HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#1121 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 01. 11:02

Érdekes ez a tech tree. Álmomban sem gondoltam volna, hogy a csehek Pz38-asából következik a Pz4. :blink: Nem teljesen világos az sem, hogy mi a francért csinálnak ennyi zsákutcát. Őszintén ki a fene akar megakadni tier 3-ban (PzI Ausf C)?

Amúgy a KV1 és a KV2 szétválasztását támogatom, hiszen az két teljesen különböző harckocsi volt, leszámítva az alvázat.

#1122 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 11:33

Én annak örülök, hogy M4A3ról egyből át tudok ugrani majd tier 6 td-re is :p Bár az se rossz, hjogy tigrisből ki lehet fejleszteni majd VK32-t és onnan továbbmenni pantherre, így legalább lesz miért megtartani a tigrincset.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1123 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 16:00

Kellemes hétvégét mindenkinek,

Nem sok idöm maradt játszani manapság, alig pár napja vettem meg csak a tier3-as PZIIIA-t.
Igaz ott is már csak credit hiányzik a PZIII-hoz. Prémium nélkül persze, azzal lehet már VK3601-nél járnék :)
Nem sietek.
Egyedül a gyenge crew ami felbosszant sokszor... lassu jármü, kis látótáv és gyenge célzás.
Hiányolom azért a 100%-os csapatot. Talán kövi hét végére befizetek. Btw ezért nem is néztem ki-mikor online,
PZ II meg MS-1 csatákat nyomok 1-3-at és lépek is ki.

Néztem az új bövitett tech tree-t én is, lesznek ám érdekességek.

Jó játékot !
A jövöd csakis rajtad múlik.

#1124 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 16:02

Igen, érdekes az új tree.
Pl. mindkét Párduc visszább ugrik egy tiert (gondolom a tulajdonságaikat is megnyirbálják pl fegyverzetet). A PárducII helyett az E50 lesz a tier 9-es top német med, ami szintén egy schmalturm-os Párduc továbbfejlesztés.

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 05. 01. 12:47

Gizike :) Sajna t1 szerintem egy túlméretezett medium tank, alacsony hp-val és rossz páncélzattal, csak ráaggatták a heavy kifejezést :) M6 állítólag valamivel jobb, de t29-től arany életed lesz :)

Lehet, de eddig nagyon jól el vagyok a T1 Heavy-vel. Talán csak azért, mert a T1 medium, M2 Medium és a Lee-s szenvedés után felüdülésként hat.
Persze meg vannak a gyengeségei (tegnap pl egy Su-100-as 2 lövésből szétkapott), de azt kell, hogy mondjam, hogy kezdem megkedvelni a T1 Heavy-t.
Volt, hogy top tier tanknak rakott be és meg is kaptam az acél fal plecsnit. Én mentem elől, törtem az utat, a mögöttem loholó medek meg mindent eltakarítottak. Símán nyertük a meccset.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1125 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 16:04

Ezek a tech treek amúgy elég viccesek, mert én már láttam olyat is, ahol a Marder II egy szinten van a Hetzerrel és abból a Marder III jön mint következő pont és csak abból jön a Stug.

Ha valaki platoonozik és van szabad hely és én is online vagyok nyugodtan hívjon be, mert már megvan a Su-85. Ezzel már bevállalok mindent. Név: Warton

#1126 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Goody - Dátum: 2011. 05. 01. 18:00

Kellemes hétvégét mindenkinek,

Nem sok idöm maradt játszani manapság, alig pár napja vettem meg csak a tier3-as PZIIIA-t.
Igaz ott is már csak credit hiányzik a PZIII-hoz. Prémium nélkül persze, azzal lehet már VK3601-nél járnék :)
Nem sietek.
Egyedül a gyenge crew ami felbosszant sokszor... lassu jármü, kis látótáv és gyenge célzás.
Hiányolom azért a 100%-os csapatot. Talán kövi hét végére befizetek. Btw ezért nem is néztem ki-mikor online,
PZ II meg MS-1 csatákat nyomok 1-3-at és lépek is ki.

Néztem az új bövitett tech tree-t én is, lesznek ám érdekességek.

Jó játékot !

Kösz a jó kívánságokat.

Prémium nélkül játszom, nem is fogok aranyat venni.
Ennek ellenére 3 szálat görgetek:
Német med vonalon én is PZIIIA-nal tartok. Kell még némi XP a PZIII-hoz.
Német TD vonalon Hetzerrel vagyok fél úton a Stug III felé.
Amcsiknál meg T1 Heavy elején tartok. Itt a T-29-es a cél.

Nekem is a béna legénység a legnagyobb gondom, de hát ez van.

Jó játékot neked is!
Kép

#1127 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 16:22

Warton! Grat a Su-85-höz! Látom nem változtatsz a bevált formulán.
Kép

#1128 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 16:27

A SU-152-es a végcél, de most már okosabban fogom csinálni, csak azt fejlesztek, ami okvetlenül szükséges. Tehát pl. nem fogok 2000 xp-t elbaszni azért, hogy a motorom 20 LE-vel erősebb legyen, meg nem fogok xp-t pazarolni a felfüggesztésre, a 107 mm-es lövegről nem is beszélve. A 85 m-es löveg megvan, már csak 24k xp hiányzik a SU-100-ashoz. :cool2: Remélem két hét múlva meglesz. :laugh:

#1129 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 17:30

Nagyon komoly meccsem volt Campikován az előbb. Az egész csapat mind a 14 harckocsi nem szarozott és keresztül vágott a nagy mezőn, de nem csak a picik, de KV-k is, egyedül én maradtam hátul a su85-össel. Kilőttem egy Pz3-ast a pálya másik oldalán, meg elég nagy károkat okoztam az ellenséges harckocsiknak, de sikerült az áttörés és megsemmisítő erejű csapást mértek az ottani meglepett és már kempbe beálló tankokra. Aztán én is elindultam, de ekkor valaki elkezdte a bázisunkat foglalni. Gondoltam, hogy ez csak valami light lehet, aki körbe jött. Majdnem 70%-ig jutott, mire visszaértem. Természetesen Pz3a volt. Egyet belelőttem, de ettől nagyon megrettent, mert elhúzott egyből. Ekkor jelent meg a barátnője egy A20-asban. Vagy 6 szor próbált meg a seggembe hatolni a kis vizipisztolyával, de nem sikerült neki. Az alap felfüggesztés ellenére még így is gyorsabban forogtam mint ahogy az A20-as körözött, úgyhogy két határozott lövéssel leterítettem. Közben a csapat elfoglalta az ellenséges bázist. :cool2: Az első vicces meccs ezen a nyomorult pályán.

Most nézem, hogy a SU-100-as majdnem 900k credit... :blink:

#1130 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 19:05

Vegyesek az érzéseim. Egyre jobban hajlok a prémiumra. A T34-85 arra jó, hogy másnak frag-et szerezzen. Rendszeresen kapom az IS3-KT csatákat, ahol az alsó 5 ellent tudom sebezni. KV3 eddig nagyjából okés. Nem tudom megéri-e megvenni rá a 122mm-est. Nagy sebzés (390), nagy páncéltörő erő (175) viszont jó esetben is percenként 4-et tudok vele lőni :) Legfeljebb ha nem tetszik visszateszem a régit, ezt az ágyút úgyis fogja kérni az IS-nél.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1131 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 20:56

Játszottam pár meccset, hol 400-500-600XP, hol 80-130 jött. Kv3-al seggbe lőttem egy Pz3-ast, meg se érezte. Ráfeküdtem a 34-85-re is, de az alap 85mm-es valami szörnyű, a Stug-ok kifognak rajta. Volt egy párszor, hogy ki se mozdultam a bázis mellől, mert láttam, hogy egy T-28-as és egy Stug közeledik. Jobb a békesség, majd a nagyok elintézik..... De hiányoznak azok az idők, mikor a ferdinandal szaladgáltam a mező közepén. Bújtak a nagymacskák, ha megláttak, a 105-össel meg mindenki egy lövés volt tier 6 alatt.... Amúgy el kéne indulni TD-n is csak nincs kedvem szenvedni vele. Az ISU 152 kifejezetten csábító.

Szerkesztette: von_Wolf 2011. 05. 01. 21:03 -kor

Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1132 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 09:09

Pedig a 34-85 nem rossz tank... a gyorsaságával vk36-ot rendszeresen megszivatja (na persze a végén mindig én nyerek, de tud pár kellemetlen pillanatot okozni :D :p) és mivel oldalt és elől is van némi döntött páncélzat könnyen lepattannak a golyók.

Már csak 10K xp és kb 500K credit kell tigrissel, hogy meglegyen a nagyobb testvér, azt hiszem el is adom majd az 1-est, hogy legyen credit az upgradekre, ill a legénység is átül, mégiscsak 100%-osak 1 skillel kiegészítve már. Sutyival és Myrskyvel nagyon jó csatákat mentünk, kis odafigyeléssel egy platoon pont elég arra, hogy megfordítsa a csata menetét. Himmelsdorfon pl. mindenki nekiindult a hegynek vagy campelni az egyik kis utcába, a sínek felé senki. Myrsky odament, mi követtük és kb. a fél ellenséges csapatot bedaráltuk oldalról... még olyan csatákban is lehet így alakítani valamit, ahol normális körülmények közt meghalni mész be...

Warton gz az su85-höz, majd hívlak téged is, ha online vagy.
Sendrov, respect, hogy tetszik t1 én képtelen voltam megszokni, pedig kétszer is próbálkoztam vele :)

#1133 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 09:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 05. 02. 09:09

Pedig a 34-85 nem rossz tank... a gyorsaságával vk36-ot rendszeresen megszivatja (na persze a végén mindig én nyerek, de tud pár kellemetlen pillanatot okozni :D :p) és mivel oldalt és elől is van némi döntött páncélzat könnyen lepattannak a golyók.

Már csak 10K xp és kb 500K credit kell tigrissel, hogy meglegyen a nagyobb testvér, azt hiszem el is adom majd az 1-est, hogy legyen credit az upgradekre, ill a legénység is átül, mégiscsak 100%-osak 1 skillel kiegészítve már. Sutyival és Myrskyvel nagyon jó csatákat mentünk, kis odafigyeléssel egy platoon pont elég arra, hogy megfordítsa a csata menetét. Himmelsdorfon pl. mindenki nekiindult a hegynek vagy campelni az egyik kis utcába, a sínek felé senki. Myrsky odament, mi követtük és kb. a fél ellenséges csapatot bedaráltuk oldalról... még olyan csatákban is lehet így alakítani valamit, ahol normális körülmények közt meghalni mész be...

Warton gz az su85-höz, majd hívlak téged is, ha online vagy.
Sendrov, respect, hogy tetszik t1 én képtelen voltam megszokni, pedig kétszer is próbálkoztam vele :)

De az artillery... dzsááááááááááááá.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1134 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 09:53

ja igen, tegnapi közös tapasztalt alapján egy jótanács: kv-n csak a gyufásdobozt kell lőni oldalról... tigerrel mindketten nulláztunk le így 100%-os kv-t 1 lövésre :) Más tankon ilyet nehéz csinálni, bár itt az is hozzáad, hogy iszonyat nagy a célozható felület :)

#1135 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 02. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 05. 02. 09:53

ja igen, tegnapi közös tapasztalt alapján egy jótanács: kv-n csak a gyufásdobozt kell lőni oldalról... tigerrel mindketten nulláztunk le így 100%-os kv-t 1 lövésre :) Más tankon ilyet nehéz csinálni, bár itt az is hozzáad, hogy iszonyat nagy a célozható felület :)

+ szemből a kémlelőnyílást kell lőni, mert minimum kinyírod a sofőrt, no meg ott is kartonból van. :) (pzIV-el nem egyet lebontottam szemből :cool2: )

Szerkesztette: norb 2011. 05. 02. 10:16 -kor

#1136 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 05. 02. 12:15

+ szemből a kémlelőnyílást kell lőni, mert minimum kinyírod a sofőrt, no meg ott is kartonból van.

Ja-ja, én is oda szoktam célozni. A T1 nagyobb, 76mm-es lövegének már elég nagy a tűzgyorsasága és a KV1 sofőrének szélvédőjét át is üti. :)
Kép

#1137 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 11:56

Majd ha lesz rá credited érdemes megvenni hozzá spall linert... M4A3-hoz volt, sokan le is voltak akadva rajta, hogy milyen a tűzgyorsaságom :D

#1138 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 02. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 05. 02. 10:54

Ja-ja, én is oda szoktam célozni. A T1 nagyobb, 76mm-es lövegének már elég nagy a tűzgyorsasága és a KV1 sofőrének szélvédőjét át is üti. :)

A pzIV hosszú lövegével tapasztaltam azt, hogy szemből (főleg a STUGIII-at, JagdPzIV-et) simán felgyújtom.
Ezeknek elől van a motorjuk? Vagy hátul van, de elölről simán átlőhető?

Szerkesztette: norb 2011. 05. 02. 12:00 -kor

#1139 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 05. 02. 11:58

A pzIV hosszú lövegével tapasztaltam azt, hogy szemből (főleg a STUGIII-at, JagdPzIV-et) simán felgyújtom.
Ezeknek elől van a motorjuk?

Szerintem inkább ammo racket találtad el, motor eddig egyszer se gyulladt ki német verdákon. De tudja franc Sutyinak úgy lőtték el a motorját, hogy előröl a tank alvázának kb alsó 5 centijén ment át a lövedék és mégis ko-zta.

Egy valamit hiányolok, napló funkció a csatákban... visszanézhesd pl. mit írtak csapattársak, a sebzésnaplót is átnézd, ki és midet lőtte szét stb.

Szerkesztette: Nevl 2011. 05. 02. 12:03 -kor

#1140 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 12:09

Roppant egyszerü, a legtöbb német páncélosban elöl van a sebváltó és az is motordamagenek kalkulálódik.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »