HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1417
  • 1418
  • 1419
  • 1420
  • 1421
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#28361 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 06. 06. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 06. 21:08

bullshit

A mellébeszélésben meg a hazudozásban profi vagy, meg az értelmetlen össze-vissza zárójelezésben. Link

Link2

Idézet

(példul, a sejteknek (az őssejtből való) funkciókra differenciálódása (egyedfejlődés) közben.

látod baromarcú, magad se tudod mire kell ennyi zárójel, bele is zavarodtál... (már nem először)

Szerkesztette: El Kebir 2014. 06. 06. 20:24 -kor

"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#28362 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 06. 19:45

El bírom képzelni azt a motyót, amit már Te is agyament megoldásnak titulálsz.

Ez önmagában még nem lett volna emlékezetes.
Emlékezetessé az tette, h jó fél műszaknyi munka a gépet függőleges fejről átszerelni a ferdefogazású fogaskerék gyártására (még az osztófejet is össze kell egy fogaskerék kombinációval kötni az asztal meghajtásával, h a munkadarab megfelelően forduljon a marófej alatt).
És, a főnököm amikor még vagy két darab volt hátra, szólt, azonnal hagyjam félbe ezt a munkát és marjak síkba egy garnitúra hengerfejet.
Hiába ellenkeztem, át kellett állnom. Átmartam a hengerfejeket, leraktam a gép mellé és szóltam a főnöknek, h kész vagyok vele (vihetik).
Majd visszaszereltem, megcsináltam a maradék fogaskerekeket. ÉS AZOK A KURVA HENGERFEJEK MÉG MINDIG OTT VOLTAK AHOVÁ RAKTAM.

#28363 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2014. 06. 06. 20:20

A mellébeszélésben meg a hazudozásban profi vagy, meg az értelmetlen össze-vissza zárójelezésben. Link

Link2

látod baromarcú, magad se tudod mire kell ennyi zárójel, bele is zavarodtál... (már nem először)

Ha nincs észérv az írottak ellenében, akkor jönnek a gépelési pontatlanságok (hibák).
Nem kicsit fokhagyma szagúak az ilyesfélék.

#28364 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 06. 21:35

Ha nincs észérv az írottak ellenében, akkor jönnek a gépelési pontatlanságok (hibák).
Nem kicsit fokhagyma szagúak az ilyesfélék.

Nincs ész érved, soha nem is volt, bármikor normálisan elkezd valaki érvelni, arra te tolod a mellébeszélést, az értelmetlen karattyolást! Megtanultam már, hogy te csak azért jársz ide, hogy lehülyézzenek, nem akarok neked csalódást okozni, te idióta!
Itt van a témában (visszakereshető), mikor teljesen nyilvánvalóan valótlanságokat állítsz, még azt sem ismered be, témát váltasz vagy bullshitet nyomsz rá, és úgy veszed el van felejtve, majd esetleg újra előhozod. (és ez utóbbi miatt már hazudozás)

A folyamatos bullshitelésed a "fokhagyma szagú"!
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#28365 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 21:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 06. 20:05

Már párszor elmondtam, h a valóságom része a jelenlegi közvalóság is.
És azt is elmondtam, h csupán a része.
A szüleimben erősen élt az a félelem abból adódóan amit a bolsevik rendszerbe való beletörésünk időszakában elszenvedtek. Ebből eredően úgy döntöttek, h nem mondanak el nekünk olyant amiből bajunk lehet. Ebből adódóan, éltem a bolsevik tömegideológia szerinti tömegvilágbeli gyermek életet. Annyi, h a szűk családomban a régi vágású (úri középosztály) szerinti erkölcsiség uralkodott és ez a külső szocializációs hatásokhoz képest más volt. Ez a kettős szocializáció (magyarázatok nélkül) érdekes értetlenséget okozott bennem. Másságot is a többiekhez képest és ez beilleszkedési problémákat. Sokkal könnyebb lett volna ha a szüleim beszéltek volna a miértekről, a mozgató rugókról.
A hiteimről annyit, h én már úgy, h jó emlékeim vannak róla, megéltem a direkt hidegháborús időszakból való átvezetést ami "nyugaton" a kulturális forradalom címszó alatt, nálunk az enyhülés és az új gazdasági mechanizmus néven hozták létre. És a mai napig is mindent.
Ezek a közvetlen alapjaim a különféle állítások (a központi propagandaállítások és az alternatívok (nevezzük most épp összeesküvéselméleteseknek)) ellenőrzéséhez.
Ti úgy élitek meg, h el akarok venni valamit tőletek. Én pedig kiegészíteni szeretném a világképeteket úgy, h Ti magatok képessé váljatok saját különbejáratú a jelenleginél sokkal reálisabb, ezzel jobban használható modellt (világképet) építenetek magatokban.
Ha úgy tetszik, akkor megadni nektek azt amit a szüleitektől (ezért, azért) nem tudtatok megkapni.

Mondjuk ahhoz rényleg elég ostoba vagy, hogy elhiggyed, hogy a párttitkár apád behazudta nekem a nemesi származást, meg a többi hülyeséget, te meg elhitted. A valóban osztályidegenek szarabbul jártak, pédául az egyik kulák agglegény, akiről apád elvtársai azt hitték, hogy van valami elrejtett vagyona, belehalt a kínzásba, amit a nem létező "kincsekért" folytattak. Úgy össze volt vagdosva, hogy a halált megállapító orvos nem engedte senkinek, hogy megnézzék. Vagy mint az a rokonunk, aki apád elvtársai elől az ágy alá menekült, ezért behozták a vasvillát az udvarból. Ő sem került ki onnan élve. És ezek csak kulákok voltak.

Úgyhogy megkérlek, hogy ezeknek az embereknek tartsd tiszteletben az emlékét azzal, hogy nem hazudozol összevissza arról, hogy nemesek voltatok, meg rendszer ellenségei.

Köszönöm!

Szerkesztette: JonesC 2014. 06. 06. 21:07 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#28366 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 06. 21:08

Bizonyos kereteken belüli jól megfigyelhető változások vannak.
És ehhez az újmaterialista filozófia (lehetségességi) keretén belül maradó különféle magyarázat verziók.

A tannal kapcsolatos társadalommal az a berögzült szemlélet, hogy az egyedet az egymással fenntartható kapcsolat fenntartására koncentrálnak koncetrálnak lét élménynek. De maga az anyag a tér már nem jelenik meg, mint teremtendő ami ezt a lehetőséget eredeményezi, ami a tapasztalás lehetőségét engedi. A szófűzés a lét mágia része, de irányultságe teremti a jövőt, így ha a gondolatainkból kimarad a tér struktúrájának fenntartása, úgy ebben le kell mondanunk a jövő menifesztálódásáról. Ez valójában az éber tudatosság.
Make love not Wor.

#28367 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 06. 21:14

A végén csak megértetted, h miről beszélek.

Úgy 4 kör után, meg mivel olyan agyam van, hogy kibogozom a hülyeségből a flash telepítő rendszervisszaállítási ideieglens helyét felhőben. Persze ha előre rendesen mondod, hogy nyergesvontató, vagy teherautó, vagy 2-3-4-X tengely, pót, felépítmény, csuklós, satöbbi, akkor lehet jobban vagyunk. Mert ugye trak-rendszer még mindig nincs, bármennyire is szeretnéd-
Make love not Wor.

#28368 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 06. 21:30

Emlékezetessé az tette, h jó fél műszaknyi munka a gépet függőleges fejről átszerelni a ferdefogazású fogaskerék gyártására (még az osztófejet is össze kell egy fogaskerék kombinációval kötni az asztal meghajtásával, h a munkadarab megfelelően forduljon a marófej alatt).
És, a főnököm amikor még vagy két darab volt hátra, szólt, azonnal hagyjam félbe ezt a munkát és marjak síkba egy garnitúra hengerfejet.
Hiába ellenkeztem, át kellett állnom.

Na, szóval akkor is volt hülye főnök, aki nem értette és nézzük meg, hogy egy mai sok tengelyes NCnél van-e egyáltalán olyan, hogy átszerelés?
Make love not Wor.

#28369 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 06. 22:09

A tannal kapcsolatos társadalommal az a berögzült szemlélet, hogy az egyedet az egymással fenntartható kapcsolat fenntartására koncentrálnak koncetrálnak lét élménynek. De maga az anyag a tér már nem jelenik meg, mint teremtendő ami ezt a lehetőséget eredeményezi, ami a tapasztalás lehetőségét engedi. A szófűzés a lét mágia része, de irányultságe teremti a jövőt, így ha a gondolatainkból kimarad a tér struktúrájának fenntartása, úgy ebben le kell mondanunk a jövő menifesztálódásáról. Ez valójában az éber tudatosság.

?

#28370 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 06. 22:10

Úgy 4 kör után, meg mivel olyan agyam van, hogy kibogozom a hülyeségből a flash telepítő rendszervisszaállítási ideieglens helyét felhőben. Persze ha előre rendesen mondod, hogy nyergesvontató, vagy teherautó, vagy 2-3-4-X tengely, pót, felépítmény, csuklós, satöbbi, akkor lehet jobban vagyunk. Mert ugye trak-rendszer még mindig nincs, bármennyire is szeretnéd-

A tudatainkban fogalmi létezők vannak.
És már a Te tudatodban sem üres (definiálatlan) címkeként létezik a track rendszer fogalom.

#28371 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 06. 23:26

A tudatainkban fogalmi létezők vannak.
És már a Te tudatodban sem üres (definiálatlan) címkeként létezik a track rendszer fogalom.

Én eddig is tudtam 1-2 értelmeben, hogy mit jelent a track:

Csatolt fájl  track.png (91,6K)
Letöltések:: 6
Make love not Wor.

#28372 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 06. 22:12

Na, szóval akkor is volt hülye főnök, aki nem értette és nézzük meg, hogy egy mai sok tengelyes NCnél van-e egyáltalán olyan, hogy átszerelés?

Nen tudom mit értsz sok tengelyes NC alatt.
És kérdezd meg a fórum számítógép vezérlésű forgácsológépekben (is) jártas szakértőjétől.

#28373 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 06. 23:32

És kérdezd meg a fórum számítógép vezérlésű forgácsológépekben (is) jártas szakértőjétől.

Majd azért remélem írsz valami fikázást az előzőre is, hogy az csak track (sáv, út, pálya, nyomvonal, ilyesmi), de a track-rendszer amúgy tök mást jelent (amit persze a "truck" dologgal kevertél, félig magyarosítva).
Make love not Wor.

#28374 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 06. 23:32

Én mondjuk 1:45-től van pár aranyos fogás a munkadarabon: https://www.youtube....h?v=CqePrbeAQoM

És ez még nem is bonyás.
Make love not Wor.

#28375 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 06. 22:35

Majd azért remélem írsz valami fikázást az előzőre is, hogy az csak track (sáv, út, pálya, nyomvonal, ilyesmi), de a track-rendszer amúgy tök mást jelent (amit persze a "truck" dologgal kevertél, félig magyarosítva).

Mindannyian fogalom alkotó lények vagyunk.
Nekem épp úgy szépen elfér egymás mellett sokféle truck rendszer, mint ahogy példul, a sokféle gyümölcsös tál (vagy csokrok, még a csokor nyakkendőt is beleértve).

#28376 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 06. 23:42

Mindannyian fogalom alkotó lények vagyunk.
Nekem épp úgy szépen elfér egymás mellett sokféle truck rendszer, mint ahogy példul, a sokféle gyümölcsös tál (vagy csokrok, még a csokor nyakkendőt is beleértve).

Mégis mindegyiknek meg van a neve. És a truck az nem rendszer. Az tehervas. Remélem saját szakmádban is ilyen pongyolán fogalmaztál, azért nem kellettél senkinek.
Make love not Wor.

#28377 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 06. 20:10

Ezek szerint nem hazudott, tényleg egyedülálló volt. Igaz, hogy nem írta miben, de mi azt hittük fasza műszaki konstrukció. Közben abban, hogy 1 darab volt és még használhatatlan is. Más ilyet nem tudott :-D

A járművekkel a "mérnök úr" hadilábon áll -- vagyis, azzal is... Kép
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#28378 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 06. 06. 21:29

Ugyan, eddig is csupa olyan dologba nyúlt bele amiben otthon vagyunk. Mondjuk nem művészet bármiben otthon lenni, hozzá képest :D

Kép

#28379 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 22:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 06. 21:44

Meg a trak-rendszer. Az kurva jó volt!

Jah, meg a csuklósból lett nyerges kami valahogy, ehhh! Kép

#28380 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 06. 23:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2014. 06. 06. 23:55

Jah, meg a csuklósból lett nyerges kami valahogy, ehhh! Kép

Az úgy volt, hogy a truck-ot kimondva hallotta (sokszor) valami nagyvasakban szóló helyen. A track-et meg leírva látta. Abból lett magyarul a trak :-D És akkor tádámmmm, írjuk be Google képkeresőbe, hogy "track system".
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1417
  • 1418
  • 1419
  • 1420
  • 1421
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.