Idézet: special - Dátum: 2005. Jul. 2., Saturday - 17:06
én befejeztem, ez meddő vita. szerintem kicsit olvass utána. kína nélkül nincs világgazdaság a mai formájában. persze, fél tüdővel is lehet élni. a világ második legnagyobb gazdaságáról és legnépesebb országáról beszélsz, amely évi 9-10 százalékos növekedést produkál, és millió szállal kapcsolódik a világgazdasághoz.
A nyugati világ nem fogja tétlenül lesni ,hogy kiszipolyozza az olcsó kína, lépni fog ellene, akármilyen lépést, de lépni fog...
Neked kéne utánaolvasni mert nem a második hanem jóesetben is maximum "csak" hatodik...
Most ezt a 10 százalékot lehet nyomatni, nagyon hülye dolog, de azt is vedd figyelembe hogy az USA $10,980,000 million míg kina "csak" $1,400,000 million...
Te meg ne olvass utána :Đ, hanem légyszi vesd már össze hogyha 10 százalékot fejlődik kína akkor mennyi az annyi, és ha 1 az USA akkor mennyi az annyi... Meg fox lepődni
Se kína nemfog 10-el fejlődni, se az USA 1-el...

Veszett fejsze nyele...
Arról ne is beszéljek ,hogy az USA egy állama egymaga nagyobb mint kína..
garantálom a modoknak, nem lesz több off
Na most akkor mivan?
:Đ
Szerkesztette: Asker 2005. 07. 02. 18:28 -kor
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."