Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 09. 18:44
http://www.urbanlege...-jegyzokonyvei/
A fő probléma a jelenséggel kapcsolatban az, hogy – miként arról Aaronovitch is nyilatkozott a
Metazin által idézett Wall Street Journal-cikkben – nincs az a tény és cáfolat, amely az összeesküvés-elméletek híveit zavarba hozná. Aaronovitch szerint az összeesküvés-elméleteket képtelenség hagyományos eszközökkel cáfolni, hiszen „érveik annyira rugalmasak, hogy akár visszájukra is fordíthatók, sőt, egyik pillanatról a másikra el is hagyhatók”. E teóriák hívei alaposan felvértezik magukat bennfentes információnak beállított, ellenőrizhetetlen vagy áltudományos adatokkal, amelyeket nehéz cáfolni. Ha mégis sikerül egyes állításaik hamisságát bizonyítani, azt mondják, hogy a többi bizonyíték azért megáll. Szerinte érdemesebb inkább arra felhívni a figyelmet, hogy ha valóban igaz egy összeesküvés-elmélet, akkor vajon a hatóságok, a nagytőke illetve a világot irányító vallási kisebbség miért nem hallgattatja el az őket leleplezőket? Ha tényleg Cion Bölcsei irányítják a világot, miért hagyják, hogy ez kiderüljön?
Ezt én is ki akartam másolni, mert jó, csak ez már megint egy másik dimenzió.
Ébredők csoportjaiban valamikor már sikeresen elvégeztem azt a munkát, hogy végre rájöttek nem ébrednek, az ébredés egy mesterséges folyamat. A titok nyitja az, hogy állj az éére. Így fordulhat elő, hogy Soros György finanszírozza az occupy wall street mozgalmat. Ők üzemeltetik az infowars.com-ot, ahol a legtöbb leleplező videó van róluk.
Tulajdonképpen 2 tény van, az dolgozhat zavartalanul és sikeresen ellenük, aki az ő emberük, szerencsére alex jones és david icke már nem kérdés, sikerült bebizonyítanom, hazai viszonylatban bogár lászló és drábik jános az emberük, akik nagyon hangosan ellenük beszélnek, csak ne kúrnák el állandóan olyan előadásokkal, ahol egyik szabadkőműves intézmény támadja a másikat
Nem vagyok benne biztos, hogy kíváncsi vagy erre a részre. A lényeg, hogy tök mindegy tudod vagy nem tudod, akkor is az ő karjuk áldásait élvezed és egyedül az élő Isten képes csak arra, hogy kiszabadítson onnan.
Minden forradalom élén ők állnak.