Idézet: Myrsky - Dátum: 2014. 12. 15. 14:56
Sajnos nekem összesen 2 nemzettel van Tier10-es tankom, a többivel max Tier9, vagy alatta (japán/kína csak tier7, utóbbinál csak light), és annyira nem mozgat meg a tank, hogy pénzért kiváltsam a hiányzó ágakat, ergo marad a pihenés, és az esetleges újabb beta weekend a WoWs-ben.
De majd az egyéni küldetéseknél szívesen platoonozok majd a megfelelő küldetésekért

Engem spec az egyéni küldetések nem mozgatnak. Még egy prémium német td. Már így is van kettő.

Az amcsi td, szovjet nehéz abszolút nem érdekel. A T55 jópofa lehet, de igazából van T-54-em, meg német közepes prémem is, minek kéne még egy.
A WZ küldetéssel tegnap eléggé befürödtem. Nem tudtam sokat játszani, mert későn is értem haza meg minden, úgyhogy csak 20.000 dmg-t lőttem össze főleg a Type61/Leopard1 párossal. Bár ez a küldetés nem annyira frusztráló, mint a múltkori Type62/KV220-as küldetések, azonban valószínűleg nekem sem lesz meg, túl sok az a 150.000, meg a 150 kill. Azért a pár nap prémiumra ráhajtok, de csak félgőzzel. Megelégszem a napi 25 aranyakkal.