Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 13. 20:49
Szerinted óccsítja, vagy drágítja a gyártást az amikor beépítetlenek egy nyomtatás figyelő és számláló szerkentyűt (amely egy beállított szám elérésekor letiltja a nyomtatót)?
Ugyanezt csinálják a laptop akkumulátoroknál IS (töltésszám figyelés és letiltás).
Egyiket sem, mert ahhoz túl kcsi fejlesztés, hogy önamgában számszerűen ki lehessen fejezni. Másrészt az én nyomtatóim szintén nem csinálnak ilyeneket, kérdés melyik és miért, ami nagyon gáz azt a terméket nem kell venni. Amiket üzemeltetek, arra addig van gari, míg bizonyos paraméterek be vannak tartva, vagy nem is tudok számlálóról, cserélem a görgőket, mennek. Melyik nyomtató lenne ilyen és milyen hátrány ért miatta? Legközelebb fordulj hozzám bizalommal, majd eladok egy másik fajtát, ahogy csak szerentéd.
Mert a laptop akkuja addig garantált. Utána esetleg felpúposodik, felrobban, kigyullad, vagy csak simán megmakkan. Itt biztosra kell menni, elvégre rögtön bulvár első oldala lenne, no meg tűzveszélyes, balasetveszélyes, csiribiri. Főleg mert az én laptopomnél lehet ilyen sem volt, cégnél sem futottam bele, biztos valami olyan szép nagy érték, amit fórumon toszogatni lehet, legfeljebb értelme nincs, mert melyik az a cucc, ami gyakorlatban 147ezer alkalommal van feltöltve, akkor éri el a számlálót?
Egyáltalán van paramétered arra, hogy melyik eszköznél mekkora értékig számol ez a számláló? Tudom, tudom, olvassak utána. Saját laptopom is vagy sok év után lett cellazárlatos. Tudomásul vettem, így járás, nem kentem sem a Pógár Jenőre a hivatlaban, sem semmire.
Make love not Wor.