Idézet: szabi - Dátum: 2011. 12. 05. 10:36
Köszi, majd megnézem ezeket is. 3DMark 2001SE-ben nagyon hasít az új gépem, tudod.
Az új gépemet amúgy szándékosan úgy vettem, hogy nem fogom szarrá benchelni, mert minek? Így igaz: amíg a mindennapokban minden oké, addig engem se különösebben zavar a pontszám, hiszen mégse a teszteket futtatjuk minden nap, ugye?
Az Nvidia vs. 3DMark balhéról azért hallottam ám akkoriban, de különösen az se zavart. Nem voltam érintett, mert akkor nekem csak ez a P4 volt, amin a 3DMark05-től felfelé értékelhetetlenek az eredmények, amúgyis.
Most se igazán világmegváltó csodát vártam az új gépemtől, csak ennél azért kicsivel többet...
Komplett, új konfigba vettem azt az Nvidiát 38K-ért nyáron, tehát másra is kellett pénz, nem csak VGA-ra... Mindazonáltal, nem gondoltam volna, hogy ennyire "gyenge" -- viszonylag, persze...
Meg nem is az átvétel másnapján teszteltem le, hanem előtte direkt nyúztam 2 hónapot és ezért merem azt mondani, hogy egyébként oké, mert ezek az eddigi tapasztalataim vele (szept. elején vettem át), de ahogy mondod: ez van, szelávi!
De nem megyek a Dunának ezért, inkább csak csodálkozok...
Üdv.: Tibi
Szerkesztette: Macikák 2011. 12. 05. 18:39 -kor