Na pomogácsok, nálam is megjött az új hülyeség. Lévén hogy az utóbbi időben rágizdultam megint a HMD/VR/AR témára, úgy 3 hónap oblákolás, vitatkozás, alkudozás után végre sikerült venni egy PLM-A55ös sony glasstron HMDt. 800x600 felbontás per szem, ezen igaz csak kompozit bemenet van, kézi shutter a see-trough módhoz. Nade, kurva anyját a redves japánjának, töltő csak japán 120V szabványú. Nosza, 9 voltos adapterek turka, egyik 7,3at ad ki, a másik 12,4et, gondoltam jobb lesz nem lefüstölni a stuffot, kapott egy olyan ami papiron is csak 8,5öt tud. Bekapcs, megy. Menü van, minden ok, nosza, videoforrást neki. Van egy 3,5 mono jack-RCA kábelem, MP3 lejáccóra rá, ZEN átvált szépen AVra ahogy érzi a kanócot, kép nincs. Q anyád. Na akkor készletről Asus O!Play levesz, kábel bedug, shit, nemmegy. WD TV mini kibont, 3 osztatú mini A/V jack bedug, nincs kép. Műszer elő, kábel ok. Glasstron szétszed, mér, nem OK. Aljzat takarit, nem ok. Leirás elő, kábel elő, mér, hopsza. Kommersz utcai A/V kábel úgy fest, hogy hegye a video, utána felefele jobb, bal, aztán föld. Sony Glasstron kábel hegye bal, aztán video, aztán föld, teteje jobb. Anyád. Úgyhogy egyelőre kivezetékeztem egy RCA aljat, az O!Play már ad képet vele, csak az MP3 lejáccó nem, gyanitom annak is valami kurvaanyja A/V aljaza van, aminek megint egy 3. féle kiosztása van. Na mindegy, megyek vissza kisérletezni, szarjatok sünt