HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#201 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 03. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 02. 03. 11:36

Ja olyan a helyzet tisztára hogy lakást csak úgy eltapsolja az ember vagy vegyen belőle egy csotrogány lakó buszt..Evvel az erővel akkor az egész családnak harakirit is el lehet követni..Lakás pláne ha pince is van alatta normális még a világháború idején is érték marad.

Nem a bánki kéróról beszélek. Az megvan. Egyelőre itt lakunk. Faszom, leírom még egyszer. Adódott egy lehetőség, anélkül tudunk venni egy kibaszott nagy erdős tanyát, hogy ezt el kéne adnunk, de ezt sem szeretném elkiabálni, mert egyrészt azon a területen rengeteg ilyen olcsó kéró van, mert kihalt környék. Vagy a másik lehetőség, hogy egyszer az életben bezárjuk az ajtót és kalandozunk egyet.

#202 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 03. 12:33

Kutyákat is chipelik, akkor legalább ki lehet olvasni kiféle, oszt megtalálják a gazdit. Ez kicsit más téma, de le is kopna rólam pár nap alatt. Kérdés mit csinál, vagy mit szeretnének vele csinálni? Nyomkövetős móka az autókban fél kilós dobozokkal meg antennákkal sem mindig működik rendesen, mielőtt valaki ilyen faszságot mondana.

a gazdit minek megtalálni, itt ül a hátam mögött :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#203 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 03. 10:53

Látom másnak is eszébe jutott. Arról nem is beszélve, hogy kajára kell költeni, ami drágább, mint idehaza

Kaja? 4 embernek mi költség a kaja 3 hónapig? Itthon is enni kell. Nem tétel, másrészt a tenger pont erről szól.
Egyszer 3 hónapig úton voltam, s miután elfogyott a pénzem, de még nem akartam hazajönni, fogtam halat, rákot, kagylót, s közel egy hétig azon éltem. Utána megint lett pénzem, aztán mentem tovább. De a kaja tényleg a legkevesebb, bográcsozás eldugott, sziklás helyeken. Már csináltam ilyet bőven :Đ

#204 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 12:47

Hja, az usában törvénybe iktatták ugye a hazafias törvényt, miszerint lehallgathatják a terrorizmus nevében a telefonodat, elolvashatják a leveleidet, blabla. Ki az a hülye, aki azt gondolja, hogy előtte ezt nem tették meg? A kérdés inkább az, hogy mit tesznek most, amit még nem iktattak törvénybe. Erre a chipre is ez érvényes.

jó, hogy rájössz ilyenekre :D

#205 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 12:54

Kaja? 4 embernek mi költség a kaja 3 hónapig? Itthon is enni kell. Nem tétel, másrészt a tenger pont erről szól.
Egyszer 3 hónapig úton voltam, s miután elfogyott a pénzem, de még nem akartam hazajönni, fogtam halat, rákot, kagylót, s közel egy hétig azon éltem. Utána megint lett pénzem, aztán mentem tovább. De a kaja tényleg a legkevesebb, bográcsozás eldugott, sziklás helyeken. Már csináltam ilyet bőven :Đ

benzint meg majd finomítasz, értem én

#206 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 03. 12:55

benzint meg majd finomítasz, értem én

Te nem vagyok benne biztos, hogy téged ez a téma érdekel, meg a felét sem érted, ami itt megy + azonkívül, hogy kóstolgatsz, mást még nem láttam tőled. Tudod egy darabig szoktam tűrni, de amikor elmegy a kedvem tőled, akkor azt nem fogod megköszönni, s most még finom voltam.

Nekem szeretnéd felvázolni a benzin helyzetet? Szerinted mennyi az esélye, hogy nem készülök fel alaposan, mint lélekben, mint pénzügyileg?

Javaslom neked, hogy tarts egy kis szünetet a topikkal kapcsolatban. Azt is megmondom miért, de már leírtam. Engem például nem érdekel a forma1 és nem is értek hozzá. Így be sem teszem oda a lábam. De például te sem érdekelsz, látom, hogy duzzogsz, de mit mondjak rá? Én már nem fárasztom magamat veled kapcsolatban, a mentalitásod változatlan. Értelmes hozzászólásaid nincsenek, amire reagálni lehetne, ezért nem szoktam rá válaszolni.

Ha megteszed nekem azt a szívességed, hogy hanyagolsz, azt nagyon szépen megköszönöm neked.
Elhiheted, sőt bizonnyal mondom, hogy egy darabig megint hagylak, tőlem írhatsz bármit, nem zavar, csak felesleges, de a következő körnél valószínűleg úgy leosztalak, hogy utána napokig a sarokban fogsz szipákolni.

S mindezt két dolog miatt.
Sohasem droidoztam, amellett álltam ki, hogy én a függetlenség híve vagyok. Te droidoztad le saját magad sértődötten, tipikus ócska zsidó húzás. Nem barlangban lakunk, ezt te írod szünet nélkül, de attól hogy sokszor írod még nem lesz igaz. Gyönyörű helyen élünk most is, de önállátásra szeretnénk berendezkedni. Akkor ki is hazudik?
Egyáltalán mit szeretnél tőlem, hogy állandóan a nyomomban vagy?

Egyelőre ennyi, legalább minimum annyit észrevehetnél, hogy te kóstolgatsz, én sohasem szoktam hozzád szólni.
Vagy van egy másik lehetőség, megerőlteted magad és megütsz egy aránylag kulturált szintet, amire még reagálni is tudok.

De a felvetésedre reagálva, annyira hülyének nézel, hogy kaja és benzinpénz nélkül elindulok az egész családommal külföldre? Igen el vagy tévedve. Tudod két gyereket nevelni felelősség, amit meg te csinálsz, az sima kötözködés.

#207 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 12:45

:up:

régebben még azt mókázták a füledbe, hogy beültetik a bőr alá, ezernyi ilyen "régi" videó van ezekről, na ezt már túllépték. Ez egy wifis tapasz, gondolod nem fejlesztik? Na ez az, amit kétlek, no meg ami információ kikerül tőlük az mind idejét múlta. Másrészt a törekvés, a cél, amit szeretnének elérni. Másrészt mi a tökömért reklámoznák neked a készpénz nélküli fizetést hegyekben, hogy bemész, kimész jóccaka, és sorban sem kell állnod. Berakod a zsebedbe, a táskádba a cumót és kisétálsz a kapun. A kapu a terméket is azonosítja, és téged is. Majd levonja a számládról. Ne találjuk fel neked újra a kereket? Egyébként ez az a téma, ami csupa-csupa feltételezésekre épül, mert látni, hogy valamit nagyon el szeretnének érni, de biztos, hogy nem fogják az orrodra kötni. Így én is, mint bárki besétálok néha nem létező utcába, ezért nem jelentek ki kereken semmit. Hja, de az eu, mint olyan pont ezért lett kitalálva, csak egy híd a világkormányhoz, nem végleges. Eleve szándékosan össze akarják omlasztani minden pénznemmel együtt.

De süsd meg, a térfigyelő kamerák, átkosban a besúgók, megfigyelők révén ez nem valósul meg? Facebuk, linkedin, twitter? Soroljam? Önként dalolva számolsz be hitelesen, fotóval, videóval arról, hogy szartál a világ tetején egy jót és puha lett. Vagy önként, dalolva írsz blogot egy nagy látogatottságú oldalra, és közlöd benne, hogy az a nő, meg a tanítványai mekkora kőgecik, valamint hogy az asszonyt hogy ismerted meg, és a bungiban miket szültök ki. Szerinted ezekhez képest mennyivel változik a dolog, ha bőr alá ültetve lesz valami? Tudom, befolyásolni fognak, meg elpatkoltatni, ha kell. Ezt is meg lehet tenni, a reklámok, a média révén manapság és meg is teszik. Eszed önként az aszpartámos rágót, mert jó a fogaidnak, iszod a kólát, mert az az élet, és szívod a cigit, mert az finom. Amikor bemégy a boltba, megveszed, akkor kártyával fizetsz, ósanban van már önkiszolgáló pult is, ugyanaz, mint a videó, meg a csip a bőröd alatt, csak ez kívül van és viszed magaddal önként, rögtön tudja apehtől bankon át paypalig mindenki, hogy mit, mennyiért, mikor, hol. Aztán ebben is lehetne manipulátort elhelyezni és még csak senki se tiltakozna ellene, hiszen a bankkártya bevált, használják, mérete miatt remek antenna, és amikor kézbe veszed, szoros kontaktusba kerülsz vele.
Bazdmeg, ébredj már fel, Guga.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#208 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 12:38

A rendőrség tehetetlen, mert gyerekek. Tudod a liberális szabályozás :nevet:

Akkor a gyerek marad, Téged kiraknak a kocsiból, oszt elvisznek az őrszobára. Így jobb?
Make love not Wor.

#209 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:17

Jó, de otthon dolgozol is, azt
n abból megfinanszírozod, ott kint meg mit csinálsz, kiállsz uccajánynak?
Kép
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#210 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 13:10

Nekem szeretnéd felvázolni a benzin helyzetet? Szerinted mennyi az esélye, hogy nem készülök fel alaposan, mint lélekben, mint pénzügyileg?

Hjahh, ha van költségvetés is, akkor okés. Bár megint más, hogy lemegyünk a tengerre, az odavissza 1200-2000 kilométer, nem zabál sokat, el lehet lenni a parkolóban, aztán majd hazajövünk. De akkor ne úgy kezdd a sztorit, hogy eladod a házat, lakóautó a király, és majd úton leszel állandóan a melegben. Egy ilyen kiruccanás általában olyan helyen olcsóbb, ahova nem lehet eljutni. Innentől körbekarika, csak döntsük el, szórakozni megyünk X időre, vagy a házat aduk fel telkestől, oszt majd lesz a valami? Utóbbi faszság, előző meg sokba kerül, és tudjuk, erre nincs lóvéd, mert odalent baszki 5-7 Euró egy sörital, sok mindenre fel lehet készülni, de erre nem.
Make love not Wor.

#211 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 03. 10:02

A wikipediát azért érdemes lenne átlapozni, szefárd/askenáz/kazár címszavak környékén.

:-)

Inkább mondjad, melózom, nincs időm kutatni, de én sem vagyok tévedhetetlen. Egy biztos, nem zsidók, hanem kazárok, csak zsidóknak adják ki magukat. Lehet, hogy ennél kiterjedtebb népcsoport vallja magát zsidónak, ami tuti, hogy a rócsild-rokefeller és egész bielderberg vonal az kazár. Ahogy Magyarországon se izé, szóval van fotóm az összes köztársasági elnökről, pártvezetőről, főpolgármesterről ugyanabban a fejfedőben, ugyanabban a falnál. Kivéve a jobbik, azt is ők hozták létre, na de az már kicsit sok lenne :Đ viszont Szegedi Csanád Soros György üzleti partnere, és ugyanolyan zsíros milliárdos, mint a többi pártvezető. Szóval a mi hazánk irányítói, akik előadják magukat, csinálják nekünk a színházat, hogy ha egy párt nem tetszik, akkor el lehet zavarni címszóval, ők se nem zsidók, se nem kazárok, sima szabadkőművesek. Sas páholy tagjai.

#212 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 13:10

de önállátásra szeretnénk berendezkedni.

Elkezdted? Meddig jutottál? Van sok tyúk, és havonta 10 darabot adsz cserébe majd az internetért? És ha a netes cégnek nem kell tyúk? Elviszed a piacra leadni, megint azok a fránya föníciaiak, akik feltalálták a lóvét. Tyúkért lóvé, lóvéért akármi. Működik ez egy ideje, csak Te szeretnéd temetni. Ez meg nem öneállátás. Beszéltünk már róla, volt "önellátó" ügyfelem, de bele is ment elég sok pénze abba, hogy 12 (?) voltos rendszerű TV/Hűtő/szívattyú/világítás legyen a kecóban, kenyérsütő meg ment inverterről, szél is mindig volt, az tekerte. Pár év múlva elment az esze, már csak nyáron maradt kint, majd feladta a fenébe.
Make love not Wor.

#213 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 12:47

Hja, az usában törvénybe iktatták ugye a hazafias törvényt, miszerint lehallgathatják a terrorizmus nevében a telefonodat, elolvashatják a leveleidet, blabla.

Erre én is kíváncsi lennék, cégnél úgy tároljuk a júzerek cuccait, hogy még mi sem férünk hozzá...
Make love not Wor.

#214 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 03. 13:17

Hjahh, ha van költségvetés is

Az alapvető probléma az, hogy már az elején leírtam, hogy nem a bánki kecó árát tapsoljuk el, hülye nem vagyok. Olyan lehetőség adódott, hogy anélkül tudunk venni másik kérót, hogy ezt eladnánk. Aztán egyelőre terv, csak gondolkozunk, érted február elején, hogy suliszünetben jó lenne egy családi kaland. Lakóautó van, nem kötelező megvenni. És egy másik kéró ára, ami kb. arra lenne elég, hogy 3 hónapig furikázzunk mindenfelé. Kamionparkolókban és falvakban nem szólnak hozzád, főleg ha összehaverkodsz valami helybélivel és adsz neki küvecset, a parkolásért, de a legtutibb a kamionparkoló, senki sem szól hozzád. A srác, akié a lakóautó, évek óta ezt csinálja, soha nem volt semmi gondja.
Szeptemberre hazagördül az ember és tele van élményekkel.

#215 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:26

Nem tétel ja. Végy olasz felé tésztát, vagy kenyeret. Vannak olcsóbb helyek, erre mondtuk, hogy Gabibácsival emlegetjük Tenerifét, ahol 1 Euró a sör, most kb. 5 Euróért komplett menüt vagy nagy tálas reggelit kapsz, 1 korsó sörrel, Sangriával. Olaszoknál 8 Euró a 2 tojásos rántotta, vagy nem is tudom. Megvenni meg lehet, aztán összeszereled magadnak, de nem véletlenül ilyen drága minden, ott az alapanyag is drága. Csak biztosítás legyen, mert az orvos még drágább.
Make love not Wor.

#216 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 03. 13:20

Elkezdted? Meddig jutottál?

Most tavasszal. Önellátás alatt nem azt értem, hogy végleg elvágom magam a külvilágtól, hanem tüzifát beszerzem ingyen, ahogy most, csirke, tyúk, tojás, zöldségek, nyúl, kecske, birka, stb. Ha nem lépünk le nyáron, akkor tavasszal elkezdjük. Csak az élelmezésről van szó. A melóm megvan, meg a nejemé is és alig megyünk arrébb, talán 10km lesz a különbség, csak nem leszünk szem előtt, mert teljesen körbe van véve erdővel.

#217 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 13:24

de a legtutibb a kamionparkoló, senki sem szól hozzád.

El nem zavarnak, de pár rendőrös igazoltatásra számíthetsz, oszt ha minden nap bekerülsz az adatbázisba, akkor megkapod az ajánlatot a kempingre. Úgy mondom, hogy én személyautókban szoktam ezt végigtolni, Szegeden kórház előtt, meg ilyenolyan osztrák/német parkolókban. Sokadik után unalmas, no meg kérdés merre mennél, kell-e estére állófűtés. Kalandnak elmesélni lehet, ha 20 éves lennék lehet neki is lódulnék, de kicsit jobban átgondolva, mint azt most előadod, mert 3 éve én is úgy jöttem haza Hollandiából, hoy geci sok pénzzel mentem el, oszt nulla alá is sikeredett, máig fizetem a kamatait.
Make love not Wor.

#218 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 03. 13:20

12 (?) voltos rendszerű TV/Hűtő/szívattyú/világítás legyen a kecóban

Villany van ott mindenhol, tudom, hogy nem egyszerű átállni napenergiára, de amit ki lehet váltani azt miért ne? Villanyszámlát itt is fizetünk, ennél már csak kevesebb lehet. Az egészben az a lényeg, hogy manapság már nem szoktunk a hentesnél vásárolni, nagyon ritka, mert mit? A csirkehús néha vegyszer illatú és egy műanyag késsel átvágom. Kolbászok rizikósak, inkább zöldségeket kajálunk, azt is itthonról a kertből meg van egy telkünk közösen a családdal. Alig eszünk húst, mert szétgyógyszerezett és antibiotikummal kezelt minden. Arról nem beszélve, hogy drága. Kukorica, búza megterem, persze kell hozzá 2-3 év mire egyenesben vagy és van látszatja, de mindenképpen elkezdjük.
17 éves koromig tanyán laktam, nem tudsz olyan állatot mondani, ami nem volt. Pulyka, gyöngyös, kacsa, liba, kecske, minden évben 6-8 malac, 25-25db bika és tehén persze akkor még nem lehetett otthon levágni, le kellett adni. Minden reggel 4h-kor keltem, és meló. De baromira élveztem, az állatok gondozása is felelősséggel jár. S meg is hálálja, mert hétvégén nyakonbaszol valamit és kandikál ki a lába a leveses fazékból, hozzá minden ami a kertben terem. Zöldséget most is termelünk és kurva jó, hogy nem kell megvenni az agyonvegyszerezett kínait.

#219 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 03. 13:31

El nem zavarnak, de pár rendőrös igazoltatásra számíthatsz

Jártam ki BASF gyárba vhs szalagokért, ugyanez, autóban alvás parkolókban. Felébresztenek, igazoltatnak, aztán békénhagynak. A lényeg azon van, hogy nincs nyoma annak, hogy balhéztál és keresnek. Sokadik után tényleg unalmas, de ha "normál" menetrendszerint mennénk ki, akkor 2 hét és csóközön :nevet: faszom se kíváncsi a törvényekre és szabályokra. Mivel nem balhézni megyünk, így békén fognak hagyni, a többit leszarom. De mondom ez csak terv, nem biztos, lehet kérót veszünk tavasszal.

#220 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 13:39

Jártam ki BASF gyárba vhs szalagokért, ugyanez, autóban alvás parkolókban.

Fő úton, tengertől messze. Vidéken próbálnak vigyázni az idegenforgalomra, de előbb próbáld ki, aztán meséld el, mert a szokás felét én is csak hallom. Vagy látom, mikor Amsterdamba a kempingbe leadtak pár népet a rendőrök, miután valami mezőn akartak sátrazni. Mert azt olyat sem lehet. Sok helyről lakóautóst is elzavarják, mert tudják mire megy ki a játék, tipikus kamionparkoló meg nem lesz a tenger mellett. Esetleg beszedik a díjat az ottani FŐKEFÉtől, ha már használod a placcot.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.