-6 csatát mentem vele, ált. azonnal kilőnek és, ahogy írtátok 4-500 xp-nél többet ritkán kapok. Így összekaparni minden értelmes upgradet elég sokáig fog tartani.

Megvettem egyébként hozzá a 75-ös löveget is egy marder kettőt 50%-ról szemből 1 lövésre elintézett, de erre nem jó alapozni :) Vicces ez a 70km/h körüli sebesség, amit el lehet érni vele, de nagyon lomhán fordul.

#967 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 09:42

A20-at én is kipróbáltam, 5 csatát toltam vele, ebből 1szer nyertünk, de asszem mindig meghaltam, el is adtam utána. Mondjuk nagyjából ugyanez volt a Leoparddal :)
Hétvégén visszavettem a PzIII-at, és nagyon jókat toltam vele 2-3 kill, még ha a legalacsonyabb tier voltam, akkor is, vagy 0 kill és első percben halál :)
Tegnap esete Goody-val 3szer is a legutolsó tankok voltunk (2* PzIII+Leopard, 1*T29+Tigris). Az utoló PzIII+Leo csatánál IS4 volt a top tank, mi meg a legalja. Ettől függetlenül közösen kilőttünk egy PzIII/IV-et, majd én hátulról kikaptam az ellenfél mindkét artyját mielőtt utolért a végzet 2 heavy képében :)
Ma este tolok még 1-2 búcsúmeccset a Pantherral/T29-el, aztán jöhet a wipe. Jó lesz megint a kis tankokkal rohangálni :)

#968 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 09:56

T23-al elég jól megy a haladás, talán 25-30 csatában volt eddig és már van 14K xp-je... ált minden meccsen van legalább 1-2 killem és magas a túlélési arányom is. Ettől függetlenül lehet mégis ruszki vonal lesz, csak ne kéne azokkal a lightokkal szenvedni. érdemes lenne venni egy premium tankot és a free xp-ből ugrani őket?

#969 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 12:09

Free Xp-t hogy fogod beváltani arany nélkül?
Kép

#970 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 12:13

Hát ha már veszek, akkor mondjuk beruházok egyszer.... 4000 goldra, azzal kihúzom egy darabig. Az viszont tény, hogy nagyon költeni nem akarok rá, bár ha az eredeti számítás szerint 2-3000ft/hó-ból kijön akkor talán igen...

#971 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 04. 11. 12:09

Free Xp-t hogy fogod beváltani arany nélkül?

Tankokon szerzett nem XP-t lehet Free XP-re váltani aranyért, hogy pontosak legyünk.
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#972 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 08:50

Tegnap elbúcsúztam a Pantheről/T29-től.
A Pantherral az utolsó csatában kiszedtem egy Tigrist és egy T54-est - a T54 lett az utolsó killem a hw előtt :)
A T29-el meg egy elég érdekes 'csata' volt az utolsó. Himmelsdorf pálya, elindultam a hegy lábánál az ellenfél bázisa felé. Szép lassan osonok előre, de senki nem jön szembe. Átérek a középen levő nagy tér túloldalára, akkor sikerül célba vennem egy ellenfelet a tér másik felén, de pont bemozgott egy ház mögé, így nem lőttem rá. Elindulok tovább a bázishoz, gondoltam majd ott belefutok valakibe, de senki. Beállok foglalni, odaér még egy társ, de az ellenféltől senki nem jelent meg. Sikeresen el is foglaltuk a bázist, úgy hogy 1db lövést sem adtam le, és nem is lőttek rám :)

#973 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 09:18

Engem T20-al rakott be egy olyan csatába, ahol nálunk 2 maus, 1 IS7, ellenfélnél fordított arány.
1 percen belül mindkét GW tiger, mindkét maus és az IS7 is halott volt nálunk, rajtam és egy T32-n kívül mindenki egy irányba ment rögtön bele az ellenfél sokkal előnyösebb állásaiba.

Ha jól olvastam, ma 4 körül kapcsolják le és 18 órás a maintenance

#974 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 10:49

loltractor, ahoy!

:D

#975 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 12:16

Én nem tudom. USA Medium vonalat biztos nem szenvedem végig szerintem, orosz medium talán. De lehet inkább egy Tigrist kifarmolok magamnak, hamár az az all-time favorite II. VH-ból.
Twittegylet

#976 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 12:17

Lehet poénból nekiugrok majd a francia vonalnak. Lesz pár röhejesen extrém kinézetű járgány.
Előfizetni nem fogok, inkább mindenféle apró bádogdobozt fogok tesztelgetni.
Anno a VK3001P-t csináltam végig prémium nélkül...cirka 150 ütközet volt, míg kimaxoltam.
Valószínű V-ös, VI-os tier fölé már nem fogok menni soha...
Kép

#977 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 13:41

Én még meglátom... hosszabb távon megragadni egy közepes tieren szerintem nem jó, hamar kiégsz vele.

Na de majd holnap meglátjuk :)

#978 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 13:58

Hááát, jó sok időbe fog telni mire eljutok premium nélkül magasabb szintre, főleg hogy a jó idővel egyre kevesebbet leszek gép előtt... Karácsonyra talán meglesz a Panther, de hogy miből fogom fenntartani... :)

Amúgy én maradok a német vonalon (medium+arty, esetleg heavy), aztán majd ahogy jönnek az amerikai TD-k/francia/angol tankok, kipróbálom azokat is. Elsőre most kimaxolom a Leichttraktor/T1 Cunningham/MS-1 triót, hogy majd bármelyik irányba el tudjak indulni, ha megunnám a németeket :)

Szerkesztette: Myrsky 2011. 04. 12. 14:03 -kor

#979 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 14:15

Látom költeni a gamere senki se akar :p
A probléma ezzel is az lesz, hogy a solo jó dolog ,de én mindig jobban élveztem a platoonosdit...

#980 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 12. 15:15

Látom költeni a gamere senki se akar :p
A probléma ezzel is az lesz, hogy a solo jó dolog ,de én mindig jobban élveztem a platoonosdit...

Majd meghívsz minket a platoonodba :p
Amúgy én is tervezek venni majd egy adag goldot, de igencsak meg fogom gondolni, hogy mikor lőjem el a premiumot. Például esős/hideg hétvégi napokon, vagy buli után másnap, amikor nem bírja a napfényt a szemem, meg ilyesmi :)

Szerkesztette: Myrsky 2011. 04. 12. 14:22 -kor

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.