HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Bemutatkozik a Windows 8 telepítő is - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Bemutatkozik a Windows 8 telepítő is Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 27. 23:54

Üzenet megtekintéseIdézet: auth.gabor - Dátum: 2011. 11. 27. 21:55

Persze kínából rendeve: <a href="http://www.dhgate.com/christmas-7-inch-keyboard-case-leather-case/p-ff80808130d4b9430130dadaa0701be1.html" target="_blank" rel="nofollow">http://www.dhgate.com/christmas-7-inch-keyboard-case-leather-case/p-ff80808130d4b9430130dadaa0701be1.html</a>

Kemény 9 dollár volt és free shipping akció, amikor vettem, akkor 190 forint volt a dollár, kész anyagi csőd volt a 80 dolláros tablet mellé... :)

Őőő, milyen az a 80 dolláros tablet? Lehet kellene, ennyiért just for fun, ha még műxik is erre-arra.
Make love not Wor.

#282 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 23:56

Üzenet megtekintéseIdézet: auth.gabor - Dátum: 2011. 11. 27. 22:12

Nekem sajnos csak olyan - számítástechnikában több-kevesebb jártassággal bíró - ismerőseim vannak, akik dropbox és/vagy facebook linkekkel bombáznak, hogy ha valami küldeni akarnak.

akik az esti sorozatok közötti reklámnál nem a barátaik üzenőfalát és Twitter hozzászólásait olvassák, illetve lájkolnak mindenféle videót, hanem beírnak egy új és izgalmas képletet az Excel táblába, vagy kipróbálnak egy új diaátmenetet a PP-ban...

Dropboxos fogadáshoz nem kell account, ember küld linket, azt http-n eléred.

Ellenben nyugi, most lesem az esti sorozatot, közben fújom ide a hülyeséget, meg megy az ssh ablak és a többi.
Make love not Wor.

#283 Felhasználó inaktív   mdpv 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 28. 03:04

@prygme: bazinagy öngól:D

#284 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 03:59

Üzenet megtekintéseIdézet: mdpv - Dátum: 2011. 11. 28. 03:04

@prygme: bazinagy öngól:D

Ilyenkor de jó lenne tudni, hogy akkor ez most poén-e, avagy sem.
Make love not Wor.

#285 Felhasználó inaktív   nhw 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 28. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: prygme - Dátum: 2011. 11. 27. 17:56

magyarul diktálhatsz a hangfelismerőnek és a text kimenetet állít elő belőle?
melyik az a software?

Dragon Dictation
"A journey of a thousand miles began with a single step." // Lao Tzu

#286 Felhasználó inaktív   nhw 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 08:53

Üzenet megtekintéseIdézet: delphijos - Dátum: 2011. 11. 27. 19:05

Persze minden cég más, de nálunk azokon a rendezvényeken ami másnapossággal jár, én még SOHA SENKIT se láttam powerpoint-al motyogni.... :)

Másrészt a vitába ugyan nem szólnék bele, de mért akarod mindenáron azt súlykolni, hogy 160+ egy tablet? Persze van drágán is mint ahogy minden más. De ha valaki TÉNYLEG KIZÁRÓLAG FB-ni, kicsit netezni, képeket nézegetni chat-elni akar JÓVAL olcsóbban is kap. Erre a célra tökéletesen megfelelő tablet már 30-40-ért is van.

Ahogy mondod, viszont ha 1 db HD youtube videt is meg akar nézni, akkor megy a vakarózás.

#287 Felhasználó inaktív   nhw 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 08:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 27. 23:54

Őőő, milyen az a 80 dolláros tablet? Lehet kellene, ennyiért just for fun, ha még műxik is erre-arra.

+1 ebből én is kérek. :) Még az sem baj ha nem free shipping. :D

Márka/típust egyébként én még mindig várom. :(

Szerkesztette: nhw 2011. 11. 28. 09:06 -kor

#288 Felhasználó inaktív   attila9988 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 08:58

@auth.gabor: "Kulcsszó: céges rendezvény. Innen messziről nem tűnik annak a tipikus home user előfordulási helynek, ahogy beállítod, de tévedhetek"

Látom kihagytad a fél hozzászólásom megválaszolását, különös tekintettel arra a részre, amit a "miért kellene a home usernek otthonra más, kevesebb, rosszabb" témakörben írtam. Onnan idézz, ne ezt az összefoglaló mondatot ha válaszolni akarsz rá.
Amire egyébként ezen a bulin/továbbképzésen vagy akármin. :D használták a notebookot, az simán alap igény otthon is. SŐT, az alap igény akár ennél magasabb is lehet. Pl nagynéném, aki soha nem volt egy informatikai beállítottságú ember, olyan speciális grafikákkal kapcsolatos programokat talál magának a neten, amit 100% nincsenek tabletre, viszont nagyon érdekesek. 50 -en túl is van ám ilyen, és nem csak a "áá őőő ide böködök az ujjjammmmal, és megjeleníttetemmm aztat a faszbooook képet" színvonal létezik, hiába állítod be ilyennek a home user -t. Megragadtál a 90 -es évek közepén, amikor az internet miatt vásárolt pc -k felhasználói valóban ilyenek voltak. Azóta viszont felnőtt egy generáció, akik szépen kitanították a családjukat is valamilyen szinten. Sok emberrel találkozom, és a nagy többségüknek bizony kevés lenne a tablet.

"Nekem van egy ilyenem "

Szóval akkor most netbook -ot - vagy annál gyengébbet - akarsz csinálni a tablet -ből.... és akkor ez most miért jó? Eddig a legtöbb tablet -tel felmerülő gondra valami kiegészítő megvásárlását jelölted meg megoldásként... ez pedig így elég sánta, és a mobiltelefon funkcionalitást így is nehezen lépi át.

"Innen úgy tűnik, hogy erős prekoncepciód az, hogy ha _Neked_ nem jó egy tablet, akkor másnak se lehet jó, legalábbis látványosan drágítod ugyanakkor látványosan kicsinyíted a használhatóságát."

Nekem meg úgy tűnik, hogy neked kényszerképzeted, hogy a tablet a jövő csodaeszköze, és mindenáron rá akarod erőszakolni azt a szerepet, amit nem képes ellátni. Ehhez minden eszközt bevetsz. Kiegészítők garmadáját javaslod megvásárlásra, és a tipikus alma jokert is bedobod, "ez nem is kell, meg az is elég, meg a home user annyira hülye, és igénytelen, mint egy darab fa" Aztán jön a "nem is olyan drága a tudásához képest" szöveg is, pedig dehogynem.

Senki nem firtatja hogy a tablet egy sikeres termékvonal. De azért azt sem lehet kijelenteni, hogy átlag Bélának ez való.

#289 Felhasználó inaktív   nhw 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: auth.gabor - Dátum: 2011. 11. 27. 21:55

Nekem van egy ilyenem (bruttó 4.900Ft): http://www.edigital....ez-p266756.html
Persze kínából rendeve: http://www.dhgate.co...daa0701be1.html

Kemény 9 dollár volt és free shipping akció, amikor vettem, akkor 190 forint volt a dollár, kész anyagi csõd volt a 80 dolláros tablet mellé...

vs.

Idézet: auth.gabor

Halkan irom, nehogy meghallja a tabletem, de ezt az hozzaszolast most egy kb. 6 eves szutyok PS2-es Compaq billentyuzeten irom (6 eve meg nem volt Android, nem is lehetett vele kompatibilis), a tabletbe PS2-USB atalakito van bedugva es mukodik. Ekezet nincs, de tulelem valahogy... :)

Szerkesztette: nhw 2011. 11. 28. 09:04 -kor

#290 Felhasználó inaktív   attila9988 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 09:08

@auth.gabor: "Nekem sajnos csak olyan - számítástechnikában több-kevesebb jártassággal bíró - ismerőseim vannak, akik dropbox és/vagy facebook linkekkel bombáznak, hogy ha valami küldeni akarnak. Én pedig se dropbox, se facebook tag nem vagyok, így adok nekik egy napra egy 512M-1G-2G-4G USB storage-t, éppen mi szabad a történelmi USB storage kupacomból és másnap visszahozzák, de DVD-t a legvégső esetben akarnak írni, mert a macerás."

Hűha... dvd -t írni macerás, de dropbox -al, meg youtube -al baszkódni az nem az? Hát nem tudom. dvd -t írni kb a rutin kategória a harmadik után. A különféle felhős biztbasz esete meg ahány féle, annyi új tudásanyag. De szerintem megint elferdíted az átlag felhasználói igényeket valami torz egyéni felmérés alapján, és még az egyértelműen bonyolultabb műveletet is képes vagy egyszerűbbnek beállítani csak azért, hogy az általad kedvelt termékvonal felsőbbrendűségét bizonyítsd. Amúgy meg a dropbox -olás nem feltétlenül pótolja a fizikai adathordozót, igen sok esetben hátrányos. Főleg ha nem feltétlenül akarok oda feltölteni semmit. Ennyi erővel rapid share -t is mondhattad volna, darabolt rar -al, vagy zip -el.

"Egyébként komolyan kezdek aggódni, hogy csak én találkozok ilyen felhasználókkal"

Mármint teljesen igénytelen, a használati tárgyaival semmit sem akaró, azokkal szemben semmilyen elvárást nem támasztó, kizárólag a faszbook, és twit üzeneteket olvasó, de véletlenül sem író, árakat kiszámolni nem tudó, pc gyűlölő, azt mindenáron, akár egy csavarhúzóval leváltani próbáló felhasználóval aki a "kevesebbet többért" elvet követi?
Igen, lehet hogy csak te ismersz ilyet. Én csak olyat, aki jópofa eszköznek tartja a táblákat, ha egyáltalán ismeri, de nem kényszeríti rá magát hogy mindent ezzel kelljen csinálnia. :)

#291 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 09:42

@attila9988: " Hát nem tudom. dvd -t írni kb a rutin kategória a harmadik után. A különféle felhős biztbasz esete meg ahány féle, annyi új tudásanyag. "

Pedig nem. Egy Live Mesh/SkyDrive 2 katt az amúgy is ismerős Live felületen. Egy 13-14 éves kislány is megcsinálja mindenféle háttértudás nélkül. Rááll fájlra, klikk, megoszt ->Cicus1995. Ennyi.
Próbáld el elmagyarázni neki, hogy "menjen be a boltba vegyen DVD-R ilyen olyan layerest, de DVD-RAM-ot ne mert azt nem ismeri az író", aztán dugja be a gépbe, keresse meg a fájlokat írja ki. Aztán ezután még személyesen is találkozni kell, ez-az. macera.

#292 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: attila9988 - Dátum: 2011. 11. 28. 09:58

Pl nagynéném, aki soha nem volt egy informatikai beállítottságú ember, olyan speciális grafikákkal kapcsolatos programokat talál magának a neten, amit 100% nincsenek tabletre, viszont nagyon érdekesek. 50 -en túl is van ám ilyen, és nem csak a "áá őőő ide böködök az ujjjammmmal, és megjeleníttetemmm aztat a faszbooook képet" színvonal létezik, hiába állítod be ilyennek a home user -t.

Be kell hogy valljam azért abban mindenképpen auth.gabor-al értek egyet hogy tényleg meglehetősen furcsa hogy egész egyszerűen itt hemzsegnek az olyan "ismerősök" akik ugyan "nem értenek" a számítógéphez, 50-60 évesek,de grafikus programokat installálnak ( ráadásul olyan komoly cuccot ami annyit tud, hogy tableten ez megoldhatatlan ) , PP-al bűvészkednek, regényeket írnak természetesen kizáról Word-ben, mert egy gyengébb tudású szövegszerkesztő az már "nyomor", többezer cellás Excell táblázatokat szerkesztenek. Most már tényleg magamra gyanakszom hogy az én környezetem ennyivel hülyébb/igénytelenebb az "igazi" átlagúzereknél. Természetesen egyetértek hogy egy PC sokkal-sokkal sokoldalúbb mint egy tablet, és ebből következik hogy sokkal több mindenre használható. Az is természetes hogy mindenki óhatatlanul magából/környezetéből indul ki, és ezeket az igényeket "vetíti ki". Én sem vagyok kivétel. Igy az én környezetemből kiindulva az ismerősi körömben a userek kb. 80%-nak az igényeit lefedi egy tablet. Ebből nem vízionálok semmiféle "jövőképet", én csak azt mondom, hogy én ezt tapasztalom. Ennyi.
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#293 Felhasználó inaktív   mdpv 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 28. 09:48

@Jahno: Prygme 262-es kommentjére ment a válasz. Azt döntsd el te, hogy poénos-e, mekkora baromságokat ír. Én jókat röhögök rajta:D

#294 Felhasználó inaktív   attila9988 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 10:26

@delphijos: "Be kell hogy valljam azért abban mindenképpen auth.gabor-al értek egyet hogy tényleg meglehetősen furcsa hogy egész egyszerűen itt hemzsegnek az olyan "ismerősök" akik ugyan "nem értenek" a számítógéphez, 50-60 évesek,de grafikus programokat installálnak ( ráadásul olyan komoly cuccot ami annyit tud, hogy tableten ez megoldhatatlan ) "

Lehet hogy rosszul fogalmaztam, de nem azt akartam mondani hogy ez annyira bonyolult program hogy nem lehet tableten, hanem azt hogy nem éppen alap paint -es rajzoláshoz van, ezért nem valószínű hogy lenne tableten. Nagynéném konkrétan szeret festeni. A programok amiket keresett magának egy bizonyos népi ábrázolásmód alapján hoznak létre képeket, bizonyos adatok megadása után. Mintának kellettek az eredmények, és nagyon meg is voltam lepve, hogy egy ilyen programot megkeresett magának, és nem is kérte hogy segítsenek neki. Amikor ez történt, még nem gondoltam hogy erre is felkészült.
Ezért mondom én azt, hogy nem lehet kategórikusan kijelenteni, hogy a home user -nek faszbook, meg youtube kell és kész, hiszen ez az átlag emberek olyan szintű lenézése, amit a hülye tablet marketing idézett elő az utóbbi időben. A számítógép a végtelen lehetőségekkel kecsegtet, rendszerint olcsóbban mint a tablet, és csak a felhasználón múlik hogy ezekből mit talál meg, mit igényel, mit fedez fel magának. Miért kellene elvenni tőle ennek lehetőségét?

#295 Felhasználó inaktív   attila9988 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 10:38

@delphijos: "regényeket írnak természetesen kizáról Word-ben"

Na még erre... Szintén van ugyanazzal a nagynénémmel egy eset. Egész jól megtanulta egy hét alatt a word/libre használatát, ugyanis - bár átlag felhasználó akit szokás hülyének nézni. - internetről össze akart válogatni magának különféle írásos anyagot, és kinyomtatni, lehetőleg "helytakarékosan" ahogy ő fogalmazott. Ugye többek között ezt a folyamatot is hívjuk szövegszerkesztésnek, tehát ez volt a kövekkező lépés. Ma már használ tabulátort, behúzást, érti a formázási műveletek közti különbséget, és - kapaszkodjatok meg - szereti megcsinálni maga. ÉS NEM FA**BOOKOZIK. úr isten!!!! Nincs fönt a közösségi biztbaszokon!!!

Egyszer egyébként hogy könnyítsem a dolgát, írtam neki átlag feladatokhoz egy latex script -et. Erre nem akartam megtanítani, majd talán egyszer. Így most ha egy meghatározott nevű txt -be csak be copypaste -ezi a szöveget, majd rányom az "elkészít.bat" file -ra, akkor kap egy szépen tördelt pdf -et. Azóta ezt is szokta használni. Persze a bonyolultabb dolgokhoz már külön meg kellene tanítanom neki ezt is, de mivel a tördelési minőség szemmel láthatóan sokkal jobb, nem lehetetlen hogy pár hónap múlva már latex -et is tanítok neki, legalább alap szinten, az sem lenne sokkal több idő, mint a word alapok.

#296 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: attila9988 - Dátum: 2011. 11. 28. 11:26

ez az átlag emberek olyan szintű lenézése, amit a hülye tablet marketing idézett elő az utóbbi időben

Bocs de egyszerűen nem tudok egyet érteni. Senki se néz le senkit,pl. én sem tartom idiótának azokat akik abszolút nem értenek a számítógépekhez. Ők egyszerűen mondjuk "másban" jók. Ennyi. Én is pipa lennék ha mondjuk a vízvezeték szerelő b*szna le, hogy kihívtam valami "piti" hibával. De amit írsz, az már tetszik/nem teszik az a kategória, ahol a felhasználót valamilyen szinten jobban érdekli a dolog, tényleg nem csak "készség" szinten akarja használni a PC-t, mint mondjuk a mikrósütőt. De igenis van olyan felhasználó, és nem is kevés, aki nem akar "felfedezni", és nem azért mert hülye, hanem mert NEM ÉRDEKLI HOGY MIT CSINÁLHATNA MÉG. Kizárólag arra van szüksége, hogy azt csinálja amiért vette, de azt egyszerűen. És NAGYON SOK ilyen van. A feleségem pl. viszonylag "komoly" felhasználó a munkaelyén, de otthon gyakorlatilag csak a böngészőt hazználja, és ha a tablet "szabad", tökéletesen elégedett vele. És azon se háborog hogy "nem olyan mint amit megszokott bent". Még egyszer mondom, én nem "jósolok", nem is akarok általános érvényűnek kikiáltani semmit, de én ezt tapasztalom.
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#297 Felhasználó inaktív   auth.gabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 11:34

@attila9988: "Látom kihagytad a fél hozzászólásom megválaszolását, különös tekintettel arra a részre, amit a "miért kellene a home usernek otthonra más, kevesebb, rosszabb" témakörben írtam. Onnan idézz, ne ezt az összefoglaló mondatot ha válaszolni akarsz rá."

Belefáradtam abba, hogy átlagfelhasználó feletti igényeket fogalmazol meg, mint belépő igények.

"Szóval akkor most netbook -ot - vagy annál gyengébbet - akarsz csinálni a tablet -ből.... és akkor ez most miért jó? Eddig a legtöbb tablet -tel felmerülő gondra valami kiegészítő megvásárlását jelölted meg megoldásként... ez pedig így elég sánta, és a mobiltelefon funkcionalitást így is nehezen lépi át."

Tehát szerinted egy átlagembernek kellene egy tablet csak tartalomfogyasztáshoz, egy netbook az utazás közbeni pársoros szövegíráshoz, egy laptop az utazás közbeni kényelmes munkához, meg egy PC, amelyen meg lehet csinálni mindazt, amit az előző hárommal nem? Biztos? Biztos, hogy ezek az igények az átlagember igényei?

"Nekem meg úgy tűnik, hogy neked kényszerképzeted, hogy a tablet a jövő csodaeszköze, és mindenáron rá akarod erőszakolni azt a szerepet, amit nem képes ellátni. Ehhez minden eszközt bevetsz. Kiegészítők garmadáját javaslod megvásárlásra, és a tipikus alma jokert is bedobod, "ez nem is kell, meg az is elég, meg a home user annyira hülye, és igénytelen, mint egy darab fa" Aztán jön a "nem is olyan drága a tudásához képest" szöveg is, pedig dehogynem."

Nincs kényszerképzetem, egyszerűen csak látom, hogy milyen felhasználói szokásaik vannak az átlag felhasználóknak és látom azt, hogy ezt most lefedi a tablet.

Értem én, hogy Neked baromira hiányzik a billentyűzet, de nézd meg például a fizikai vs. virtuális billentyűzettel ellátott mobilok arányát, nem kerül többe a fizikai billentyűzetet tartalmazó mobil x éves hűség esetén, mégsem azt veszi a nép. Nem azért, mert otthon vadul gépel a PC-n, hanem azért, mert nem hoz létre tartalmat, hanem fogyaszt, ezért nem hiányzik neki a billentyűzet... és itt sem az olvasás a lényeg, nézz meg egy tipikus pletykalap tipográfiát, a sok kép és grafika között épphogy találsz szöveget. Ugyanezt keresik a neten: képeket és videókat kis szöveggel, amire tud egy sornyi szöveggel reagálni vagy csak egy lájk gomb megnyomásával megosztani. Jelenleg ez kell a "népnek", hiába akarsz a nyakukba varrni olyan tevékenységet, amit Te vagy az IT tekintetében "műveltebb" környezeted végez egy számítógéppel.

"Senki nem firtatja hogy a tablet egy sikeres termékvonal. De azért azt sem lehet kijelenteni, hogy átlag Bélának ez való."

Szerencsére erről az átlag Béla nem tud, mert nem olvassa ezt a fórumot... :)

#298 Felhasználó inaktív   auth.gabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 11:37

@nhw: "Márka/típust egyébként én még mindig várom. "

VIA8650 chipset van benne, ezzel gyártanak kínában tucatnyi típust. Persze ez még kevés arra, hogy desktop jellegű használatot tudjon, ahhoz már egy 160 dolláros tablet kell... szemben ülő kolléga olyat vett, rettető elégedett vele.

#299 Felhasználó inaktív   auth.gabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 11:39

@nhw: Nem értem mit nem értesz... :)

Dödögtél, hogy 17e alatt nincs olyan billentyűzet, amire Android kompatibilitásról matrica lenne, erre írtam, hogy még egy PS2-es billentyűzetet is tudok a tablettel használni egy PS2-USB átalakítóval, mert amikor a PS2-es billentyűzet született, még messze nem volt Android.

#300 Felhasználó inaktív   attila9988 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 11:58

@auth.gabor: "Belefáradtam abba, hogy átlagfelhasználó feletti igényeket fogalmazol meg, mint belépő igények."

És milyen szép kitérővel hárítasz.... gyönyörű. Matolcsy sem tudna ennél jobb kilépőt. Nem is arra válaszoltál amit kérdeztem.

"Tehát szerinted egy átlagembernek kellene egy tablet csak tartalomfogyasztáshoz, egy netbook az utazás közbeni pársoros szövegíráshoz, egy laptop az utazás közbeni kényelmes munkához, meg egy PC, amelyen meg lehet csinálni mindazt, amit az előző hárommal nem? Biztos? Biztos, hogy ezek az igények az átlagember igényei?"

Itt sem ezt kérdeztem. Nem mondtam olyat, amit te itt írsz. Én azt írtam hogy: Szóval akkor most netbook -ot - vagy annál gyengébbet - akarsz csinálni a tablet -ből.... és akkor ez most miért jó? Eddig a legtöbb tablet -tel felmerülő gondra valami kiegészítő megvásárlását jelölted meg megoldásként... ez pedig így elég sánta, és a mobiltelefon funkcionalitást így is nehezen lépi át

Erre válaszolj.

"Nincs kényszerképzetem, egyszerűen csak látom, hogy milyen felhasználói szokásaik vannak az átlag felhasználóknak és látom azt, hogy ezt most lefedi a tablet."

Én meg egyetlen embert sem láttam aki netbook -á transzformált tabletet akar notebook/laptop helyett használni.

"nézd meg például a fizikai vs. virtuális billentyűzettel ellátott mobilok arányát"

Mobiltelefonokról most szó sem volt. Az teljesen más téma, de ha akarod beszélgethetünk arról is.

"Szerencsére erről az átlag Béla nem tud, mert nem olvassa ezt a fórumot..."

Ezért nem is rendel Kínából spéci kiegészítőket, a hiper super tabletjéhez. :D

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »