HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 467
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9361 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 12. 04. 19:39

Van egy bugyuta kérdésem.Ha egy csata után egy meghívó levélke vár a garázsban,hogy csatlakozzam valami csoporthoz,az mit jelent?

#9362 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 06:43

Blitzre kijott a British ag! Egyelore csak a Médiumok, de ez is jó! :)
Es a csapat skillezese is már elérhető. Meg annyira nem vagom, de elvileg minden tank kategóriának van egy aga, amiken belül van 5-6 skill. Ezeket lehet fejleszteni úgy, hogy olyan tankkal játszol (light, med, heavy, td). Peldaul mednek ad 1% (wow) esélyt, hogy kill után gyorsabban tölt újra. Nem egy nagy szám, szerintem sokat nem változtat a jatekmeneten, de azért jópofa, hogy gondoltak ránk iPadesekre :)

#9363 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 08:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 12. 05. 06:43

Blitzre kijott a British ag! Egyelore csak a Médiumok, de ez is jó! :)
Es a csapat skillezese is már elérhető. Meg annyira nem vagom, de elvileg minden tank kategóriának van egy aga, amiken belül van 5-6 skill. Ezeket lehet fejleszteni úgy, hogy olyan tankkal játszol (light, med, heavy, td). Peldaul mednek ad 1% (wow) esélyt, hogy kill után gyorsabban tölt újra. Nem egy nagy szám, szerintem sokat nem változtat a jatekmeneten, de azért jópofa, hogy gondoltak ránk iPadesekre :)

Hónapok óta nem játszottam, ideje lesz :) azt láttam hogy az ikonja más lett :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9364 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 09:42

Igazából én sem játszok mióta megszuletett a lányom de tegnap emiatt beneztem :)

#9365 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 10:02

Orosz medeknek igazából egyetlen előnye van az a mobilitásuk és a relatíve megbízható páncélzat (T44 ammo rackjét leszámítva, ugye, Wolf? :D), T54 főleg elég beteg dolgokat tud pattintani. De ezt csak ellenfélként éltem meg, sosem volt orosz medem.

Amcsi medeknél nem igaz, hogy pershingtől kezdődik a fun, a nagyobb Shermann is eszméletlen poén járgány, ha tudod hogy kell játszani vele, rammerrel és jól képzett legénységgel 2 sec alá lehetett vinni vele a load timeot 170 körüli sebzéssel tier VI-ban azért elég combos tudsz lenni! Patton pedig azért egyedi járgány, mert menet közben is pontos marad a lövege, megfelelő kiegészítőkkel max sebességnél is lazán puffogtathatsz 200m-en belül elég nagy eséllyel találsz.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#9366 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 12:21

M4A3E8 valóban nem rossz tank, de minden atlovi sajnos. Nekem jobban bejott mondjuk mint most a T20, ami lehet erősebb de lassu dög.

#9367 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 04. 19:39

Van egy bugyuta kérdésem.Ha egy csata után egy meghívó levélke vár a garázsban,hogy csatlakozzam valami csoporthoz,az mit jelent?

Valaki meghívott, hogy játsz vele szakaszban (2-3 fős csapat).

szerk: Az Easy 8 tényleg elég jó tank, egészen megszerettem, pedig az elején utáltam. Mondjuk a sebzése az csak 115, és a reload is inkább 3 másodperc mint 2, de saját tierben jó gép.

Szerkesztette: Atti 2014. 12. 05. 12:46 -kor

WoT nick: Atti77

#9368 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 12. 05. 14:21

M4A3E8 valóban nem rossz tank, de minden atlovi sajnos. Nekem jobban bejott mondjuk mint most a T20, ami lehet erősebb de lassu dög.

T-20 ellenfélként mindig egy gyors, izgága, nagyot sebző, piszok kis dög volt.
Amióta meg nekem is megvan, utálom. Kimaxolva is nehezen, lassan mozgó, forduló tank. Egyszerűen nem találom vele az összhangot. Csak porosodik a garázsban.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#9369 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2014. 12. 05. 15:26

T-20 ellenfélként mindig egy gyors, izgága, nagyot sebző, piszok kis dög volt.
Amióta meg nekem is megvan, utálom. Kimaxolva is nehezen, lassan mozgó, forduló tank. Egyszerűen nem találom vele az összhangot. Csak porosodik a garázsban.

:) :) :) +1

#9370 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 19:53

Szóval akkor inkább meg se vegyem a T20-at? Igazából az lett volna a cél az amcsi med vonalon, de most eléggé elbizonytalanodtam :s

#9371 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 21:39

Rég volt, de egy középszerű járgánynak rémlik (rögtön launch után játszottam vele, szal az 3 éve volt?). A fun pershingnél és pattonnál kezdődik majd.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#9372 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 06. 06:36

Kérdés: a napi első csata 2x xp, hogyan számolódik?

0-24.00 vagy a belépésem ideje+24óra? más: volt egy nagyon fura dolog múlt héten- sivatagi pálya ,engem berakott a marder II-vel kv és crusader közé.én voltam a legalsó.óvatosan sniperkedtem,erre a társ hetzer folyamatosan tologatott ide-oda,ha odébbmentem utánam jött és taszigált.megunta egy idő után (kb.5-6perc)és elment bázist őrizni kb.250m-re.a csatát túléltem(1kv,a hetzer és én),pár találatom is volt,meg spotok,erre a vége előtt mikor már látszott,hogy nyerünk,simán hátba lőtt (közel-távol senki)és dead.értetlenül álltam az eset előtt....azóta nekem is egy max.hetzerem van.

#9373 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 06. 13:37

Kb. 6-7 órakor van napváltás.

#9374 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 07. 19:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 06. 08:36

0-24.00 vagy a belépésem ideje+24óra? más: volt egy nagyon fura dolog múlt héten- sivatagi pálya ,engem berakott a marder II-vel kv és crusader közé.én voltam a legalsó.óvatosan sniperkedtem,erre a társ hetzer folyamatosan tologatott ide-oda,ha odébbmentem utánam jött és taszigált.megunta egy idő után (kb.5-6perc)és elment bázist őrizni kb.250m-re.a csatát túléltem(1kv,a hetzer és én),pár találatom is volt,meg spotok,erre a vége előtt mikor már látszott,hogy nyerünk,simán hátba lőtt (közel-távol senki)és dead.értetlenül álltam az eset előtt....azóta nekem is egy max.hetzerem van.

Napi harmszor nullazodik a visszaszamlalo. Reggel 6, delben, es este hatkor.

Hetzer remek, hasznald a 10,5 cm-es agyut.

#9375 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 07. 19:42

Ez a British ag szuper. Egyelore tier 4, de nagyon tetszik. Gyors, mozgekony, nem rosszul pancelzott, es az agyuk is viccesek.

#9376 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 08. 07:46

Na,megin nekem van nyűgöm..:-) DW2 már csak a marha drága rádió hiányzik ,de mit kezdjek ezzel a vassal,annyira nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet..milyen stratégiát kövessek,hogy ki lehessen használni a tulajdonságait.Jól látom,hogy tier5-6ig mindegy mim van biztos szívás valamelyik tulajdonsága?Egyáltalán nem értem a láthatósági faktort.Elolvastam,megértettem a leirtakat,de élőben teljesen más.Engem mindig kiszúrnak már messziről,talán a hetzer az egyetlen amivel lehet rendesen kempingezni a susnyásban.De pl.ott van a T82 babakocsim,400m látótávval és nem műxik a scoutolás vele.Legtöbbszőr úgy lőnek ki,hogy azt sem tudom ki volt.Vagy nem nekem való ez a játék.Annyira szeretnék fejlődni játéktudásban,de lassan 700csatám van és úgy érzem még mindig semmit sem tudok.A parancsnok kizárólag 100%on vagy fölött ad már hozzá a +látótávhoz ugye? Tolom a usa hevy-t(T2 medium),német td(hetzer) és német hevy(DW2) és orosz hevy(T28) ágat.

akkor ha napi 3x lépek be,akkor 3x lesz első csata ? ;-) ma veszek egy pár napos prémet mert megnézem azzal mennyivel gyorsabb a fejlősés,mert így elképesztően lassú,főleg a személyzet fejlődése.már rég mausom lehetne mire el fogják érni a 100%-ot...most sok ez így hirtelen tudom, de volt időm éjjel a munkában ezen agyalni .

Köszönöm az eddigi segítségeteket...

#9377 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 08. 08:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 12. 07. 19:42

Ez a British ag szuper. Egyelore tier 4, de nagyon tetszik. Gyors, mozgekony, nem rosszul pancelzott, es az agyuk is viccesek.

Jaja, ugynez :up:

#9378 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 08. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 06. 06:36

Múltkor engem is lőtt egy csapattárs, párat belémlőtt, aztán kivégeztem.

#9379 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 08. 08:08

Tegnap jött egy ajánlat a játékban, vegyek 1.79-ért egy havi premiumot. Jól hangzott, de nem fogadtam el, úgyis alig van időm :)

#9380 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 08. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 08. 07:46

Egyáltalán nem értem a láthatósági faktort.Elolvastam,megértettem a leirtakat,de élőben teljesen más.Engem mindig kiszúrnak már messziről,talán a hetzer az egyetlen amivel lehet rendesen kempingezni a susnyásban.

Nézegess oktatóvideókat, lehet abból jobban megérted, Ph3lannak biztosan van, de szerintem mások is csináltak ilyeneket.

DW2 nekem nem volt, de ellenfélként szeretem, mert nagyon béna tank :)

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 467
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.