Idézet: Atti - Dátum: 2014. 08. 14. 14:37
első lövés az oldalába > track, második lövés marad rajta valamennyi, aztán még egy lövés, és meg is van. És ez csak 3*680 creditbe fájt...
És folyamatosan hülyék közé kerülök, tier X tankok közé, ott a hull down se nagyon működik már.
Jelenleg 2 dolog miatt tolom: érdekel a Cent 7/1, eredetileg csak addig akartam elmenni, de -és ez a második ok- ha esetleg, talán, mégis, hátha az FV4202 prém tank lesz, és a tulajok megkapnák, az nem lenne rossz.
De kezdek oda jutni, hogy b*ssza meg a WG a játékát, mert nagyon kevés az élvezetes csata, általában az egyik oldal letarolja a másikat, és mostanában sajnos kicsit sokat vagyok a tarolt oldalon. A Centtel 43% alatt van a WR-em, lassan jobban járok, ha csak belépek a csatába és nem csinálok semmit, sokkal kevesebb idegeskedés és creditveszteség.
De nemsoká 2 hét nyaralás, és akkor majd kisimulnak az idegeim
A gyorstüzelő ágyúhoz: a Lee 100%-os legénységgel emlékeim szerint picivel 3 sec alatt töltött újra, és nem hiszem hogy bármilyen felszerelést használtam volna rajta. Tier 4-ben az nagyon durva gép, 2k feletti DPM
M3 Lee? Az valoban jo cucc. T1 Heavy hasznalata soran parszor visszasirtam a jo tuzgyorsasagat. Egy baj volt vele, hogy fix volt mint egy TD, es sokszor szivtam ellott lanctalp miatt.
Mi az a hulldown taktika?

Súgó
A téma zárva.