Idézet: Telcontar - Dátum: 2005. ápr. 2., szombat - 23:31
Vagy csak csak a ki-be rakosgatással levakartad a rozsdát a procifoglalat érintkezőiről...:think: :D
Hat, az onozott vorosrez maximum csak oxidalodni tud, rozsdasodni nem annyira;P
Amugy a 'klasszikus' meretu 286-os lap a lobaszo nagyot jelenti? :)
A CLCC foglalatot pedig kegyetlenul ruhellem. En meg egyrol sem tudtam ugy leszedni a bordat, hogy a vekony szar rogzitopockokbol legalabb egyet le ne tortem volna:D Szerencsere csak PLCC-s lapom van 286-hoz:)
Egyebkent is erdekes eszkozok ezek. Az intel proci melegszik mint a rohadas, gondoltam berakom az L-es AMD-t, ami allitolag 'low power', par perc mukodes utan megfogom, hat... elegge rasult az ujjam:D
Raraktam egy atlagos 486-os hutobordat (40x40x8mm, venti nelkul), igy kb. 45 fokos lehet. Elkepzelni sem tudom, hogy borda nelkul hogyan marad a max. 70fokos uzemi homerseklet alatt, pedig meg nem is tuningoltam:D (egy 8MHz-es kvarc van a proci mellett, a proci 8MHz-en megyik, enyhen gyanus osszefugges, raadasul asszem van 10MHz-es kvarcom valahol:D Mondjuk szerezni kene egy masik lapot, mert ez a cucc meg hateves koromban is kibirta a hulyesegeimet, nehogy mar 22 eves fejjel b****am szet, ha mar eddig mukodott...)