HWSW Informatikai Kerekasztal: Rajongás egy számítógép alkatrészért - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rajongás egy számítógép alkatrészért Értékeld a témát: -----

#1781 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 25. 14:20

Szerintem az abit megszunesen nem lehet karorvendeni, csak siman orvendeni, mert nem kar;> Na jo, abbahagyom:>

Amugy nalam harombol harom abit lap nem tuning miatt doglott meg (sot, azota amit gariban kaptam az is megfott, szerencsere az mar masnal, de negybol negy), ez igy egy eleg szar arany.

#1782 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 15:15

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 15:20

Szerintem az abit megszunesen nem lehet karorvendeni, csak siman orvendeni, mert nem kar;> Na jo, abbahagyom:>

Amugy nalam harombol harom abit lap nem tuning miatt doglott meg (sot, azota amit gariban kaptam az is megfott, szerencsere az mar masnal, de negybol negy), ez igy egy eleg szar arany.

Inkább rajongjunk. :) Meglepve észleltem ma, hogy a kiállítási tárgyak között figyel egy Intel VC820 desktop board is. Nem tuninglap, de érdemes lesz megfuttatni, hogy mit tudnak a PIII-asok, ha RDRAM van mellettük. ;)
... a trip back in time is all I need ...

#1783 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 16:49

Semmit nem tudnak, marmint semmi tobbet, mint SD-vel (ugyanez volt a helyzet a VIA-fele DDR-es mokaval).
Amugy nalam itt legel a VC820 SD-s valtozata is, CC820 vagy mi a rak a tipusa, alig talaltam bele ket olyan modult, amivel mukodni is hajlando.
Amugy RDRAM-od van?

#1784 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 22:31

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 17:49

Amugy RDRAM-od van?

Van.

#1785 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 26. 20:01

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 15:15

Inkább rajongjunk. :) Meglepve észleltem ma, hogy a kiállítási tárgyak között figyel egy Intel VC820 desktop board is. Nem tuninglap, de érdemes lesz megfuttatni, hogy mit tudnak a PIII-asok, ha RDRAM van mellettük. ;)

Efesbélimit, azt tudják sajnos, meg a zerdérammok uszkve 2-3x-os fogyasztását...
Monnyuk DMA műveleteknél jó is lehetne az RD, 64bit/66MHz PCI eszközökre, nagy adatforgalomra (cache-es SCSI, sok LAN-ugye gigabit akkoriban még nem nagyon vót)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1786 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 20:47

Egyaltalan volt i820 alapu PCI-X vagy PCI64 lap? Mondjuk i840/i860 mintha RDRAM-os lenne szinten, azokhoz meg biztos vanik PCI-X chipset (mondjuk joookis Hublink 1.5-os interfaceszel, nehogy hasznalni is lehessen valamire).

#1787 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 29. 18:49

Megint újítottam egy dual PIII lapot. Érdekessége: ipariPC alaplap... Nem is tudtam, hogy volt efféle dualban.
Jo pont, hogy csak 5 és 12 voltot kér, ráadásul minden tápbigyója kapcsolóüzemű. Akkora downclock lesz ebből, mint a 'zállat...

Aztán majd valami Atom cuccal kéne összevetni :Đ
Elköltöztem :-)

#1788 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 13:16

Uj(abb) dual IPC lapok is vannak, E75xx chipsettel dual socket604, SCSI meg effele allatsagok is.

#1789 Felhasználó inaktív   kettoc64elado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 23:10

"Csita jáccani bangó,
ez a topik meg pangó"
"Maaargit! Mara gitt!"

Szóval:
1. búék
2. zip250-et fogok kipróbálni ide-usb átalakítóval, majd beszámolok. Mert olyanom van most, na.

itt van nálam egy rakás hulladék (két slot1-es p2-es lap + benne s370 cpu-k.), ami kedvespatikus, picur meg túró által két szép szemért vihető (cpu-k, lista van, két ess1868F, egyik ide-vezérlős, meg egy hulladék laptokk, (benne spéci slotos, harmadik ess1868F :cool:)).

(A lomokért cserébe dvd-olvasót elfogadok, más hulladék egyelőre nem kell, mert el vagyok látva - az olvasót rászorulóknak adom tovább konfingba szerelve.)

#1790 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 19:24

Idézet: kettoc64elado - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 0:10

"Csita jáccani bangó,
ez a topik meg pangó"
"Maaargit! Mara gitt!"

Szóval:
1. búék
2. zip250-et fogok kipróbálni ide-usb átalakítóval, majd beszámolok. Mert olyanom van most, na.

itt van nálam egy rakás hulladék (két slot1-es p2-es lap + benne s370 cpu-k.), ami kedvespatikus, picur meg túró által két szép szemért vihető (cpu-k, lista van, két ess1868F, egyik ide-vezérlős, meg egy hulladék laptokk, (benne spéci slotos, harmadik ess1868F :cool:)).

(A lomokért cserébe dvd-olvasót elfogadok, más hulladék egyelőre nem kell, mert el vagyok látva - az olvasót rászorulóknak adom tovább konfingba szerelve.)

Akkor stipi-stopi! :) :respect:

DVD-ROMbolót megoldjuk.  ;)

#1791 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 21:30

Idézet: kettoc64elado - Dátum: 2009. Jan. 7., Wednesday - 23:10

"Csita jáccani bangó,
ez a topik meg pangó"
"Maaargit! Mara gitt!"

Azert en is turtam erdekessegeket, csak meg lusta voltam irni roluk, meg ne'mi anyagot is kene gyujteni, hogy ertelme is legyen a leirasnak:)

Amugy a mai termes (egyebek mellett) egy 1.5V-os slotban is mukodo AGP-s G400DH:)

#1792 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 18:43

ASUS (jo, tudom...:D) V7100 Deluxe Combo megert 1k-t? :)

#1793 Felhasználó inaktív   kettoc64elado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 18:26

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 22:30

Azert en is turtam erdekessegeket, csak meg lusta voltam irni roluk, meg ne'mi anyagot is kene gyujteni, hogy ertelme is legyen a leirasnak:) ...

Összetört szív rovatunkat olvassák:

ZIP-250 drive (helyesen és gyárilag formázott lemezzel tesztelve) nem szereti a FUDS20 SATA/PATA to USB2.0 átallapítót. És vica versa. Semmilyen jumperelés mellett nem kajálták egymást.

#1794 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 20:46

Nem tul meglepo, az Iomega tud am furcsa dolgokat gyartani (pl. a SCSI-s ZIP alapbol async modban megy:), meg az ATA-USB konverterek is erdekes allatok, en eddig pl. nem lattam olyat, ami normalisan kezeli a PIO0-2 modokban mukodo eszkozoket (anno kitalaltam, hogy USB-s bigyoval tesztelem a regi vinyokat, mert mennyivel kenyelmesebb ma', mint ot percenkent BIOS-ban turkalni, aztan jol pofara is estem:)

Bazdmeg, milyen elvetemult IBM cuccot lattam, hihetetlen.
http://www.letix.atw.hu/PICT0066.JPG

Ilyesmi lapom nekem is van, valami VIA chipsetes MSI, IBM x200 gyari lapja, ahhoz is van ilyen erdekes PCI bovito (az alaplap szelen egy 'inverz' PCI csatlakozo van, szoval nem aljzat, hanem elcsatlakozo, kartyam is van hozza, de azon csak siman ket PCI slot van), de azon nincs VGA+U160SCSI:D

Szerkesztette: NEUROFiRE 2009. 01. 14. 20:46 -kor

#1795 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 11:21

Heti termes:
Kép
Matrox Parhelia, AGP8x, 128MB

Kép
NVIDIA Quadro FX570, PCI-Express, G84GL, 256MB

#1796 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 12:30

Én úgyfest még egy G200 Quadot szereztem, ha lenne négy, egyszer csinálnék egy monitorfalat :D

#1797 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 12:51

Nalam van ketto, ugyhogy meg egyet kell szereznunk, a monitorokat te hozod:D

#1798 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 13:59

Egy már nekem is van, ez a kettes számú volt. Kábelem viszont csak 1-1 van. Mogyorónál láttam, de valami 7k/darabot irt rá, néztem mivan gyerek, megsütött a nap?

#1799 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 17:40

Ja, de az DVI-I kabel volt, es regen is volt (mar vagy egy eve:)
En is nezegettem, mert nalam is csak 1-1 kabel van, shopmatrox.com-on telibevert draga, mashol meg nincs.

Amugy mogyoroeknel lehet regi hugy Quadro FX3000-et venni 100k-ert:D Szerintem meg sokaig fog naluk rohadni, az ennel jobb (es PCI-e) FX1300-at vettem harom eve 15k-ert:D

#1800 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 20:57

Megint gyartottam uj kepeket (sot, nem csak gyartottam, hanem ki is pakoltam oket az oldalra:), jol, viszont feltunt, hogy firefox alatt egy ritka rusnya kek keret van az osszes kep korul, opera alatt meg nincs. Hat kurvara orulok neki.

Kozben beizzitottam a Quadrot, gondolom megnezem mit tud 3D-ben, nosza, elo egy 3DMark 2006-ot. Jo szarul ment (es nem is nezett ki olyan tul jol, raadasul internet nelkul meg pontszamot sem ir ki ez a buzi), nezzuk meg a 3DMark2005-tel.

Komolyan gondoltak, hogy kiadjak tok ugyanazt egy evvel kesobb x+1 verzioszammal? :D Illetve nem ugyanazt, elnezest, a 06 sokkal-sokkal lassabb:) Egyre durvabb dolgok vannak a Futuremark/Mad Onion haza tajan.

Ha mar durva dolgok:
A Cisco ugy gondolta, hogy SOHO piacra szant routeren a 4db 10/100-as LAN portot ugy kell megoldani, hogy a(z amugy 10megas) belso LAN portra belul ragyogyitanak egy 10/100-as unmanaged switchet. Bazze, hihetelen.

Szerkesztette: NEUROFiRE 2009. 01. 22. 21:09 -kor

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.