Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 06. 02:24
Ismerős hajós, ilyen 300-400 méter hosszú cuccal tolja. Mondja, hogy ott sem mindegy mit raknak előre, mit a tetejére, mert van amit be kell csövezni és hűteni, van ami nem szabvány konténer és nem árt ha romlandót szedik le először a tetejéről, DXes csomag meg várhat. Mellékesen ne rakjuk túl az oldalát, mert megborul. És a súlypont se legyen olyan magasan. Ezt most PC csinálja, egyszer éppen írtam Neki, amikor az lerohadt, így négyzethálós füzet, toll, aztán meg kell oldani papíron. Bár Te megint kamionozol, én viszont inkább buszra gyúrok, ha már ez a sükebóka azt mondta.
Igen, így van! Sok baleset a "profi" rakodás miatt következik be: szétcsúszik, megborul, stb. Ami még van (legalábbis a kamionnál) az a hidak, felüljárók, jobban mondva az azokba történő beakadás, ha átmész alatta. Az utolsó időkben Apumnak is volt egy ilyen afférja, valahol itt Bp. környékén. Ő nem szorult be, mert mikor hallotta, hogy koppan akkor fékezett és visszatolatott. Viszont, nem volt kint a tábla! Már mint, a magasságot (alacsonyságot) illetően. Fotózott, méricskélt és lám! Neki lett igaza, bár sokkal rosszabbul is végződhetett volna. Hasonló témájú videókat sokat néztem a jutyúbon.
Szerkesztette: Macikák 2014. 06. 06. 00:35 -kor