Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 22:31
...kismiska ahhoz képest hogy fél miller, ha úgy tetszik két és fél pc ára lesz most egy szemeszter...
nem vagyok tandíj ellenes, de amilyen számok repkednek - éshát ugye nyelvtudás úgyis kell a bejutáshoz elmodható hogy a bécsi egyetem, vagy a sorbone, karlsruhe, valamelyik fraunhoffer institut, sőt netán a MIT is megfontolható, ugyanis olcsóbbak. Ez utóbbiaknak még neve is van, amíg magyar MSc-ddel BSc--del vag PhD-del max a seggedet törölheted ki a nemzetközi porondon.
Remelem tevedsz a szamokkal mert ezert erdekes lenne ha olcsobban tanulnek japanban vagy amerikabn mint otthon.
Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 22:31
lényeg a lényeg: az ilyesforma irígység - ami sajnos echte zsigeri magyar pontosan úgy, ahogy megfogalmaztad, nos pontosan ez veti vissza az országot. ráadásul ilyen alapon az összes társadalmi jövedelem transzfert a gyestől a nyugdíjig górcső alá lehetne venni. tom szegény nyugdíjasok megdolgoztak érte... persze. kicist osztasz és szorzol, kiderül, kb 5 évnyi nyugdíj jár neki, a hatodik évet már a te véredet szívva kezdi meg....
Nem veletlenul van a vicc, hogy akkor a szomszed tehene is dogoljon meg, ennel mar csak az volt a durvabb hogy egy nyugati adoban hallottam egy magyarorszagot bemutato filmben.
A nyugdijon valtoztattak, most mar azt kapod amit befizetsz meg a kamatokat.