Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 15:36
Én csak magamról tudok írni. Nálam vizuális élmény ritkán jelenik meg.
Nálam kézérzékelésként jelennek meg különféle érzések és emellett gondolatok is meg szoktak jelenni (részben a kézérzetek értelmezéseként).
Hogy mit érzékelek az nagyban függ attól, h mit (és miként) akarok érzékelni (minek a megérzésére hangolom magamat).
A pontossága nagyban függ a körülményektől és attól, h épp milyen állapotban vagyok.
Jajj, persze, aztán ha nem jön be, akkor épp nem vagy olyan állapotban.
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 19. 15:36
Ezek úgymond, kvantumtéri, kvantum szintű érzékelések. Itt is igaz az, h az érthetőség függ a jel-zaj viszonytól.
Az ugye, h nem működik (beégetős) mutatványok szervezői gondoskodnak arról, h erősen zajos (nevezzük most elektroszmognak) és frusztráló legyen a környezet. A profibbak esetleg még csali (hulláminterferencia (hologram)) képeket is generálnak.
Olvasd el a linket.
Még a helyet is a srác válaszotta, meg az ő segítői pakoltak is.
Elektroszmog? A fizetős auralátó az meg kint van a puszta közepén, vagy mi? Az is benn ül a város közepén.
Hologram? Ja hologrammal zavarták meg az auralátót, jó a fantáziád
A Gyurcsók költözött ki egy időben a pusztába.
Volt is vele valami kíváncsi kamerás riport, ahol a riporter megpróbálta neki beadni, hogy ő látja az áramot a vezetékben. A Gyurcsók nem hitte el, hogy ez nem lehetséges, mire a faszi: ha magának olyan képessége van, hogy tud telefonon át gyógyítani, akkor nekem miért ne lehetne olyan képességem, hogy látom az áramot.
Még próbálta tudományosan feszegetni, hogy de mi az, amit lát, az elektronokat, mert az képtelenség, nincs olyan ember, aki látja az áramot.