Na, tegnap sokszori mellényúlás, későntelefonálás, gogglezés közben nyáladzás után, csak szereztem egy PCG-C1MHP Picturebookot. Hát, mit mondjak....képen kisebb

Nagyobb, és nehezenn mint mondják, de lehet csak mert az U3 után minden nagynak tűnik. A minőség szokásos sony, ámbár vannak részek, ami hmmm....kijelző közepét megnyomja a trackstick? Memorystick slot műanyagja lötyög, mint tacskó bringán a sárhányó? Akkumulátor lötyögős? Mivammá? Ennek ellenére, nagyon össze van rakva, a sima XPvel is eléggé pattogós volt, hátmégmost ezzel a kiherélttel. Kamerája baromi jó, firewire-os combodrive áramellátása meg magáról a noteszről megy, ez is ötletes. Mgg van rajta egy külön kis mélyedésben piszkafa is, ha ki kéne venni a lemezt de nincs már delej. Tápcsati megint kicsit lötyögős, nameg, modemaljzat, az van rajta vazz, de bezzeg a koszos ethernet csatit azt nem tudta volna kivezetni a sárga konstruktőr, neeem, vedd meg a portreplikátort hozzá, mennyiért is? Pfff....
Nade, amin le vagyok hidalva, az a support. A telepitőcdken van 8000+1 program, aztán telepitsd magad ha akarod, különben is mi közöd van hozzá hogy egyáltalán mi az és mire jó? Driverekhez nincs installer? Helló. Ati M6, csókoltatom ezúton is az amd kis csapatát, hogy az eddig is kalap sz*r supportos atit sikerült mélyen az ásóbéka valaga alá nyomni. Egyszerüen nincs. Driverguide, satöbbi, az van. Mert a gyári nem akart rámenni a jóistennek se. Más se. Omega driver, azok is benyalhatnak a ronnyá flashelt oldalukkal, a végén már drivercleanernél jártam, persze a hiba ugyanaz. A végén safe módban raktam fel a drivert, csodák csodája, ott megy. A hangkreháj is szól, Yamaha driver helyett precizen az ALI WDMel, hatás ugyanaz, neszeneked Yamaha fétis

Wifi az nincs, kékfog meg nem érdekel, szerencsére a PCMCIA WLAN dizájnerek is olyanok, mint a satu. Minek normálisan kialakitani az antennát, ha lehet fosul is? Mert mi van, ha valaki elakad a mikronéziai szigetvilágban, és nincs evezője? Nosza, csak előkapja a notebookját wlan kártyával és már evezhet is, mert akkora mint a szivlapát. Persze, van gyári Sony WLAN kártya, ami pár millimétert áll ki, T alakú a kilógó rész ráadásul, direkt ilyen noteszekhez. Ára? 12000 yen. Mert persze csak "náluk" kapható. A 11 mbites. Az 54es már 23000. Még jó, hogy lehet kapni.
Azt már meg se emlitem, hogy a gyártó váltig állitja, hogy 900as proci van benne, más egyéb helyeken irnak 866ost, 900ast, tökötmákot, de azért 866 van benne. RAM, a gyártó 128 on-boardot ir, a legtöbb helyen 256 on-boardot, kevesebb helyen 128+128at, persze, az EU szériába mennyi van? 128 on-board, nehogy véletlenül 512ig lehessen bőviteni, érdekes mód az ugyanilyen kiépitésű MWben (az az amcsi) bezzeg 256 van onboard, és még 256 megy az 1 microdimm slotba. Az már meg se emlitem, hogy a ZX (japán belpiacos) meg 933as procival van szerelve. Csókoltatom a sony regionalizálást, csak semmi megkülönböztetés, nehogy egyszerü legyen a support