HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: A Google zavarában megvette a Motorola Mobilityt - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: A Google zavarában megvette a Motorola Mobilityt Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Lazio 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:18

Tenyleg ez a focim szerintem is ultra gaz, ahogy mar paran emlitettek!
Mintha valami fizetett trollkodas folyna.

Csak a vegen a nagy "hanyatlo" nyugati ceg a "nagy" zavaraban nehogy megvegye az orszagunkat kilora! :)

#142 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:18

@azopi: gondolod te, csakhogy ez nem igaz, mihelyt a piac csillapodik a userek rajonnek hogy zek a tablacsodak loszarra se valok:), aztan mindenki robog hazi szerverert hogy a mobil eszkozok mogott legyen valamilyen eroforras
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#143 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:24

@vers: Most akkor mégsem elég erős az 5wattos Nvidia? Komolyan nem értelek. Egyszer lesöprik az intelt, máskor meg háziszerver kell.

#144 Felhasználó inaktív   philcsy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:29

@vers: Erőforrás mire?
geri: "a világon 6.5 milliárd PC felhasználó van"
geri: "én a hwsw egy kiemelkedő szakmai színvonallal bíró, megbecsült, elsőrangú tagja vagyok."

#145 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:32

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 16. 00:18

@azopi: gondolod te, csakhogy ez nem igaz, mihelyt a piac csillapodik a userek rajonnek hogy zek a tablacsodak loszarra se valok:), aztan mindenki robog hazi szerverert hogy a mobil eszkozok mogott legyen valamilyen eroforras

Miért kell ehhez házi szerver? Nem elég egy ultra-alacsony fogyasztású home-rooter, ami összekapcsolja ezeket a gagyi eszközöket egy baszott teljesítményű GPU-val a felhőben? :

http://www.pcper.com...Virtual-Graphic

De már kezdünk nagyon off-ok lenni, térjünk vissza a jelenbe.. :)
Kép

#146 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:33

@Leni: szerintem nem ertetted meg a mondandom, a mobil cuccok gyengek , aki komolyabb dolgot szeretne csinalni annak eroforras kell, pl egy tablan elfusson az autocad, photoshop nagy kepekkel 4k*4k , 3d, programozas, komolyabb jatek stb..

es itt jon kepbe az nvidia az asztali processzoraval amit hamarosan behelentenek, persze a szerver lehet inteles , vagy amd-s is, oprendszernek meg windows8 tavolrol , a mobil eszkozrol vezerelve

M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#147 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:35

@azopi: elkepzelheto , de draga lesz , meg a renderelesen kivul nem sok mindenre jo , probaltam az onlive gamingot, ugy baszott ki csak lestem, az meg 10+ ev
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#148 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:37

@vers: valljuk be ezek a felhok addig mukodenek , amig csak 10k user van, mihelyt razuz 10 millio nyominger az osszes felho bele all a foldbe:)
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#149 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:44

@vers: Azért a google és a facebook jól bírja a többszáz millió felhasználót:)

#150 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:48

@vers: "autocad, photoshop nagy kepekkel 4k*4k , 3d, programozas, komolyabb jatek"

Jó, ezt mér megbeszéltük, ha jól emlékszem. Tablet nem erre való. Ezekre megmarad a workstation, mint ahogy a nevében is benne van.

#151 Felhasználó inaktív   philcsy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:52

@vers: Felsoroltál 5 dolgot amiből 3-at a többség soha nem csinál, a másik kettőből az egyiket nem a táblán fogják csinálni, a másikra viszont a tábla jó, ha optimalizálják rá.
Elhiszem ,hogy neked vannak igényeid, ezeket ismerjük, mert már párszor hangoztattad. De nem ezek nem tömegigények és nem ezek fogják meghatározni egy platform sikerességét. Ezeknél még az is többet jelent, hogy milyen aranyos az a zöld robot...
geri: "én a hwsw egy kiemelkedő szakmai színvonallal bíró, megbecsült, elsőrangú tagja vagyok."

#152 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:53

@Leni: de csak azert mert azok par adatbazis lekeresen tul nem csinalnak semmit,
szemely szerint mar nagyont varom a windows8 -at az nvidia processzort es egy normalis 20 colos tablat , es megvan almaim szamitogepe
ugyhogy azt a vga piacot keretik meg nem temetni, abu szokot ilyen gyors kijelenteseket tenni aztan meg nem jon be :)

M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#153 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:55

@philcsy: a jatek sosem hal ki, ahhoz pedig giga eroforrasok kellenek , egy tabla sosem lesz olyan eros hogy normalis jatek elfusson rajta, az onlive(felho) meg alkalmatlan ra, akkor mi marad a diszkret vga
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#154 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 00:58

@vers: " a jatek sosem hal ki, ahhoz pedig giga eroforrasok kellenek"

Dehogy kell. Max te gondolod azt.

#155 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 01:01

@Leni: a rage 20GB feltelepitve, jatek alatt nem holmi gagyi javas angrybirdsot ertettem
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#156 Felhasználó inaktív   philcsy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 01:15

@vers: Ott kell kezdeni, hogy komoly játékot táblán irányítani nem igazán lehet a periféria hiánya miatt.
"egy tabla sosem lesz olyan eros hogy normalis jatek elfusson rajta" Nemrég töltöttem le egy Dungeon Defenders nevű játékot és tökéletesen fut. Nem crysis grafika, de bőven a normális játék kategórián belül van. Persze én nem azok közé tartozok akiknek az élsimítás, anizotróp szűrés és "extreme high settings" társai adják a játék "jóságát". A táblák már igenis elég erősek ahhoz, hogy vállalható grafikai minőséget nyújtsanak a játékokban úgy, hogy 4-6 óra játékidő is biztosítanak.

#157 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 01:17

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 16. 01:01

@Leni: a rage 20GB feltelepitve, jatek alatt nem holmi gagyi javas angrybirdsot ertettem

De sajnos ma a gagyi angrybirds az etalon, értsd: ezt fogyasztják a népek... A népek alatt nem a hardcore FPS-ező vagy RTS-ező gamereket értem, hanem a casual gamer-eket, akik egyáltalán nem törődnek gigahertzekkel, magok számával, shaderekkel, csak egyszerűen játszani akarnak, mobilon, kompromisszumok nélkül, a rendelkezésükre álló device használatával, maximális kikapcsolódást nyújtva.
És őket semmi más nem érdekli, csak a folyamatos, élvezetes játékmód, leszarják az olyan technikai részleteket, mint ROP-ok száma, tranisztorok száma, shader egységek, gyártástechnológia, memória-sávszélesség, fillrate, Gigaflpok stb... Ezek max. minket, kockákat érdekelnek. De ők vannak többen.... Ők alkotják a piac megcélzott célcsoportját. Lehet nem szeretni, de ez van.
Kép

#158 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 01:22

@philcsy: nem allitottam hogy mindenki rohan hazi power szerverert, sokaknak eleg lesz egy ipadx , sokaknak meg nem, az a helyzet a kulonbseg asztali es mobil platform kozott jo ideig megmarad, egy gpu jelenlegi fogyasztasa 300 watt, ha negyet pakolok a gepbe akkor 1200 watt, egy szuttyo tabla meg max 10 wattot eszik , processzorral , kijelzovel , hattertarral gpu-val, osszehasonlithatatlan
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#159 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 01:25

@azopi: azert majd terjunk erre vissza amikor a windows 8-ast akarod futtatni a tabladon, en a 18 colos vaiot is darabokra vernem szivem szerint , olyan lassu, pedig majdnem folgyullad
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#160 Felhasználó inaktív   philcsy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 01:37

@vers: Az meg egy SGI Prism XL Rack-kel összehasonlíthatatlan...
Mi az a hétköznapi feladat amihez 4 GPU-s rendszer szükséges? Még játékokhoz se. Még a 2 GPU-s SLI/Crossfire se gyakori. A 300W a top GPU fogyasztása. A legtöbben 100W alatti fogyasztású kártyákat használnak. Esetleg 150W. Hétköznapi igényeket nézd és ne a high-end júzereket.

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.