HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1524
  • 1525
  • 1526
  • 1527
  • 1528
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#30501 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 07. 14. 07:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 13. 19:54

Én nem értek hozzá...

Ez az, amit Gyula sose fog mondani... Kép
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#30502 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 07:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2014. 07. 14. 08:14

És így utólag, a retró Tualatinom fényében (ami viszont máig megvan, ráadásul jól is működik), nagyon könnyen el tudom képzelni amit olvastam már többször, hogy egy Tualatin simán lealázott egy korai P4-et. Aligha lehetett nagy mutatvány... Aztán később a Prescott persze már sokkal jobban használható volt -- csak épp annyi a baj, hogy fűtőtestnek is, jah! Örülök, hogy idén év elején elbúcsúztam tőle -- nem sírom vissza, kicsit sem... Kép

A korai P4-ek egyetlen komoly előnyét az átlag vásárló kihagyta az ára miatt. Gondolom neked sem 800 MHz-es RamBus volt benne, csak valami 133-as olcsóféle.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#30503 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 14. 03:03

Abban hazudtatok (a szakmátokon belül talán a legnagyobbat), h az adatmozgatást nem a fizikai topológia szerint szervezik.

Semmi ilyet nem állítottunk. Egyébként meg nem mindig a fizikai szerint végzik, de nem megyek bele a VLAN-okba, mert úgyse értenél belőle semmit. Meg fizikailag sínes topológiával is lehet logikai gyűrűzni. Ámbár fizikai szokott inkább lenni, mivel a csomópontok tudják csak irányítani a forgalmat, és nyilván azt, amit fizikailag hozzájuk eljut. Az internet összességében egy nagy, vegyes, kiterjesztett csillag, de inkább vegyes fa topológia.

Inkább arra gondolhatsz, hogy nem mindig feltétlenül azonos forgalmi csomópontokon mennek át a csomagok (dinamikus routolás, forgalmi viszonyoknak megfelelően a torlódások elkerülése), vagy arra, hogy egy amerikai szerveren történő kiszolgálás sem rosszabb semmivel, mint a te betervezett társasházi tákolmányod, mert az is elérhető bárhonnan, és forgalmi lassulás a majdnem fénysebességgel mozgó adatcsomagokat még pár ezredmásodperccel késlelteti csak.

Meg ott van a proxy is, az is szarik a területi alapodra. Megint nagyon okosat akartál mondani, csak megint beégsz vele. Szerintem hagyjad ezt a témát is, nagyon hülye vagy hozzá. Ajánlanék neked hálózatos könyveket, meg gyakorlati feladatokat hozzá (LAN beállítása, forgalomirányítás, szerver beállítása, Wiresharkkal elemzés), de úgyse csinálnád meg, mert buta vagy hozzá, és csak a szád jár.

Végére meg egy kis ezopuszi tanmese a jajj, lekapcsolják a szervert kezdetű paranoiádra: többször láttunk már olyan, hogy az FBI nagy keményen lecsap egy torrentoldalra, erre a gazdája 5 perc alatt a szerverimage mentéséből az utolsó tükröt rátükrözi egy másik szerverre, átírja a DNS bejegyzést, és ilyen majdnem automatikus trükkökkel 5 percen belül más címre irányítva vígan megy tovább a szekér. Esetleg mehet még automatikusabban is, hogy a szerver menet közben küldi az adatokat rendszeresen a tükörszerverre, és baj esetén csak a DNS beállítások kell változtatni. Igen, baromi tragédia, nagy, csúnya háttérhatalom. Aztán a te kis társasházi magyar fingod lófaszt sem érdekelne.

Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 14. 08:30 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#30504 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 07. 14. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 14. 05:40

Hazugság mást mondani, mint amit igaznak gondolunk.
Jópár olyan honlappal találkoztam amely régiós honlaptársat ajánlott és a letöltésekhez több szervert.

Nem az tmondtuk, hogy nincs. Lásd index és HWSW fórum. Annak felesleges. Pár példán meg is magyaráztam. Másrészt ha kinéznél a fejedből, akkor látnád, hogy az egyirányú dolgok, mint pld. telepítőkészletek, Linux verziók, ilyenolyan cuccoknak van tükre, ott nem fórumoznak, hogy változzon a tartalom ide-oda. Szervereket szépen szinkronban tartják, ha van rá igény.
Make love not Wor.

#30505 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 08:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 14. 03:25

Azt állítottátok, h nem foglalkoznak a két végpont közötti útvonal optimalizálással.
Hogy az adatmozgatás annyira occsó, h hülyeség a terület alapú adatkezelés.

De fogalalkoznak, csak nincs kötelező jelleggel betartva. Valami A és B pont közt van egy adott út, viszont B és A közt sokszor teljesen más. Mert így jó :-)

Másrészt az útvonal és az adatok tárolásának helye két teljesen más dolog.
Make love not Wor.

#30506 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 14. 09:25

Semmi ilyet nem állítottunk. Egyébként meg nem mindig a fizikai szerint végzik, de nem megyek bele a VLAN-okba, mert úgyse értenél belőle semmit. Meg fizikailag sínes topológiával is lehet logikai gyűrűzni. Ámbár fizikai szokott inkább lenni, mivel a csomópontok tudják csak irányítani a forgalmat, és nyilván azt, amit fizikailag hozzájuk eljut. Az internet összességében egy nagy, vegyes, kiterjesztett csillag, de inkább vegyes fa topológia.

Inkább arra gondolhatsz, hogy nem mindig feltétlenül azonos forgalmi csomópontokon mennek át a csomagok (dinamikus routolás, forgalmi viszonyoknak megfelelően a torlódások elkerülése), vagy arra, hogy egy amerikai szerveren történő kiszolgálás sem rosszabb semmivel, mint a te betervezett társasházi tákolmányod, mert az is elérhető bárhonnan, és forgalmi lassulás a majdnem fénysebességgel mozgó adatcsomagokat még pár ezredmásodperccel késlelteti csak.

Meg ott van a proxy is, az is szarik a területi alapodra. Megint nagyon okosat akartál mondani, csak megint beégsz vele. Szerintem hagyjad ezt a témát is, nagyon hülye vagy hozzá. Ajánlanék neked hálózatos könyveket, meg gyakorlati feladatokat hozzá (LAN beállítása, forgalomirányítás, szerver beállítása, Wiresharkkal elemzés), de úgyse csinálnád meg, mert buta vagy hozzá, és csak a szád jár.

Végére meg egy kis ezopuszi tanmese a jajj, lekapcsolják a szervert kezdetű paranoiádra: többször láttunk már olyan, hogy az FBI nagy keményen lecsap egy torrentoldalra, erre a gazdája 5 perc alatt a szerverimage mentéséből az utolsó tükröt rátükrözi egy másik szerverre, átírja a DNS bejegyzést, és ilyen majdnem automatikus trükkökkel 5 percen belül más címre irányítva vígan megy tovább a szekér. Esetleg mehet még automatikusabban is, hogy a szerver menet közben küldi az adatokat rendszeresen a tükörszerverre, és baj esetén csak a DNS beállítások kell változtatni. Igen, baromi tragédia, nagy, csúnya háttérhatalom. Aztán a te kis társasházi magyar fingod lófaszt sem érdekelne.
Meg olyat sem láttunk, hogy egy magyar webszerver, játékszerver Németországban, Hollandiában és ilyen helyeken van, csak tömegesen fordul elő, mert ott készen kapni, vagy olcsóbban, vagy ingyen.

Meg az is ritka, hogy magyar ember gmailt használ, ami meg tipikusan amerikai szervereken van, magyar szerver nincs is hozzá. Csak a magyar netezők 90%-a használja. Igen, valóban hazugok vagyunk, fel is képeljük magunkat, mert a szocioökoönkormányzatifenntarthatóságilokálishülyefejed, az. Inkább maradj csöndben, és bagózz egyet a kutya orra alá, Gyuszika.

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 14. 09:35

De fogalalkoznak, csak nincs kötelező jelleggel betartva. Valami A és B pont közt van egy adott út, viszont B és A közt sokszor teljesen más. Mert így jó :-)

Másrészt az útvonal és az adatok tárolásának helye két teljesen más dolog.
Kár neki, ilyen korrekten elmagyarázni, úgyse fogja megérteni, sőt nem is akarja. Csak a lokális mantráját tudja nyomni, mert számára most ez a menő buzzword.

Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 14. 08:53 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#30507 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2014. 07. 14. 09:51

A korai P4-ek egyetlen komoly előnyét az átlag vásárló kihagyta az ára miatt. Gondolom neked sem 800 MHz-es RamBus volt benne, csak valami 133-as olcsóféle.

Nem, valóban nem. Villám Mátyás már 478-as zoknit hordott... Kép

Bár szerintem, nem volt sokkal gyorsabb, mint a mostani Tualatinom. Összehasonlítani sajnos már nem tudom, mert már eladtam rég -- nem sajnos... Kép

Szerkesztette: Macikák 2014. 07. 14. 09:02 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#30508 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 07. 14. 05:21

És így is van. Millió olyan dolog van, amit 1000-10000ek töltenek le Európából és mégsincs Európai tükre, mert az adattárolás + tükrözés és az üzemeltetés olyan költségekkel jár, hogy ennyi emberre nem éri meg.

Van aminél meg igen. Mert ugye méretezés és koncepció kérdése. Házifórumánál mondtuk, hogy abban az esetben faszság és nem is működne. Aztán kötötte az ebet a karóhoz. Inenntől beszélhet bármitmiközben mi több millió júzert kiszolgálunk.
Make love not Wor.

#30509 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 14. 05:40

Hazugság mást mondani, mint amit igaznak gondolunk.
Jópár olyan honlappal találkoztam amely régiós honlaptársat ajánlott és a letöltésekhez több szervert.

Nem. Az is hazugság, ha csak pofázunk ilyen igaznak vélekedés alapján, de nem nézünk utána, hogy valóban úgy van-e, és nem csak a mi vélekedésünk. Már írtam 1000x, hogy a vélekedéseidre mindenki szarik, vélekedése, véleménye mindenkinek van.

Igen, vannak ilyen régiós-tükrös letöltési helyek, de pl. a weblap, ami kilistázza őket, lehet megint csak Amerikában is. Másrészt a weboldalak kisebb részén van csak ilyen (általában komolyabb, vagy elterjedtebb szoftvereknél). Harmadrészt én már többször jártam úgy, hogy ilyen oldalakon listázva volt román vagy német letöltőszerver, francia, USA keleti part, USA nyugati part, Ausztrália. Hiába volt a román vagy a német szerver sokkal közelebb, a legjobb és legegyenletesebb átviteli sebességet az USA nyugati part tolta felém, pedig több ezer km-re van ide, távolságban durván többszöröse, mint a közeliek. Azért, mert annak volt a legjobb sávszélessége (arrafelé van rá pénz), meg a nyugati parton kevesebb ember lakik, mint a keletin, így nagyobb szerverkapacitása volt annak a letöltőhelynek. Persze, tudom, én vagyok a szar, szemét, hazug, globalista, hatalmilag elvakított, félreprogramozott ember, mert nem voltam lokálökoönkormányzatipatrióta-gyulingóka komform, nem vártam meg, míg a rumanisku meg a Fritz von Hitler szerver kierőlködi a szarját, hanem fele-negyed annyi idő alatt leért Amerikából. Most megyek, beállok a sarokba, de előbb durván felpofozom magam, legközelebb 2x is meggondolom, merjek-e gyulizmusidegent cselekedni.

Pl. linuxos topikokban is olvasni, hogy sok ember a magyar helyett a német Debian-tükröket használta egész sokáig, mert azokon nem voltak kimaradások, meg sokszor gyorsabb volt. Gecik ezek, én mondom nektek, a háttérhatalom játszik velünk. Segítség!

Szerk.: vagy pl. én időszerverben sem az európai ntp-t (Network Time Protocol) használom, meg nem a time.microsoft.com-ot (bár az is amerikai, és a PC-k 99%-a onnan frissít), hanem az amerikai time.nist.gov egyik nyugati parti szerverét, mert az amerikai NIST (National Institute of Standards and Technology) atomórája pontosabb, vagy csak a szervereiket jobban szinkronizálják, de 1-2 másodperccel pontosabb. Nem számít, hogy messze van, mert csak ritkán frissül, 1 pingnyi adat, és az NTP protokoll figyelembe veszi a késleltetési időket is, belekalkulálja a kapott időbe.

Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 14. 10:29 -kor

#30510 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 14. 11:20

Igen, vannak ilyen régiós-tükrös letöltési helyek, de pl. a weblap, ami kilistázza őket, lehet megint csak Amerikában is. Másrészt a weboldalak kisebb részén van csak ilyen (általában komolyabb, vagy elterjedtebb szoftvereknél). Harmadrészt én már többször jártam úgy, hogy ilyen oldalakon listázva volt román vagy német letöltőszerver,

Szerk.: vagy pl. én időszerverben sem az európai ntp-t (Network Time Protocol) használom, meg nem a time.microsoft.com-ot (bár az is

Azt is nézzük meg, hogy egyiken ott lesz a frissebb cucc, másikon meg lehet csak egy hét múlva. Érdekel valakit? Nem. Fórumnál viccesebb lenne, ki kellene választani kinek a gépén akarsz válaszolni, oszt Sanyika, Pistika, Erzsi mama, csókolom. És a válasz lehet ott lesz, csak majd a többire 1 hét múlva frissül körbe :-D

Amúgy persze, léteznek nagy közös adatbázisok, nem ez volt a kérdés, csak egy darabig nagyon nem érdemes szopni vele. Lásd amit Indexnél mondtam, minek kellene az egész fórumot kitükrözni folyamatosan valós időben Amerikába, mert néhányan onnan is nyomkodják?
Make love not Wor.

#30511 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 10:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 14. 11:20

Szerk.: vagy pl. én időszerverben sem az európai ntp-t (Network Time Protocol) használom, meg nem a time.microsoft.com-ot (bár az is amerikai, és a PC-k 99%-a onnan frissít), hanem az amerikai time.nist.gov egyik nyugati parti szerverét, mert

148.6.0.1 nem volt jó? Amúgy hülye kérdés, honnan tudod melyik a pontos, vagy pontosabb?
Make love not Wor.

#30512 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 11:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 14. 11:41

148.6.0.1 nem volt jó? Amúgy hülye kérdés, honnan tudod melyik a pontos, vagy pontosabb?

A 148.6.0.1-et nem tudom, én nevet állítok be erről a listáról, nem IP-t. A pontosságot meg úgy ellenőrzöm, hogy timeanddate.com és hasonló globális oldalakon megnézem több helyen. Bizony az ntp poolos és microsoftos időszerverek néha átlag 1-2 mp-et késnek ezekhez képest, bár most pár napja néztem, és akkor az összes mp-re szinkronba járt, lehet már feltűnt másnak is, és megcsinálták. Egyébként meg az NTP egyébként sem annyira pontos protokoll sajnos (elég régi), max. 10-ed másodpercre pontos, mikor az atomóra meg milliomod mp-re, vagy még annál is pontosabb.

#30513 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 14. 08:25

Semmi ilyet nem állítottunk. .....

Ebben a böffenetedben sem mondtál újat számomra (volt amelyikben igen).
És továbbra is igaz, h állítólag (Jahnoo igen színes előadásában) a részhálózatok (lanok) telepítése, üzemeltetése drága, nyűgös tevékenység. A szolgáltatók ajánlataiban mégsem hemzsegnek a jobbnál jobb ajánlatok ezek (házak, utcák) megtáplálására.
Ez eddig tisztán műszaki, gazdaságossági kérdés (ami további kérdéseket vet fel).
Ezzel párhuzamos kérdés a jelenlegi fogyasztói szokások kérdése (és mindaz ami ehhez kapcsolódik).

#30514 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 14. 14:36

És továbbra is igaz, h állítólag (Jahnoo igen színes előadásában) a részhálózatok (lanok) telepítése, üzemeltetése drága, nyűgös tevékenység. A szolgáltatók ajánlataiban mégsem hemzsegnek a jobbnál jobb ajánlatok ezek (házak, utcák) megtáplálására.
Ez eddig tisztán műszaki, gazdaságossági kérdés (ami további kérdéseket vet fel).
Ezzel párhuzamos kérdés a jelenlegi fogyasztói szokások kérdése (és mindaz ami ehhez kapcsolódik).

Menjünk már sorba. UTPvel végigverni a házat picsa occsó. Oda széles gerincet vinni, azt üzemeltetni kicsiben már drága. Régebben kerületi szinten csináltuk pár helyen Pesten, az is kicsinek bizonyult fenntartás szempontjából.

Adott fix kérdésed a házi fórum volt, az baromság, ezen felül ha mondasz még példát, akkor kielemezzük. Én leírtam a házi netet is, hogy alagsorba veszünk valami üveget, egyénileg üzemeltetjük, veszünk DSLAMot, vagy valami fejállomást, aztán meg lehet nézni az egy főre jutó bekerülési költséget is, amit valakinek ki kell fizetni, majd időnként tákolni azt a nagy hangos villogó baszt, vagy kis lapos izét. Pár lakótelep futott ilyennel, egyik szolgáltató sem akart betelepülni, aki kicsiben ment, az nyilván megtérülést szeretett volna, így házzal pár év kizárólagosságot kötött. Júzer meg anyázott, mert jajj drágább és lassúbb...
Make love not Wor.

#30515 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 13:44

...
...

Mivel drága és nyűgös a telepítés, miért is hemzsegne bárki?

#30516 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 07. 14. 14:44

Mivel drága és nyűgös a telepítés, miért is hemzsegne bárki?

Mondtam Neki, hogy kérjen ajánlatot, addig nem jutott el. Igaz én sem venném komolyan. Aztán meg jönne, hogy a hatalom meg a tudjukkik direkt magasan tartják az árát, és blábláblá. 100 meság port egy adatközpontban 10-30ezer. Pár utcával odébb vagy ennyi, vagy nem. Város szélén már 100ezres nagyságrendek. Ha ki lehet építeni.
Make love not Wor.

#30517 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 13:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2014. 07. 14. 07:19

Ez az, amit Gyula sose fog mondani... Kép

A hozzáértésnek is vannak szintjei.
Az elv (filozófiai megfontolások) ismerete. A blokkok (folyamatábra) szintű ismeret. Különféle technológiai ismeretek. És végül a konkrét, adott szakterületi (a konkrét feladetok elvégzéséhez szükséges) ismeretek.
Én már kinőttem abból a HITBŐL, h EGÉSZÉBEN azért ilyen és azért így működik, mert számunkra így a legjobb.

Szerkesztette: Gyula2222 2014. 07. 14. 13:51 -kor

#30518 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 13:50

Fogalmad sincs miről beszélsz. (építettem már hálózatot)(Janó meg százszor annyit mint én)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#30519 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 13:53

gyula mindenhez ért, amit nem csinál. és mivel semmit sem csinál, mindenhez ért :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#30520 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 14. 14:50

A hozzáértésnek is vannak szintjei.

Én már kinőttem abból a HITBŐL, h azért ilyen és azért így működik, mert számunkra így a legjobb.

Nem hinni kell, csak akkor modellezd le. Igaz amíg a hozzáértésed (ehhez is) a béka segge alatt van, valamint rögtön belelátsz valami emberiségkiírtós mókát, addig nehéz észérvekkel meggyőzni. Én mindegyik konstrukciót használom és üzemeltetem. Kisközösségi netet nem tudjuk ahhoz mérten olcsón adni, amit a többi szolgáltató tol. Ha megtehetném, akkor hosszabbítanák a szerződést. Így ha lejár, akkor tuti ki leszünk csapva és jön a Digi/UPC/miazmás. Usernek most nem jó, nekem tuti nem lesz jobb, akkor merre tovább?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1524
  • 1525
  • 1526
  • 1527
  • 1528
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.