HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 475
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#9521 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 14:41

Pontos típust sem bírt mondani, lehet azért nem akarta, mert akkor utánajárnánk és rájönnénk, megint mekkorát hazudott. Bedobott valami hasbarbarát, mi meg itt rágódunk rajt. Ez a balfasz meg röhög.

Mondom, a topikot zárni kéne a picsába, őt meg bannolni a geciba. Így mondjuk táplálnánk az elmebetegségét, magában jól előrjönghetne, hoyg az illuminacionisták hogy kihasbarázták a saját dagonyájából, ahol ő a házigazda, de legalább senki mást nem zavarna vele.

#9522 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 04. 14. 14:42

Mondom, a topikot zárni kéne a picsába, őt meg bannolni a geciba. Így mondjuk táplálnánk az elmebetegségét, magában jól előrjönghetne, hoyg az illuminacionisták hogy kihasbarázták a saját dagonyájából, ahol ő a házigazda, de legalább senki mást nem zavarna vele.

Azért amit az XPs topikban is előadott. Összevissza hazudozik, utána meg nyilván járjak utána én. Hiába járok, én nem találtam nyomát, Ő meg mellédumál így igazi balfaszként, hogy nem ez a dolga, csak gondolatokat ébreszt. Mint egy rossz szektavezér.
Make love not Wor.

#9523 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 14:49

Összevissza hazudozik, utána meg nyilván járjak utána én.

Ki nem szarja le, igazából csak azt nem értem, egyáltalán mi a fasznak olvasom a hozzászólásait, csak arra jók, hogy az ember az agyát az egekig kúrja. Fennhéjázó kis semmirekellő.

Szerkesztette: debaj 2013. 04. 14. 13:50 -kor

#9524 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 14:06

Megtermelt értékmennyiségben önellátó.
Minél nagyobb, a tevékenységeiben minél komplexebb egy közösség, annál kevésbé van rászorulva (külkereskedelem), egyben kiszolgáltatva a környezetére (környezetének).

Idézet

Mennyit dolgoznak az önellátó közösségek, hogy a pirolítikus sütővel ellátott indukciós kerámiatűzhely kijöjjön? Melyikük csinálta a tűzhelyet, ha annyira önellátóak? A szatyorbolthoz a szatyrot ki csinálja?

Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#9525 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 04. 14. 14:50

Ki nem szarja le, igazából csak azt nem értem, egyáltalán mi a fasznak olvasom a hozzászólásait

Én sem. Ellenben tök jó, mikor a sima júzer is olvassa, oszt jön nekem olyan hajmeresztő dolgokkal, hogy csak pislogok. Mert a neten olvasta és ha beírja mobilnak a titkos kódot, akkor tovább bírja akkuval meg hasonlók. Egy darabig nem árt tüntetni, látod mennyire terjed a fertőzés, mindenki rá van izgulva, hogy a Win kémkedik, meg blábláblá, amit ott összevissza rágalmazott a szoftverekről. Mocskos aljas egy doplog, de annyira tudományos, hogy sokan benyelik.
Make love not Wor.

#9526 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 14:24

Ebből mi az a "gyári"? Gyáriból csak toner van. Ha henger is van a tonerben, akkor van ilyen ja. Legfeljebb lehet nyomtat még 5öt, aztán megdöglik, sosem tudni. De nem lesz olyan minőség, mint a gyári. Ellenben ott az adott kérdés, amit félig megválaszoltál, ki gyártja a szatyrot? Ha már öko, akkor a kiszállításhoz az üzemanyag honnan?

Valami gyárból jött, gyári. Arcpálma.

#9527 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 04. 14. 14:52

Szedjük össze! Ki csinálja a szatyrot? Milyen nyomtató? Hol a NetLimiteres bizonyítás, vagy az adott rész az EULÁból?
Make love not Wor.

#9528 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 04. 14. 14:53

Valami gyárból jött, gyári. Arcpálma.

Mondom én, végén kiderül, hogy a Pelikan vagy az a zöld gekkós toner olcsóbb volt, mint amit most összegányolt a chipes izékkel :-D
Make love not Wor.

#9529 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 14:54

Mondom én, végén kiderül, hogy a Pelikan vagy az a zöld gekkós toner olcsóbb volt, mint amit most összegányolt a chipes izékkel :-D

Nem számít, ő tudja, hogy igaza van. Arcpálma.

#9530 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 14:53

Szedjük össze! Ki csinálja a szatyrot? Milyen nyomtató? Hol a NetLimiteres bizonyítás, vagy az adott rész az EULÁból?

Novell NT :up:
Miattuk volt.

#9531 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 04. 14. 14:56

Novell NT :up:
Miattuk volt.

Azt is milyen jól félvállról vette. Igaz fórumon már egy harcot nyertünk, Dextrose felszívódott a hülyeségeivel. Kíváncsi vagyok merre boldogítja tovább a népeket. Vagy csak kényszergyógykezelik és majd visszatér jól.
Make love not Wor.

#9532 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 14:58

Azt is milyen jól félvállról vette. Igaz fórumon már egy harcot nyertünk, Dextrose felszívódott a hülyeségeivel. Kíváncsi vagyok merre boldogítja tovább a népeket. Vagy csak kényszergyógykezelik és majd visszatér jól.

A szennyvíztelepen van terápiás célból, ha jól értem.

#9533 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 14:52

Mert a neten olvasta és ha beírja mobilnak a titkos kódot, akkor tovább bírja akkuval meg hasonlók.

Ja, az is, cimbora reklámozta még húsvét szombatján, hogy ő mekkora titkos kódot tud, aztán amikor mondtam neki, hogy azzal csak a codec hangminőségét állítod a legjobbra, szóval valójában még gyorsabban is fog merülni tőle a telefon, akkor volt nagy nézés, hogy há de interneten olvasta. :-) Pedig kurva egyszerű a bizonyítás, a tizenötödikei hétvégén mindenki telefosta vele a fészbukot, onnan meg ctrl+c, és google első találata.

#9534 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 04. 14. 15:01

A szennyvíztelepen van terápiás célból, ha jól értem.

Odaküldte a THE RAPIST

:Đ

#9535 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 04. 14. 15:07

Ja, az is, cimbora reklámozta még húsvét szombatján, hogy ő mekkora titkos kódot tud, aztán amikor mondtam neki, hogy azzal csak a codec hangminőségét állítod a legjobbra, szóval valójában még gyorsabban is fog merülni tőle a telefon, akkor volt nagy nézés, hogy há de interneten olvasta. :-) Pedig kurva egyszerű a bizonyítás, a tizenötödikei hétvégén mindenki telefosta vele a fészbukot, onnan meg ctrl+c, és google első találata.

Egyszer elkezdtem érvelni egy ilyen belinkelt okossággal kapcsolatban (félig megmaradó töltés telefon akksijában), aztán nagyon hamar én lettem a köcsög, hogy nem értek hozzá. Azóta egyszerűen ignore.
Egy ismerősöm az ilyen hoaxolós embereket simán leveszi ismerősi körből, talán ezt is elkezdem :up:

#9536 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 04. 14. 15:07

Odaküldte a THE RAPIST

:Đ

Milyen jó lehet mikor hazamész és csak úgy dől a ruházatból a tömény miskulanciaszag. Komoly terápiás hatása van.

#9537 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 01:29

Neked testvéri alapon kicserélte volna tizenötért.

Ha ennyitért megérte neki, miért ne.
Itt mucsa közepén, amikor már egy szál szöget se lehet venni, mert bezárt hétvégére az egyetlen műszaki bolt (de valszeg úgyse lett volna CR2032-es elem benne, úgyhogy valszeg mindegy), na ekkor lett sürgős.
Mert a béna BIOS nem beállította egy értelmes dátumra az időt (legtöbb BIOS ilyen esetben benyomja a gyártási dátumát, és csók), hanem ilyen béna dátumok voltak, hogy 2043. év, 65. hónap 48.-a, meg hasonlóak, minden indításkor más, véletlenszerűen. Ettől az XP-nek meg fennakadt a szeme indításkor.

A user meg annyira nyomi volt, hogy nem akart annyit megjegyzeni, hogy az időt állítsa be bekapcsoláskor. Szól a BIOS, kiírja, hogy checksum error, ott kellett nyomni egy F1-et, oszt' utána a következő 3 üzenetre 3 enter, a lefelé nyílall lemegyek a menüben odáig, hogy "Date and Time", ott megint egy enter, aztán a számokkal beírom a mai dátumot. Ha pontos akarok lenni az időt is, bár az érvényes idő volt, csak nem pontos. Ezt tegnap meg ma kibírta volna, hogy kézzel megadja az aznapi dátumot meg az időt, hiszen nem kapcsolgatja a gépét napi 10-szer. Hétfőn meg majd kicserélik neki az elemét.
De ő nem, és neki bonyolult, és most hozzak új elemet. Hát faszom, ha ő ennyi fáradtságot nem vesz, hogy nyomjon 3 entert bekapcsoláskor, akkor fizessen.

Vagy szerinted mit kellett volna tennem? Ha ő ennyire beleszarik az egészbe, akkor én menjek neki át, nézzem meg a problémáját és menjek 20 km-t egy szar elemért ingyen vagy egy tábla csokiért?

Ui: én szívesen megmutattam ingyen, hogy mit kell beállítani. Azért nem kértem volna semmit. Oszt' hétfőn majd hoz neki elemet a saját embere.

Szerkesztette: Sparow2 2013. 04. 14. 14:18 -kor

#9538 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 04. 14. 15:14

Ui: én szívesen megmutattam ingyen, hogy mit kell beállítani. Azért nem kértem volna semmit. Oszt' hétfőn majd hoz neki elemet a saját embere.

Ennyi, ne kell mondani valami fasságot. Ha kifizeti, akkor úgyis évente van ilyen, ha meg nem, akkor csajozunk tovább és nem 500-ért hallgatjuk az ilyen hülye fasságait. Főleg mert régen láttam egy supportált vasat, ott a hivatalos díja munkaidőben 60ezer+FA volt egy ilyen műtétnek :-)
Make love not Wor.

#9539 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 04. 14. 15:09

Egyszer elkezdtem érvelni egy ilyen belinkelt okossággal kapcsolatban (félig megmaradó töltés telefon akksijában), aztán nagyon hamar én lettem a köcsög, hogy nem értek hozzá. Azóta egyszerűen ignore.

Áh, ismerőssel online nem vitatkozok hitről, csak a harag van belőle, az meg senkinek se hiányzik.

#9540 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 15:19

Ennyi, ne kell mondani valami fasságot. Ha kifizeti, akkor úgyis évente van ilyen, ha meg nem, akkor csajozunk tovább és nem 500-ért hallgatjuk az ilyen hülye fasságait. Főleg mert régen láttam egy supportált vasat, ott a hivatalos díja munkaidőben 60ezer+FA volt egy ilyen műtétnek :-)

+1, teljesen igazatok van.

Nekem is volt egy volt általános iskolai osztálytárs, akiknek szupportáljam a gépét. Tipikusan olyan problémák, hogy "menjek át, mert eltűnt az ablak és ez a hülye gép..." Az anyuka csak úgy tudta kezelni, hogy mechanikusan füzetből nézve csinálta a műveleteket. Ha valami nem úgy jött fel, akkor kész.

Kábé 2 évig segítgettem neki, pénzt nem kértem sosem. Aztán kezdett a dolog egyre gyakoribb lenni és akkor megköszöntem az eddigieket és sok sikert kívántam a továbbiakhoz. Erre nem én lettem a köcsög? Arcpálma :)

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 475
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.