HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1436
  • 1437
  • 1438
  • 1439
  • 1440
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#28741 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 15:52

Ehhez elég annyi, h hipotézisként elfogadd a lehetségességét.

Jahh, © Dextrose. Hipotézisként elfogadom a lehetségességét annak is, hogy mikor most este hazamegyek a 4. emeleti panelba, akkor egy víziló fog feküdni az ágyban és már kiitta minden söröm a hűtőbl. Elvileg akár lehetséges is, de valljuk be, viszonylag kicsi rá az esély. Majd a meglepődök, akkor megírom.
Make love not Wor.

#28742 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 15:54

Ő is olyan szakmában művelte magát amiből túlkínálat van.

És egy ideig kussolt, húzta az igát éjjelnappalos kajáldaként, semmi sírás, meg kirekesztés, meg hatalom, segély, most meg kiadta a nevet, van már vagy 6 helyen a faluban. Bár akinek kiadta az nem tudja ugyanyúg utána csinálni a húspácolást és a keze munkáját...
Make love not Wor.

#28743 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 15:45

Az is jó vót, mikor Gyula engem mailban távdiagnosztizált. Majd elrakom a többi közé, csak ez annyira egyszerű volt, hogy komolyabb körökben nem merem emlegetni. Jahh, kedvenc gyrosos kajásomról meg kiderült, hogy hivatalból tengerbiológus a csávó. Hátvaze.

Valami rémlik, mit is diganosztizált?

#28744 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 12:36

- Milyen kiterjedés (milyenség skála) szerinti sávszélt?
Nem kicsit vicces amikor Bit/sec sávszélről beszéltek és nem mondjátok hozzá, h minek milyen leképezését hordozza éppen. Példul, a hangfelvételnél azt, h emögött milyen digitalizálási frekvencia és digitalizálási mélység (hány bites) van.

Bullshit. Ha valami bit/sec, akkor tudni lehet, hogy bináris. Pontosan utal az adatmennyiségre. Aztán hogy ebben mi van, az lényegtelen. Esetleg néha pontatlanság lehet, mert sokszor a bruttó sávszélességet adják meg, de nem jelzik, hogy a nettó hasznos adatátvitel nem lesz ennyi (mert metainformációk is lesznek a hasznos adatok között). Persze ezt senki nem is veszi komolyan, csak te rugózol rajta, hogy lehessen valamin okoskodni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#28745 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 19. 16:06

Valami rémlik, mit is diganosztizált?

Már nem tudom, meg kellene keresnem a levelét... Gondolom a sörös képből interpolált egy máj/vese/akármi bajt, semmi konkrétumot, főleg nem olyat ami azóta kiderült, érzem, orvosilag bizonyított. De ezzel állítólag bizonyította, hogy a lehetősége fennáll. Jahh, ekkora szórással bárminek, lehet pofára esek és odahaza már tényleg van egy fülpörgetős víziló, csak még mindig nehéz róla meggyőzni.
Make love not Wor.

#28746 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 15:36

Én csak magamról tudok írni. Nálam vizuális élmény ritkán jelenik meg.
Nálam kézérzékelésként jelennek meg különféle érzések és emellett gondolatok is meg szoktak jelenni (részben a kézérzetek értelmezéseként).
Hogy mit érzékelek az nagyban függ attól, h mit (és miként) akarok érzékelni (minek a megérzésére hangolom magamat).
A pontossága nagyban függ a körülményektől és attól, h épp milyen állapotban vagyok.

Jajj, persze, aztán ha nem jön be, akkor épp nem vagy olyan állapotban.

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 15:36

Ezek úgymond, kvantumtéri, kvantum szintű érzékelések. Itt is igaz az, h az érthetőség függ a jel-zaj viszonytól.
Az ugye, h nem működik (beégetős) mutatványok szervezői gondoskodnak arról, h erősen zajos (nevezzük most elektroszmognak) és frusztráló legyen a környezet. A profibbak esetleg még csali (hulláminterferencia (hologram)) képeket is generálnak.

Olvasd el a linket.
Még a helyet is a srác válaszotta, meg az ő segítői pakoltak is.

Elektroszmog? A fizetős auralátó az meg kint van a puszta közepén, vagy mi? Az is benn ül a város közepén.
Hologram? Ja hologrammal zavarták meg az auralátót, jó a fantáziád :Đ

A Gyurcsók költözött ki egy időben a pusztába.
Volt is vele valami kíváncsi kamerás riport, ahol a riporter megpróbálta neki beadni, hogy ő látja az áramot a vezetékben. A Gyurcsók nem hitte el, hogy ez nem lehetséges, mire a faszi: ha magának olyan képessége van, hogy tud telefonon át gyógyítani, akkor nekem miért ne lehetne olyan képességem, hogy látom az áramot.
Még próbálta tudományosan feszegetni, hogy de mi az, amit lát, az elektronokat, mert az képtelenség, nincs olyan ember, aki látja az áramot.

#28747 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 15:54

Ő is olyan szakmában művelte magát amiből túlkínálat van.

Miért, szerinted mások szakmáiban nem volt túlkínálat, csak a tiédben?
Még mérlegképes könyvelő papírom is van a 90-es évek végéről, aztán nem könyveltem vele soha, mert mire meg lett, addigra ahhoz is már mindenki értett, és szarér'-hugyér' könyveltek. Most meg még több könyvelő van. Ha túl sokan csinálják, tovább kell lépni.

#28748 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 16:11

Már nem tudom, meg kellene keresnem a levelét... Gondolom a sörös képből interpolált egy máj/vese/akármi bajt, semmi konkrétumot, főleg nem olyat ami azóta kiderült, érzem, orvosilag bizonyított. De ezzel állítólag bizonyította, hogy a lehetősége fennáll. Jahh, ekkora szórással bárminek, lehet pofára esek és odahaza már tényleg van egy fülpörgetős víziló, csak még mindig nehéz róla meggyőzni.

A lehetősége fennáll :D
Így én is diagnosztizálok bármit: nem jött elő a baj, de a lehetősége fennáll.

#28749 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 19. 16:14

Elektroszmog? A fizetős auralátó az meg kint van a puszta közepén, vagy mi? Az is benn ül a város közepén.
Hologram? Ja hologrammal zavarták meg az auralátót, jó a fantáziád :Đ

Telepaták meg persze kontinenseken keresztül csinálták a gondolatátvitelt. Persze csak akkor, ha nem túlzottan ellenőrizhetők a körülmények. Ott érdekes módon nem számít az elektroszmog, időeltolódás, NATO radar, hologrammos savas eső.
Make love not Wor.

#28750 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:27

Ezért nem lehetne a Gyulával tesztelni a hangzást se.
Jönne, hogy megzavarták a hallását, azért nem tudta mikor szól digitális felvétel és mikor analóg.

A profik hologrammal zavarják meg az auralátót :D :D :D
Mintha annyira zavarni kéne a nagy semmi látásában.

#28751 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 19. 16:27

Mintha annyira zavarni kéne a nagy semmi látásában.

Mi mondjuk jobban tudjuk, szerintem bármelyikőnk megmondja innen a fotelből, hogy Gyula agyával nagy a baj. És mivel ezt sokan mondjuk, igazunk van :-)
Make love not Wor.

#28752 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:51

Hát baszod, ha tartaná magát a saját elvéhez, akkor többség eldöntené, hogy baja van-e.
Szerintem valós poszt-apokaliptikus helyzetben a többség hamar fellógatná egy lámpavasra.

És még ebben sem következetes: jön a többségi marhaságával, aztán amikor a többség azt mondja, hogy neki az nem kell, akkor elküldene mindenkit a bányába, hogy olyan rend legyen, amit csak ő akar egyedül.

#28753 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 15:02

Jahh, © Dextrose. Hipotézisként elfogadom a lehetségességét annak is, hogy mikor most este hazamegyek a 4. emeleti panelba, akkor egy víziló fog feküdni az ágyban és már kiitta minden söröm a hűtőbl. Elvileg akár lehetséges is, de valljuk be, viszonylag kicsi rá az esély. Majd a meglepődök, akkor megírom.

http://www.mediatudo.../reklamfilm.php

#28754 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 06. 19. 15:09

Bullshit. Ha valami bit/sec, akkor tudni lehet, hogy bináris. Pontosan utal az adatmennyiségre. Aztán hogy ebben mi van, az lényegtelen. Esetleg néha pontatlanság lehet, mert sokszor a bruttó sávszélességet adják meg, de nem jelzik, hogy a nettó hasznos adatátvitel nem lesz ennyi (mert metainformációk is lesznek a hasznos adatok között). Persze ezt senki nem is veszi komolyan, csak te rugózol rajta, hogy lehessen valamin okoskodni.

Nagyon nem mindegy, h ez a szorzat mikből tevődik össze. Példul, igen érdekes eredményt adna ha ebből a mintavételi frekvencia mondjuk, 100 Hz lenne.

#28755 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 15:32

Mi mondjuk jobban tudjuk, szerintem bármelyikőnk megmondja innen a fotelből, hogy Gyula agyával nagy a baj. És mivel ezt sokan mondjuk, igazunk van :-)

https://www.youtube....h?v=S1Gc7n-JTCY

#28756 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 17:27

Ezt már láttam, nekem nincs sok bajom a világgal. Most megyek őszibarackos teát inni, mert VKPval ott futok össze pár DVI kábel miatt. Neked meg ez való. Rövid, egyszerű, lénygretörő:

https://www.youtube....h?v=W-TFRodqAMk
Make love not Wor.

#28757 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 17:22

Nagyon nem mindegy, h ez a szorzat mikből tevődik össze. Példul, igen érdekes eredményt adna ha ebből a mintavételi frekvencia mondjuk, 100 Hz lenne.

Miért lenne 100Hz? Minek használnák direkt olyat, ami nem jó?
Ez olyan, mintha megmagyaráznám, hogy a bicikli az rossz, mert direkt nekimegyek vele a falnak és beverem a fejemet.

44,1 kHz vagy 48 KHz mintevétel a legelterjedtebb, értelemszerűen ezek közül valamelyik.

Gyula, te olyan vagy, mint a béna énekesek, a bikicsunáj boy, meg ezek.
Csak neked nem az a fixa ideád, hogy énekelni tudsz jól, hanem hogy értesz mindenhez :D

#28758 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 19. 16:40

Miért lenne 100Hz? Minek használnák direkt olyat, ami nem jó?
Ez olyan, mintha megmagyaráznám, hogy a bicikli az rossz, mert direkt nekimegyek vele a falnak és beverem a fejemet.

Én arra hívtam fel a figyelmet, h egy sima adatmennyiség/idő sávszélesség nem egzakt meghatározás.
Édesapámmal már az első telefontechnikai megvalósítások idején beszélgettem a vivőfrekvenciás és digitalizálós átviteltechnikáról. Ez pedig a hetvenes évek közepén, második felében volt.

Szerkesztette: Gyula2222 2014. 06. 19. 17:41 -kor

#28759 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 18:39

Én arra hívtam fel a figyelmet, h egy sima adatmennyiség/idő sávszélesség nem egzakt meghatározás.
Édesapámmal már az első telefontechnikai megvalósítások idején beszélgettem a vivőfrekvenciás és digitalizálós átviteltechnikáról. Ez pedig a hetvenes évek közepén, második felében volt.

Mi viszont tervezünk és használunk 40 évvel újabb cuccot. Amiben a telefon már akkor más volt. Elvégre nem hifi.
Make love not Wor.

#28760 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 18:39

Idézet

Tegnap folttisztítókról beszélgettünk a haverommal, Art Mooney-val

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1436
  • 1437
  • 1438
  • 1439
  • 1440
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.