Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 19. 02:23
Partnernek pedig (ha van választási lehetőség) akkor azt szoktuk választani akivel szemben nincsenek ellenérzéseink.
Ez nagy motiváció arra, h ne gyártsunk rossz pontokat másoknál.
És szerinted ezt mindenki be fogja tartani?
Olyan naiv vagy, mint Dextróz.
Nem kell messzire menni példáért:
Szomszédban lakik öreg mammer meg öreg papper. Régebben normálisabbak voltak, de a mammernak volt vagy 8 agyvérzése, hótt dilis, a papper meg alkeszos. Folyton cseszekedtek, a mami átdobálta a szemetet, basztatta a kutyákat, hülyeségelet kiabált, a férje ha beindult benne a pia akkor meg az asszonya védelmére kelt. 7x évesek, verjem pofán az utcán?
Persze ha az utcán jön a papper bringával, oszt' meglát, akkor fel se mer nézni, az első kereket tanulmányozza erősen.
Velük mit csinálnál? A többségi akarat lófasz, mert aki 3 házzal odébb lakik, az leszarja, látja őket egy héten 2-szer fél percig, meg akikkel a kocsmában piázik a papesz, azok szerint aranyos békés bácsika.
Felhúztam egy 3 méter magas palánkot, oszt' csók, elvannak a túloldalon. A másik szomszédjuk szintén épített egy palánkot. Már csak az utcafrontot kéne náluk elfalazni, hogy ki se tudjanak jönni és kész

Ja, meg egyszer feljelentett a jegyzőnél, hogy az utcán lelöktem a biciklijéről.
Azóta se tudom, hogy csak kitalálta a vén hülye, vagy valaki tényleg fellökte, oszt' részegen azt hitte, hogy én voltam. Vagy csak piásan felborult önmagától.
Kijött a jegyző, aki valamilyen szinten ismerős, mondja, hogy milyen viselkedés ez, hiszen egy beteg, idős ember ... mondom, ne vicceljen, hozzá se nyúltam egy ujjal se, vén szar, valamije törjön el, nem éri ez meg nekem. Meg igazából leszarom, a szemetet ne öntözze át, meg ne dobáljon át semmit, a többit leszarom, mit csinál. Azt' erre ilyet szól a jegyző nekem, hogy most még elnézi, de többet elő ne forduljon ... mondom, mi ne forduljon elő, ember, ha én el akarnám kapni, amikor bringázik a kocsmába-kocsmából, akkor nem lenne a tatter olyan állapotban, hogy bemenjen panaszt tenni.