HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#101 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 29. 20:12

Jaja, de speciális igényeim vannak. :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 29. 21:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 29. 20:12

Jaja, de speciális igényeim vannak. :)

Kép
:Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#103 Felhasználó inaktív   debianforever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 27. 19:21

Téves, ahogy gabibácsi az én számból droidozik, s barlanba költöztem, s hirdeti, úgy te is. Nem a világvége jön, idézd, hogy hol írtam ilyet. Számtalanszor leírtam, hogy nem a világvége jön. Lesz egy közel 3 napos furi dolog, amit sokan akként élnek meg, de nem a világvége, pólusváltás. Tessék utánaolvasni. Madárrajok elhullanak, bálnák, delfinek eltévedve partra vetődnek és elpusztulnak egyre gyakrabban. A föld mágneses mezeje alapján tájékozódnak. Jelenleg zavar van a mágneses mezőben, átrendeződés, mert közeledünk a galaktikus egyenlítőhöz. Elég sokat tudnék mesélni róla, a lényeget mondom, minél gyakrabban fordul elő a hírekben, annál közelebb van. S amikor bekövetkezik, akkor a földön az emberek 3 napig nem fognak látni, mint ha megvakultak volna. Készülni kell rá testileg, lelkileg. Ivóvíz, étel, és főként alvás, mert aki nincs felkészülve rá, az meg fog küzdeni a saját démonaival. S lesz, aki veszteni fog. Ez nem világvége, nem a világ vége, leírom újra, mert kurvára utálom, hogy azt állítják, hogy világvégét hirdetek. Nem világvége. Paradigma váltás, pólusváltás. Tessék utána olvasni és felkészülni.

És miért nem fog az ember látni? ...és miért pont három napig?

#104 Felhasználó inaktív   debianforever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 29. 18:58

Nekem nem tetszene, félre van téve lovetta a gyerekre :)

Legalább ne reklámozd, hogy venni akarsz gyereket! ...és ha a rendőrség is olvassa a hwsw-t?! :D

#105 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 22:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 29. 18:58

Nekem nem tetszene, félre van téve lovetta a gyerekre :)

Vagy csak elírtad és a gyerek van félretéve a lovettára? :D

Kép

#106 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 22:54

hát gecinagy csalódás nekem ez a totyik. basszáj.

#107 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 23:04

Üzenet megtekintéseIdézet: redbiro - Dátum: 2012. 01. 29. 22:54

hát gecinagy csalódás nekem ez a totyik. basszáj.

Így sem jobb?

Kép

#108 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 23:17

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 01. 29. 21:57

:Đ

Egoka?
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#109 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 23:22

Üzenet megtekintéseIdézet: mexel - Dátum: 2012. 01. 29. 22:43

Vagy csak elírtad és a gyerek van félretéve a lovettára? :D

Nem írta el. :-)

Kép

Szerkesztette: cyberde 2012. 01. 29. 23:23 -kor

#110 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 23:43

Szotyipénz... :-D

#111 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 03:58

Most akkó guga megzakkant, vagy nem?
Make love not Wor.

#112 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 07:09

kitérdekel
meg

inkább mennyünk korcsmába

#113 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 07:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 29. 20:08

Ha occsó, akkor Gabibácsit biztos érdekli.

Nem olcsó, ugyanis házi készítésű, kis daraszámban.
Akad nagy tételes is, de azok vagy nem isznak, vagy mint a szivacs.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#114 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 08:55

Üzenet megtekintéseIdézet: debianforever - Dátum: 2012. 01. 29. 21:58

És miért nem fog az ember látni? ...és miért pont három napig?

A föld mágneses mezeje nem csak az állatvilág számára meghatározó, s az alapján tájékozódnak, hanem befolyásolja a mi életünket is. Hírekben szinte nap, mint nap hallod, hogy madárrajok eltévednek, delfinek, bálnák eltévednek és elpusztulnak mert partra vetődnek, az okát természetesen nem taglalják. Nos, ha madárrajok leesnek az égből és elpusztulnak, delfinek, bálnák az életükkel fizetnek, akkor könnyen el lehet képzelni, hogy amint beérünk a galaktikus egyenlítőbe, akkor éppen nem lesznek pólusok, most csak zavar van a mágneses mezőben, de akkor átrendeződés lesz. Nem vagyok tudós ember, csak tudok róla, hogy az emberi agy úgy reagál rá, hogy nem fog látni semmit. Lehet ezt boncolgatni. Google pólusváltás/vakság, számomra is elég sok katyvasz olvasható még pluszban mellé. Ennyit szerintem elég tudni, hogy minél többet hallod a hírekben a madárrajokat és delfineket, annál közelebb vagyunk. 3 hete Norvégiában 20 tonna hal vetődött partra és pusztult el, nem jellemző, ilyen soha nem történt.

Amikor érzed, hogy már tényleg valami nem stimmel, akkor bekészítesz ivóvizet, élelmet, nyugtatót és 3 napig alszol, meg tapogatódzva kimész a wc-re. Közel 3 nap, mire átjutunk a galaktikus egyenlítőn és megtörténik a pólusváltás, a két pólus helyet cserél. Ennyit kell erről tudni, nem többet. Nem kell túlmisztifikálni sem, teljesen természetes folyamat, ciklikusan visszatér a föld életében. Érdemes utánaovasni, de kritikus szemmel és erős szűrővel, mert elég sok baromságot nyomnak mellé, én csak a lényeget mondom.

#115 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 30. 08:55

A föld mágneses mezeje nem csak az állatvilág számára meghatározó, s az alapján tájékozódnak, hanem befolyásolja a mi életünket is. Hírekben szinte nap, mint nap hallod, hogy madárrajok eltévednek, delfinek, bálnák eltévednek és elpusztulnak mert partra vetődnek, az okát természetesen nem taglalják. Nos, ha madárrajok leesnek az égből és elpusztulnak, delfinek, bálnák az életükkel fizetnek, akkor könnyen el lehet képzelni, hogy amint beérünk a galaktikus egyenlítőbe, akkor éppen nem lesznek pólusok, most csak zavar van a mágneses mezőben, de akkor átrendeződés lesz. Nem vagyok tudós ember, csak tudok róla, hogy az emberi agy úgy reagál rá, hogy nem fog látni semmit. Lehet ezt boncolgatni. Google pólusváltás/vakság, számomra is elég sok katyvasz olvasható még pluszban mellé. Ennyit szerintem elég tudni, hogy minél többet hallod a hírekben a madárrajokat és delfineket, annál közelebb vagyunk. 3 hete Norvégiában 20 tonna hal vetődött partra és pusztult el, nem jellemző, ilyen soha nem történt.

Amikor érzed, hogy már tényleg valami nem stimmel, akkor bekészítesz ivóvizet, élelmet, nyugtatót és 3 napig alszol, meg tapogatódzva kimész a wc-re. Közel 3 nap, mire átjutunk a galaktikus egyenlítőn és megtörténik a pólusváltás, a két pólus helyet cserél. Ennyit kell erről tudni, nem többet. Nem kell túlmisztifikálni sem, teljesen természetes folyamat, ciklikusan visszatér a föld életében. Érdemes utánaovasni, de kritikus szemmel és erős szűrővel, mert elég sok baromságot nyomnak mellé, én csak a lényeget mondom.

Dextrose mesélt neked erről ?

#116 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 10:06

Én csak azt nem értem, hogy mi köze ennek a sátánhoz.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#117 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 10:41

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 01. 30. 10:06

Remélem valami nagycsöcsű barna a sátán

#118 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 12:37

pólusváltás möhö

ahhoz képest, h egy lapostopot akartam hirdetni rögtön egy próféciális gugatopikba botlok.
első körben arra gondoltam, h megkérdezem mennyire vagy biztos az atomgomba lesz az ebédje az olimpikonoknak témában, és hajlandó vagy-e bevállalni egy hősök téri vastagbélig nyalást, ha kitárom a farpofáimat (herenyalintás opcionális). aztán eszembe jutott, h cserébe ugyanazt kellene felajánlani, és mivel én viszont nem vagyok biztos a dologban, így inkább azt kérdezném, ha mégsem jön be a jóslatoid 90%-a, akkor csapsz-e ennek tiszteletére valami dínomdánomot, mert akkor kieszlek a vagyonodból. ha meg bejön (megjegyzem, most nekem nagyon kaotikus, h mifaszvan, mert gyakorlatilag az összes összeesküvés elméletet sikerült valami se füle, se farka kombinációba egybe gyúrnod. bár én a jelenések könyvét sem értem, így lehetséges, h a fogadó oldalon van bibi a kommunikációs kanálisban) szóval ha bejön, akkor mittomén, húskonzerv, tészta, lőszer opcioanálisan.
a pólusváltáshoz annyit fűznék hozzá (ennek utánanéztem több oldalról, faggattam nálamnál okosabbakat), hogy a mágneses tér marad, nagy valószínűséggel pár nap alatt elmászik (azaz folyamatosan változni fog pl. az iránytűn az észak dél). h ez milyen hatásokat kelt pl. egy hőerőműben, vagy atomerőműben., műhódakban, transzformátorházakban, ésatöbbiben... háááááát, nagyon nem győztek meg az optimista hangok, hogy kezelhető lenne a probléma.
mivel a naptevékenység fokozódik, és hatással van a föld mágneses erejére, ha már választani lehet, akkor az univerzális konzervnyitó bal hegyének földhöz viszonyított dőlésszöge helyett én ebből indulnék ki.
amit nem tartok elképzelhetetlennek az az, h igen komoly gondok lesznek az árammal. minden téren.
márpedig ha isten lekapcsolja a világ felett a nagy biztonsági főkapcsolót, akkor a legfejlettebb kontinens titulusa abban a pillanatban afrikára hagyományozódik (h egy tanult ismerősömet idézzem).
egy dologban vagyok biztos, h nem vagyok biztos semmiben. bízok - ha istenben nem is, de valamiben -, és szárazon tartom a puskaport.
alapesetben van egy kiskáté, ami ilyen esetekben zajlik köztem és aközött a pár ember között, aki közel áll hozzám
elsőnek azt mondom, h a paranoid skizofrénia egy bizonyos határig kezelhető. de vigyázni kell...
erre a válasz, (ha valaki látta az emlékmást, akkor megvan neki, ahogy kvéd ügynök mutatja a véres kezeit seronsztónnak), ez neked téveszme?
amire én azt szoktam válaszolni: valóban, paranoiás ember nincs, csak egészségesen gyanakvó.
mire a válasz, ha azt hiszed hogy követnek, akkor nézd meg jobban, mert lehet h tényleg követnek.
ja, és hőn remélem, kieszlek a faszba a vagyonból...

Szerkesztette: avmanster 2012. 01. 30. 12:45 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#119 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 12:41

Amikor érzed, hogy már tényleg valami nem stimmel, akkor bekészítesz ivóvizet, élelmet, nyugtatót és 3 napig alszol, meg tapogatódzva kimész a wc-re. Közel 3 nap, mire átjutunk a galaktikus egyenlítőn és megtörténik a pólusváltás, a két pólus helyet cserél.

Ettől nekünk semmi bajunk nem lesz. De időpontot mondhatnál, mert ez így elég Dextroseos. Ha már fordul, azért pusztultak ki a halak? Akkor most már nagyon közel van, vagy már el is múlt? Vagy ha midnen folyamatosan pusztul, akkor folyamatosan van, de mégsem vettük észre? Arabok occsón váltják a pólust :-D
Make love not Wor.

#120 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 01. 30. 10:06

Sántát? Azt utolérik, főleg ha kutya.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »