HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#701 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 18:50

Tulajdonképpen 2 tény van, az dolgozhat zavartalanul és sikeresen ellenük, aki az ő emberük, szerencsére alex jones és david icke már nem kérdés, sikerült bebizonyítanom, hazai viszonylatban bogár lászló és drábik jános az emberük, akik nagyon hangosan ellenük beszélnek, csak ne kúrnák el állandóan olyan előadásokkal, ahol egyik szabadkőműves intézmény támadja a másikat :nevet:

Ez nem csak azt mutatja, hogy csak össze-vissza beszélnek a levegőbe?

#702 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 18:44

Hja, és szinte ugyanakkora energiát fektetnek a cáfolatba, mint maga a sületlenség kitalálója.
Egyébként jók a linkek, cion bölcseit elkúrták, ahhoz hogy hozzá tudjon böfögni, előtte tanulmányozni kellett volna.
Az egy halálpontos menetrend a mai napokra, és a fele már rég megvalósult.

persze te tanulmányoztad, és persze nem pattanásos tizenévesek és nyilvántartott elmebetegek honlapjain, youtube videók feliratait olvasva, 10. szintű fordítással.
mi lenne ha tételesen, ugyanolyan összefogottan, forrásmegjelöléssel elkezdenéd cáfolni, h miben téved... csak h mulattasd a nagyérdeműt.
én nem mondom, h igaza van, csak kíváncsi vagyok megy a balfaszok honlapjain meg jutyúb videók linkelgetésén meg bibliakopipészten kívül bármi is, ami tényleges szellemi teljesítményt vagy érdemi kutatómunkát kíván.

Szerkesztette: avmanster 2012. 02. 09. 19:01 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#703 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 09. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 18:57

Azért én is szelektálok, a chip nem oltással lesz, hanem kézfejre, homlokra tapasz:

És tudatni fogják veled, hogy mire és miért + pénzt is adnak rá.
Ez alapján már te magad döntöd el, hogy felveszed vagy nem.

Hjahh, na miért is lesz? Én bevállalnám, köztudott, hogy ha szopó van, akkor kézfejről el lehet tüntetni, de még simán le is kopik. Homlok meg gondolom az indiai vallásból jött, az valami külön nagy bölcs lesz, akinek a homlokára rakják, biztos valami főnökös megmondóember. Akkor én a kezemre kérem, bérniggerek vaghyunk.

Bármit bevállalok, csak legyen már 3D-s űrtévé, Samatha Fox. Az mikor lesz, kinél kell műsorújságra előfizetni?
Make love not Wor.

#704 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 18:58

elolvasod, megtudod, nem rövid

Akkor mit olvassak el? Megint olyan hülye videókat, meg linkeket, amiben semmi nincs?
Make love not Wor.

#705 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 19:11

Másik topikban azt írták, régebben teljesen normális volt ... durva ...

#706 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 19:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 09. 19:11

Másik topikban azt írták, régebben teljesen normális volt ... durva ...

az, hogy teljesen, az enyhe túlzás :Đ
+

#707 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 21:46

nekem ma is vót egy pólusváltásom
de már elmúlt
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#708 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 09. 21:46

nekem ma is vót egy pólusváltásom
de már elmúlt

Jó árfolyamon váltották?
Make love not Wor.

#709 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 11:59

Eszembe jutott még valami. A három dolgot teljesen függetlenül kell kezelni? Úgymint pólusváltás, antikrisztus, népességcsökkentés! Nem értem ha jön az antikrisztus, Isten kiemeli azokat akik hívők a többiek meg basszák meg, de akkor hol lesz még itt népírtás? Isten kizárólag aki hisz benne, azokat viszi magával? Mondjuk egy 1 éves gyereket itt hagy, a szüleit viszi?
A másik, ha itt bioterror meg atom jön, addig a kiválasztott elit besunnyog a denveri reptér alá vagy őket elkerüli a vírus, atom? Vajon miért nem egyszerübb az ha ránk szabadítanak egy halálos kórt, a ellenanyagot csak a gazdagok tudják megfizetni, így az emberiség nagy része pusztul, marad az elit...De akkor ki fog dolgozni? :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#710 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 10. 11:59

Vajon miért nem egyszerübb az ha ránk szabadítanak egy halálos kórt, a ellenanyagot csak a gazdagok tudják megfizetni, így az emberiség nagy része pusztul, marad az elit...De akkor ki fog dolgozni? :Đ

Mert a végén még jön Chuck Norris és feltalálja az ellenanyagot, amit a pórnép is odahaza megfőz magának. Amit a levegőből permeteznek, az ellen Obama be van oltva? És még ki?
Make love not Wor.

#711 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 12:17

Ja, meglestem a Szept 11es videókat, elég jó anyagok vannak youtubeon, oszt szépen látszik a belecsattanó repülő, bár van aki olyan szögből videózta, ahol a kanyarodó gép nem látszik, csak egy robbanás az épület oldalából. Azért baszki nagyon kemény pormennyiség lepte el az utcákat, mikor a teteje kezdett beomlani. Szerintem ezzel a robbantgatással fasságot beszélnek, nem is nagyon érteném mi lenne a cél. Terroristákét legalább értjük, meg lehet mutatni USÁnak, hogy odabasznak, ha olyan kedvük van.

Jut eszembe denveri reptér. Legtöbb reptérnél alatta elég durva infrastruktúra van, saját kisebb erőművel, fűtéscsövekkel, vízvezetékkel, szervízalagutakkal, gondolom, valami GipszJakabnak ez sok volt, aztán blogot csinált, sok hülye meg szajkózza. Tessék nagy reptereket nézni a Discoveryn, bár biztoa a kormány átverése, de inkább ilyenekről írkálnának:

http://horvatorszag....repuloter-alatt

Vayg olyan reptérről ami megadurva földrengést és tájfunt kibírt.
Make love not Wor.

#712 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 10. 11:59

Eszembe jutott még valami. A három dolgot teljesen függetlenül kell kezelni? Úgymint pólusváltás, antikrisztus, népességcsökkentés! Nem értem ha jön az antikrisztus, Isten kiemeli azokat akik hívők a többiek meg basszák meg, de akkor hol lesz még itt népírtás? Isten kizárólag aki hisz benne, azokat viszi magával? Mondjuk egy 1 éves gyereket itt hagy, a szüleit viszi?
A másik, ha itt bioterror meg atom jön, addig a kiválasztott elit besunnyog a denveri reptér alá vagy őket elkerüli a vírus, atom? Vajon miért nem egyszerübb az ha ránk szabadítanak egy halálos kórt, a ellenanyagot csak a gazdagok tudják megfizetni, így az emberiség nagy része pusztul, marad az elit...De akkor ki fog dolgozni? :Đ

Thessalonikabeliekhez írt II. levél 2. rész

1.
Kérünk pedig titeket, atyámfiai, a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelére és a mi ő hozzá leendő egybegyűlésünkre nézve,
2.
Hogy ne tántoríttassatok el egyhamar a ti értelmetektől, se ne háboríttassatok meg, se lélek által, se beszéd által, se nékünk tulajdonított levél által, mintha itt volna már a Krisztusnak ama napja.
3.
Ne csaljon meg titeket senki semmiképen. Mert nem jön az el addig, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia,
4.
A ki ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, a mi Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, annyira, hogy maga ül be mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát.
5.
Nem emlékeztek-é, hogy megmondtam néktek ezeket, a mikor még ti nálatok valék?
6.
És most tudjátok, mi tartja vissza, a miért csak a maga idejében fog az megjelenni.
7.
Működik ugyan már a törvényszegés titkos bűne: csakhogy annak, a ki azt még most visszatartja, félre kell az útból tolatnia.
8.
És akkor fog megjelenni a törvénytaposó, a kit megemészt az Úr az ő szájának lehelletével, és megsemmisít az ő megjelenésének feltűnésével;
9.
A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival,
10.
És a gonoszságnak minden csalárdságával azok között, a kik elvesznek; mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét az ő idvességökre.
11.
És azért bocsátja reájok Isten a tévelygés erejét, hogy higyjenek a hazugságnak;
12.
Hogy kárhoztattassanak mindazok, a kik nem hittek az igazságnak, hanem gyönyörködtek az igazságtalanságban.

Félre kell az útból tolatnia, ez az üdvözült emberek serege.

De mutatom:

45.
Így is van megírva: Lőn az első ember, Ádám, élő lélekké; az utolsó Ádám megelevenítő szellemmé.
46.
De nem a lelki az első, hanem az érzéki, azután a lelki.
47.
Az első ember földből való, földi; a második ember, az Úr, mennyből való.
48.
A milyen ama földi, olyanok a földiek is; és a milyen ama mennyei, olyanok a mennyeiek is.
49.
És a miképen hordtuk a földinek ábrázatját, hordani fogjuk a mennyeinek ábrázatját is.
50.
Azt pedig állítom atyámfiai, hogy test és vér nem örökölheti Isten országát, sem a romlandóság nem örökli a romolhatatlanságot.
51.
Ímé titkot mondok néktek. Mindnyájan ugyan nem aluszunk el, de mindnyájan elváltozunk.
52.
Nagy hirtelen, egy szempillantásban, az utolsó trombitaszóra; mert trombita fog szólni, és a halottak feltámadnak romolhatatlanságban, és mi elváltozunk.
53.
Mert szükség, hogy ez a romlandó test romolhatatlanságot öltsön magára, és e halandó test halhatatlanságot öltsön magára.
54.
Mikor pedig ez a romlandó test romolhatatlanságba öltözik, és e halandó halhatatlanságba öltözik, akkor beteljesül amaz ige, mely meg vagyon írva: Elnyeletett a halál diadalra.
55.
Halál! hol a te fullánkod? Pokol! hol a te diadalmad?
56.
A halál fullánkja pedig a bűn; a bűn ereje pedig a törvény.
57.
De hála az Istennek, a ki a diadalmat adja nékünk a mi Urunk Jézus Krisztus által.
58.
Azért szerelmes atyámfiai erősen álljatok, mozdíthatatlanul, buzgólkodván az Úrnak dolgában mindenkor, tudván, hogy a ti munkátok nem hiábavaló az Úrban.

Pólusváltás, Antikrisztus, tervezett népirtás, eugenizmus, csak egy apokaliptikus folyamat. A látható része nem most kezdődött, hanem Jézus azon ígéretével, miszerint Izraelt újra összegyűjti és ismét országgá lészen a 3. nap hajnalán. Istennél ezer év meg annyi, mint egy nap és fordítva.
A római birodalom miután lerombolta Jeruzsálemet és a szélrózsa minden irányába szétszóratták az izraelieket (diaszpóra) már senki sem gondolta, hogy valaha új Izrael állam lesz. Ez ma már nem kérdés, a Biblia ezt is megírta előre. Ahogy az Antikrisztus megjelenését és az azt követő eseményeket. Mindezt miért? Mert Isten hiába tesz meg bármit, láthatod te magad is mivé lett a világ. Talán természetes, ahogy élünk, nem vesszük észre, hogy mennyire hajoltunk el Isten törvényétől, kegyelmétől, s azt sem vesszük észre, hogy mikor mondja azt, hogy na ebből elég.

Erre mondják sokan nagyon de nagyon bátran, hogy nem lesz lófasz sem.

Mt 12,36
De mondom néktek: Minden hivalkodó beszédért, a mit beszélnek az emberek, számot adnak majd az ítélet napján.

Addig kell keresni Isten kegyelmét, amíg be nem zárja a kegyelem ajtaját, s bizony lépésekre vagyunk tőle.
1998-óta tudok a készülő világkormányról, de nem foglalkoztam vele, mert én is azt gondoltam, hogy ez baromi messze van. Mindenkit ki kell, hogy ábrándítsak, nincs messze, azok a jelek, amik megelőzik az Antikrisztus eljövetelét, szaporodnak és szaporodnak.

Tavaly nyáron jöttem rá, hogy betervezett totális eu csőd előtt állunk, az euro és maga az eu csak egy híd a totális kontrollhoz és a világkormányhoz.
Amit nyomnak az imf tárgyalással az csak színház nekünk.
S jól mondod, mert amit írsz az egybevág a Bibliával.

36.
Arról a napról és óráról pedig senki sem tud, az ég angyalai sem, hanem csak az én Atyám egyedül.
37.
A miképen pedig a Noé napjaiban vala, akképen lesz az ember Fiának eljövetele is.
38.
Mert a miképen az özönvíz előtt való napokban esznek és isznak vala, házasodnak és férjhez mennek vala, mind ama napig, a melyen Noé a bárkába méne.
39.
És nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképen lesz az ember Fiának eljövetele is.
40.
Akkor ketten lesznek a mezőn; az egyik felvétetik, a másik ott hagyatik.
41.
Két asszony őröl a malomban; az egyik felvétetik, a másik ott hagyatik.
42.
Vigyázzatok azért, mert nem tudjátok, mely órában jő el a ti Uratok.

#713 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 10. 12:17

Ja, meglestem

Neked már csak Isten szavával tudok válaszolni, mivel teljesen természetes, hogy a törvényszegés titkos bűnét nem látod, hisz ha nyilvános lenne, mint amit elénk raknak a médiában, akkor nem lenne miről beszélni, szóval:

25.
Elég a tanítványnak, ha olyan mint a mestere, és a szolga mint az ő Ura. Ha a házigazdát Belzebubnak hívták, mennyivel inkább az ő házanépét?!
26.
Azért ne féljetek tőlök. Mert nincs oly rejtett dolog, a mi napfényre ne jőne; és oly titok, a mi ki ne tudódnék.

#714 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 10. 12:07

Amit a levegőből permeteznek, az ellen Obama be van oltva? És még ki?

Én már nagyon sok elméletet láttam arról, hogy mit és miért permeteznek ránk.
Isten szemszögéből megvizsgálva, ha az Antikrisztusnak hatalmas csodára van szüksége, akkor "elképzelhetőnek" tartom, bár nem teszem le a voksom a 3d hologram vetítés mellett. Időjárásmódosítást láttam már a saját szememmel, hogy miként tüntetnek el felhős eget, már leírtam a folyamatot, nem természetes jelenség.

A gmo gondolom mindenki számára köztudott, hogy mi. Egy kis kitérő, ha növények géneit manipulálják, akkor mekkora az esély rá, hogy nem kezdenek el játszani vírusokkal? Csak egy feltételezés, nincs elég csapadék, egy idő múlva elfogy a vetőmag, mehetünk vásárolni Monsanto-hoz. Elveted, kikel, de az a mag már nem ültethető, mehetsz újra vetőmagért Monsanto-hoz, így van értelme időjárást módosítani az egész bolygón.

Én inkább arra tippelek, hogy az Antikrisztus olyat mutat, hogy leesik az állad.

#715 Felhasználó inaktív   darkage 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 14:49

Én már nagyon sok elméletet láttam arról, hogy mit és miért permeteznek ránk.
Isten szemszögéből megvizsgálva, ha az Antikrisztusnak hatalmas csodára van szüksége, akkor "elképzelhetőnek" tartom, bár nem teszem le a voksom a 3d hologram vetítés mellett. Időjárásmódosítást láttam már a saját szememmel, hogy miként tüntetnek el felhős eget, már leírtam a folyamatot, nem természetes jelenség.

A gmo gondolom mindenki számára köztudott, hogy mi. Egy kis kitérő, ha növények géneit manipulálják, akkor mekkora az esély rá, hogy nem kezdenek el játszani vírusokkal? Csak egy feltételezés, nincs elég csapadék, egy idő múlva elfogy a vetőmag, mehetünk vásárolni Monsanto-hoz. Elveted, kikel, de az a mag már nem ültethető, mehetsz újra vetőmagért Monsanto-hoz, így van értelme időjárást módosítani az egész bolygón.

Én inkább arra tippelek, hogy az Antikrisztus olyat mutat, hogy leesik az állad.

Olvasgatom a bejegyzeseket, de azt nem ertem ha hinnek ezekben a dolgokban akkor valtozna valami?
Azt sejtem, hogy nosztalgikus kotodesek miatt, de biztos hogy ez a legjobb csatorna?
Virtuális szerverek --: http://www.sasfly.net :--

#716 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 13:36

Thessalonikabeliekhez írt II. levél 2. rész

1.
Kérünk pedig titeket, atyámfiai, a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelére és a mi ő hozzá leendő egybegyűlésünkre nézve,

Nem nagyon értem ezeket a biblia idézeteket, egyrészt sosem olvastam, másrészt kicsit tájszólásos nekem...:Đ Mindegy, nagyon nem akarom ebbe a témába beleásni magam, ha jön az antikrisztus akkor rábasztunk. De legalább egyszer még szeretném élőben látni a Metallicát..:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#717 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: darkage - Dátum: 2012. 02. 10. 14:00

Olvasgatom a bejegyzeseket, de azt nem ertem ha hinnek ezekben a dolgokban akkor valtozna valami?
Azt sejtem, hogy nosztalgikus kotodesek miatt, de biztos hogy ez a legjobb csatorna?

Sajnos nem a te hitedtől függ, hanem Isten kegyelmétől. Jézus mondja: Jn 6,65
És monda: Azért mondtam néktek, hogy senki sem jöhet én hozzám, hanemha az én Atyámtól van megadva néki.

S, hogy miért itt? Mert itt senki sem fog keresni :cool: :Đ persze ez csak poén, nincs mitől félnem, van aki ennél sokkal keményebben nyomja: http://postaimre.net/

#718 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 10. 14:00

De legalább egyszer még szeretném élőben látni a Metallicát..:Đ

Én is :Đ

#719 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 13:49

Időjárásmódosítást láttam már a saját szememmel

Végre valami. Júliusban leesett a hó, télen meg 30 fok volt rányékban, vagy mi is volt konkrétabban?
Make love not Wor.

#720 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 10. 14:00

Mindegy, nagyon nem akarom ebbe a témába beleásni magam, ha jön az antikrisztus akkor rábasztunk. De legalább egyszer még szeretném élőben látni a Metallicát..:Đ

Májusban EU turné, de magyar részét elbaszták. Még szerintem matekoznak, de annak Aréna elég kicsi lesz, más meg nincs. Belgrád/Prága még autóval is fasza.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.