World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor
Elküldve: 2014. 08. 28. 13:31
NEkem lassan meglesz a tigris1 , 1.3 millióból megvan már 1.1, XP meg már kb megvan.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2014. 08. 28. 15:08
Idézet: Sendrov - Dátum: 2014. 08. 28. 13:43
9.3 Patch hoz egy rahedli új light tankot Tier6 és Tier8 között, (USA, Ruszki és Német).
Az M24 Chaffe lejebb kerül és át lesz dolgozva, mert jön 3 új amcsi light.
A jó kis KV-1s-t is szétkapják. Elveszti a 122-es löveget és lecsúszik Tier5-be. Lesz helyette KV-85 Tier6-ban, de azt nem tudom, hogy a nagy 122-es löveget megörökli-e a lecsúszó KV-1s-től.
Jó hír a T8-T10 tank tulajoknak, hogy az új patch után nem lesz szemből felgyújtott tank, azaz pl. nem fog kiégni a Jagdtiger, ha szemből meglövik az erőátvitelt. Ezzel feljavulnak a német nagyvasak, mert erre legfőképp azok voltak érzékenyek.
Teljes lista itt:
9.3 patch
Az M24 Chaffe lejebb kerül és át lesz dolgozva, mert jön 3 új amcsi light.
A jó kis KV-1s-t is szétkapják. Elveszti a 122-es löveget és lecsúszik Tier5-be. Lesz helyette KV-85 Tier6-ban, de azt nem tudom, hogy a nagy 122-es löveget megörökli-e a lecsúszó KV-1s-től.
Jó hír a T8-T10 tank tulajoknak, hogy az új patch után nem lesz szemből felgyújtott tank, azaz pl. nem fog kiégni a Jagdtiger, ha szemből meglövik az erőátvitelt. Ezzel feljavulnak a német nagyvasak, mert erre legfőképp azok voltak érzékenyek.
Teljes lista itt:
9.3 patch
Új könnyű tankok: Éljen, éljen!!!
Chaffee: Nem kerül lejjebb csak kisebb ellenfelekkel fog találkozni, meg elveszti a jelenlegi lövegét és a nagy tornyot.
KV-1S: Jó lenne, ha azt a löveget kiszednék t6-ból, mert túl OP, IMBA stb. 390-es sebzés ap lőszer mellett nem lenne szabad engedni t6-ban. A Leo1-em sebez ennyit T10-ben, meg az átlag T9-es medek, sőt van olyan, amelyik ez alatt LOL?!
Váltó: Emlékszem régebben még, hogy bizonygatta a WG, hogy márpedig a váltó a motor része, és ha a váltót eltalálják akkor márpedig a motornak égnie kell...
Szerkesztette: Warton 2014. 08. 28. 15:09 -kor
Elküldve: 2014. 08. 28. 17:31
Idézet: Warton - Dátum: 2014. 08. 28. 17:08
Új könnyű tankok: Éljen, éljen!!!
Mondjuk nem jó, hogy így el akarják vonni a figyelmemet az FV4202-ről. Dehát végülis az összes top könnyű tanknak a garázsban a helye. Az amcsi és a német könnyű legénység készen van, az oroszt még gyúrni kell, mert elég csenevészek. Lehet előveszem a LakóTelePet legénységgyúrásra.
Chaffee: Nem kerül lejjebb csak kisebb ellenfelekkel fog találkozni, meg elveszti a jelenlegi lövegét és a nagy tornyot.
KV-1S: Jó lenne, ha azt a löveget kiszednék t6-ból, mert túl OP, IMBA stb. 390-es sebzés ap lőszer mellett nem lenne szabad engedni t6-ban. A Leo1-em sebez ennyit T10-ben, meg az átlag T9-es medek, sőt van olyan, amelyik ez alatt LOL?!
Persze kevesebb a pen T6-ban, de a páncélok is vékonyabbak... Ha bennhagyják azt a bizonyos 122-es löveget változatlanul akkor nem csináltak semmit. Nincs értelme a splitnek.
Váltó: Emlékszem régebben még, hogy bizonygatta a WG, hogy márpedig a váltó a motor része, és ha a váltót eltalálják akkor márpedig a motornak égnie kell...
Nekem a JT88-am nem szokott gyulladni olyan sűrűn, de mindegy ebből a szempontból örülök a patchnak.
Vannak ilyen elemek a jatekban. A T82-es tier 3-as tank 200-300 sebzesu agyuja is OP azon a szinten.
Elküldve: 2014. 08. 28. 19:02
Idézet: Warton - Dátum: 2014. 08. 28. 17:08
Lehet előveszem a LakóTelePet legénységgyúrásra.
Egyébként nekem már nincs meg az LTP, mert kellett a garázshely. Viszont van Tetrarch és Valentine II a ruszki light legénység képzéséhez. De most inkább a KV-4 a cél.
Ha majd aktuálissá válik kíváncsi leszek a TOG-al szerzett tapasztalatodra is.

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2014. 08. 28. 22:05
Hát, egyelőre ez a Centurion I nem győzött meg. FreeXP-ből kimaxoltam gyorsan, csak a rádiót grindeltem ki vele, de egyelőre teljesen kiszámíthatatlan vele a játék. Vagy minden pattog/mellémegy, és simán kilőnek, vagy mintha kapnék egy csodapáncélt, és még a tier9-es TD-k is pattogni kezdenek, én meg egymás után gyújtom fel az ellenfeleket. Már most érzem, hogy hosszú és rögös lesz az út az FV-ig. A végén persze tuti nem adják majd oda free-ként, mint ahogy a KV-1S szétvágásánál sem kapja meg az ember mindkét tankot 1 plusz garázshellyel, mint ahogyan tudni vélte mindenki...
Elküldve: 2014. 08. 29. 07:34
A Centurion1 tényleg elég unalmas tank, ahogy azt korábban egyszer már írtam, viszont a Centi7 a 105-ös löveggel egész kellemessé teszi a grindot. Attól én is félek, hogy mégse kapunk prémiumot, de azt se nagyon bánom, mert tényleg jó játszani a Cent7-el, persze 6 millió creditet nem fogok kicsengetni csak akkor, ha már az előzetes patchnotes-ban szerepel, hogy prémium8-asként megkapjuk.
Elküldve: 2014. 08. 29. 08:48
Tegnap nem termett sok babér... kb 1 óra játékkal alig tudtam XP-t szerezni M103-ra az összes csatában ment a lemming hatás, egyedül védeni egy oldalt 4-5 tier 10 táras csoda ellen....öö ügyes gyerek vagyok én, de azért...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2014. 08. 29. 10:30
Hát, a pénzt én is csak akkor fogom kicsengetni érte, ha tényleg megkapjuk... Addig viszont még kell minimum 200k XP grind a 2 tankkal, a többit free-ből ki tudom pótolni (főleg a stock állapotot akarom elkerülni), ha nagyon megunom
Elküldve: 2014. 09. 01. 05:36
Na vegre valahara lett annyi penzem, hogy vegyek felszerelest a premium tankjaimra. Igy mar a Panther/M10 melto ellenfele akar a nehez tankoknak is. Raadasul a penzt is omleszti. Akar 15-20 ezer zseton vesztes eseten is.
A menuben megtalaltam, hogy lehet a premium tankok XPjet free experience-re alakitani. Sajna csak aranyert
Kar, sok van belole.
A menuben megtalaltam, hogy lehet a premium tankok XPjet free experience-re alakitani. Sajna csak aranyert
Elküldve: 2014. 09. 01. 12:04
Néhány gondolat a szeptemberi küldetésekről:
Általánosságban: a prémium nem számít, így hacsak credit problémáink nincsenek akkor felesleges előfizetni rá.
A könnyű tankokkal szerezhető KV-220 küldiről csak annyit, hogy szerintem hozható, főleg akkor, ha mindkét 8-as szintű könnyű tank megvan. A dmg-hez szerintem inkább az AMX, vagy esetleg a T71 alkalmasabb, a spothoz meg inkább a WZ. Mindenképpen jó, ha több tankkal fut neki az ember. Én ezt biztos, hogy kihagyom, egyrészt a KV-220 nem érdekel, másrészt mostanában hanyagolom a könnyű tankokat. Ettől függetlenül ezt érzem könnyebb küldetésnek.
Közepes tankokkal szerezhető Type62 küldetés:
Erről írnék részletesebben, mert ez picit jobban mozgatja a fantáziám. Követelmények: 1. 20k dmg, 2. 25 kill, 3. 13,5k bXP, és mindezt 25ször (500k dmg, 337.5k bXP, 625 kill). Tier6 és afeletti tankkal. A küldetéshez mindenképpen magasabb szintű tankot érdemes használni, T8 vagy T9, mert csak ezen a szinten lehet nagy dmg-t, illetve bXP-t szerezni. Viszont a killek lehet, hogy alacsonyabb tierben könnyebben összejönne. A küldetés legnagyobb baja az, hogy nem adódnak össze a dolgok, tehát, ha a küldetés 3 részéből 2 megvan, tehát pl. 3 kill még hiányzik, akkor te hiába szedsz össze közben 20k dmg, meg 10k xp-t, az elveszik.
Összességében elég bizonytalan vagyok a küldetéssel kapcsolatban. Főleg a killek összeszedegetése nagyon nehéz, illetve a 13k xp se könnyű, főleg így, hogy nem számít a prémium, a napi ötszöröző stb. A tier korlát is nagyon zavaró, mert egy tier5-ös médiummal azért könnyebben összeszedhető a 25 kill, mint mondjuk egy Centurion7-tel. Ettől függetlenül a küldetést nem lehetetlen teljesíteni, jó, hogy nem 30 nap áll rendelkezésre, hanem 38, tehát még október elején is lehet vele próbálkozni. Én alapvetően közepes tankokkal szeretek játszani, így egyelőre nem koncentrálok a küldetésre, inkább csak úgy játszogatok, aztán szeptember végén meglátom, hogy mire jutok, akkor már úgy is ki fog derülni, hogy érdemes komolyabb energiákat fektetni ebbe vagy sem.
Más:
Centurion grind nem alap szinten
Általánosságban: a prémium nem számít, így hacsak credit problémáink nincsenek akkor felesleges előfizetni rá.
A könnyű tankokkal szerezhető KV-220 küldiről csak annyit, hogy szerintem hozható, főleg akkor, ha mindkét 8-as szintű könnyű tank megvan. A dmg-hez szerintem inkább az AMX, vagy esetleg a T71 alkalmasabb, a spothoz meg inkább a WZ. Mindenképpen jó, ha több tankkal fut neki az ember. Én ezt biztos, hogy kihagyom, egyrészt a KV-220 nem érdekel, másrészt mostanában hanyagolom a könnyű tankokat. Ettől függetlenül ezt érzem könnyebb küldetésnek.
Közepes tankokkal szerezhető Type62 küldetés:
Erről írnék részletesebben, mert ez picit jobban mozgatja a fantáziám. Követelmények: 1. 20k dmg, 2. 25 kill, 3. 13,5k bXP, és mindezt 25ször (500k dmg, 337.5k bXP, 625 kill). Tier6 és afeletti tankkal. A küldetéshez mindenképpen magasabb szintű tankot érdemes használni, T8 vagy T9, mert csak ezen a szinten lehet nagy dmg-t, illetve bXP-t szerezni. Viszont a killek lehet, hogy alacsonyabb tierben könnyebben összejönne. A küldetés legnagyobb baja az, hogy nem adódnak össze a dolgok, tehát, ha a küldetés 3 részéből 2 megvan, tehát pl. 3 kill még hiányzik, akkor te hiába szedsz össze közben 20k dmg, meg 10k xp-t, az elveszik.
Összességében elég bizonytalan vagyok a küldetéssel kapcsolatban. Főleg a killek összeszedegetése nagyon nehéz, illetve a 13k xp se könnyű, főleg így, hogy nem számít a prémium, a napi ötszöröző stb. A tier korlát is nagyon zavaró, mert egy tier5-ös médiummal azért könnyebben összeszedhető a 25 kill, mint mondjuk egy Centurion7-tel. Ettől függetlenül a küldetést nem lehetetlen teljesíteni, jó, hogy nem 30 nap áll rendelkezésre, hanem 38, tehát még október elején is lehet vele próbálkozni. Én alapvetően közepes tankokkal szeretek játszani, így egyelőre nem koncentrálok a küldetésre, inkább csak úgy játszogatok, aztán szeptember végén meglátom, hogy mire jutok, akkor már úgy is ki fog derülni, hogy érdemes komolyabb energiákat fektetni ebbe vagy sem.
Más:
Centurion grind nem alap szinten
Szerkesztette: Warton 2014. 09. 01. 12:05 -kor
Elküldve: 2014. 09. 01. 12:20
Megoldás: végy egy tier 9-10 szovjet csodát, vagy francia táras valamit, launch battle, win!
Pattonnal T54-től 4-ből 4X lepattantam mindenféle szögből, természetesen Ő nulla célzás idővel 4-ből 4X átlőtt engem. Csupa olyan pályákra kerülök be az utóbbi napokban, ami eszméletlen campfest, semmire sem jók a tankjaim.... lehet picit megint hanyagolom
Viccet félretéve 20K dam nem tűnik lehetetlennek, tier 8-9 csatákban átlagban megvan a 1500-3000 dam, szal ~20 (+/- 10%) csata alatt ezt biztos meg lehet oldani. Az xp sem tűnik vészesen soknak, legutóbbi ilyen xp challenghez 2 nap kb 2.5 óra játékkal összejött 12K szal nem lehetetlen. (bár lehet csak a visszatérő játékos bónuszt aktiválták nálam és a sok nyertes csata nem mérvadó)
A kill az tényleg necces, jókor nagyon jó helyen kell lenned, de azért ~30-40 csata alatt behozható.
És akkor ezt szorozzuk fel 25-el... mondjuk, hogy egy teljesítés mindenből 35 csata (optimista leszek) 875 ütközet és meg is vagy
Pattonnal T54-től 4-ből 4X lepattantam mindenféle szögből, természetesen Ő nulla célzás idővel 4-ből 4X átlőtt engem. Csupa olyan pályákra kerülök be az utóbbi napokban, ami eszméletlen campfest, semmire sem jók a tankjaim.... lehet picit megint hanyagolom
Viccet félretéve 20K dam nem tűnik lehetetlennek, tier 8-9 csatákban átlagban megvan a 1500-3000 dam, szal ~20 (+/- 10%) csata alatt ezt biztos meg lehet oldani. Az xp sem tűnik vészesen soknak, legutóbbi ilyen xp challenghez 2 nap kb 2.5 óra játékkal összejött 12K szal nem lehetetlen. (bár lehet csak a visszatérő játékos bónuszt aktiválták nálam és a sok nyertes csata nem mérvadó)
A kill az tényleg necces, jókor nagyon jó helyen kell lenned, de azért ~30-40 csata alatt behozható.
És akkor ezt szorozzuk fel 25-el... mondjuk, hogy egy teljesítés mindenből 35 csata (optimista leszek) 875 ütközet és meg is vagy
Elküldve: 2014. 09. 01. 12:30
Hát, ahogy elnézem mennyire vagyok betáblázva szeptemberben, esélyem nincs összeszedni bármelyik prémiumot... Majd karácsonykor az akciók alatt elköltöm az SP-s küldetés, meg egy pár másik kisebb alatt összeharácsolt aranyat 
Centurion I-el nekem is 60% a győzelmi ráta, kár hogy a többi statisztikája nem néz ki olyan jól, így lassan csorog csak az XP...
Centurion I-el nekem is 60% a győzelmi ráta, kár hogy a többi statisztikája nem néz ki olyan jól, így lassan csorog csak az XP...
Elküldve: 2014. 09. 01. 13:43
Idézet: Nevl - Dátum: 2014. 09. 01. 13:20
Ezt én pesszimista verziónak tekintem, a statjaim alapján:
Centurion 7/1-el 242 csata alapján az átlagom (mellékesen jegyzem meg, hogy az első több mint 100 csatát az alaplöveggel csináltam és nagyon nem használtam freexp-t sem, tehát a 105-ös löveggel azért ennél valószínűleg jobb az eredményem)
bXP: 583 ~ 600
dmg: 1573 ~ 1600
kill: 1,04 ~ 1
Ez alapján:
bXP: ~23 csata
dmg: ~13 csata
kill: 25 csata
Az összesen 625 csata, persze ez sem kevés. Persze lehet jobb-rosszabb "lapjárás".
A kill az nagyon fontos, én nem szoktam az alacsony HP-jú tankokat lövöldözni, mert az szerintem kevesebbet hoz a konyhára, mintha a sebzés teljes egészében érvényesül, de ebben a küldetésben mindenképp a killre kell menni. A küldetés igáslova nálam biztos a Centi lesz, meg mivel most megnövelt bevétele van ezért a WZ-120, meg az Obj416, mert érdekel a 430 II-es is.
Elküldve: 2014. 09. 01. 13:56
Nálam a patton és a pantherII állhatna be a sorba, mennyi idő van a küldetésre?
Statjaimra nem emlékszem fejből, de szerintem én is hozzád hasonlóval bírok, bár sokkal, de sokkal kevesebb csatából
Statjaimra nem emlékszem fejből, de szerintem én is hozzád hasonlóval bírok, bár sokkal, de sokkal kevesebb csatából
Elküldve: 2014. 09. 01. 14:07
Idézet: Warton - Dátum: 2014. 09. 01. 13:43
"A kill az nagyon fontos, én nem szoktam az alacsony HP-jú tankokat lövöldözni"
Pedig nincs is annál szebb, mikor FV TD-vel/JPZE100-al, arany lőszerrel kell pofán nyomni a 140HP-s AMX13-90-net, mert ha elengeded, akkor megszívat...
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.
Elküldve: 2014. 09. 01. 14:19
Nekem nincsenek ilyen monstrumaim. A legnagyobb csapásmérőm az S-51, illetve az Obj 704, dehát azok kispályások az FV-hez, meg a Jpe100-hoz képest.
Elküldve: 2014. 09. 01. 14:36
Idézet: von_Wolf - Dátum: 2014. 09. 01. 15:07
Pedig nincs is annál szebb, mikor FV TD-vel/JPZE100-al, arany lőszerrel kell pofán nyomni a 140HP-s AMX13-90-net, mert ha elengeded, akkor megszívat... 
És a legszebb, amikor az AMX-ben/T71-ben ülve egy ilyen lövés lepattan, vagy detrack, a vigyor pedig egyre csak szélesedik a képemen
Szerkesztette: Myrsky 2014. 09. 01. 14:37 -kor
Elküldve: 2014. 09. 01. 19:49
Na jó én ezt feladom
Kb 20 battle-t mentem 6K xp, 10 kill és 19000 damage a mérleg, ami nem túl rózsás... nem tudom mennyi időbe telik másoknak, de nekem nincs cérnám ezt minden nap 1X végigtolni
Ja igen és a 20 csata nem viccelek 4 db map variációja volt, 4...
Kb 20 battle-t mentem 6K xp, 10 kill és 19000 damage a mérleg, ami nem túl rózsás... nem tudom mennyi időbe telik másoknak, de nekem nincs cérnám ezt minden nap 1X végigtolni
Ja igen és a 20 csata nem viccelek 4 db map variációja volt, 4...
Szerkesztette: Nevl 2014. 09. 01. 19:49 -kor

Súgó
A téma zárva.