HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#1201 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 07. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 05. 07. 06:15

Nagy dilemma előtt állok, nem tudom, hogy megvegyem-e a 107 mm-es löveget vagy se. Mivel, ha ki is fejlesztem a SU-100-ast akkor sem tudom megvenni, hiszen nincs meg hozzá a megfelelő mennyiségű creditem. :mellow: Ugyanakkor szeretnék minél előbb magasabb tierbe kerülni.

A 107-es jó, én is azt használtam a KV-n. Tigriseket is meg lehet vele csapkodni, bár elég sokszor kap gellert néha még Pz4-esek seggéről is. Sokkal több Xp/credit-et fogsz vele kapni vesztes csata után is. Amúgy ez nem ide vág, de nem értem, hogy ha telibe találják az ammo racket, akkor mitől nő a töltés idő??? Mert teszem fel úgy oldanák meg, hogy, ha találatot kap akkor a lőszer egy része tönkre menne... az úgy ok. De emiatt lassabban tölteni...
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1202 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 17:08

Én nem tom mi van mostanában.
A T1 Heavyvel és a Hetzerrel folyamatosan mazsolának rak be nagyok közé. Az esetek 90%-ban szétlőnek már a legelején...gyakran azt sem tudom, hogy ki és honnan. Pedig eddig egész jól el voltam a T1-el.
Nagyon berágtam :grrr:
Már az is az eszembe jutott, hogy letörlöm a picsába az egészet...

De lehet valami védelmi mechanizmus beépítve a programba, mert váratlanul berakott egy olyan játékba, ahol saját csapatban egy KV után én voltam a második legnagyobb.
Meg is lett az eredménye:
Kép

A dolog szépséghibája csak az, hogy az ellenfél legutoljára megmaradt Grille-éje utolsó lövésével pont telibe kapott...
De sebaj...8 kill akkor is 8 kill :)
Szóval mégse törlöm még le ezt a vackot :)
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1203 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 05. 07. 17:08

De sebaj...8 kill akkor is 8 kill :)
Szóval mégse törlöm még le ezt a vackot :)

Gratula, 8kill azért mégis 8 kill ! :D
Velem is sokszor elöfordul, hogy legalulra rak, ma kb 80%-ban. Lesz majd másképp, leszünk mi még a topon :)
A jövöd csakis rajtad múlik.

#1204 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 06:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Goody - Dátum: 2011. 05. 06. 18:05

Szerk : mivel a KV tankok elég strapabíróak ráhajtottam orosz heavy ágra, T-28 maxos, nem kell sok a KV-hoz :) Tudom lassú... de mikor meglátom KV már ideges leszek :D

Én ha meglátok egy KV-t akkor bizonytalanná válok, mert van, hogy semmilyen veszélyt nem jelent, de vannak, akik felrakják a 107 mm-es löveget és az instadeath a su-85-ösömnek. :mellow:

#1205 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 05. 08. 08:53

Én ha meglátok egy KV-t akkor bizonytalanná válok, mert van, hogy semmilyen veszélyt nem jelent, de vannak, akik felrakják a 107 mm-es löveget és az instadeath a su-85-ösömnek. :mellow:

Ezt akár én is írhattam volna, csak a SU-85-öt kell T1 heavy-re cserélni a mondatban.

Tegnap rettenetes dolog történt velem.
A T1-el egyedül szétlőttem egy M6-ost és egy másikat 100-ról 10%-ra amortizáltam le. Ez utóbbinak egy oldalutcából beérkező csapattárs adta meg a kegyelemdöfést. De ha nem jön, akkor én lövöm szét.
Régóta hajtok már az M6-ra, erre a gyengébb T1-el kettőt is szétlövök.
Ijesztő dolog ez az M6-os jövőmre nézve...
Kép

#1206 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 05. 08. 13:05

Ezt akár én is írhattam volna, csak a SU-85-öt kell T1 heavy-re cserélni a mondatban.

Tegnap rettenetes dolog történt velem.
A T1-el egyedül szétlőttem egy M6-ost és egy másikat 100-ról 10%-ra amortizáltam le. Ez utóbbinak egy oldalutcából beérkező csapattárs adta meg a kegyelemdöfést. De ha nem jön, akkor én lövöm szét.
Régóta hajtok már az M6-ra, erre a gyengébb T1-el kettőt is szétlövök.
Ijesztő dolog ez az M6-os jövőmre nézve...

Az m6-osokat szeretem.... kilőni. :) Sokkal gyengébb, mint a Vk36,vagy a KV3. De azért nem olyan rossz, a helyzet. A KV 122-esének nem tud ellenállni, de a T34 100-as krumplinyomója van, hogy semmit sem ér ellene. Lepattan, vagy csak modult tesz tönkre, de a dmg-t nem szedi.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1207 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 09:04

Hát, nekem az M6-ról az utóbbi időben mindig lepattog a rövid88-as... Ez a Tigris nem fekszik nekem: szemből is átlő mindenki, gyakorlatilag egy nagy ide lőjetek XP-ért doboz az egész. T29-el nem paráztam ennyit, ha nekem kellett törni az utat, mivel bíztam a frontpáncélban, na de ez, inkább hagyjuk. Már sajnálom a ráköltött 1.5M creditet + időt, mentem volna inkább a T29/IS irányába... Remélem a hosszú 88-as élvezetesebbé teszi majd vele a játékot.

#1208 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 09. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 05. 09. 09:04

Hát, nekem az M6-ról az utóbbi időben mindig lepattog a rövid88-as... Ez a Tigris nem fekszik nekem: szemből is átlő mindenki, gyakorlatilag egy nagy ide lőjetek XP-ért doboz az egész. T29-el nem paráztam ennyit, ha nekem kellett törni az utat, mivel bíztam a frontpáncélban, na de ez, inkább hagyjuk. Már sajnálom a ráköltött 1.5M creditet + időt, mentem volna inkább a T29/IS irányába... Remélem a hosszú 88-as élvezetesebbé teszi majd vele a játékot.

Frusztráló, hogy a német vonal milyen gyenge a többihez képest. :) Nekem a Tigris nagyon bejön a hosszú 88-assal, igaz sokkal gyengébb a löveg, mint az azonos tier-ű tankoké. Sajna a német vonalat keményen szívatják a fejlesztők.
Ennek örömére tegnap vettem egy Hummelt és az első csaták egyikében, 1 lövés 1 Ferdinand. :) Telibenyomtam szegény, majd szépen leégett. :)
Haaaaj, de jó is az amikor nem kell rohangálnom, csak kempelni egy bokorban, oszt ha van valami csak kattintok egyet jó távolról. :-)
(Hummel egyébként baromi fürge és nagyon gyorsan forog...)

Szerkesztette: norb 2011. 05. 09. 10:16 -kor

#1209 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 10:21

Nekem már csak kredit kell a Hummelhez, ma este begyűjtöm, aztán kihasználva az ötszörözőt gyorsan megveszem rá a nagyobb ágyút. Szerintem az lesz az egyik pénzgyűjtőm, amivel finanszírozom majd a premium nélküli T7-es tankokat :)

#1210 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 10:38

Bétában csak Bison-t próbáltam mint arty játékmódot. Csak nem tetszett a pontatlansága, még ha teljesen rá is áll egy álló célpontra.
Kérdés - aki többet artyzott - melyik vonal pontosabb, lötávolság ?
Meg van-e valami módja hogy ne kelljen scrollozni, targeting egyszerübb mód ?
Pl. Bison max fele pályát lövi át, míg a Grille már az egészet ha jól tudom.

Egyébként mivel megvettem PZIV-et, ami hamar ki is lett fejlesztve Hummel-en gondolkoztam szintén :)
A jövöd csakis rajtad múlik.

#1211 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 10:50

Nekem Wespem volt most, az már átlőtte a pálya 90%-át. Az oroszok ilyen szempontból rosszabbak, azokkal mindig közelebb kellett menni, hogy belőjem a pályát.
Pontosság: egy jó legénységgel már nem lő annyit mellé az ember, az elején viszont baromi pontatlan. Emellett figyelni kell, hogy emelkedőn/lejtőn van-e az ellenfél, meg ilyenek a szóródás miatt. Betaban amúgy mintha pontosabban lőttem volna, vagy csak állítottak valamit a szóráson, és tényleg belövi a teljes célzókört. Volt, hogy egy ellenséges artynak 4szer lőttem mellé, mire eltaláltam, tele volt robbanásnyommal a bokor :)

#1212 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 09. 11:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Goody - Dátum: 2011. 05. 09. 10:38

Meg van-e valami módja hogy ne kelljen scrollozni, targeting egyszerübb mód ?

Térképen jobb klikk a szektorra. :)

#1213 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 11:34

Myrsky most mondanám, hogy "én megmondtam", de bajaidra van gyógyír :D Vedd meg free xp-ből a nagyobb ágyút és maradj hátul... tiger nem jó frontvonalban szaladgászásra, mert mindenki előszeretettel akarja elsőre kinyírni. Sniperkedésre viszont tökéletes, talán a legpontosabb lövege ennek van és így creditet/xp-t is jobban fogsz termelni.

Majd tiger 2-vel jobban bele lehet menni a közelharcba, bár ez sem épp arra lett kitalálva. A nagyobb löveg kisebb megváltás, azért így már nincs gond a keményebb ellenfelekkel sem, lazán átviszi szemből pl. T32-t is. A nagyobb torony jót fog tenni neki, bár lehet inkább megint összeszedek annyi xp-t, hogy egyszerre legyen meg a maxos motorral.

Artival utolsó jó élményem M37-el volt, amint meglett az M7 priest erős lejtmenetbe kapcsolt a teljesítményem, alig találtam el valamit, credit és xp 0...

M4A3-al még 1 győztes csata kell és meglesz t20 (na meg 800K credit), már nagyon várom :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1214 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 12:20

Megvettem az IS-t, még sokat nem használtam, de van pár különbség közte és a KV3 között. Az első, hogy baromi gyors, úgy megy gyári motorral mint a kimaxolt T34-em. Kisebb mint a KV volt, személyzet is csak a fele. Jó hogy a 122-est megörökölte úgy legalább nem kell 17000xp-ért megvenni. Viszont meg lehet venni ugyanezt a csúzlit 19e.-ért is, annyi a különbség, hogy 1-el jobb a RoF-ja. Ennek is annyi értelme van, mint a 15e. xp-s +20 lóerős motoroknak.... Amúgy tegnap egész jó meccseket sikerült vívni, néhol még én is meglepődtem túltervezett tankjaim képességein. :) Volt ott 6 killem is egyszer, de hát nehogy már megnyerjük... inkább azt, ahol senkit még csak megsebezni sem tudtam.

#1215 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 12:52

Azért percenként +1 lövés elég komoly extra, főleg azzal a sebzéssel, amit az IS lövege produkál. Szerintem mindenképp érdemes kifejleszteni.

#1216 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Goody - Dátum: 2011. 05. 09. 12:38

Pl. Bison max fele pályát lövi át, míg a Grille már az egészet ha jól tudom.

Bétában volt Grille-ém.
Akár átlóban is átlövi a pályát, azzal nincs gond. Hosszú csövű 150mm-esel már elég nagyot is üt, viszont baromira lassan tölt és céloz.
Kép

#1217 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 19:04

SU-100-as kifejlesztve, pénz még nincs, kb. 600k credit kéne még... :( Mire meglesz legalább ki lesz fejlesztve az első tulajdonság a legénységnek. :rolleyes: Az álcázásban gondolkodom, mivel a másik kettőnek nem sok értelme van.

#1218 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 10. 09:13

Jó volt tegnap a platoonosdi, főleg, amikor a bázisunkat foglaló T32-t kezdtem volna egy tigerrel együtt kicsinálni és a csapattárs panther 2 egy lövésből kinullázott majd nem is értette, hogy mi a gond :D

Hát... álcázásról elég rossz véleményem van egy tegnapi meccs óta... campinovkán a hegy lábánál csücsülök a bokorban, 2 főnek a legénységben 60% körüli álcázás+álcaháló. 400 méterről azonnal észrevettek (még mielőtt én az ellenfelet) és annyian kezdtek egyszerre lőni, hogy kipurcanásig egy lövést tudtam leadni az is orbitális pályára állt... igazán kezdhetnének valami a spot rendszerrel.

Már csak 300K credit és megvan T20, idő közben free xp-ből maxos is lett, így egyből tud dolgozni T23-on :)

#1219 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 10. 10:34

Nekem úgy látszik reggel kell játszanom... Tegnap és ma meló előtt toltam 1-1 menetet Tigrissel. Tegnap: 2 kill 5700XP 39000 credit, ma 2 kill 6800XP 47000 credit :)
Amúgy most már csak a legnagyobb motor kell a Tigrisre, és kimaxoltam, így most szép lassan eltolom a T7-es tankjaimat elite státuszig, addigra talán összejön a pénz is a Panther-re. Közben pedig lehet nekiállok orosz heavy, vagy TD vonalnak. A gond csak az, hogy már nincsen üres slotom. Gondolkodok, hogy eladjam a kapott premium M4-et, azzal már amúgy sem játszok soha, 5-ös tier-ben meg ott van az elite, 100%-os PzIV, plusz most a Hummel is pénzgyűjtőnek.

#1220 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 10. 12:02

Na nálam azért lassabb az élet.
Folyamatos xp és kredit hiány.
Hetzerrel öszejött az xp a StugIII-hoz.
T1-el is már csak 2-3 ezer xp kell az M6-hoz.
Kredit viszont kevés. StugIII-at akár már most is meg tudnám venni, de akkor még egy év, amíg összeszedem az M6-ra valót lóvét.
De lehet, hogy az lesz, hogy beleugrok a stugIII vásárlásba , a T1-et meg addig nyüstölöm, amíg 100%-os nem lesz a legénység, illetve össze nem jön a 600ezer kredit M6-ra.
Kép

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.