HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 680
  • 681
  • 682
  • 683
  • 684
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#13621 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 06. 10. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 20:40

Kiegyezhetünk abban, h a brumm a hangtechnikában a brummogásszerű zajokat jelenti?

Nem egyezhetünk ki.
Hazudsz.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#13622 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 06. 10. 18:56

Normális hentesnél, az átlag marharostélyos, nem sokkal drágább, mint az átlag sertéskaraj.

Ennél nem ez volt a helyzet, mert ezt 0 Ft-ért kaptam rokontól. Azért ennek az árát nem veri egyik marharostélyos sem. Egyébként meg a mai adagban volt egy odakeveredett tarja is. Itt vidéken meg a "nem sokkal" sokkalt jelent.

Úgy szóljatok be, hogy a szépükapám szakács volt, és az alapok nem változtak! Brumm :Đ Nem az én bajom, hogy a paradigmátok nem jó, meg nem elég holisztikus a világnézetetek.

Egyébként meg nem tudom, hogy mi a fasznak lehetne akkor hívni? Dobostortának?

Szerkesztette: Raynes 2013. 06. 10. 18:18 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#13623 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 10. 14:41

addig jár a korsóra kútra, míg köcsög nem lesz belőle.

Ez már megtörtént.
Akkor most hogyan tovább?
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#13624 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 06. 10. 16:56

Ő kézrátétellel ismeri meg, a nimródi elvek alapján.

Az áram alatt levő vezeték szemre ugyanolyan, mint az árammentes, csak más a fogása.

#13625 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 18:23

én meg marhapörköltet ettem, nokedlival, meg 3 pohár merlot-val lekísértem. faszomtuggya melyik részéből csinálta a szomszédban anyám, de ingyen volt, meg nem nekem kellett faszkodni vele. bár a maradék bort meg lepasszoltam neki.
az általános műveltségemből annyira futja, h a marhának van fasza, abból készül a bikacsök, meg a tehén tőgyéből jön ki a tej. esetleg h páros ujjú patás. meg h e coli, ha bajság van. meg mit eszik, meg hogyan kell tartani munkavédelmileg. de azt is csak inkább már a szakirodalomból, évek óta nem foglalkoztam vele.
eddig se tudtam, h a rostélyos az marha, eztán sem érdekel, egyrészt mert nem zabálok vendéglátós helyen, vagy max napikínálattal menüvel, ha épp arra fussa, másrészt meg kívül esik az érdeklődési területemen. MagyaR VagyoK, marhát csak pörköltnek eszem, oszt csókolom. esetleg még borjút sütve.
ha már kajatopikká válunk.
esetleg darálva belebaszom a csilis babnak csúfolt kotyvászomba.

Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 10. 18:32 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#13626 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 06. 10. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2013. 06. 10. 19:09

Nem egyezhetünk ki.
Hazudsz.

Igen! Ilyen a jó közösségi megoldás, mi itt hárman is ellent mondtuk Gyula vezérnek, tehát akármi is lenne a történet, nekünk van igazunk, mert alapvető emberi normák figyelembe vételével a többség döntött! Híveim, kitartás, munka meghozz a gyümölcsét, amit majd jól elosztunk, bölcs vezérünké lehet a héja és a magja, többi sallang marad nekünk, arányosan a belerakott produktummal. Csak így tovább!
Make love not Wor.

#13627 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 18:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2013. 06. 10. 17:54

[/size]

Kép

Hehe, és itt? Kép

Ez a fasz tényleg kegyetlen! Mikor már azt hiszed, nincs lejjebb, ő akkor is rácáfol... Nem semmi! Kép

Ez trükkös kérdés, de DewC megfejti holisztikusan. Csak érjen haza a krimóból :up:
Net van neki, Gabibácsi fizet ezért is :)

Szerkesztette: enpera 2013. 06. 10. 18:29 -kor

Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#13628 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 06. 10. 19:16

Hagymás karaj? :unsure:

#13629 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 18:36

Ennél nem ez volt a helyzet, mert ezt 0 Ft-ért kaptam rokontól. Azért ennek az árát nem veri egyik marharostélyos sem. Egyébként meg a mai adagban volt egy odakeveredett tarja is. Itt vidéken meg a "nem sokkal" sokkalt jelent.

Úgy szóljatok be, hogy a szépükapám szakács volt, és az alapok nem változtak! Brumm :Đ Nem az én bajom, hogy a paradigmátok nem jó, meg nem elég holisztikus a világnézetetek.

Ennél voltál te már összeszedettebb is. :-D

Normális hentes <> rokon! Ráadásul kétszer annyi rostélyost is adhatott volna, avval biztos jobban jöttél volna ki!

A nem változó gasztronómiai alapokra, pedig keress rá pl a Sous Vide kifejezésre, vagy maradj meg hitedben! :cool:

#13630 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 18:38

Egyéb basznak. Nálunk klasszikus volt, ami déltől éjfélig készült, végén került bele zenrahús, gomba, karalábé, kelbimbó, mittmén. Család is mondja, hogy gulyásleves, bográcsgulyás, ilyesmi, de mondom halló, ennek sok köze nincs hozzá. Innentől "bográcsétel" lett a neve. Ugyanez sertéssel, paradicsommal, zöldséggel is "bográcsétel", vagy éppen ha marhával csináljuk összevissza. A lényeg, hogy kitartó munka meghozta gyümölcsét és odabaszott.
Make love not Wor.

#13631 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 19:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 10. 19:38

Egyéb basznak. Nálunk klasszikus volt, ami déltől éjfélig készült, végén került bele zenrahús, gomba, karalábé, kelbimbó, mittmén. Család is mondja, hogy gulyásleves, bográcsgulyás, ilyesmi, de mondom halló, ennek sok köze nincs hozzá. Innentől "bográcsétel" lett a neve. Ugyanez sertéssel, paradicsommal, zöldséggel is "bográcsétel", vagy éppen ha marhával csináljuk összevissza. A lényeg, hogy kitartó munka meghozta gyümölcsét és odabaszott.

zebra? mit vétett az a szerencsétlen pizsamás ló neked?

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#13632 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 06. 10. 19:35

Hagymás karaj? :unsure:

Hógyispersze, hogy ki lehessen találni, hogy mi az. Az nem lenne Kössz©®™Szövetkezeti köztudományos, bullshites elnevezés.

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 06. 10. 19:36

Normális hentes <> rokon! Ráadásul kétszer annyi rostélyost is adhatott volna, avval biztos jobban jöttél volna ki!

Ebben igazad van. Majd jól lebaszom, hogy legközelebb dupla annyit adjon, azt is marhahúsból.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#13633 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 10. 20:25

zebra? mit vétett az a szerencsétlen pizsamás ló neked?

Amit a többi. Hús nem? Bár valszínű nem kóser kaja, de engem ebben a formában ez nem érdekelt, rá kellett fogni, hogy mégsem sertés, mi meg nem értünk hozzá, húsnak, haszonállatnak előbb-utóbb kondérban a helye. Remélem idén nyáron lesz ismétlés.
Make love not Wor.

#13634 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 20:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 10. 21:09

Amit a többi. Hús nem? Bár valszínű nem kóser kaja, de engem ebben a formában ez nem érdekelt, rá kellett fogni, hogy mégsem sertés, mi meg nem értünk hozzá, húsnak, haszonállatnak előbb-utóbb kondérban a helye. Remélem idén nyáron lesz ismétlés.

azt értem, h hús, de megdöglött az állatkertben, oszt este kicsúzliztátok a dögkútjukon a világítást, és beosontatok érte?
elütötted a gyalogátkelőn?

Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 10. 20:16 -kor

Idézet

#13635 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 20:41

biztos zebra volt, nem a győzike?

Idézet

#13636 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 20:49

Egyébként a klopfolás nem a hús átlátszóvá püfölését jelenti még mindig.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#13637 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 10. 21:41

biztos zebra volt, nem a győzike?

Nem volt füstös.
Make love not Wor.

#13638 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 10. 21:14

azt értem, h hús, de megdöglött az állatkertben, oszt este kicsúzliztátok a dögkútjukon a világítást, és beosontatok érte?
elütötted a gyalogátkelőn?

Ez ilyen, haver lőtte, én meg nem kérdezek hülyeséget. Most éppen csigát akartunk tolni bográcsban, csak asszony letiltott. No meg mire összehoztuk volna, arra főzés előtti stációban bedöglött a 200 csiga. Én nem láttam, de jó büdös volt. Ennek ellenére nem adjuk fel, idén még lesz csiga, csak egyik eső után össze kell kapnunk magunkat, aztán pár hét és mehet is rá a ragu.
Make love not Wor.

#13639 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 06. 10. 20:28

Net van neki, Gabibácsi fizet ezért is :)

Ó, nem! Elnézést kérek Gabibácsitól, meg Tőled is, de nem csak ő, hanem mi IS, hasonlóképpen! Ebben épp ez a 'szép': úgy éldegél nem mellesleg elég vígan a közösség pénzéből (mondjam csúnyán azt, hogy KÖZPÉNZBŐL?), hogy azt a közösség NEM szavazta meg, hanem simán kénytelen eltartani! Érted? Kép

Ugyanakkor meg, fikázik itt, hogy az 'uralóink', meg stb. Abba a kézbe harap, ami eteti, avagy a saját fészkébe piszkít, ha ez jobban tetszik, hm! Nevetséges... Kép

Csak épp röhögni, olyan nagyon mégse tudok rajta, valamiért... Kép

Szerkesztette: Macikák 2013. 06. 10. 21:29 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#13640 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 21:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 10. 22:13

Ez ilyen, haver lőtte, én meg nem kérdezek hülyeséget. Most éppen csigát akartunk tolni bográcsban, csak asszony letiltott. No meg mire összehoztuk volna, arra főzés előtti stációban bedöglött a 200 csiga. Én nem láttam, de jó büdös volt. Ennek ellenére nem adjuk fel, idén még lesz csiga, csak egyik eső után össze kell kapnunk magunkat, aztán pár hét és mehet is rá a ragu.

tudja fene, sok tapasztatom nincs ezekkel az ínyencebb, meg kűffődi kajákkal, részemről mit mutat a tányérban, szag majd ízminta, aztán legfeljebb kiköpöm, ha ki akar fordulni a számból. ha ránézek, és undorom, megenni úgysem fogom, leszarom h marsi kráterben fogott medúza flambírozott vénuszi eperrel és aranyporos sáfránnyal.

Idézet

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 680
  • 681
  • 682
  • 683
  • 684
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.