Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 10. 01:22
Gyakorlati kezdeményezéseket és megindult rendszereket is mutattam.
Ha neked jó az ami most körülvesz, akkor alkalmazkodj hozzá és élvezd.
Mégis mit művelek? Itt Neked kellene szégyenkezni és laposkúszásban elnézést kérni. Paramétereket mondtam, senki nem tart vissza attól, hogy mindennel szakíts, lemenj egy tanyára és önellátó legyél. Mégsem teszed. Mert biztos jól bírod a jelenlegi rendszert és a függőséget.
Kezdeményezés is volt, ami félig meddig műxik. Le is fikáztam, amit Pécsen összejövetel címszó alatt termeltetek, biztos hasznos volt, ellenben olvastad, túl sok gépjármű állt a telek előtt. Szép újak is, olajipart támogatva, súlyadót fizetve? Miért? Ha ennyire nyomjátok miért nem mentetek oda gyalog, kerékpárral, szamárháton?
Én egyelőre élvezem. Többiek sincsenek túl szarul, így induljunk ki ebből. Szövetséges elveidet értelmesen felvázolni sem bírtad, innentől mit kezdjek vele? mindig gumiszabályként módosítottad az aktuális dolgot, írt szabály nincs, majd amit a közösség kíván, amit megszavaznak, aimt magunknak nem szeretnénk, azt más sem teszi velünk, blábláblá. És ha igen, akkor? Ezt már a középkorban is beszopták, mikor valaki fasságot művelt, ellenben a munkjára szükség volt. Minek írjam le még 80szor? 81. alkalomra megérted, ha elsőre nehéz a felfogásod, vagy hogy?
Itt egyetlen egy ember van, aki széllel szembe hugyozik. Te. Elég visszaolvasni, mutattunk sok példát, ha nem hiszed akkor járj utána, vagy maradj meg hitedben.
Make love not Wor.