HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#8861 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 12. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 08. 12. 09:07

Troll tank = medium tank? :)
Nemeteknel most van lehetosegem valtani 30.02 M-re, vagy folytatni 36.01 H-val. Furcsallom, hogy a medium ag sokkal dragabb (48k a Tiger, tobb mint 60 a Panther). Ennyivel jobb?

Troll=az agyára tudsz menni az ellenfelekkel a tank valamilyen enyhén csalás érzetű attribútumának hála. Ez a patton esetében a nagy pontosság akár mozgás közben is, valamint a relatíve nagy mobilitás és gyors turret forgás. Cserébe kevés a páncélja.

Szerintem nem összehasonlítható egy med és egy heavy teljesen más járgányok, gondolom az is beleszámít az ár különbségbe, hogy mennyi xp-t kell beleölnöd modulok fejlesztésére, mire elérhető a következő tier (tehát ha valami stock modulból azonnal fejleszthető akkor lehet drágább lesz, mintha előbb ki kéne grindolni 2 motort, löveget, akármit).

Tigris: tierjében a lövege miatt elég jó járgánynak számít, viszont inkább sniper, támogató funkcióban, a páncélját szinte bármi, bárhonnan átlövi. Ennek is ott van - sok más német tier7+ tankhoz hasonlóan - az Achillesz sarka, elől van a motor a has páncélnál, így motortűzre felkészülni.

Panther: alacsony HP és nehézkesebb mozgás a többi mednél, cserébe ott van az L100 75 mm, ami egy vicc 3 sec talán a load time és 170 körül sebez eszméletlen pontossággal... ehhez is kell egy játékstílus.

Felszerelés: rammert szinte minden tankra veszek Tier VI+ után, a többi attól függ mennyi ideig áll a garázsban és mennyire szeretek vele játszani. A T34-re azért vettem meg mindent, mert ez termeli a credit bevételem 80%-át, így a maximumot akarom kihozni belőle... nem mindegy, hogy pl 3.4 sec, vagy 2.7 az aim time 1-1 lövésnél, vagy 12 sec alatt töltesz újra 15 helyett, amikor 1 jó találat 5-10K creditet ér.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#8862 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 12. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2014. 08. 12. 10:37

Milliokat is erdemes befektetni felszerelesekbe... :D Az, hogy mit erdemes megvenni, az teljesen tankfuggo, de alapvetoen a toltesgyorsito tobbnyire minden tankra jo, a celzasgyorsito is sokat szamithat. A harmadik hely meg tenyleg jatekstilus es tank kerdese. Erdemes ez ugyben is a wikit egy kicsit nezegetni. A felszerelest meg akkor megvenni, ha nagyon credit hianyban vagy, amikor le vannak akciozva. Lehet tobbet is venni egyszerre, nem csak tankonkent, aztan felszereled oda, ahova szeretned. Az viszont mindenkeppen fontos, hogy a dragabb felmillios vagy neha meg nagyobb erteku cuccokat mindenkeppen erdemes 10 aranyert kiszereleni, mert ha mas nem az akcios napokon ossze tudsz vakarni 2-500 aranyat, amit erre el lehet tenni.

Koszi! Jelen esetben egyelore csak a premium tankjaimra gondoltam, hisz azokat nem adom el es nem veszik el a cucc (aranyert kiszerelni Tier 5-bol nem eri meg szerintem :)). Tehat T34 heavy tankra kene a dolog. Ennel a legidegesitobb a lassu ujratoltes (15 mp), ugyhogy a gyorsitot biztos megveszem. Szerintem a kukker is jo, allo helyzetben +25% latotav jo a kemperek ellen :) Gondoltam meg az uzemanyag tartaly erositesere is, mert nincs annal idegesitobb amikor meghalok a tuz miatt :) Igaz ez ellen lehet olcsobb megoldas tuzolto keszuleket venni csata elott...
Te mit javasolnal?

#8863 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 12. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2014. 08. 12. 11:00

Troll=az agyára tudsz menni az ellenfelekkel a tank valamilyen enyhén csalás érzetű attribútumának hála. Ez a patton esetében a nagy pontosság akár mozgás közben is, valamint a relatíve nagy mobilitás és gyors turret forgás. Cserébe kevés a páncélja.

Szerintem nem összehasonlítható egy med és egy heavy teljesen más járgányok, gondolom az is beleszámít az ár különbségbe, hogy mennyi xp-t kell beleölnöd modulok fejlesztésére, mire elérhető a következő tier (tehát ha valami stock modulból azonnal fejleszthető akkor lehet drágább lesz, mintha előbb ki kéne grindolni 2 motort, löveget, akármit).

Tigris: tierjében a lövege miatt elég jó járgánynak számít, viszont inkább sniper, támogató funkcióban, a páncélját szinte bármi, bárhonnan átlövi. Ennek is ott van - sok más német tier7+ tankhoz hasonlóan - az Achillesz sarka, elől van a motor a has páncélnál, így motortűzre felkészülni.

Panther: alacsony HP és nehézkesebb mozgás a többi mednél, cserébe ott van az L100 75 mm, ami egy vicc 3 sec talán a load time és 170 körül sebez eszméletlen pontossággal... ehhez is kell egy játékstílus.

Felszerelés: rammert szinte minden tankra veszek Tier VI+ után, a többi attól függ mennyi ideig áll a garázsban és mennyire szeretek vele játszani. A T34-re azért vettem meg mindent, mert ez termeli a credit bevételem 80%-át, így a maximumot akarom kihozni belőle... nem mindegy, hogy pl 3.4 sec, vagy 2.7 az aim time 1-1 lövésnél, vagy 12 sec alatt töltesz újra 15 helyett, amikor 1 jó találat 5-10K creditet ér.

Koszonom a javaslatokat. Majd akkor kicsit jobban utanaolvasok melyik nemet tankra mit kell kifejleszteni. En a Tigrisre gondoltam eloszor, egyreszt mert altalaban elol szoktam menni es emiatt kell a pancel es HP, masreszt mert ugye joval kevesebb XP kell erte. Viszont szeretem a gyors tankokat is, ezert nyomom a ruszkikkal mediummal. Sokszor atkozom a heavy-k lassusagat :)

#8864 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 12. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 08. 12. 10:06

Koszi! Jelen esetben egyelore csak a premium tankjaimra gondoltam, hisz azokat nem adom el es nem veszik el a cucc (aranyert kiszerelni Tier 5-bol nem eri meg szerintem :)). Tehat T34 heavy tankra kene a dolog. Ennel a legidegesitobb a lassu ujratoltes (15 mp), ugyhogy a gyorsitot biztos megveszem. Szerintem a kukker is jo, allo helyzetben +25% latotav jo a kemperek ellen :) Gondoltam meg az uzemanyag tartaly erositesere is, mert nincs annal idegesitobb amikor meghalok a tuz miatt :) Igaz ez ellen lehet olcsobb megoldas tuzolto keszuleket venni csata elott...
Te mit javasolnal?

T34: célzás gyorsító, GLD (mozgásnál és torony forgatásnál 25%-al növeli a pontosságot) és rammer. Így 12.8 sec az újratöltés és a célzás idő kb 2.7 mp a 3.4 helyett. Nem való sniperkedésre ez a tank, ahhoz pontatlan és túl nagy a profilja+ alacsony a view distance. Inkább menj közel, védd a tank alját és mutasd nekik a tornyot azt aztán lőhetik napestig.

Tigrist tényleg nem javaslom, ha inkább brawler típusú a játékod, nagyon sokat fogsz úgy szívni vele.KT szintén sniper tank, az első igazán kemény dió már a VK45 ausf B, de az tier 9. (egyébként beteg egy járgány és most buffolták is)

#8865 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 12. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2014. 08. 12. 14:20

T34: célzás gyorsító, GLD (mozgásnál és torony forgatásnál 25%-al növeli a pontosságot) és rammer. Így 12.8 sec az újratöltés és a célzás idő kb 2.7 mp a 3.4 helyett. Nem való sniperkedésre ez a tank, ahhoz pontatlan és túl nagy a profilja+ alacsony a view distance. Inkább menj közel, védd a tank alját és mutasd nekik a tornyot azt aztán lőhetik napestig.

Tigrist tényleg nem javaslom, ha inkább brawler típusú a játékod, nagyon sokat fogsz úgy szívni vele.KT szintén sniper tank, az első igazán kemény dió már a VK45 ausf B, de az tier 9. (egyébként beteg egy járgány és most buffolták is)

Oks! Akkor a nemet agon megyek mediummal. Addig valahogy elszenvedek a VK30.01-el :) Heavy pedig marad amcsi es ruszki oldalon.

#8866 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 12. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 08. 12. 09:06

Te mit javasolnal?

En a T34-emen toltesgyorsitot, GLDt es szellozest hasznalok. Az utobbit aki akarja cserelgetheto celzasgyorsito fityfenevel is, de szerintem jobb a venti, mert ha domb mogul ki-be gurulgatsz, akkor nem nyilik ki annyira a celkereszt, hogy sokat kene varni es a torony normal esetben birja a strapat. A szellozes meg a legenyseget meg 5%-al javitja mindenben, ami nekem tobbet hoz a kepessegek miatt.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#8867 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 05:31

Bakker de nehez stock agyuval haladni :) KV1S az alap 76mm-es potyogtetovel kinzas. Es milyen messze meg az a 122-es :(
Ellenben a T34-85-el vegre megvan a legjobb 85mm-es agyu, ugyhogy nincs gond a sebzessel.
Tegnap M6-al mazlival nyertem egy meccset. Ellenem maradt egy SU-152. HP-m kb haromnegyedig. Szemtol szemben o belemlott kettot, maradt 5 HP-m. En lehuztam ot 16-ra. Az utolso lovesem meg bakker lepattant róla. Tudtam, par masodperc mulva neki be lesz toltve a lovedek, ugyhogy kb 10 meterrol neki kamikadzeztam es mit add isten sikerult a maradek 16 eleterejet nullazni :) Mazli.

#8868 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 06:11

Bazdmeg, tegnap olyan ütközet csatákat vesztettünk, hogy csak pislogtam. Minden esetben szinte veszteség nélkül elvertük a másik csapatot, akiknek maradt 2-3 tankja, (amikkel foglaltak)... Természetesen simán vitték ezeket a meccseket, mert az inkompetens csapattársak, nem hogy beállnának a körbe és úgy szarakodtak volna... nem, inkább megálltak a kör szélétől 10 méterre és ott leálltak kardozni... hihetetlen.

A Vk45 meg hirtelen felindulásból nerfelve lesz, mert szemből egyszerűen belőhetetlen.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#8869 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 06:38

Üzenet megtekintéseIdézet: von_Wolf - Dátum: 2014. 08. 13. 08:11

Bazdmeg, tegnap olyan ütközet csatákat vesztettünk, hogy csak pislogtam. Minden esetben szinte veszteség nélkül elvertük a másik csapatot, akiknek maradt 2-3 tankja, (amikkel foglaltak)... Természetesen simán vitték ezeket a meccseket, mert az inkompetens csapattársak, nem hogy beállnának a körbe és úgy szarakodtak volna... nem, inkább megálltak a kör szélétől 10 méterre és ott leálltak kardozni... hihetetlen.

A Vk45 meg hirtelen felindulásból nerfelve lesz, mert szemből egyszerűen belőhetetlen.

Hehe, igen en is szeretem az ilyet. Mondjuk furcsa, hisz ha meglovod az ellenfelet az o alta szerzett pontok elvesznek. Tehat 99%-on megloni a bent allo tankot jo kis troll, mert ujrakezdodik a szamlalo 1%-rol :) :)

#8870 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 07:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 08. 13. 06:38

Hehe, igen en is szeretem az ilyet. Mondjuk furcsa, hisz ha meglovod az ellenfelet az o alta szerzett pontok elvesznek. Tehat 99%-on megloni a bent allo tankot jo kis troll, mert ujrakezdodik a szamlalo 1%-rol :) :)

Nem a szabadban ácsorogtak, hanem fedezék mögött.
Ami még szebbé teszi a történetet, hogy egyszer padlógázzal robogtam a célkör felé a Su122-54-gyel, (természetesen a map másik feléről), már 20 méteren belül voltam mikor elérték a 100 százalékot.
Második esetben pedig a JT-vel sikerült nagy nehezen pozíciót felvennem, pont felspottolták az egyetlen foglaló KV4-gyet, aki átment isten módba és az összes lövedékünket pattintotta. Agyér görcsöt kaptunk a mellettem álló ST1-gyel, amikor a második lövésünk is elcsúszott a KV4 orrán. Persze volt egy T54 is, aki 100 méterre a körtől recskázott, de nem volt annyi esze, hogy beálljon a körbe blokkolni, vagy egy ütközéssel nullázni a foglalást.
A többi meg veszett fejsze nyele volt. A T95-tel esélyem sem volt odaérni. :D

Szerkesztette: von_Wolf 2014. 08. 13. 07:12 -kor

Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#8871 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 07:28

A KV4-nél nem nagyon lehet biztosra menni.:laugh: Még a torony tetején lévő tumor is pattinthat.

#8872 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 07:28

Normalis dolog amugy, hogy a legnagyobb latotavolsagja a medium tankoknak van? A TD-k es heavy-k 240, a medium 250. Pedig a TD lenyege pont a tavollatas lenne.

#8873 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 09:16

Úgy rémlik, hogy a sorrend cabrio TD-k, TD-k utána med és heavy, de nemzet függő is a view distance. TD-ken érdemes 500m-ra kimaxolni kiegészítőkkel.

Tegnap én is szívtam rendesen, JT-t egy csatában felgyújtották, kétszer ellőtték a motorját (mindez kb 10 mp alatt) és megölték a commandert. A vicc, hogy utána viszont semmit sem tudtam eltalálni, kb 100 méterre előttem kolbászolt át 200 hp-val egy Jpanther tökéletes célzás mellett szép nagy miss lett és persze a bázison kempelő ISU kilőtt (aki eddigre 8 killt szedett össze, mert a sok lemming csapattárs egyesével besétafikált a csöve elé és sajnos ez sem vicc végignéztem).

Másik csata az új havas pályán, csapattársak elindulnak báránycsorda módra toronyiránt, kb ketten védjük a jobb oldalt egyszer csak megjelenik egy med, meglövöm majd rámzúdul 8 találat és KO(T34). 10 ellenfél érkezett meg, a csapatomból 7-en csiki-csukiztak egy darab Tier7-es szovjet td-vel (nem vicc) tényleg egy darab volt ott. A másik csapat maradéka szépen oldalba támadta a gyökereket ilyen gyorsan még sosem vesztettem csatát.

Ettől függetlenül JT-vel összeszedtem két medált is a legtöbb sebzésért (5.9K volt az egyik, ebből 1.5K 300m+, vagy mi, persze buktuk :D ). Másik csoda csatám T34-el az új (számomra) szovjet metropolisz map, top tier voltam, gondoltam ez fun lesz... hát nem. Kb 30 mp alatt két detrack, két ammo rack, gun, majd driver, majd commander és végül, hogy fájjon is a motor. 28 mp volt így a load time, még így is összehoztam 3 killt és 2500 körüli sebzést, de nem kicsit anyáztam végig az egész gamet.

Szerkesztette: Nevl 2014. 08. 13. 09:16 -kor

#8874 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 08. 13. 08:28

Normalis dolog amugy, hogy a legnagyobb latotavolsagja a medium tankoknak van? A TD-k es heavy-k 240, a medium 250. Pedig a TD lenyege pont a tavollatas lenne.

Megoldás: tedd fel a csigaszemet! :idea:

#8875 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2014. 08. 13. 13:05

Megoldás: tedd fel a csigaszemet! :idea:

Az lesz, csak tisztazni akartam a dolgokat :) Lehet feltenni harom ugyanolyan kiegeszitot a tankra, vagy nem?

#8876 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 12:21

Nem :)

#8877 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 12:34

Oks :)

#8878 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 08. 13. 12:13

Az lesz, csak tisztazni akartam a dolgokat :) Lehet feltenni harom ugyanolyan kiegeszitot a tankra, vagy nem?

Nem, de az ötlet nem rossz!!! :idea: Az MBP löveégből gépágyút csinálnék 3 töltésgyorsítóval.:laugh:

#8879 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 08. 13. 12:34

Oks :)

Pedig poén lenne 3x felpakolni a töltésgyorsítót. Vagy TD-kre a háromszoros álcahálót... ha véletlenül nem ütközik beléd az ellenség a bokor alján, akkor észre sem vesz. :)

Szerkesztette: von_Wolf 2014. 08. 13. 13:28 -kor

#8880 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 13:39

Azon csodálkozom, hogy még nem hozták be az arany felszerelést, amit csak aranyért tudsz megvenni. Lehet bedobom az ötletet a fórumukon, amivel megháromszoroznák a hasznukat, nekem meg hátha adnak valami ingyen prémium tankot az ötletért!! :idea:

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.