HWSW Informatikai Kerekasztal: Házépítés és rejtelmei II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házépítés és rejtelmei II.

#821 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 03. 23:33

Én addig nem állok neki amig meg nem győzöm magam hogy ezt akarom. Mert ha már egyszer nekiállok akkor az lesz, és az sok pénz lesz és annak nagyon jónak kell lennie...
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

#822 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 09:47

Idézet: orbano - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 0:33

Én addig nem állok neki amig meg nem győzöm magam hogy ezt akarom. Mert ha már egyszer nekiállok akkor az lesz, és az sok pénz lesz és annak nagyon jónak kell lennie...

én ezt valahogy most befejezem... megcsinálom széééépre és izlésesre... aztán veszek egy fasza házat, valami olyat ami már magában is szép, és szétmoddolom...  :)

#823 Felhasználó inaktív   Proz3ssoR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 23:02

látom naygon dolgozgattok... nekem is van kb. 4 tervem, de ezek közül csak 1-2 részletesebb. És szerintem elsőre kcsit nehéz lenne. Nem akarok megint abba a hibába esni hogy nagy fába vágoma fej(sz)ém. És ezt nem kell szó szerint érteni, nem fogok fa gépházat építeni :)

#824 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 23:10

Idézet: Proz3ssoR - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 0:02

látom naygon dolgozgattok... nekem is van kb. 4 tervem, de ezek közül csak 1-2 részletesebb. És szerintem elsőre kcsit nehéz lenne. Nem akarok megint abba a hibába esni hogy nagy fába vágoma fej(sz)ém. És ezt nem kell szó szerint érteni, nem fogok fa gépházat építeni :)

én igen... de nem fog rajta látszódni...  :D

#825 Felhasználó inaktív   Proz3ssoR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 23:16

Idézet: reandre - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 0:10

én igen... de nem fog rajta látszódni...  :D

helyes!  :D :respect:

egyébként én (is) azért építék fa háza, mert azt frankón meg lehet munkálni, festeni. Legalábbis nekem az jobban megy. A VASsal nincs sok tapasztalatom....

#826 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 23:19

Lehet, hogy a kesoi idopont miatt, de en nem ertelek. Most, akkor fabol epitesz hazat, vagy vasbol?! A vegen meg konkurenciaval is kell szamolnom...

PeppeR
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#827 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 23:22

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 0:19

Lehet, hogy a kesoi idopont miatt, de en nem ertelek. Most, akkor fabol epitesz hazat, vagy vasbol?! A vegen meg konkurenciaval is kell szamolnom...

PeppeR

nem figyelsz... már megint nem figyelsz! :reklamacio: :Đ Ő fából épít vaskarikát! ;) :D

ma volt nálam haver gépe generálon, és rájöttem, hogy tökjó háza van... igaz hogy SP, de akkoris egész formás... :) látok benne fantáziát...

#828 Felhasználó inaktív   Proz3ssoR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 00:09

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 0:19

PeppeR

igazság szerint semmilyet... kétségtelenül elírtam.

egyébként én (is) azért építék fa háza = egyébként én azért építenék fa házat

biztos a késői órák miatt... :)

Idézet

ma volt nálam haver gépe generálon, és rájöttem, hogy tökjó háza van... igaz hogy SP, de akkoris egész formás... smile2.gif látok benne fantáziát...

azokat én is figyeltem a Tuskóban! Nekem csak az a nikkelezett műanyag ajtócska nem tetszik... Maga az ajtó is pofás, de aza nikkelezés gusztustalan

Szerkesztette: Proz3ssoR 2004. 11. 05. 00:11 -kor

#829 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 09:03

Legalább van rajta mit moddolni :)
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

#830 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 09:19

@orbano & PeppeR
THX  :respect:
Üdvözlettel:
Gabi

#831 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 14:47

Idézet: Proz3ssoR - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 1:09

... azokat én is figyeltem a Tuskóban! Nekem csak az a nikkelezett műanyag ajtócska nem tetszik... Maga az ajtó is pofás, de aza nikkelezés gusztustalan

Kép

rá gondolsz Te is? 9011P jelzést visel... és én elég sok fantáziát látok benne... :Đ

#832 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 08:12

orbano: azt hiszem megtalaltam a megoldast. Tobb lehetoseg is van, majd osszegyujtom oket es elkuldom. Ugy nez ki, hogy hazilag is kivitelezheto a felulet. Este...

PeppeR
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#833 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 19:51

:mad: utálom hogy soha semmi nem úgy sikerül, ahogy szeretném...  :( de legalább a doboz készen van... szokatlan most így, hogy dobozban van a gép...

#834 Felhasználó inaktív   Proz3ssoR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 17:29

Idézet: reandre - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 20:51

:mad: utálom hogy soha semmi nem úgy sikerül, ahogy szeretném...  :( de legalább a doboz készen van... szokatlan most így, hogy dobozban van a gép...

te szegény :)

#835 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 15:41

A versenyen kotelezo alkatreszeket tenni a gepbe? Kizarnak, ha csak a hazakat viszem?

PeppeR

#836 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 17:19

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. nov. 8., hétfő - 16:41

A versenyen kotelezo alkatreszeket tenni a gepbe? Kizarnak, ha csak a hazakat viszem?

PeppeR

nem... tavaly a mélynyomós, idén meg a japán dizájn gépben nem volt belső... kizárással nem jár, csak a hűtésre nem kapsz pontot zsűrizésnél...

#837 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 18:36

Idézet: reandre - Dátum: 2004. nov. 8., hétfő - 18:19

nem... tavaly a mélynyomós, idén meg a japán dizájn gépben nem volt belső... kizárással nem jár, csak a hűtésre nem kapsz pontot zsűrizésnél...

Kossz! Az a par pont veszteseg nem szamit. Tudod, biztosra megyek...

PeppeR

#838 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 18:50

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. nov. 8., hétfő - 19:36

Kossz! Az a par pont veszteseg nem szamit. Tudod, biztosra megyek...

PeppeR

ki*** kiváncsi vagyok már a cuccodra... :D de nemtom hova izgulsz: tavaszig 3x készenleszel, és addigra még cuccot is szerzel bele... :)

#839 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 21:13

Idézet: reandre - Dátum: 2004. nov. 8., hétfő - 19:50

ki*** kiváncsi vagyok már a cuccodra... :D de nemtom hova izgulsz: tavaszig 3x készenleszel, és addigra még cuccot is szerzel bele... :)

Az egyik projektem az eroteljesen meg fog izzasztani. Orulok, ha elkeszulok vele. Ha nem muszaj nem teszek belso tartalmat egy ikhazba sem, mert nincs honnan. Eddig egy felesleges p1-et sikerult osszehordani. Szoval ezen reszevel nem torom magam.
Hidd el, en vagyok mindenki kozul a legkivancsibb! Nagyon kivancsian varom, hogyan fogtok hozza viszonyulni, ki mennyire birja majd felfogni. En nap, mint nap szembesulok vele, de meg mindig el tudok csodalkozni az eddig elkeszulteken. A fo projekt pedig meg hatra van.

PeppeR

u.i.: reandre, adtal nekem regebben egy internet cimet, ahol az eddig kiallitott gepekrol volt egy galeria. Kozzetenned a cimet? Nekem sokat segitene.

#840 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 21:32

Nem akarom elhinni. Most talaltam kulfoldi oldalon egy nagyvonalakban kisertetiesen hasonlo projektet, mint az en egyik gephazam. Ezt utalom! Megeloztek... Ket honap munkaja reggel a "kukaban" landol...

PeppeR

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.