A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)
Elküldve: 2012. 01. 29. 20:12
Elküldve: 2012. 01. 29. 21:57
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2012. 01. 29. 21:58
Idézet: guga - Dátum: 2012. 01. 27. 19:21
És miért nem fog az ember látni? ...és miért pont három napig?
Elküldve: 2012. 01. 29. 22:02
Elküldve: 2012. 01. 29. 22:43
Elküldve: 2012. 01. 29. 23:04
Elküldve: 2012. 01. 29. 23:17
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2012. 01. 29. 23:22
Elküldve: 2012. 01. 30. 07:09
meg
inkább mennyünk korcsmába
Elküldve: 2012. 01. 30. 07:47
Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 29. 20:08
Nem olcsó, ugyanis házi készítésű, kis daraszámban.
Akad nagy tételes is, de azok vagy nem isznak, vagy mint a szivacs.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2012. 01. 30. 08:55
Idézet: debianforever - Dátum: 2012. 01. 29. 21:58
A föld mágneses mezeje nem csak az állatvilág számára meghatározó, s az alapján tájékozódnak, hanem befolyásolja a mi életünket is. Hírekben szinte nap, mint nap hallod, hogy madárrajok eltévednek, delfinek, bálnák eltévednek és elpusztulnak mert partra vetődnek, az okát természetesen nem taglalják. Nos, ha madárrajok leesnek az égből és elpusztulnak, delfinek, bálnák az életükkel fizetnek, akkor könnyen el lehet képzelni, hogy amint beérünk a galaktikus egyenlítőbe, akkor éppen nem lesznek pólusok, most csak zavar van a mágneses mezőben, de akkor átrendeződés lesz. Nem vagyok tudós ember, csak tudok róla, hogy az emberi agy úgy reagál rá, hogy nem fog látni semmit. Lehet ezt boncolgatni. Google pólusváltás/vakság, számomra is elég sok katyvasz olvasható még pluszban mellé. Ennyit szerintem elég tudni, hogy minél többet hallod a hírekben a madárrajokat és delfineket, annál közelebb vagyunk. 3 hete Norvégiában 20 tonna hal vetődött partra és pusztult el, nem jellemző, ilyen soha nem történt.
Amikor érzed, hogy már tényleg valami nem stimmel, akkor bekészítesz ivóvizet, élelmet, nyugtatót és 3 napig alszol, meg tapogatódzva kimész a wc-re. Közel 3 nap, mire átjutunk a galaktikus egyenlítőn és megtörténik a pólusváltás, a két pólus helyet cserél. Ennyit kell erről tudni, nem többet. Nem kell túlmisztifikálni sem, teljesen természetes folyamat, ciklikusan visszatér a föld életében. Érdemes utánaovasni, de kritikus szemmel és erős szűrővel, mert elég sok baromságot nyomnak mellé, én csak a lényeget mondom.
Elküldve: 2012. 01. 30. 09:39
Idézet: guga - Dátum: 2012. 01. 30. 08:55
Amikor érzed, hogy már tényleg valami nem stimmel, akkor bekészítesz ivóvizet, élelmet, nyugtatót és 3 napig alszol, meg tapogatódzva kimész a wc-re. Közel 3 nap, mire átjutunk a galaktikus egyenlítőn és megtörténik a pólusváltás, a két pólus helyet cserél. Ennyit kell erről tudni, nem többet. Nem kell túlmisztifikálni sem, teljesen természetes folyamat, ciklikusan visszatér a föld életében. Érdemes utánaovasni, de kritikus szemmel és erős szűrővel, mert elég sok baromságot nyomnak mellé, én csak a lényeget mondom.
Dextrose mesélt neked erről ?
Elküldve: 2012. 01. 30. 10:06
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2012. 01. 30. 12:37
ahhoz képest, h egy lapostopot akartam hirdetni rögtön egy próféciális gugatopikba botlok.
első körben arra gondoltam, h megkérdezem mennyire vagy biztos az atomgomba lesz az ebédje az olimpikonoknak témában, és hajlandó vagy-e bevállalni egy hősök téri vastagbélig nyalást, ha kitárom a farpofáimat (herenyalintás opcionális). aztán eszembe jutott, h cserébe ugyanazt kellene felajánlani, és mivel én viszont nem vagyok biztos a dologban, így inkább azt kérdezném, ha mégsem jön be a jóslatoid 90%-a, akkor csapsz-e ennek tiszteletére valami dínomdánomot, mert akkor kieszlek a vagyonodból. ha meg bejön (megjegyzem, most nekem nagyon kaotikus, h mifaszvan, mert gyakorlatilag az összes összeesküvés elméletet sikerült valami se füle, se farka kombinációba egybe gyúrnod. bár én a jelenések könyvét sem értem, így lehetséges, h a fogadó oldalon van bibi a kommunikációs kanálisban) szóval ha bejön, akkor mittomén, húskonzerv, tészta, lőszer opcioanálisan.
a pólusváltáshoz annyit fűznék hozzá (ennek utánanéztem több oldalról, faggattam nálamnál okosabbakat), hogy a mágneses tér marad, nagy valószínűséggel pár nap alatt elmászik (azaz folyamatosan változni fog pl. az iránytűn az észak dél). h ez milyen hatásokat kelt pl. egy hőerőműben, vagy atomerőműben., műhódakban, transzformátorházakban, ésatöbbiben... háááááát, nagyon nem győztek meg az optimista hangok, hogy kezelhető lenne a probléma.
mivel a naptevékenység fokozódik, és hatással van a föld mágneses erejére, ha már választani lehet, akkor az univerzális konzervnyitó bal hegyének földhöz viszonyított dőlésszöge helyett én ebből indulnék ki.
amit nem tartok elképzelhetetlennek az az, h igen komoly gondok lesznek az árammal. minden téren.
márpedig ha isten lekapcsolja a világ felett a nagy biztonsági főkapcsolót, akkor a legfejlettebb kontinens titulusa abban a pillanatban afrikára hagyományozódik (h egy tanult ismerősömet idézzem).
egy dologban vagyok biztos, h nem vagyok biztos semmiben. bízok - ha istenben nem is, de valamiben -, és szárazon tartom a puskaport.
alapesetben van egy kiskáté, ami ilyen esetekben zajlik köztem és aközött a pár ember között, aki közel áll hozzám
elsőnek azt mondom, h a paranoid skizofrénia egy bizonyos határig kezelhető. de vigyázni kell...
erre a válasz, (ha valaki látta az emlékmást, akkor megvan neki, ahogy kvéd ügynök mutatja a véres kezeit seronsztónnak), ez neked téveszme?
amire én azt szoktam válaszolni: valóban, paranoiás ember nincs, csak egészségesen gyanakvó.
mire a válasz, ha azt hiszed hogy követnek, akkor nézd meg jobban, mert lehet h tényleg követnek.
ja, és hőn remélem, kieszlek a faszba a vagyonból...
Szerkesztette: avmanster 2012. 01. 30. 12:45 -kor
Idézet
Elküldve: 2012. 01. 30. 12:41
Ettől nekünk semmi bajunk nem lesz. De időpontot mondhatnál, mert ez így elég Dextroseos. Ha már fordul, azért pusztultak ki a halak? Akkor most már nagyon közel van, vagy már el is múlt? Vagy ha midnen folyamatosan pusztul, akkor folyamatosan van, de mégsem vettük észre? Arabok occsón váltják a pólust

Súgó
A téma zárva.