HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • 478
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#9501 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 04. 13. 23:44

Egészségünkre :)
Nekem szerencsére nem szokott hétvégi meló lenni, holnap alhatok sokáig. Reggel asszony jön meg, de ha megy a délelőtti edzésére, akkor csak 11-dél felé ébreszt.

Ja, én most keltem, mert így volt jó. Bár lehet az elnyomó nem közösségi hatalom kényszerített rá?
Make love not Wor.

#9502 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 00:44

A típusoknak könnyen utána tudsz járni ha toner felújítókészletet nézel. Ott ahol festék + kártya van, számláló is van.

Már megint én járjak utána? Mondtam, van itt HP, Samu, egyéb sok szirszar, semmivel nem szopolunk. Még utángyártott és töltött tonert is megeszik, van ahol a henger is a tonerben van, ennek véges az élettartama, Kyoceréánál meg csak egy doboz van tele porral, többi a nyomtató része.
Make love not Wor.

#9503 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 01:03

Laptop akkukkal kapcsolatban is ezt írták a HE-ben.
Az akkupakk elektronikája részeként van beépítve a számláló és a blokkoló.

Tele van a net hülyeséggel, legyen pld. az, hogy egy váltózárat miképpen lehet lockpicking technológiával kinyitni. Érdekes, a videón mindenkinek sikerül, de ott írnak örökmozgóról, végtelen energiákról, bármiről is. Akkor ez mind igaz?
Make love not Wor.

#9504 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 01:26

Ott jópár az elektronikához meglehetősen jól értő dilettáns beszélgetett erről.
Tetszik a hasbara deguzás szleng neve.

Akkor adod azt a linket, hogy hol az az "ott"? amúgy mondtuk, hogy kb. van ilyen, biztonsági megfontolásból. De még mindig nem tudjuk melyik akkunál és mekkora az a szám. Inkább tiltson le, mint kigyulladjon, nem?
Make love not Wor.

#9505 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 13:43

Tele van a net hülyeséggel, legyen pld. az, hogy egy váltózárat miképpen lehet lockpicking technológiával kinyitni. Érdekes, a videón mindenkinek sikerül, de ott írnak örökmozgóról, végtelen energiákról, bármiről is. Akkor ez mind igaz?

Azt magyarázza már el valaki, hogy ha PIN-kódomat a bankomatnál fordítva írom be, akkor értesítem a Rendőrséget. Ez is jó :up:
Vagy, hogy a mobiltelefon akkumulátorában mindig van fél töltés és bármikor le tudnak hallgatni vele. Meg a *06*# kóddal kijön az IMEI, amit soha nem lehet megváltoztatni és örökké tudják követni.

Totális arcpálma :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#9506 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 13:44

De még mindig nem tudjuk melyik akkunál és mekkora az a szám. Inkább tiltson le, mint kigyulladjon, nem?

Tökmindegy, ezek azt is megmagyaráznák, hogy a kocsikban azért van kilométerszámláló, hogy háromszázezernél jól letícsa egészet a geciba. Nem értenek hozzá, kitalálnak valami mély faszságot, aztán fennen hirdetik. Mert ugye értenek az elektronikához, az akkuban a ciklusszámláló elektronika, innen egyenes a következtetés, hogy a ciklusszámlálóhoz is értenek.

Én például értek a programozáshoz, szóval megyek észt osztani a programozható mosógépek topikba.

#9507 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 12:48

Ez egy meglehetősen gagyi terelési kísérlet volt.
A téma az, h a jelenlegi rendszerben (hátsó célok megvalósulása érdekében) ugyanakkora ellátottsági szinthez többet kell mókuskerekezni, mint egy tisztességességi alapon működő rendszerben kellene.

Mennyit dolgoznak az önellátó közösségek, hogy a pirolítikus sütővel ellátott indukciós kerámiatűzhely kijöjjön? Melyikük csinálta a tűzhelyet, ha annyira önellátóak? A szatyorbolthoz a szatyrot ki csinálja?
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#9508 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 04. 14. 09:48

A te igényeidnek, meg nekem itthon doksik nyomtatására jó volt az utángyártott vagy töltött patron is, de pl. meghívó nyomtatásra már messze nem felelt meg.

Utángyártott és töltött közt is van különbség, hisz egy Pelikan márka mondjuk jó a piacon, ha azt tesszük a HPba, akkor nem lesz gond. No meg olyan érdekességbe is futottam, hogy valamelyik Xerox toner olcsóbb volt, mnint a Minolta, és belement a nyomtatóba, de lehet csak egy kis pöcköt kellett lereszelni róla és ment másikban.

A tintáson is mindig vitatkozom a júzerekkel, rendszeresen beszopnak a színes képeknél, sárga kicsit barnás, a fekete világosabb szürkés, ésatöbbi, de mindig bizonygatják, hogy eddig milyen jó volt. Persze, mert sosem nyomtattak színeset, ott a szürkés nem tűnik fel. Cégnél töltöttet nem engedek, vagy oldják meg, gari nincs, vonogatom a vállam, van amiből a tonerpor is kifolyt, egy rendes szervíz már ránézésre megmondja, ha gagyi utángyártott tonert használnak a gépben. Legjobb mikor a papíron nem marad meg a por, kiveszed a nyomtatóból akkor megfogja a kezed, vagy szép lassan lekopik róla. Eredetiben ilyet sem láttunk, ha véletlenül szar valami, akkor simán cserélik.
Make love not Wor.

#9509 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 12:35

Mint már többször elmondtam, én külön is tudom látni a hardvert és a szoftvert.
A judeizmust elmevírusnak, a judeistát elmebetegnek látom.

egy néhai ismerősöm fehér egereket látott az éjjeliszekrényén. nála ezt úgy hívták, delírium trémenc.
mi pedig téged egy nagy darab bűzölgő szarkupacnak látunk (talán beszélhetek mások nevében is, így legalább zárójelet is használhatok), akit kerülgetni kell.

Szerkesztette: avmanster 2013. 04. 14. 12:56 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#9510 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 12:39

Már megint én járjak utána? Mondtam, van itt HP, Samu, egyéb sok szirszar, semmivel nem szopolunk. Még utángyártott és töltött tonert is megeszik, van ahol a henger is a tonerben van, ennek véges az élettartama, Kyoceréánál meg csak egy doboz van tele porral, többi a nyomtató része.

Szépen leírtad, h az áztatásomra és a tornáztatásomra "deguztok".
Én pedig a legjobb tudásom szerint követve az antihasbara szabályait megpróbálok tudást terjeszteni.
Ehhez elég felkeltenem a tanulni hajlamosak figyelmét a mondottaim felé.
Veletek kapcsolatban pedig rámutatnom, h mit és miért csináltok.
Ha elég ügyes vagyok akkor még azt is elérem, h a céljaim megvalósításában hasznosítalak benneteket. Figyelem növelő tényezők vagytok és segítetek kifejtenem a nézeteimet.

#9511 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 12:48

Ez egy meglehetősen gagyi terelési kísérlet volt.
A téma az, h a jelenlegi rendszerben (hátsó célok megvalósulása érdekében) ugyanakkora ellátottsági szinthez többet kell mókuskerekezni, mint egy tisztességességi alapon működő rendszerben kellene.

Melyik az a tisztességes? Régen az volt? Nekem van ellátottsági szintem, annyiért utazom Rómába, mint vonattal Szegedre. Régen Rómába sem volt egyszerű eljutni, szerintem sokat fejlődtünk.
Make love not Wor.

#9512 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 04. 14. 13:49

A szatyorbolthoz a szatyrot ki csinálja?

Erre lehet lesz egy frappáns válasza, ha tényleg tudja a működését. Ha nem, akkor majd én beírom.
Make love not Wor.

#9513 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 13:56

Szépen leírtad, h az áztatásomra és a tornáztatásomra "deguztok".

Idiótával nehéz mit kezdeni, egy átlag műszaki tényt is úgy ferdítesz, hogy nagyon, viszont ha belemegyünk mélyebben, mert tudjuk miről van szó, akkor kivonod magad, oszt jön a járj utána magad, vagy nem is tudod pontosan dolog, meg satöbbi. Akkusra pld. küldesz egy linket, ha már a nyomtatósra nem sikerült? Képzeld, a Samsum kiírta, hogy kevés a toner. 3szor odaálltam elé, "lófasz, lófasz, lófasz" és még 270 oldal kijött belőle. Ingyen van, semmit nem kell chippelni. Szerintem ez a módszer az Epsonnál is teljesen jól működne, ezek a chipes felújítós készletek lehet csak lehúznak, semmi ökoműködés nincs benne.
Make love not Wor.

#9514 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 12:59

Erre lehet lesz egy frappáns válasza, ha tényleg tudja a működését. Ha nem, akkor majd én beírom.

Megtermelt értékmennyiségben önellátó.
Minél nagyobb, a tevékenységeiben minél komplexebb egy közösség, annál kevésbé van rászorulva (külkereskedelem), egyben kiszolgáltatva a környezetére (környezetének).

#9515 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 14:06

Megtermelt értékmennyiségben önellátó.
Minél nagyobb, a tevékenységeiben minél komplexebb egy közösség, annál kevésbé van rászorulva (külkereskedelem), egyben kiszolgáltatva a környezetére (környezetének).

Szóval. Ki csinálja a szatyrot? Rövid kérdésre rövid válasz, vagy balfaszozunk. Bár elég jól bírod, mondom menj valami idióta politikusnak, annak még jól is áll, ha a levegőbe üreset beszél.
Make love not Wor.

#9516 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 13:02

Idiótával nehéz mit kezdeni, egy átlag műszaki tényt is úgy ferdítesz, hogy nagyon, viszont ha belemegyünk mélyebben, mert tudjuk miről van szó, akkor kivonod magad, oszt jön a járj utána magad, vagy nem is tudod pontosan dolog, meg satöbbi. Akkusra pld. küldesz egy linket, ha már a nyomtatósra nem sikerült? Képzeld, a Samsum kiírta, hogy kevés a toner. 3szor odaálltam elé, "lófasz, lófasz, lófasz" és még 270 oldal kijött belőle. Ingyen van, semmit nem kell chippelni. Szerintem ez a módszer az Epsonnál is teljesen jól működne, ezek a chipes felújítós készletek lehet csak lehúznak, semmi ökoműködés nincs benne.

Szép lenne az írásod, ha nem tegnap írtam volna le, h hiába töltöttem fel (gyári festékporral), csak azután volt hajlandó megfelelően erősen nyomtatni miután a chipkártyát is kicseréltem.

#9517 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 14:09

Szép lenne az írásod, ha nem tegnap írtam volna le, h hiába töltöttem fel (gyári festékporral), csak azután volt hajlandó megfelelően erősen nyomtatni miután a chipkártyát is kicseréltem.

Ebből mi az a "gyári"? Gyáriból csak toner van. Ha henger is van a tonerben, akkor van ilyen ja. Legfeljebb lehet nyomtat még 5öt, aztán megdöglik, sosem tudni. De nem lesz olyan minőség, mint a gyári. Ellenben ott az adott kérdés, amit félig megválaszoltál, ki gyártja a szatyrot? Ha már öko, akkor a kiszállításhoz az üzemanyag honnan?
Make love not Wor.

#9518 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 13:56

Én pedig a legjobb tudásom szerint követve az antihasbara szabályait megpróbálok tudást terjeszteni.

Épp ez a baj, hogy a legjobb tudásod épp annyira elegendő, hogy ne felejts el rendszeresen levegőt venni, és hogy légvétel előtt kifújd, ami már benn van.

A tudásterjesztés előtt illene magadévá tenned a tudást, amit terjeszteni próbálsz. Utána már az antirebarbara faszságaiddal is foglalkozhatsz. De tudom, kár is beszélnem, mert a tefajta elmebetegek annyira tökéletesnek képzelik saját magukat, hogy inkább mindenki másban keresik a hibát, mint hogy úgy igazán magukba nézzenek.

#9519 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 14:09

Mi is leírtuk már tegnap, hogy vettél egy olcsó szart, annak ez az ára. És igen, mi még tapsolunk is ehhez, mert így tudunk venni húszezres lézernyomtatót, amihez harmincezer a toner, és nem kell megvennünk azt a lézernyomtatót, amihez igaz, hogy ötszáz forint a toner, de százhúszezerbe kerül. Persze lehet vinnyogni, amikor csak utólag kapkodod a fejedet, hogy jajmiafasz, csak épp ne várd el, hogy bárki is együttérezzen veled. Vásárlás előtt mi akadályozott meg, hogy utánajárj a fenntartási költségeknek?

Idióta, szűklátókörű fasz vagy, nem is értem, hogy a picsába lehetsz ennyire eltelve a saját okosságoddal. Persze, tudom, neked úgy lenne a legjobb, ha lenne kétezer forintos nyomtató ötven forintos tonerrel, mert az neked kurvajó lenne, de azt már képtelen vagy felfogni, hogy ilyet neked senki se fog gyártani, se most, se a nagy közösségi istenfaszában.

Szerkesztette: debaj 2013. 04. 14. 13:37 -kor

#9520 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 04. 14. 14:33

Mi is leírtuk már tegnap, hogy vettél egy olcsó szart, annak ez az ára. És igen, mi még tapsolunk is ehhez, mert így tudunk venni húszezres lézernyomtatót, amihez harmincezer a toner

Pontos típust sem bírt mondani, lehet azért nem akarta, mert akkor utánajárnánk és rájönnénk, megint mekkorát hazudott. Bedobott valami hasbarbarát, mi meg itt rágódunk rajt. Ez a balfasz meg röhög.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • 478
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.