Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 09. 19:26
A megtermelt össz értékben való önellátóságról beszélek. Arról, h külkerskedelem mellett voltunk önellátóak.
Épp úgy, mint ahogyan az egyes emberek önellátósága sem azt jelenti, h mindent maga állít elő amit elhasznál.
Amúgy, Hazánk képessé tud válni a majdnem mindenben való önellátásra (még energetikailag is).
Még mielőtt rosszat gondolnál rólam: én soha nem abból éltem, h volt egy jól tejelő pozícióm.
Semmi rosszat nem gondolok rólad, nyitottál egy topikot, először nem igazán értettem, hogy mire gondolsz. talán sikerült az alapgondolatodat megértenem, ha igen, akkor bizony egyet is értek veled. Csak a példálózásoddal, az okfejtéseddel szemben van néha ellenvetésem. Ez is lehet simán az én hibám is.
Szövetség mindig is volt, lesz, az állatvilágban is van, gondolj csak a falkaszellemre.
Most is vannak szövetségek, bár nem minden tagra mondható a meggyőződés, a szövetséghez tartozás fejében ellenszolgáltatás. (Gondolok itt a pártokra).
A lényeg, hogy beszélgetünk itt, talán vitázunk is. Még le is hülyézzük egymást. Belefér.
Érvelni próbálsz, a másik ellenérvekkel jön. Győzd meg, ha tudod.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.