HWSW Informatikai Kerekasztal: Rajongás egy számítógép alkatrészért - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rajongás egy számítógép alkatrészért Értékeld a témát: -----

#1701 Felhasználó inaktív   Penyus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 27. 10:42

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 9:09

Amit SL adott azon Symbios chip lakik: 53C400A, '92-es cucc, ugyhogy valoszinuleg nem lesz vele ilyen gond. Felteve, hogy mukodik.

A 'veri szmoll' az amugy valoszinuleg ilyen ST-{225|251}S kategoria lesz, ami felejtos, semmivel nem lesz jobb SCSI verzioban, mint az MFM-es.

Amugy ez az ST-02 amit szereztel nem semmi.

Hat igen, egy turkaloban talaltam 100Ft-ert. Az egykori lakhelyem melletti kis szamtech boltban. (VII. Szövetség u.) De valaki random telerakta jumperrel, de olyan szinten hogy power outon meg a scsi csati egyes pinjein is jumper logott. Aztan en meg csak betettem a gepbe anno, sekep se hang ugye. Nem is csodalom. Aztan eltettem jol. Ez kb egy eve volt. Most a kezembe akadt, vakartam hozza leirast, es rendbetettem a jumpereit. Mostmar elindul meg bejelentkezik es keresi a vinyokat is. Egy 1x cdromot is raaggattam de lese szarta sajnos. Az 1gigas vinyot szintugy. Most azon filozok hogy ha nem sikerul szerezni semmit akkor veszek ebayrol egy future domain tmc-845-ot. Annyira nem veszesen draga. Ez a seagate meg jolesz arra hogy kisfloppy is legyen az egyik xtben :p
Régi gépeket gyűjtök (:

#1702 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 29. 19:17

Elokotortam a kartyat, be is dobtam egy gepbe, tul sok eletjelet nem mutatott, de igazabol tokmindegy, mert nincs rajta BIOS, biztosan nem lehet rola bootolni.

#1703 Felhasználó inaktív   Penyus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 14:03

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 19:17

Elokotortam a kartyat, be is dobtam egy gepbe, tul sok eletjelet nem mutatott, de igazabol tokmindegy, mert nincs rajta BIOS, biztosan nem lehet rola bootolni.

Szomorusag. Asszem ebay lesz belole.
Régi gépeket gyűjtök (:

#1704 Felhasználó inaktív   kettoc64elado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 15:28

sziasztok!

1.
nos, a minap megyek masodallni, oszt a villafoson utazva felugrik egy kiccsako vigyorogva, akinek a kezen rogton megakadt a szemem. ugyanis egy dual 15 dsub kimenetes vga kalyha volt benne, :eek: 8 bites isa slottal. csak neztem, csak neztem es amultam-bamultam...

2.
Kedvespatikus, a telefosom be vanik kapcsolva, nem tilos hivni, vagy visszauzenni... bar juteszembe, most buddhan lesz nagy lomtalanitas (kekul mar a bicskam pengeje... ) - az egyik szomszed kukaztatni viszi a 486-osat, megnezem, hogy mit rejt a cpu-foglalat, meg a zsugaleosztas milyen :cool:

2.
Ja, es ket tokugyanolyan laptokk p1 siemens ???nixdorf??? vagy mifele eladok, csak tolteleknek jok, de van benne cpu, meg inkompatibilis vastag cd-roncs, az egyik kijelzo torott, sorer'/csokier' vihetitek reszelni oket :smoker:

#1705 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 18:51

Idézet: kettoc64elado - Dátum: 2008. okt. 2., csütörtök - 16:28

2.
Kedvespatikus, a telefosom be vanik kapcsolva, nem tilos hivni, vagy visszauzenni... bar juteszembe, most buddhan lesz nagy lomtalanitas (kekul mar a bicskam pengeje... ) - az egyik szomszed kukaztatni viszi a 486-osat, megnezem, hogy mit rejt a cpu-foglalat, meg a zsugaleosztas milyen :cool:

2.
Ja, es ket tokugyanolyan laptokk p1 siemens ???nixdorf??? vagy mifele eladok, csak tolteleknek jok, de van benne cpu, meg inkompatibilis vastag cd-roncs, az egyik kijelzo torott, sorer'/csokier' vihetitek reszelni oket :smoker:

2. Holnap. :) Egész nap mászkálni fogok, törpénetesen arrafeléd is.

Megint 2. Egy tökugyanolyant tegyél el nekem holnapra! :respect:
... a trip back in time is all I need ...

#1706 Felhasználó inaktív   kettoc64elado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 21:05

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. okt. 2., csütörtök - 19:51

2. Holnap. :) Egész nap mászkálni fogok, törpénetesen arrafeléd is.

Megint 2. Egy tökugyanolyant tegyél el nekem holnapra! :respect:

arghhh!

ezt a hozzászórásod csak mai nappal olvasom frissibe'... ha csütörtökön ránéztem volna, elkértem volna magam péntek déltől :rolleyes:

laptokk legalább 1 félretéve, de csak egy cédés van. ha nem viszed mind a kettőt, 1-2 hónapig eljátszogatnék vele, hátha sikerült megjavítanom, mint a 286-ost, meg a 486-os szubnoteszem (bár az utóbbi nem lesz a tied, me' csak :cool: ) Egyébként egyet fizetsz, kettőt kapsz akció van, laptokkokból, p1 kategóriában. (Többit PÜ)

Pontosabb típus a többiek nyálának megindítása céljából:

Siemens Nixdorf Scenic Mobile 710, P1 (?P2?) MMX 233 MHz, 13.3" TFT; dög nehéz, ámde kicsi jószág.

Ami már nincs bennük: a ramok, meg a gyári 4G hdd-k, egy-két fedlap hiányzik, teszteletlen ezek hiányában (kábelek sincsenek).

:smoker:

szerk: a cd-tlen Siemens vihető üstöllést!

Szerkesztette: kettoc64elado 2008. 10. 05. 21:11 -kor

#1707 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 20:26

No, beesett egy Intergraph MSMT661, leanykori neven Wildcat 4110, de a lenyeg igazabol nem is ez, hanem egy Formac ProFormance II 80 nevre hallgato kartya, ami NumberNine T2R chipre epul. Bar sima PCI kartya, de MAC-be valo, szoval a specko BIOS miatt PC-ben meg se moccan, hogy rohadna meg az Apple. Kenytelen leszek szerezni egy regebbi, PCI-os PPC Mac-et:D
Amugy a Wildcat szepen megy, pontosabban ad kepet, alaposabb teszt majd kesobb. Erdekes, hogy a venti kisse furcsa hanggal indul (ranezesre sem tul biztato), de miutan felporgott es beallt a normal fordulatszamra csak a normal visitas hallhato, semmi zorges, a hasonlo koru kommersz kartyakon pedig 8 ev alatt nemcsak csapagyas lesz a ventilator, hanem meg a hutoborda is elszublimal:D A venti jo allapota azert is meglepo, mert a kartya kisse furcsa allapotban van, nem poros, hanem inkabb saros:>
Ja, hutoborda. Van a Formac kartyan is, de erdekes modon nem a grafikus chipen, hanem a RAMDAC-on:)

Amugy -- ha mar a nemPC-s dolgok szoba kerultek -- beszerzes alatt all egy-egy IBM GXT200p, GXT300p es GXT4500 is, ezek elvileg elmennek a 7043-140-es gepezetben, ami itt porosodik a szekreny tetejen, es kisse combosabbak, mint a gyari Mystique220:) (Foleg a 4500, a masik ketto elvileg 2D-only, bar a GXT300-on 32megz RAM van...)

Szerkesztette: NEUROFiRE 2008. 10. 15. 20:29 -kor

#1708 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 18:34

Na, kozben kiderult, hogy a GXT4500 igazabol csak GXT550, plusz (bar nem igazan ide valo), de beszerzodott egy Intel SH3210SH-LX lap is, 3x00-es sorozatu Xeon megy bele (vagy szukseg eseten 4xx Celerontol Core2Quad-ig szinte barmi), dual GE, ket PCIe-8x, ket PCI-X(133), max. 8G RAM. Meg gondolkozok, hogy milyen RAID-hartyat hegesszek bele, de szerintem mar barki lathatja, hogy olyan fileserver lesz ebbol mint egy oldal szalonna:D

Ja, az altalanos felhozatalhoz kepest hatalmas elony, hogy nincs rajta SIl gagyiRAID, de meg csak hangkartya sem:D (bezzeg a Fu-Si szerverhez meg audiokabelt is adtak bazzeg, hihetetlen)

Ha hetvegen szar ido lesz, akkor egymasnak ugrasztok par hangkartyat, hacsak nem jon valaki berugni:>

#1709 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 21:01

Én berugok majd, mint a szemét, de itthon :D Amugy, sil fosadék, jahh, mikor a Tyan K8W-n megláttam, én is majdnem elsirtam magam. Ellenben, g@byt végre sikerült megszabaditani az Asus N4L-VM deszkájától, kicseréltem az 1,6ot egy 2,0 gigás jónás magos core-ra, raktam mellé egy CSX 800as ramot, úgy megy 3-3-3-9en, mint az öregisten alapfesszel :D Még kanyarintanom kell egy ánusz vgat, házam, tápom, dvdm asusban doszt van, kettes számú asus jáccós konfig már várja is a fallout3at :D Mondjuk, a másikat amiért a lábamat lejártam, P4P-800 VM, nemám fosos MX, CT-479 dothannal a seggiben, aztán 2x ha bekapcsltam :D

#1710 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 21. 14:56

Bazzeg, anusz alaplap, vga, mi van veled? Meg csak anusz haz kene anusz dvd-vel, szerintem ne rugj be hetvegen, mar igy is elittad az eszed:D

#1711 Felhasználó inaktív   Penyus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 12:06

Na kerem, sikerult XT-be CD-ROM-ot varazsolnom!
Egy CT-1600 hangartyara kotott Matsusia CR-582b-t. Igaz hogy a hangkartya kilog a slotbol mert ugye 16 bites, de tokeletesen mukodik a cucc. At last ahogy Dexter mondana :)
Persze a driverekkel egy napig elszorakoztam, meg ha nem olvastam volna hogy ennek mennie kell reg feladtam volna. A sokadik driverrel sikerult mukodesre birni.
Régi gépeket gyűjtök (:

#1712 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 12:39

Meg veletlenul sem kell szolni, hogy 582B-hez keresel drivert, meg a vegen tobb napos szopas helyett egybol elkuldtem volna neked:D (ilyen CDROM-om volt '94-'98 kozott:)

Szerkesztette: NEUROFiRE 2008. 10. 23. 12:39 -kor

#1713 Felhasználó inaktív   Penyus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 12:50

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2008. okt. 23., csütörtök - 12:39

Meg veletlenul sem kell szolni, hogy 582B-hez keresel drivert, meg a vegen tobb napos szopas helyett egybol elkuldtem volna neked:D (ilyen CDROM-om volt '94-'98 kozott:)

Hallod lerantottam kb 10 felet, egyik sem mukodott. Aztan egy kb 15 eves cdmen talaltam olyat amivel ment:) Mert nem mindegy a verzio, csak a legregebbiek nem tartalmaznak 286os kodot. 4.0 es azelotti.
Régi gépeket gyűjtök (:

#1714 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 19:54

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2008. okt. 21., kedd - 15:56

Bazzeg, anusz alaplap, vga, mi van veled? Meg csak anusz haz kene anusz dvd-vel, szerintem ne rugj be hetvegen, mar igy is elittad az eszed:D

Azok már megvannak, asus vintage barebone kuckó, fsp beles asus táp, stb :D :D :D

#1715 Felhasználó inaktív   kettoc64elado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 15:07

Nah, hireim vannak.

1. rosszhir: eladodott a cicko 1750-es router, mert nem keresett senki :p

(a tobbi jobbabb hir)
2. lett vegre megint zip250-esem, es kaptam hozza lemezt is  :smoker: - , a kovetkezo idoszagban erre probalok meg valami bootolhato operacios rendszert hegeszteni. Ki mit tudott eleteben bebootolni ziprol/LS120-rol ibm wc-n? Tanitsatok, mesterek!

3a. van ketto db. ISA-s ESS 1868F-em is, foloslegben, cserelendo lett mindenfele kacatra, folytatast lasd 3b.

3b. sot van foloslegben p1-es siemens laptop is 2 darab, az egyik belsobb vizsgalata soran kiderult, hogy egy speci pici hangkartya figyel (ess 1868 vagy 1688, nem emlexem pontosan), szinten foloslegben. cserealapnak valami kozos geposszeallitasnak alcazott barkacsolas erdekelne reszben sajat hulladekaimbol (van itt 2 p2/p3-mas lap, rakat cpu, OS-agp-s vga, stb... ), amibol egyetlen hasznalhato p2/p3-mas konfigot ossze tudok eszkabalni it-fertozetlen ismerosnek, mersekelt penztarcaval. ( grep -i nEur ;  # vagy torpiek? maradna eleg folosleg...)

bombazzatok 3b-ben puvel, a tobbit lehet ide kozosbe okadni :Đ

#1716 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 19:16

SL:
Ird le, hogy mi hianyzik:) Pl. a kisebb SDRAM modulok hegyekben allnak, meg talan mas is akad, ha megturom a kupacot:) A router vegul mukodott, vagy meg nem derult ki?

Ma amugy 2-More a kezembe nyomott egy 1U-s Sun gepet, amit e-hulladekkent vittek hozzajuk:) A masineria nem tul biztato allapotban volt; kisse darabokban, es szetszedett tappal, ami (osszevetve az e-hulladek jelzovel) nem tul biztato, de amugy megvan mindene (kiveve vinyok), meg a rack sinek is.
Itthon alaposabban szemugyre veve kiderult, hogy ez egy Network Associates WebShield (e)ppliance-nek alcazott Netra t1 model 105, bonuszkent van benne meg egy PCI-X QFE kartya is, es miutan kiraztam a gepbol a dzsuva nagy reszet kiesett az elolapi lemez egy resze is (raadasul fem, meg jo, hogy tragyazassal kezdtem:D)
Osszelegoztam a gepet, nagyjabol jonak nezett ki, eloastam azt az elosztomat, amiben beepitett 8A(T) kismegszakito is van, es bekeszitettem egy CO2-es tuzoltokeszuleket, aztan bekapcs.
Igazabol nem tudom, hogy a tap minek volt szetszedve, mert jonak tunt a dolog, aztan konzolrol megnezve is jonak tunt, szervizproci mukodik, gyors onteszt lefut, es bootolna halozatrol. Nosza, full onteszt (diag-switch? on, diag-level? max), az is lefut. 320megz RAM, 360MHz/1024k UltraSPARC-IIi proci, single channel UW-SCSI (ket hotswap hely, plusz kulso 68pines csatlakozo), dual FE (plusz a PCI QFE, szoval osszesen 6 10/100-as ethernet lik). Nice. Kapott vinyot is, bootolt is, aztan panic, nem talalta a / particiot, persze ez semmit nem jelent, mert tok mas gepbol szarmazik a vinyo (es a rajta levo oprendszer is), nyilvan nem tetszett neki, hogy SBus-os akarmilyen SCSI helyett PCI-os akarmilyen SCSI-t talalt.
Kitragyazas utan mar aranylag jol nez ki a gep, egesz jol latszodnak az egyes alkatreszek is az eddigi fel centis por helyen, mondjuk azt hittem, hogy sikerult elbaszni, mert a hutobordaval egyutt a proci is a kezemben maradt (P4 effektus, hogy a bordara raragad minden) es az LGA-jellegu foglalat nem nezett ki tul bizalomgerjesztonek (nem rugok vannak benne, mint az LGA-77x foglalatoknal, hanem... hat nem tudom mik, de mar ranezesre sem voltak egyformak:), de osszerakva (masodik probara) mukodik szerencsere:)
Erdekes sport Sun gepet szetszedni, kulon fasza, hogy a kb. 20" mely 1U-s gep alkatreszeivel kb. 3-3.5m^2 terulet siman befedheto:D Ennel durvabban valoszinuleg csak nehany notebook van jobban osszezsufolva. Na mindegy, egy ora szenvedes es feszegetes utan (veletlenul) eszrevettem, hogy van meg egy csavar (osszesen ketto volt amugy...) a ket, egymastol kb. 7mm-re levo RJ45 csatlakozo kozott. Hogyaza... Cserebe viszont talaltam egy 44pines ATA portot, valoszinuleg erre mehet ra a CDROM (ebben a gepben konkretan nincs, meghozza gyarilag, mert az elolapo takarolemezt mar az elso korben kiraztam a gepbol a dzsuvaval egyutt:) Ritka buzi memoria van a gepben, kb. 10x14cm-es modul, az aljan 3db SMD csatlakozoval, ugyanott, de a panel masik oldalan 3db ugyanolyan csatlakozo aljzataval, szoval a modulokat egymasra kell pakolni. Termeszetesen teljesen egyedi cucc, szoval a bovites remenytelen, mondjuk a 320megz elfogadhato, meg kulonben is, ajandek lonak...:D
Egyelore ennyi, hetvegen eloasom a 44pines notiCD-met, aztan hajra.

Ja, a postas bacsi tojt egy RAID-kartyat is (LSI MegaRAID 320-2 518; dual channel U320 RAID, 128megz akkus cache-sel, mondjuk az egyik sarka elegge szet van cseszve (talan nem megy ott egy vezetek se...), lehet, hogy nem boritekban, hanem dobozban kellett volna kuldeni, meg egy antisztatikus zacsi sem artott volna. Na mindegy, azert remelem mukodik:) Elvileg talalkoztam mar az alaplapra integralt, akku nelkuli valtozataval, az olyan 110-130MB/sec korul tolta, ami akku nelkul (write cache nincs) a vinyok cache-et szinten kikapcsolva nem rossz.

#1717 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 23:51

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 20:16

SL:
Ird le, hogy mi hianyzik:) Pl. a kisebb SDRAM modulok hegyekben allnak, meg talan mas is akad, ha megturom a kupacot:) A router vegul mukodott, vagy meg nem derult ki?

Ma amugy 2-More a kezembe nyomott egy 1U-s Sun gepet, amit e-hulladekkent vittek hozzajuk:) A masineria nem tul biztato allapotban volt; kisse darabokban, es szetszedett tappal, ami (osszevetve az e-hulladek jelzovel) nem tul biztato, de amugy megvan mindene (kiveve vinyok), meg a rack sinek is.
Itthon alaposabban szemugyre veve kiderult, hogy ez egy Network Associates WebShield (e)ppliance-nek alcazott Netra t1 model 105, bonuszkent van benne meg egy PCI-X QFE kartya is, es miutan kiraztam a gepbol a dzsuva nagy reszet kiesett az elolapi lemez egy resze is (raadasul fem, meg jo, hogy tragyazassal kezdtem:D)
Osszelegoztam a gepet, nagyjabol jonak nezett ki, eloastam azt az elosztomat, amiben beepitett 8A(T) kismegszakito is van, es bekeszitettem egy CO2-es tuzoltokeszuleket, aztan bekapcs.
Igazabol nem tudom, hogy a tap minek volt szetszedve, mert jonak tunt a dolog, aztan konzolrol megnezve is jonak tunt, szervizproci mukodik, gyors onteszt lefut, es bootolna halozatrol. Nosza, full onteszt (diag-switch? on, diag-level? max), az is lefut. 320megz RAM, 360MHz/1024k UltraSPARC-IIi proci, single channel UW-SCSI (ket hotswap hely, plusz kulso 68pines csatlakozo), dual FE (plusz a PCI QFE, szoval osszesen 6 10/100-as ethernet lik). Nice. Kapott vinyot is, bootolt is, aztan panic, nem talalta a / particiot, persze ez semmit nem jelent, mert tok mas gepbol szarmazik a vinyo (es a rajta levo oprendszer is), nyilvan nem tetszett neki, hogy SBus-os akarmilyen SCSI helyett PCI-os akarmilyen SCSI-t talalt.
Kitragyazas utan mar aranylag jol nez ki a gep, egesz jol latszodnak az egyes alkatreszek is az eddigi fel centis por helyen, mondjuk azt hittem, hogy sikerult elbaszni, mert a hutobordaval egyutt a proci is a kezemben maradt (P4 effektus, hogy a bordara raragad minden) es az LGA-jellegu foglalat nem nezett ki tul bizalomgerjesztonek (nem rugok vannak benne, mint az LGA-77x foglalatoknal, hanem... hat nem tudom mik, de mar ranezesre sem voltak egyformak:), de osszerakva (masodik probara) mukodik szerencsere:)
Erdekes sport Sun gepet szetszedni, kulon fasza, hogy a kb. 20" mely 1U-s gep alkatreszeivel kb. 3-3.5m^2 terulet siman befedheto:D Ennel durvabban valoszinuleg csak nehany notebook van jobban osszezsufolva. Na mindegy, egy ora szenvedes es feszegetes utan (veletlenul) eszrevettem, hogy van meg egy csavar (osszesen ketto volt amugy...) a ket, egymastol kb. 7mm-re levo RJ45 csatlakozo kozott. Hogyaza... Cserebe viszont talaltam egy 44pines ATA portot, valoszinuleg erre mehet ra a CDROM (ebben a gepben konkretan nincs, meghozza gyarilag, mert az elolapo takarolemezt mar az elso korben kiraztam a gepbol a dzsuvaval egyutt:) Ritka buzi memoria van a gepben, kb. 10x14cm-es modul, az aljan 3db SMD csatlakozoval, ugyanott, de a panel masik oldalan 3db ugyanolyan csatlakozo aljzataval, szoval a modulokat egymasra kell pakolni. Termeszetesen teljesen egyedi cucc, szoval a bovites remenytelen, mondjuk a 320megz elfogadhato, meg kulonben is, ajandek lonak...:D
Egyelore ennyi, hetvegen eloasom a 44pines notiCD-met, aztan hajra.

Ja, a postas bacsi tojt egy RAID-kartyat is (LSI MegaRAID 320-2 518; dual channel U320 RAID, 128megz akkus cache-sel, mondjuk az egyik sarka elegge szet van cseszve (talan nem megy ott egy vezetek se...), lehet, hogy nem boritekban, hanem dobozban kellett volna kuldeni, meg egy antisztatikus zacsi sem artott volna. Na mindegy, azert remelem mukodik:) Elvileg talalkoztam mar az alaplapra integralt, akku nelkuli valtozataval, az olyan 110-130MB/sec korul tolta, ami akku nelkul (write cache nincs) a vinyok cache-et szinten kikapcsolva nem rossz.

Örülök hogy karburál. Bár odavagyok magam is a mindenféléért, de helyem/időm/eszem nem lett volna SUN cuccal tökölni, úgyhogy, használd egészséggel.

Ha kell notiCD, szólhattál volna, pont hányódott benn egy mitsumi cucc, na mindegy :D

Amugy is mostanság nincs időm pöcsölni ilyenekkel, játszósgépproject is megállt, egyrészt gazdasági válság, másrészt autóépitési project.

#1718 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 19:52

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. Oct. 30., Thursday - 23:51

Örülök hogy karburál. Bár odavagyok magam is a mindenféléért, de helyem/időm/eszem nem lett volna SUN cuccal tökölni, úgyhogy, használd egészséggel.

Ha kell notiCD, szólhattál volna, pont hányódott benn egy mitsumi cucc, na mindegy :D

Amugy is mostanság nincs időm pöcsölni ilyenekkel, játszósgépproject is megállt, egyrészt gazdasági válság, másrészt autóépitési project.

Meglesz, a burkolatot is megtakaritottam kicsit, igy mar szinte ujnak nez ki, belul egy porszem sincs mar, ventilatorok mintha ujak lennenek... (ez mondjuk erdekes, mert a csillio RPM-mel porgo 40mm-es ventik altalaban nem birnak ennyit)
Elobanyasztam a noti CD-t is, de rohadjon meg, olyan idiota csatlakozo van az alaplapon, hogy nem lehet radugni (par tized mm hianyzik, de faragni necces lenne), a masik fele 44pines kabelemen pedig csak 43 lik van (a csatlakozo tajolasa miatt), a lapon meg 44 tuske... Mondjuk ezt a csatlakozot lehet, hogy megfurom NYAK furoval egy kicsit. Alternativakent megnezem, hogy hogy lehet Solarist halorol inhalalni:)
Minden esetre arra a CD-re lehet, hogy igenyt tartanek:)
Ja, viszont rakotottem egy 44 pines SSD-t, azt latta szepen:> Erdekes, hogy a ket ATA csatlakozobol a secondary van beultetve, a primary meg nincs...

Szereztem ma egy Cisco Aironet MPI-350 nevre hallgato miniPCI WLAN kartyat, hogy majd szeretni fogjak egymast az itt fetrengo BR350 bridgedzsel, bele is csettintettem a notebookban, mire az kiirja POST-nal, hogy unsupported wireless lofasz, system halted. Apatok faxa. Pedig mar eleg utos antenna is van az AP-hez, 2db 9dBi-s korsugarzo, 1mW-tal az egesz lakasban legalabb 4pucukat mutat tereronek a kliens, ket emelettel lejjebb ha ugy allok, hogy nem log be a fem lepcsohazkorlat, akkor meg van valamennyi terero. Kemeny, foleg, hogy valami DLink fos hasonlo lefedettseget 100mW kimeno teljesitmeny mellett biztositott...:) Hmm, valamelyik szomszed is megtalalta mar ugy nezem:) Gondolom kisse csalodott lesz, mert a halozaton van kb. egy darab bridge, egy switch meg egy router, ami nem kapcsolodik sehova, csak egy dhcpd fut rajta, ami kioszt egy 10.x.x.x IP-t akarmi.local DNS suffix-szel:D

#1719 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 01. 18:49

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2008. okt. 31., péntek - 20:52

Meglesz, a burkolatot is megtakaritottam kicsit, igy mar szinte ujnak nez ki, belul egy porszem sincs mar, ventilatorok mintha ujak lennenek... (ez mondjuk erdekes, mert a csillio RPM-mel porgo 40mm-es ventik altalaban nem birnak ennyit)
Elobanyasztam a noti CD-t is, de rohadjon meg, olyan idiota csatlakozo van az alaplapon, hogy nem lehet radugni (par tized mm hianyzik, de faragni necces lenne), a masik fele 44pines kabelemen pedig csak 43 lik van (a csatlakozo tajolasa miatt), a lapon meg 44 tuske... Mondjuk ezt a csatlakozot lehet, hogy megfurom NYAK furoval egy kicsit. Alternativakent megnezem, hogy hogy lehet Solarist halorol inhalalni:)
Minden esetre arra a CD-re lehet, hogy igenyt tartanek:)
Ja, viszont rakotottem egy 44 pines SSD-t, azt latta szepen:> Erdekes, hogy a ket ATA csatlakozobol a secondary van beultetve, a primary meg nincs...

Szereztem ma egy Cisco Aironet MPI-350 nevre hallgato miniPCI WLAN kartyat, hogy majd szeretni fogjak egymast az itt fetrengo BR350 bridgedzsel, bele is csettintettem a notebookban, mire az kiirja POST-nal, hogy unsupported wireless lofasz, system halted. Apatok faxa. Pedig mar eleg utos antenna is van az AP-hez, 2db 9dBi-s korsugarzo, 1mW-tal az egesz lakasban legalabb 4pucukat mutat tereronek a kliens, ket emelettel lejjebb ha ugy allok, hogy nem log be a fem lepcsohazkorlat, akkor meg van valamennyi terero. Kemeny, foleg, hogy valami DLink fos hasonlo lefedettseget 100mW kimeno teljesitmeny mellett biztositott...:) Hmm, valamelyik szomszed is megtalalta mar ugy nezem:) Gondolom kisse csalodott lesz, mert a halozaton van kb. egy darab bridge, egy switch meg egy router, ami nem kapcsolodik sehova, csak egy dhcpd fut rajta, ami kioszt egy 10.x.x.x IP-t akarmi.local DNS suffix-szel:D

Milyen noti, te sabuzin? Lehet tok seggiteni benne.

#1720 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 02. 09:04

HP NC4000, a kartya eredetileg valami T40-ben vagy ilyesmiben volt az elado elmondasa szerint.

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.