HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Amit egy fejlesztőnek a Windows 8-ról tudnia érdemes - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Amit egy fejlesztőnek a Windows 8-ról tudnia érdemes Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   prygme 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 15. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: avman - Dátum: 2011. 10. 15. 17:35

egyébként a múltkor egy hozzád hasonló, natural born rühellésre született, hupról szakadt it szektoros majomnak felajánlottam, fussunk már össze valahol. én sörözés helyett a szorítóra szavaznék, kesznyű, fejvédő, pöcsvédő. oszt aki kihullik, az eltakarodik a faszba végre.
sunnyogott a picsába, pedig nagyon ecsetelte eccer, h a 190 centijével nem szoktak belekötni.
komolyan nem tudok mást kezdeni a fajtáddal, ezen meg azon kívül, h virtuálisan leokádom.

^^le style, c'est l'homme.

#142 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2011. 10. 15. 19:29

@prygme: az már egyszer biztos. de legalább ember, nem valami kétbites virtual it csicska megmondóscript.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#143 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 15. 19:35

@prygme: de a magyar alkotmány sem nagyon terjedelmes
és még mindig nem érti... áhh. fépinges it droid. h klasszikust idézzek, még a cpu időt sem érte meg a fecsej.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#144 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 15. 19:40

@kockulat: rengeteg szakmai vagy egyéb érvet lehet oda vissza sorolni az alkotmánnyal kapcsolatosan. az ipad semmilyen szinten, se nem érv, se nem szakmai. még egyéb sem. az alkotmány egy többek által, pártmegrendelésre készített izé, amit végül szájerrel meg az ipadjával kommunikáltak. jó, monnyuk lehet, h a józsika csomagolta így be egybe a végén. de közben azért folyamatosan egyeztetett a megrendelővel.

#145 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 15. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: avman - Dátum: 2011. 10. 15. 13:22

a libre offiszt (illetve az éppenofisz bármilyen válfaját) meg az igényességet én nem szoktam egy mondatban emlegetni. szegény ember fapados offiszának tökéletes, de semmi több. 2007-es word odt pluginnak következetesebben kezeli a file-okat, mint az.
igenyes tordelesrol volt szo.. ahhoz ugye annak, hogy milyen formatummal hogy banik el nincs sok koze.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#146 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 15. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: LCoder - Dátum: 2011. 10. 15. 14:48

@avman: Igényes tördeléshez nem használnak sem Latex-et
azert igenyes muszaki, tudomanyos tordeleshez pediglen de. nyugaton is boven! van olyan folyoirat, ami csak es kizarolag TeX/LaTeX-ben fogadja a cikket.. nem veletlenul!
a forum ma:

#147 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 15. 21:38

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 10. 15. 15:53

A mindennapi felhasználásban/felhasználókban mi nem érthető?
igenyes felhasznalorol volt szo. marpedig a mindennapi felhasznalo is lehet igenyes! ;-)
(az OK, hogy nem szokott, de ettol meg lehet..)
a forum ma:

#148 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 16. 00:00

Rendben, értem én, hogy "igényes" felhasználó a hűtőre mágnesezendő üzeneteit is InDesignban szerkeszti meg.

#149 Felhasználó inaktív   LCoder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 16. 08:38

@bogdan: Ja, a gondolom a Full Circle magazin. De abban a kategóriában mint Pl. a Népszabadság bizony tördelő-szerkesztő rendszert használtak már a 90-es évek elején is. Tudom: anno az a cég szállított nekik hozzá Apple Macintoshokat ahol akkortájt dolgoztam.

#150 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 16. 08:40

debaj: na latod! :-D

Szerkesztette: bogdan 2011. 10. 16. 08:41 -kor

a forum ma:

#151 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 16. 08:42

Üzenet megtekintéseIdézet: LCoder - Dátum: 2011. 10. 16. 09:38

Ja, a gondolom a Full Circle magazin. De abban a kategóriában mint Pl. a Népszabadság
rosszul gondolod. egyebkent a ket felsorolt ujsag melyike is tartozna a tudomanyos szakfolyoiratok koze..?

tehat nem, en a vezeto nyugati szakfolyoiratokrol beszeltem a fizika es matematika teruleten.

Szerkesztette: bogdan 2011. 10. 16. 08:43 -kor

a forum ma:

#152 Felhasználó inaktív   LCoder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 16. 08:43

@bogdan: A mindennapi felhasználó lehet igényes, de az átlag cég nem fogja féléves LaTex tanfolyamra küldeni a titkárnénit, inkább vesz neki pár tízezerért egy Office-t, vagy felrak egy OpenOffice-t ingyen. És Office-ban is simán meg lehet csinálni egy levelet vagy akár egy könyvet is igényesen - én is írtam könyvet ami anno sima word-del lett szerkesztve (a társszerzőm aki formázta is a szöveget MS-Word 6-ot használt, én OpenOffice-t), és semmivel sem igénytelenebb a kivitele mint az átlag számítástechnikai szakkönyv a piacon.

#153 Felhasználó inaktív   prygme 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 16. 17:50

@LCoder: a titkárnéninek aligha kell matematikai formulákkal teletűzdelt szöveget írnia. erre pedig máig a LaTeX a legjobb. nem véletlen, hogy de facto standard a tudományos életben publikálóknak.
Ms Office borzalmasan körülményes erre a célra. egyszerűen sokkal tovább tartana azzal dolgozni egy tudományos szövegen.

#154 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 16. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: LCoder - Dátum: 2011. 10. 16. 09:43

@bogdan: A mindennapi felhasználó lehet igényes, de az átlag cég nem fogja féléves LaTex tanfolyamra küldeni a titkárnénit,
igenyes tordelesrol volt szo, ha jol emlekszem! miota tordel a titkarneni??

(egyebkent hallottam mar olyan egyetemi tanszekrol, ahol a titkarneni foglalkoztatasi feltetelei kozott ott volt a LaTeX ismeret.. de ez nem tartozik ide..)

Idézet

én is írtam könyvet ami anno sima word-del lett szerkesztve (a társszerzőm aki formázta is a szöveget MS-Word 6-ot használt, én OpenOffice-t), és semmivel sem igénytelenebb a kivitele mint az átlag számítástechnikai szakkönyv a piacon.
most akkor azt szeretned mondani, hogy eppen olyan gany szemet volt, mint az atlag, vagy azt, hogy igenyes tordeles volt...?

ha azt szeretned mondani, hogy igenyes tordeles volt, akkor vissza kell, hogy kerdezzek: egy rendes tordelo (utolag, miutan kinyomtattatok) latta, es mondott rola velemenyt? mi volt az?
a forum ma:

#155 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 20. 18:25

Csak tudnám, hogy jutnak el mindig egy hír hozzászólásai a cikk témájától a szövegtördelésbe oltott kurvaanyázásig? :D
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#156 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 20. 22:16

ugye? aki tud, az tud! ;-)
a forum ma:

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első