Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 01:29
Neked testvéri alapon kicserélte volna tizenötért.
Ha ennyitért megérte neki, miért ne.
Itt mucsa közepén, amikor már egy szál szöget se lehet venni, mert bezárt hétvégére az egyetlen műszaki bolt (de valszeg úgyse lett volna CR2032-es elem benne, úgyhogy valszeg mindegy), na ekkor lett sürgős.
Mert a béna BIOS nem beállította egy értelmes dátumra az időt (legtöbb BIOS ilyen esetben benyomja a gyártási dátumát, és csók), hanem ilyen béna dátumok voltak, hogy 2043. év, 65. hónap 48.-a, meg hasonlóak, minden indításkor más, véletlenszerűen. Ettől az XP-nek meg fennakadt a szeme indításkor.
A user meg annyira nyomi volt, hogy nem akart annyit megjegyzeni, hogy az időt állítsa be bekapcsoláskor. Szól a BIOS, kiírja, hogy checksum error, ott kellett nyomni egy F1-et, oszt' utána a következő 3 üzenetre 3 enter, a lefelé nyílall lemegyek a menüben odáig, hogy "Date and Time", ott megint egy enter, aztán a számokkal beírom a mai dátumot. Ha pontos akarok lenni az időt is, bár az érvényes idő volt, csak nem pontos. Ezt tegnap meg ma kibírta volna, hogy kézzel megadja az aznapi dátumot meg az időt, hiszen nem kapcsolgatja a gépét napi 10-szer. Hétfőn meg majd kicserélik neki az elemét.
De ő nem, és neki bonyolult, és most hozzak új elemet. Hát faszom, ha ő ennyi fáradtságot nem vesz, hogy nyomjon 3 entert bekapcsoláskor, akkor fizessen.
Vagy szerinted mit kellett volna tennem? Ha ő ennyire beleszarik az egészbe, akkor én menjek neki át, nézzem meg a problémáját és menjek 20 km-t egy szar elemért ingyen vagy egy tábla csokiért?
Ui: én szívesen megmutattam ingyen, hogy mit kell beállítani. Azért nem kértem volna semmit. Oszt' hétfőn majd hoz neki elemet a saját embere.
Szerkesztette: Sparow2 2013. 04. 14. 14:18 -kor