Idézet: 2-More - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 21:41
GI ha jó leszel karácsonyig, megpróbálok neked kotorni egy 2000res Savaget, láttam itt a minap a lom között

2-More!
Igérem jó leszek és eljárom addig minden este a kerneltáncot is.

Nemtudom mit tudnék nyujtani cserébe, leszögezem szexuális szolgáltatást nem vállalok.
Huhh, a Savage 2000-t nagyon megköszönném.
Tényleg, senki nem írta, bejönnek az Alpha képek?
De neuronak is elküldtem párat, meg már nála van, ha esetleg olvassa, vagy írok neki, hátha közzétenné.
Mit szoltok a Socket 3-as IBM laphoz, amit ma szereztem, MCA-s a kicsike. Van rajta egy elég kemény chipset (IBM 71G0438), kép az elektro albumomban IBM néven fut. Érdemes megnézni.
Meg VRM, foglalat kesmodulnak, S3 928 bővíthető, 4 ramfoglalat, meg egy széles sin, amibe MCA foglalatokkal megrakott akármi jön, de azt elfelejtettem elhozni.
Tápom is van hozzá.

Csak GND és 5V kell neki.
Idézet
Weitek-miféle kell? PC-stuff, vagy valami spéci? Ramoknak meg majd utánakeresek. Fierynek is lógok még egy marék effélével
Hát ez egy überalles 386Dx40-be lenne, a 387 helyére, de weiteket még életemben sem láttam, de szeretnék egy csutig full 386-ot. Szóval valami olyan weitek kellene bele, ami egy-egy sorral és egy-egy oszloppal szélesebb, mint a 387.. passz, azt sem tudom milyenek vannak. Meg azt sem, hogy miben nyújt többet, de kell bele.

Mint ahogy a 16 sokmegás Simm is.
Kap szépen egy 1542C SCSI kártyát, meg egy 500 megás vinyőt, aztán hasítani fog.
Szóval Savage 2000-re (2-More), Weitekre és Simm 4 megás modulokra igényt tartanék (Rive)
Igazából nemtudom cserébe mit nyújthatnék, bizonyos kpt is adok cserébe ha kell, de nemtudom mennyire futja szerény kicsiny nyugdíjamból (ösztöndíj).
Ja közben jelentem, hogy Neurofirenek is előkotortam egy kiselejtezett barkasz aljából a volt Vaxstation 4000/60m konzolkapcsoló/speaker paneljét.
Szóval már teljes a kép. Multkor mikor odaadtam neki, akkor derült ki, hogy hiányzik. Én korábban beüzemeltem már, de rendes monitor hiányában csak annyit láttam, hogy megy. Konzol üzemmódra meg külön átkell kapcsolni.
Szóval valamikor a közeljövőben nagy Vaxstation 4000/60 nagyteszt lesz.
Bízom benne, hogy Neurofire is összeszedi magát és addigra a VMS istenévé válik.
Szerkesztette: GI 2006. 03. 02. 21:56 -kor
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector