HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#5581 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 05. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 12. 05. 19:33

Nem a lógósok is. Az egy olyan rendszer volt, hogy faszán el volt mindenki. Nem kellet lógni. Te most keményen hajtasz? A napi munkaidődet teljes mértékben munkára fordítod? (most őszintén válaszolj)

Apám anyám folyamatosan dolgozott, keményen, kulcsosgyerek voltam, és hitelre tellett egy panellakás. Kocsi se volt. Balatoni nyaraló sem. Mert nem voltak olyan csókos férgek mint Gyula.
Nem volt el faszán mindenki.

Én keményen hajtok, a napi munkaidőmet munkára fordítom, de az én munkaidőmben benne van a kávé, ebédszünet, fórumozás bármi lehetősége is , cserébe van tudásom, nem úgy mint az ilyen kesergő gyulaféléknek.
Valamint folyamatosan tanultam munkám során, mert amit iskolában tanultam, abból semmit nem használok kb, csak az angolt.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5582 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 19:50

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 12. 05. 19:38

Szerintem már kifejtették mi volt a baj. Akinek volt ambíciója és akart feljebb kerülni azt lehúzták a léhűtő lumpenek szintjére, mert deviáns volt. Innentől kezdve pedig kialakult a munkamorál is szépen...

Pontosan.

#5583 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 05. 19:48

Apám anyám folyamatosan dolgozott, keményen, kulcsosgyerek voltam, és hitelre tellett egy panellakás. Kocsi se volt. Balatoni nyaraló sem. Mert nem voltak olyan csókos férgek mint Gyula.

Én keményen hajtok, a napi munkaidőmet munkára fordítom, de az én munkaidőmben benne van a kávé, ebédszünet, fórumozás bármi lehetősége is , cserébe van tudásom, nem úgy mint az ilyen kesergő gyulaféléknek.
Valamint folyamatosan tanultam munkám során, mert amit iskolában tanultam, abból semmit nem használok kb, csak az angolt.

Kábé pepitában ugyanez nálam is. Egyáltalán nem voltunk csókosok, cserébe véres verítékkel teremtették elő a szülők a felnevelésünk alapjait. A szomszédban laktak egy IKV-házban (ami egy arisztokrata család elkobzott nyaralója volt eredetileg) a csókosok. Ott volt több telek, legjobb 1500-ös Lada, na azok aztán el voltak látva mindennel.

Napközben nincs fórum, nincs lazulás. Munka van. Az iskolai tanulmányaim pedig még alapnak sem jók, kábé mindent munka közben tanulok meg abból amit használok is. Iskolában (általános) még angolt sem tanítottak, volt orosz és kész. Aztán gimnáziumban már volt latin és francia, a németet csak úgy hobbiból tanultam. Az angol pedig alap ugyebár. A svéd költözés után jött.

Kinyílik a bicska a zsembemben, amikor a sok képesség nélküli jól helyezkedő ingyenélő gerintelen féreg jut eszembe a jól sikerült életükkel. A fajtájuk kúrta haza az országot kábé örökre. Legalább egy évszázad lesz, mire ebből kimásznak.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#5584 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 12. 05. 14:36

A cocban azért nem lehetett annyit dolgozni, hogy sok pénzed legyen. Cserébe Gyula is megélt...

Dehogynem, csak hajnalban el kellett menni otthonról a trabival, késő este hazaérni és leteremteni az asszonyt, hogy "Balhé az van! Hiszti az van! Csempe a francba' az van!" :)

processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#5585 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: EV6 - Dátum: 2012. 12. 05. 19:58

Dehogynem, csak hajnalban el kellett menni otthonról a trabival, késő este hazaérni és leteremteni az asszonyt, hogy "Balhé az van! Hiszti az van! Csempe a francba' az van!" :)

Alapfilm :up:

Gondolom gyulánk munkásőr is volt

#5586 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 05. 19:48

Na ezt a választ vártam. Mindenki mindenkor folyamatosan hajtott, a kávé a net a fórum, akármi nekem belefér mert tudásom van hozzá azért fizetnek. A szüleink természetesen még többet dolgoztak, bár a tanulmányainkért keményen meg kellett dolgoznunk. Az iskoláinkban minden hülyeség volt, amit megtanultunk az csakis a saját plusz energiánknak köszönhető.
Gyula nem ugyan ezt mondja?????

Szerkesztette: rupic 2012. 12. 05. 20:13 -kor

Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#5587 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 12. 05. 20:08

Na ezt a választ vártam. Mindenki mindenkor folyamatosan hajtott, a kávé a net a fórum, akármi nekem belefér mert tudásom van hozzá azért fizetnek. A szüleink természetesen még többet dolgoztak, bár a tanulmányainkért keményen meg kellett dolgoznunk. Az iskoláinkban minden hülyeség volt, amit megtanultunk az csakis a saját plusz energiánknak köszönhető.
Gyula nem ugyan ezt mondja?????

Nem. A tanulmányaim alatt is dolgoztam képzeld. Kamiont is rakodtam. És?
Az iskolában meg nem volt semmi sem hülyeség. Csak nem használom a humán dolgokat amiket tanultam. És a programozós dolgokat sem, egyáltalán.
Gyula egy ingyenélő féreg.

#5588 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 23:27

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 12. 05. 19:38

Szerintem már kifejtették mi volt a baj. Akinek volt ambíciója és akart feljebb kerülni azt lehúzták a léhűtő lumpenek szintjére, mert deviáns volt. Innentől kezdve pedig kialakult a munkamorál is szépen...

Írjátok a faszságokat.
Az új gazdasági mechanizmus idején az aki ambicionálta és bírta erővel, képes volt olyan önfoglalkoztatóvá válni (akár fő munkaidőben, akár mellékállásban) aki jó ütemben gyarapodott.

#5589 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 05. 23:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 05. 20:22

Nem. A tanulmányaim alatt is dolgoztam képzeld. Kamiont is rakodtam. És?
Az iskolában meg nem volt semmi sem hülyeség. Csak nem használom a humán dolgokat amiket tanultam. És a programozós dolgokat sem, egyáltalán.
Gyula egy ingyenélő féreg.

Ritka nagy féreg vagy. Leírtam, bár tudom, ezt Te is tudod magadról (feleslegesen írtam).
Mondd hogy van pofád azok után, h leírtam, osztályidegenként nagyon nem a preferált rétegben voltunk, ilyent mondani?

#5590 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 06. 07:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 05. 23:35

Ritka nagy féreg vagy. Leírtam, bár tudom, ezt Te is tudod magadról (feleslegesen írtam).
Mondd hogy van pofád azok után, h leírtam, osztályidegenként nagyon nem a preferált rétegben voltunk, ilyent mondani?

Ne idegeskedj, megárt a szépségednek, fingópárnás bullshitvadász.

#5591 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 06. 09:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 05. 23:27

Írjátok a faszságokat.
Az új gazdasági mechanizmus idején az aki ambicionálta és bírta erővel, képes volt olyan önfoglalkoztatóvá válni (akár fő munkaidőben, akár mellékállásban) aki jó ütemben gyarapodott.

Te írod a faszságot!
Konkrét példa: apám szoftver fejlesztő, 1973 óta. Tehát az új gazdasági mechanizmus kitörése után kezdett. A családi ház, amit összehozott, másod, majd harmad állásokkal lett felépítve. Meg sok OTP hitellel. Meg sok baráti/kollegális vasárnapi saját kézi munkával, mert szombaton még dolgoztak ki-ki a saját első, másod, harmad állásában. És a '79-ben lerakott alapok után '81 telén költöztek be (sk. fűtésszerelés után, mert fűtésszerelőre nem volt pénz), és '89-ig még nem volt pénz kerítésre. Ez a szépen gyarapodás?

A lipcsei vásáron kapott írásos allásajánlatot a Zilogtól, ahol ugyanannyi dollárt fizettek volna, mint forintot itthon, csak akkor disszidálni kellett volna. Ennyit a megbecsülésről.

Tudod, hogy miért nem keresett (többek között) ő annyit, mint amennyi hozzáadott értéke volt? Hogy a marós szakmunkás kettőkor haza tudjon menni, megigya a sörét, nézze a TV-t és érezze azt, hogy meg van becsülve!

(ha olyan személyeskedő akarnék lenni, mint Te, akkor ezt (is) ír(hat)nám: Te loptad el az apámmal töltött estéket, a Te fizetésedért dolgozott esténként, ahelyett, hogy a gyerekeivel legyen, mert egy kapitalista társadalomban a főállásával is többet keresett volna! Úgyhogy kibaszott gyorsan húzzál végre el dolgozni, ne ide fröcsögjél!)

#5592 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 06. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 12. 06. 09:19

Te írod a faszságot!

Egyedi példa mindenre és az ellenkezőjére is van.
A statisztikai átlag ami leginkább mutatja az igazságot.
A statisztikai igazság pedig azt mutatja, h a hatvanas évek végétől a köznép köreiben egyre gyorsuló ütemben már a másod ingatlanok épültek.
A módszerváltás után pedig a köznép egyre gyorsuló ütemben veszíti el A LAKÁSAIT IS.
Durván lepukkant az ország gazdasága és állami szinten is gyorsuló ütemben nő az eladósodás.

Szerkesztette: Gyula2222 2012. 12. 06. 09:48 -kor

#5593 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 06. 09:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 06. 10:48

A statisztikai igazság pedig azt mutatja, h a hatvanas évek végétől a köznép köreiben egyre gyorsuló ütemben már a másod ingatlanok épültek.
A módszerváltás után pedig a köznép egyre gyorsuló ütemben veszíti el A LAKÁSAIT IS.
Durván lepukkant az ország gazdasága és állami szinten is gyorsuló ütemben nő az eladósodás.

Hitelből te nagyon egyszerű. Abból a hitelből, amit a pórnépnek szórtak szét látszatjólétre, és amiből az államadósság a mai napig óriási. Abból, ami miatt itt mosanság a jól termelő iparban dolgozó értelmiségi is csak lassan mászik előre, kemény munkából lehet vegetálni. Akinek meg régen sem ért semmit a munkája, de kiköltekezett balatoni nyaralóba, az szép lassan helyre kerül. Kórházi ápolónők meg árufeltöltők sipákolnak 25 évesen a tévében, hogy a bank elveszi az újépítésű többemeletes házukat, és a félluxusautójukat, és sajnálnunk kéne őket?
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#5594 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 06. 09:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 06. 09:48

a hatvanas évek végétől

a pártkönyved megvan még?

ugyebár minden szép volt mint a mesében, azután a változó körülmények miatt a megcsontosodott, rugalmatlan, fejlődésképtelen rendszer, először a fejlesztéseket, beruházásokat kezdte kurtítani, majd hiteleket vett fel, majd mikor már semmire se volt képes csődőt jelentet és a romhalmazon megtörtént a módszerváltás, amikor is a hozzád hasonló csókosok megpróbáltak a befolyásukkal a megmaradt állami (köz)vagyonból minél többet maguknak privatizálni (lopni) ...

úgy látszik te még arra se voltál képes, hogy csókos létedre lopj magadnak valamit...
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#5595 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 06. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 06. 09:48

Egyedi példa mindenre és az ellenkezőjére is van.
A statisztikai átlag ami leginkább mutatja az igazságot.

Lófasz a seggedbe, fingópárna. Kéne néha gondolkoznod is.

#5596 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Gyula, munkásőr igazolványodat visszaadtad már? Vagy még mindig véded a dolgozó népet?

#5597 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2012. 12. 06. 09:59

Hitelből te nagyon egyszerű. Abból a hitelből, amit a pórnépnek szórtak szét látszatjólétre, és amiből az államadósság a mai napig óriási.

Ez a máig is (közhitként élő) propagandahazugság.
Az igazságot a külkermérleg mutatja.
Az összesített külkermérleg pedig, a módszerváltáskor is durván pozitív volt.
És pár erősen beruházós évtől eltekintve minden évben pozitív volt.
- Mint, már említém, nemesi családból származok, így a Bolsevik birodalomban osztályidegen volt a családom. Szóba sem jött a pártosdi.

#5598 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 06. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 05. 23:35

Úgy, hogy miután azt is leírtad, hogy az iskolai helyedet protekció útján szerezted, így igazából elég nehéz eldönteni, hogy folyamatosan hazudozol, vagy csak hébe-hóba, amikor az érdek úgy kívánja.

#5599 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 06. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 06. 10:08

...
- Mint, már említém, nemesi családból származok, így a Bolsevik birodalomban osztályidegen volt a családom. Szóba sem jött a pártosdi.

Akkor is hülye vótá, most is az vagy.
Aki a komenizmusban nem tanult meg 7 éves korára folyékonyan hazudni akkor és azt amit kellett, az Lófaszjóska maradt egész életében.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#5600 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 06. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 06. 10:08

Ez a máig is (közhitként élő) propagandahazugság.
Az igazságot a külkermérleg mutatja.
Az összesített külkermérleg pedig, a módszerváltáskor is durván pozitív volt.
És pár erősen beruházós évtől eltekintve minden évben pozitív volt.

Nem, ez tény, hitelből volt ez a fene nagy gulyáskommunizmus meg legvidámabb barak fasság

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.