HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 730
  • 731
  • 732
  • 733
  • 734
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#14621 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 07. 09. 22:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2013. 07. 09. 22:12

Nekem most eppen az tetszik, hogy mennyire latvanyos a nem-reagalas az osszes kenyes temanal.
Most pl az auralatas.
Az is ertelmes reakcio lenne, ha probalnad vedeni a vedhetetlent, Gyula, vagy ismerned be, hogy buktad a meccset.

Bar jobb ez igy.
Siman hozod azt a kepi vilagot, ahogy radnyitom a szoba ajtajat, ahol csak te vagy es egy kupac szar osszezarva, de az ajtonyitas pillanatatol te a szart meg se vagy hajlando latni, es tuntetoleg elnezel masfele, hatha akkor a szaga se lesz ott...

Jahnoonak csináltam egy távdiagnózist annak bemutatására, h a távérzékelés létező jelenség.
És megadtam egy könyvet ahhoz, h aki ki akarja próbálni, saját tapasztalatot szerezni az könnyen meg tudja tenni.
Tanítani nem lehet, csak a tanítást elfogadni. És persze, utánajárni a másik szavai igazságtartalmának.

#14622 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 22:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 09. 23:40

Jahnoonak csináltam egy távdiagnózist annak bemutatására, h a távérzékelés létező jelenség.
És megadtam egy könyvet ahhoz, h aki ki akarja próbálni, saját tapasztalatot szerezni az könnyen meg tudja tenni.
Tanítani nem lehet, csak a tanítást elfogadni. És persze, utánajárni a másik szavai igazságtartalmának.

Rendben.
En megadom a lehetoseget, hogy bizonyits.
(Bar itt jegyzem meg, hogy a tavdiagnozis nem egyenlo az auralatassal)
Nos?
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#14623 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 23:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2013. 07. 09. 22:53

Rendben.
En megadom a lehetoseget, hogy bizonyits.
(Bar itt jegyzem meg, hogy a tavdiagnozis nem egyenlo az auralatassal)
Nos?

Egyszer volt Budán kutyavásár.
Én elmondom, h mit milyen alapon és hogyan látok. Aztán aki nem hiszi az utána jár, vagy megmarad a hitében.

#14624 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 07. 09. 23:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 10. 00:29

Én elmondom, h mit milyen alapon és hogyan látok. Aztán aki nem hiszi az utána jár, vagy megmarad a hitében.

Aki bizonygat, annak kellene igazolni. Volt aminek utánajártunk volna, de nem is létezett. Hazug gazember vagy.
Make love not Wor.

#14625 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 00:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 09. 23:46

Aki bizonygat, annak kellene igazolni. Volt aminek utánajártunk volna, de nem is létezett. Hazug gazember vagy.

Nem szégyelled magad amiatt amit művelsz?
Mindannyian tudjuk, h igen komoly bajok vannak azzal a konstrukcióval amelyben élünk.
Arról is raktam be bőségesen anyagot, h sokan keresnek alternatív megoldásokat és ezek zöme a szövetségi megoldások felé mutat. Gyakorlati kezdeményezéseket és megindult rendszereket is mutattam.
Ha neked jó az ami most körülvesz, akkor alkalmazkodj hozzá és élvezd.

#14626 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 00:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 10. 01:22

Gyakorlati kezdeményezéseket és megindult rendszereket is mutattam.

Mégis mit művelek? Itt Neked kellene szégyenkezni és laposkúszásban elnézést kérni. Paramétereket mondtam, senki nem tart vissza attól, hogy mindennel szakíts, lemenj egy tanyára és önellátó legyél. Mégsem teszed. Mert biztos jól bírod a jelenlegi rendszert és a függőséget.

Kezdeményezés is volt, ami félig meddig műxik. Le is fikáztam, amit Pécsen összejövetel címszó alatt termeltetek, biztos hasznos volt, ellenben olvastad, túl sok gépjármű állt a telek előtt. Szép újak is, olajipart támogatva, súlyadót fizetve? Miért? Ha ennyire nyomjátok miért nem mentetek oda gyalog, kerékpárral, szamárháton?

Én egyelőre élvezem. Többiek sincsenek túl szarul, így induljunk ki ebből. Szövetséges elveidet értelmesen felvázolni sem bírtad, innentől mit kezdjek vele? mindig gumiszabályként módosítottad az aktuális dolgot, írt szabály nincs, majd amit a közösség kíván, amit megszavaznak, aimt magunknak nem szeretnénk, azt más sem teszi velünk, blábláblá. És ha igen, akkor? Ezt már a középkorban is beszopták, mikor valaki fasságot művelt, ellenben a munkjára szükség volt. Minek írjam le még 80szor? 81. alkalomra megérted, ha elsőre nehéz a felfogásod, vagy hogy?

Itt egyetlen egy ember van, aki széllel szembe hugyozik. Te. Elég visszaolvasni, mutattunk sok példát, ha nem hiszed akkor járj utána, vagy maradj meg hitedben.
Make love not Wor.

#14627 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 00:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 07. 09. 21:50

bogdan olyan, mint egy papucsállatka, eszik, szarik és örül a fejének, ennyit tud. Na meg kötözködik. Nem egy bonyolult lélek.

Ezt az arcot sem értem, megmagyarázta, hogy mit látok a fényképező keresőjében, és mivel nem látom, hülye vagyok. Én meg hónapok óta ezzel szopolok, és tényleg nem úgy néz ki. Nincs mese, összehasonlítani nem tudjuk. Amúgy bogdan igazi vitaman, fura egy figura, leírjuk, hogy kék eget fényképeztem, erre alapban jön, hogy hohohó, tegyük fel, hogy kék. Már ha igazából kék lenne, de mi van ha csak úgy érzékeljük a látásmódot? Mert ebből bármi lehet. 2 mondat után bizonygatja, hogy piros. Majdnem igazat adunk, erre mindenkit lebuziz, hogy mekkora gyökerek vagyunk, hisz az ég közhitelességes tudomásúlag biza kék, és alapban nem érti mit kell ezen csámcsogni. Hisz kék. Feltéve, ha kék lenne ugyebár, mert az is nézőpont kérdése mihez viszonyítva kékebb?
Make love not Wor.

#14628 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 05:22

Mindannyian tudjuk, h igen komoly bajok vannak azzal a konstrukcióval amelyben élünk.
Arról is raktam be bőségesen anyagot, h sokan keresnek alternatív megoldásokat és ezek zöme a szövetségi megoldások felé mutat. Gyakorlati kezdeményezéseket és megindult rendszereket is mutattam.

Vérforraló amit művelsz, főleg hogy az eltartóiddal
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#14629 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 06:16

Latod, annak ellenere, hogy meg sosem birtal semmit bizonyitani, adtam egy lehetoseget... Meg azt sem tudod, milyen formaban, hogyan lehetett volna modod alatamasztani az allitasodat, hogy van auralatas, de mar el is utasitod.
Ne aggodj, nem vartam mast. :nevet:

Es igen, egyszer volt Budan kutyavasar. Eljatszottad a szavahihetosegedet.
Tenyleg menjel vissza a kis jatszopajtasaidhoz, akik bemondasra is megcsodalnak.
Ez nem az a hely.

Itt az az egyenleged, hogy minden eddigi esetben, minden altalad valasztott temaban, mindenki tajekozottabb nalad, es kivetel nelkul kiderul, hogy te vagy a vadasz, aki visszajar.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#14630 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 06:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 09. 23:22

És végül, a demagógok uccsó mentsvára, a gőgbe menekülés.
Ezzel Game Over.

aham. mert az nálad nincs, mi? te patkány...
sajnos nem szelena gomez, de hátha a farkassot meghatja:

Ó mekkora patkány,
óriási kan patkány,
Miért vagy ilyen karakán,
Bűzlesz mint egy patkány

Ó mekkora patkány
Ó mekkora kan patkány
Miért vagy ilyen karakán
Bűzlesz mint egy kanpatkány

//Big Time Rush//

Szerkesztette: avmanster 2013. 07. 10. 06:19 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#14631 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 06:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 09. 23:22

És végül, a demagógok uccsó mentsvára, a gőgbe menekülés.
Ezzel Game Over.

Már demagóg is vagyok, és gőgös. Wow.

Remélem azért reggelre letisztult a bolygónyi agyadról a kannásbor hatása, Mecseki Tigris :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#14632 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 07:17

Bezzeg a te általad propagált rendszer milyen klassz!

Ahol nincs egészségügyi ellátás, (meg egyáltalán szociális védőháló) viszont egypár nyomorult tahó szavazza meg, hogy mikor kit végezzenek ki. :eek:

Egyébként meg nem mutattál te semmit. Max pár 2 órás videót, amikben 1-2 hozzád hasonló retardált, konkrétumok nélkül akar elmagyarázni olyan dolgokat, amiket ő sem ért.

#14633 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 08:25

De minek járjon utána? Az agyament baromságaidnak, amihez te sem értesz? Pont te vagy az, aki a vak hit sötétjében élsz. A magad fajták a középkor szintjén élnek, hiedelmekben, ahelyett, hogy megértenék, hogy hogyan működik a világ valójában, bizonyítékokkal alátámasztva. Olyan részedről ez a beszólás, mintha egy értfogy idiótázna le egy nem gyp-st.

Ezzekkel a bullshitekkel, holisztikus auraszarokkal nem hogy fejleszteni nem fogod magad, de inkább visszafejlődsz. Beletemetkezel egy primitív hazugságba, és nem veszel tudomást a tényleges világról, jól lemaradsz mindenkihez képest. Csak így tovább!

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 10. 01:44

Mégis mit művelek? Itt Neked kellene szégyenkezni és laposkúszásban elnézést kérni.

Te csak ne pofázz vissza A Má esztrónak. Szégyelld magad, és kész. Most téged pécézett ki, nincs apelláta. Ha nem hiszed, járj utána, vagy marad meg hitedben.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#14634 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 07. 10. 10:25

Most téged pécézett ki, nincs apelláta.

Párszáz-oldallal ezelőtt már 'megrendült a hite' Jahnoban, akit pedfig 'a legnormálisabbnak tartott' közülünk, de sebaj! Lehazudja majd ezt is, mint a kurucozást, ehhh... [legyint]

Szerkesztette: Macikák 2013. 07. 10. 08:33 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#14635 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 11:11

nem-e lehetne-e mellőzni-e aztat, h komolyan vesszük ezt a degeneráltat? nagyon elharapózott itt kérem a gyulával történő felesleges párbeszéd.
most őszintén, láttunk eddig valami olyat nyomokban, amikor nem kitért, nem félrehamukázott, nem hasbarázott, nem úgy viselkedett volna, mint egy degu?
nem láttunk.
tanítani nem lehet, idomítani meg ki állna neki? ángává djúúlá, uná ásszé? áhh...
úgyis az a fixa ideája, h minden meccsből ő jön ki nyertesen, ami nem öli meg erősebbé teszi.
kéretik a helyén kezelni djulát és mellőzni a meggyőzésére irányuló bármilyen felesleges erőfeszítést...pár élc meg pofánhányás után e' ke' kűdeni a' zannyába, oszt jóvan ...

Szerkesztette: avmanster 2013. 07. 10. 11:11 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#14636 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 07. 10. 12:11

nem-e lehetne-e mellőzni-e aztat, h komolyan vesszük ezt a degeneráltat? nagyon elharapózott itt kérem a gyulával történő felesleges párbeszéd.
most őszintén, láttunk eddig valami olyat nyomokban, amikor nem kitért, nem félrehamukázott, nem hasbarázott, nem úgy viselkedett volna, mint egy degu?
nem láttunk.
tanítani nem lehet, idomítani meg ki állna neki? ángává djúúlá, uná ásszé? áhh...
úgyis az a fixa ideája, h minden meccsből ő jön ki nyertesen, ami nem öli meg erősebbé teszi.
kéretik a helyén kezelni djulát és mellőzni a meggyőzésére irányuló bármilyen felesleges erőfeszítést...pár élc meg pofánhányás után e' ke' kűdeni a' zannyába, oszt jóvan ...

Mas kontextusban olvastam, de ideznem:

Idézet: Para-Kovács Imre

Ismerős ez az alkat bármelyik kocsmában: az óbégató ember, akit tényleg pofán kell vágni ahhoz, hogy elhiggye, hogy tényleg pofán fogják vágni. Ezt a típust nevezzük egyébként ostobának, aki kizárólag a maga kárából tanul. Ha tanul. Mert nyilvánvaló, hogy ha egyszer arcon rántják egy leszakajtott lépcsőkorláttal, abból még nem következik számára egyenesen a második pofánvágás, amiből pedig a harmadik. Minden újabb borítás meglepetésként éri, és ez általában addig fajul, míg valaki a kelleténél nagyobbat nem üt. De a barom ilyen esetben még a tolószékből is tovább fenyegetőzik. Én sem tudom a jó megoldást.

#14637 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 12:19

Ennyit tudtam segíteni nektek fiúk.
Így, vagy úgy elfog jönni számotokra is a lapos kúszás ideje.
Már tudjátok, h merre van a túlélésetek iránya.

#14638 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2013. 07. 10. 09:33

Párszáz-oldallal ezelőtt már 'megrendült a hite' Jahnoban, akit pedfig 'a legnormálisabbnak tartott' közülünk, de sebaj! Lehazudja majd ezt is, mint a kurucozást, ehhh... [legyint]

Én mentem volna közösségbe is, éppen ráérek, csak nem bírta még 10 értelmesnek tűnő mondatban sem összeszedni a dolgokat. Nem érti, hogy írt törvénynek létezni kell, különben a fenemegette, és olyanokat kap a szájára, hogy "mert különben mi lesz?" És akkor ott áll, néz ki a fejéből bután, kattognak a kerekek, nincs a megoldásra 2 órás youtube videó, oszt max. azt mondja a közösség, hogy irgumburgum? Én meg majd ha fejen állok a saját telkemen (ahol amúgy mindent szabad, de mégsem) és ez 2 szomszédot zavar, akkor felakasztanak?

Fácsén megint jött, hogy jajj ne együnk sót, mert abban jajj a kálium. Ezeknek is írnám, hogy akkor nem eszik diót, banánt, petrezselymet? Meg mittomén miben van még sok, de csirkehúsnak is szép káliumtartalma van. Ugyanmár, mind átudományos, szemellenzős hülye.
Make love not Wor.

#14639 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 10. 14:26

Én mentem volna közösségbe is, éppen ráérek, csak nem bírta még 10 értelmesnek tűnő mondatban sem összeszedni a dolgokat.

Emlékszem, mindketten kértük, mert engem is érdekelt volna... Kép
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#14640 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 12:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 10. 12:26

Én mentem volna közösségbe is, éppen ráérek, csak nem bírta még 10 értelmesnek tűnő mondatban sem összeszedni a dolgokat. Nem érti, hogy írt törvénynek létezni kell, különben a fenemegette, és olyanokat kap a szájára, hogy "mert különben mi lesz?" És akkor ott áll, néz ki a fejéből bután, kattognak a kerekek, nincs a megoldásra 2 órás youtube videó, oszt max. azt mondja a közösség, hogy irgumburgum? Én meg majd ha fejen állok a saját telkemen (ahol amúgy mindent szabad, de mégsem) és ez 2 szomszédot zavar, akkor felakasztanak.

Az önkormányzatiságokban az önkormányzatokon belüli és az önkormányzatok közötti megállapodások a TÖRVÉNY.
A Mózesi és a Jézusi rendszer között (többek között) ez a különbség:
http://xfree.hu/kep_...id=309580&sort=

Szerkesztette: Gyula2222 2013. 07. 10. 12:38 -kor

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 730
  • 731
  • 732
  • 733
  • 734