Idézet: von_Wolf - Dátum: 2011. 04. 22. 06:32
Hát ha megszerzed a tigrincset, akkor lesz ott anyázás.

A drága orosz fejlesztők itt álltak bosszút a háborús sérelmekért. Nagy, lomha, gyenge löveg. Csak kimaxolva érsz vele valamit. Meg készülj majd az IS7/MAUS csatákra, 10-ből 8szor ilyenekbe rakott vele. Én most a KV-val andalgok, háát a PZ4 jobban bejött. A KV-val még a saját tierű tankokat sem kicsinálni, pedig 110-es átűtő erejű csúzli van fent, és a patron pattog le az 70mm-es PZ3-asokról. T34-el viszont eszméletlen jó csatákat vívok, még akkor is, ha a top heavy-k közé rak be. Amúgy hajtott valaki KV3-ast??? Az is olyan béna mint az elődje?? Mert, ha nagyon gáz akkor, nekem az orosz heavy vonal ennyi volt.
lol.

A KV én nagyon bírtam.
Tigrisem nem volt a bétában ezért hajtok rá. Egyébként IS-3-ig vittem el a sovjet heavy ágat. Én a legtöbbet a KV-3-al, a Hetzer-el és a VK3001(P)-vel szptam.

Ezeket free xp-vel ugrottam át, annyira nem mentek.
A KV-3 sztem egyébként nem rossz tank, azt leszámítva, hogy bődületesen lassú. Ennek a hátrányát nem kell ecsetelni, de ezzel szemben mégis az egyetlen előnye pont a sebessége, mert mire odaérsz az ellenhez, a csapattársak már leamortizálták nagy részüket és csak ki kell lődözni a sérült tankokat.
Eszeveszett száguldásról szó nincs, ehhez a tankoz kell egy üveg Henessy konyak, meg egy jó hosszú szivar.
Ha én újra elkezdem ezt az ágat, a KV után, biztos, hogy a KV-1S-el kikerülöm a KV-3-at.
Tegnap megvettem a VK3601-re a 88-as lézerkardot. Azóta a legkevesebb xp amit csata után kaptam min. 1000, plusz majdnem minden round után kapok plecsniket is.

Nekem ez tetszik ebben a formában, már csak a motorok fejlesztése van hátra. Kimaxolom inkább a Tigris megvétele előtt, mert sztem nagyon nagy szívás a Tigrincs alap állapotában. (gyakorlatilag, mint minden tank, tisztlelet a kivételnek)
Szerkesztette: norb 2011. 04. 22. 06:54 -kor