Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 03. 12:55
benzint meg majd finomítasz, értem én
Te nem vagyok benne biztos, hogy téged ez a téma érdekel, meg a felét sem érted, ami itt megy + azonkívül, hogy kóstolgatsz, mást még nem láttam tőled. Tudod egy darabig szoktam tűrni, de amikor elmegy a kedvem tőled, akkor azt nem fogod megköszönni, s most még finom voltam.
Nekem szeretnéd felvázolni a benzin helyzetet? Szerinted mennyi az esélye, hogy nem készülök fel alaposan, mint lélekben, mint pénzügyileg?
Javaslom neked, hogy tarts egy kis szünetet a topikkal kapcsolatban. Azt is megmondom miért, de már leírtam. Engem például nem érdekel a forma1 és nem is értek hozzá. Így be sem teszem oda a lábam. De például te sem érdekelsz, látom, hogy duzzogsz, de mit mondjak rá? Én már nem fárasztom magamat veled kapcsolatban, a mentalitásod változatlan. Értelmes hozzászólásaid nincsenek, amire reagálni lehetne, ezért nem szoktam rá válaszolni.
Ha megteszed nekem azt a szívességed, hogy hanyagolsz, azt nagyon szépen megköszönöm neked.
Elhiheted, sőt bizonnyal mondom, hogy egy darabig megint hagylak, tőlem írhatsz bármit, nem zavar, csak felesleges, de a következő körnél valószínűleg úgy leosztalak, hogy utána napokig a sarokban fogsz szipákolni.
S mindezt két dolog miatt.
Sohasem droidoztam, amellett álltam ki, hogy én a függetlenség híve vagyok. Te droidoztad le saját magad sértődötten, tipikus ócska zsidó húzás. Nem barlangban lakunk, ezt te írod szünet nélkül, de attól hogy sokszor írod még nem lesz igaz. Gyönyörű helyen élünk most is, de önállátásra szeretnénk berendezkedni. Akkor ki is hazudik?
Egyáltalán mit szeretnél tőlem, hogy állandóan a nyomomban vagy?
Egyelőre ennyi, legalább minimum annyit észrevehetnél, hogy te kóstolgatsz, én sohasem szoktam hozzád szólni.
Vagy van egy másik lehetőség, megerőlteted magad és megütsz egy aránylag kulturált szintet, amire még reagálni is tudok.
De a felvetésedre reagálva, annyira hülyének nézel, hogy kaja és benzinpénz nélkül elindulok az egész családommal külföldre? Igen el vagy tévedve. Tudod két gyereket nevelni felelősség, amit meg te csinálsz, az sima kötözködés.