HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#5921 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 10. 10:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 10. 11:15

Persze, mert a készülék az fasza, csak a mögötte álló szolgáltatás is kéne hozzá, tipikus üzleti telefon, asszonynak is az a céges.

Aha, én meg nem cég vagyok. Plusz, az a miniatűr bill., hát... Szóval inkább nem erőltettem, tudod... :)
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#5922 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 10:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2012. 12. 10. 10:19

Aha, én meg nem cég vagyok. Plusz, az a miniatűr bill., hát... Szóval inkább nem erőltettem, tudod... :)

persze, magánhasználatra felesleges :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5923 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 11:25

Maga a rendszer, a benne használt pénzrendszer miatt számszaki nonszensz. Kényszerpályán mozog a pénzrendszere fenntarthatatlansága felé.

#5924 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 11:29

már hiányzott egy újabb fingopárnás fasság

#5925 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 11:25

Maga a rendszer, a benne használt pénzrendszer miatt számszaki nonszensz. Kényszerpályán mozog a pénzrendszere fenntarthatatlansága felé.

Jó, hogy jöttél, már éppen kezdett kialakulni valami értelmes társalgás... :omg: :(

#5926 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 11:25

Mi a baj a pénzrendszerrel, áruld már el... :think: Elmész, dolgozol, kapsz pénzt és veszel rajta árut. Pont. Kurvára nem kötelező erre alapoznod: Minden megtakarításra szánt pénzedből vehetsz aranyat vagy platinát is, így amikor teszem azt a bank bedől, akkor te nevethetsz azokon akik a bankban bíztak. Igen, adót például kell fizetni, ezért vannak utak, ezért van az hogy ha megbetegszel akkor nem egy sötét barlangba kísérnek el megdögleni az ősközösség tagjai, hanem bemehetsz a kórházba és ellátnak. Légyszi a sok humbug faszság helyett magyarázd már el nekem, hogy mégis mi tart vissza a virtuális gyulaország megalakításától??? Rábeszéled a környékbelieket, hogy éljenek a te elveid alapján: 10 ember zöldséget termel, 10 vályogot vet, 5 kutat fúr, stb... Aztán folyamatosan egyre kevesebbet vesztek igénybe az álságos civilizációnk vívmányaiból, lesz saját pénzetek amivel egymásnak lehet fizetni... Nekünk meg ennyivel kevesebb ingyenélőt kell eltartanunk. Win-win..

Vagy téged csak az frusztrál, hogy mások nem érdeklődnek a fantasztikus elméleteid iránt? Hogy a legtöbb embernek még mindig megfelel a jelenlegi rendszer, és legfeljebb csak abban nagy az igény bennünk, hogy ezt a rendszert fenntarthatóbbá és igazságosabbá alakítsuk?
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#5927 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 10. 10:31

persze, magánhasználatra felesleges :)

Az. Nekem volt ingyenbe kettő is, másfél hét alatt.
Ennyi idő elég volt ahhoz, hogy soha többé Bb telefont. Hozzáteszem, az ugyanígy kinéző más gyártók kütyüivel is ugyanez a bajom. Apró billentyűzet, mikroszkopikus betűmérettel a kijelzőn.
Jó dolog a miniatűrizálás, csak ne menne a használhatóság, és a tartósság rovására.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5928 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 12. 10. 09:53

A közmunka üzenete meg egyértelmű: A segélyért mostantól dolgozni kell. Persze az, hogy ez milyen hatékonyságú munkát jelent, azt szerintem is hagyjuk... :omg:

Ahogy anno mondták: ők fizetgetnek, mi meg dolgozgatunk.
Más kérdés, hogy mostanában rengeteg "közmunkás állás" keletkezett, amit egyébként meg is lehetne fizetni, ill. munkavállalóként alkalmazni a kihelyezett rabszolgát.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5929 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 12. 10. 12:19

Az. Nekem volt ingyenbe kettő is, másfél hét alatt.
Ennyi idő elég volt ahhoz, hogy soha többé Bb telefont. Hozzáteszem, az ugyanígy kinéző más gyártók kütyüivel is ugyanez a bajom. Apró billentyűzet, mikroszkopikus betűmérettel a kijelzőn.
Jó dolog a miniatűrizálás, csak ne menne a használhatóság, és a tartósság rovására.

No igen, ezt a billentyűt nem bírom kezelni. Semmiféleképpen, de BBnek a menüjével, logikájával is akadt bajom. Azt mondjuk még meg lehet szokni, de én ujjam nem 2 milliméteres pálcika, ehhez a gombsorhoz. Többi ismerőst nem is értem.
Make love not Wor.

#5930 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 10. 11:29

már hiányzott egy újabb fingopárnás fasság

Az a baj, h RÖVIDLÁTÓAN vagytok önérdekűek.
Hogy ameddig a pénz kicsiben úgy műxik ahogy elvárjátok, addig nem foglalkoztok azzal, mit csinál rendszer szinten.
És persze, nem gondoltok bele abba, h most ugyan, még relatíve jól megy nektek, de a szegényedő környezetetekben nektek is egyre nehezebb, míg a végén a Ti költségvetésetek is átmegy negatívba.
És persze, nem gondoltok bele abba, h ez az egész bármikor bármilyenre megváltoztatható szabályok szerinti működtetéstől működik úgy, ahogyan működik.
Hogy csak azért vagyunk közvetlen MEGÉLHETÉSI konkurenciában, mert FELÜLRŐL KÉNYSZERÍTETTEN ilyen szabályok szerint próbálunk megélni.

#5931 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 12:35

Hogy ameddig a pénz kicsiben úgy műxik ahogy elvárjátok, addig nem foglalkoztok azzal, mit csinál rendszer szinten.
És persze, nem gondoltok bele abba, h most ugyan, még relatíve jól megy nektek, de a szegényedő környezetetekben nektek is egyre nehezebb, míg a végén a Ti költségvetésetek is átmegy negatívba.
És persze, nem gondoltok bele abba, h ez az egész bármikor bármilyenre megváltoztatható szabályok szerinti működtetéstől működik úgy, ahogyan működik.
Hogy csak azért vagyunk közvetlen MEGÉLHETÉSI konkurenciában, mert FELÜLRŐL KÉNYSZERÍTETTEN ilyen szabályok szerint próbálunk megélni.

Neked viszont megmondták a HANGOK! :-)

#5932 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:37

Aza baj, hogy nem mondtál semmit. Szerintem aludd ki magad (közhitelesen), szedd össze a gondolataid, úgy vesd papírra, mert nekem ehhez bőven valami Gyula-magyar értelmező kéziszótár kellene, hogy pontosan mit is szerettél volna mondani?
Make love not Wor.

#5933 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 10. 12:33

No igen, ezt a billentyűt nem bírom kezelni. Semmiféleképpen, de BBnek a menüjével, logikájával is akadt bajom. Azt mondjuk még meg lehet szokni, de én ujjam nem 2 milliméteres pálcika, ehhez a gombsorhoz. Többi ismerőst nem is értem.

Láttam tollheggyel ügyesen billentyűző fiatalokat.

#5934 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:47

Te pedig KÖZMEGÉLHETÉSI MUNKAKERÜLŐ vagy :D

#5935 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 12:38

Láttam tollheggyel ügyesen billentyűző fiatalokat.

Az kijelző volt. BB billentyűjéről leugrik a történet, mert ráadásul nem sík a teteje.
Make love not Wor.

#5936 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 10. 12:37

Aza baj, hogy nem mondtál semmit. Szerintem aludd ki magad (közhitelesen), szedd össze a gondolataid, úgy vesd papírra, mert nekem ehhez bőven valami Gyula-magyar értelmező kéziszótár kellene, hogy pontosan mit is szerettél volna mondani?

Előbb utóbb Bennetek is össze fog állni a kép.
Nyühögtél már Te is (számodra) kellemetlen részletek miatt.
Majd szépen elkezd erősödni benned az érzés, h annyi fakezűség nem lehet a világon, mint amennyi fakezűséggel nap, mint nap találkozol.
Szép lassan az is megérlelődik Benned, h a hatalmas szakértőgárda támogatásával munkálkodó vezetőségünk sem lehet hülyébb Nálad. Ha Te látod, akkor nekik is látniuk kell. Ha Te látsz jobb megoldásokat, akkor Nekik is látniuk kell.
A végén majd leesik a tantusz, h azért ilyen a világunk, mert a vezetőségünk valami miatt ilyennek akarta, akarja.

#5937 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 12:49

Majd szépen elkezd erősödni benned az érzés, h annyi fakezűség nem lehet a világon, mint amennyi fakezűséggel nap, mint nap találkozol.

Ez így van. Oszt? Ebben a legfakezűbb még mindig Te vagy, más legalább letett valamit az asztalra, hozzád képest akár jogosan is ugathat.
Make love not Wor.

#5938 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 10. 12:50

Ez így van. Oszt? Ebben a legfakezűbb még mindig Te vagy, más legalább letett valamit az asztalra, hozzád képest akár jogosan is ugathat.

És? Attól függetlenül, h én mi vagyok, ebbe a rendszerbe ELŐRE LÁTHATÓAN, előbb utóbb Ti is bele fogtok gebedni.
Tudod mit? Legyen meg a jó érzésetek, h Ti (az emberségetek feladásának árán) valamivel tovább bírtátok.

#5939 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 12:56

Legyen meg a jó érzésetek, h Ti (az emberségetek feladásának árán) valamivel tovább bírtátok.

Itt egyedül te adtad fel az emberségedet, gátlástalanul hazudozol meg köpködsz, csak mert senki nem hajlandó beszopni azt a humbugot, amit te érvelésnek nevezel. Először a saját portádon kéne rendet rakni, mielőtt kinyitod a pofádat, nem gondolod? Tényleg nincsen benned semmi szégyenérzet?

#5940 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:02

már megint csalódtam benned jahno. most meg az emberségedet adtad fel...

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 10. 13:02 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.