HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1548
  • 1549
  • 1550
  • 1551
  • 1552
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#30981 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 07. 23. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 23. 16:14

Sok igazság van abban a filmsorozatban is.
Úgy tűnik, h a pusztítással kényszerítő, környezetből élés szellemiségének ideje lejáróban van.

miért, munkát fogsz végre vállalni, te vén geciputtony?
janem, tovább fogsz élni a kis álomvilágodban, ahol te vagy kulakapitány, a mindent tudó szellemi vátesz, korunk lángelméje, messzire mutató intellektuális fárosza.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#30982 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 17:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 23. 15:40

Jobban jársz, ha pikírtkedés helyett alaposan átgondolod.
Az újmaterialista FILOZÓFIA (ideológia) a mindenséget illetően annyira hamis axiómákkal bír, h már hivatalosan sem állítják az igazságukat. Azt a hitet tartják fenn, ami szerint értelmesség csak az anyagrészecskék nagyfokú szervezettségében létezhet. Ennek viszont az az alapja, h az újmaterialista filozófia alapvetéseiből adódóan, másképpen nem lehetséges.
A másik nagy hitetés, h a mindenség pusztán okságlánc szerint működik (célirányosságok tagadás).
Emellett még van az amiből Ti is sok esetet tudtok, ez a tudományos köntösben elkövetett becsapásokból eredő botrányok. Itt azt nem látjátok, h ezek nem csupán egyedi esetek, hanem, praxis szerűen becsapásra használják a tudományosság hitelességét.

Akkor jobb lenne, ha ahelyett, hogy pikírtkedés alaposan átgondolt.
A újmaterialista filozófia (ideológia), az univerzum annyira kapcsolatos téves axiómák, h nem hivatalosan azt állítják, hogy az igazság. Ő tartotta a hitet karbantartott szerint intelligencia, ami már csak a részecskék magas fokú szervezettség. Ez viszont az alapja a h újmaterialista filozófia alapvetéseiből Mert különben nem lehet.
Egy másik nagy csalás, csak akkor működik, ha minden (célzott tagadás) a okságlánc.
Ezen kívül is sok esetben, amikor tudod, botrányok eredő becsapásokból elkötelezett akadémiai ruháját. Itt nem látjuk, h nem csak egyedi esetekben, de a gyakorlatban hasznosítják deluxe határait a tudományos hitelesség.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#30983 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 17:55

kóbojember ma eszembe juttatta a szellemi mélynyomor eme kreatúráját, gondoltam beugrok trollkodni, hátha feltámad a régi tűz és szenvedély.
de már nem érzek semmit sem. elmúlt a régi tűz.

Szerkesztette: avmanster 2014. 07. 23. 17:55 -kor

Idézet

#30984 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2014. 07. 23. 17:55

kóbojember ma eszembe juttatta a szellemi mélynyomor eme kreatúráját, gondoltam beugrok trollkodni, hátha feltámad a régi tűz és szenvedély.

Igen elmúlt, mert már nem támogatják a benned működő szellemiséget az égiek.

#30985 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 23. 21:27

Igen elmúlt, mert már nem támogatják a benned működő szellemiséget az égiek.

vagy csak meguntam a rusnya pofádból folyamatosan ömlő fost olvasni. hiába ettél diétás coelhót (lásd fenti mondat) reggelire, csak szimplán szarszagú marad, amit írsz

Idézet

#30986 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2014. 07. 23. 18:55

Az kháobojember, te. Egyébként meg hazavergődtem. Amúgy ja, ajánlottam, hogy elfelezhettek Gyulával egy dekket, közös nyálcserét megvalósítva, de nem merted bevállalni, pedig még a te és az ő kutyája orra alá is oda tudnátok füstölni az önkormányzati-szövetkezeti-lófasz-kompatibilisen kommunális, indonéz jointtal, persze, csak miután bogdant körberöhögtük. Aztán nem is arról volt szó, hogy ilyen későn nekiállsz gyulázni, hanem hogy filmezel és sörözöl. Egyébként meg egyszer, ha felszabadul egy kis időm, csinálok gyulás szmájlit, támadt egy jó ötletem, összevágom meglévő smileykból (van hozzá napszemüveges, bajuszos, és rúzsos-csókos szmájli, csak össze kell vadászni és mixelni).

Amúgy meg lehet dobom is ezt a prériréme seriff típusú arculatot. Beindított egy szikrát az a szöveg, mikor az albérletes csávó felkent gondolatilag pappá. Lehet átvedlek valami Tibi atya-féle megmondóemberbe, úgyis hírhedten vallásos vagyok :Đ Viszont nem lenyúlni senkinek az ötletemet, mert ACME dinamittal a seggében végzi a Zúr által. Enyém, én találtam ki, levédetem Microsoft-módra. A tízparancsolat 11. paragrafusa is kimondja, hogy felebarátod fórumos arculatötletét ellopni általkodj, különben elkárhozol lófasz szintre, és le leszel küldve a picsába a bányába (Raynes próféta 1:11).

Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 23. 20:45 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#30987 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 23. 21:32

Amúgy meg lehet dobom is ezt a prériréme seriff típusi arculatot, mert beindított egy szikrát az a szöveg, mikor az albérletes csávó felkent gondolatilag pappá. Lehet átvedlek valami Tibi atya-féle megmondóemberbe :Đ Viszont nem lenyúlni senkinek az ötletemet, mert picsán lesz rúgva. Enyém, én találtam ki, levédetem Microsoft-módra.

az én voltam, te nyikhaj. aszontam jógyerek vagy, rád kell nézni, olyan vagy mint egy kispap. :D

Szerkesztette: avmanster 2014. 07. 23. 20:38 -kor

Idézet

#30988 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2014. 07. 23. 21:38

az én voltam, te nyikhaj.

Én máshogy emlékszem, de maradj meg hitedben, vagy olvass vissza a fórumban mindent. Nekem nagyobb jóságfokú munkamegélhetési-igazságtartalmi modellgondolkozásom van, buzzki.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#30989 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 20:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 23. 20:32

... levédetem Microsoft-módra. A tízparancsolat 11. paragrafusa is kimondja, hogy felebarátod fórumos arculatötletét ellopni általkodj, különben elkárhozol lófasz szintre, és le leszel küldve a picsába a bányába (Raynes próféta 1:11).

A bolsevik rendszerben az van, h a tudás össztársadalmi érték, közkincs. És ez egy jó idea.

#30990 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 21:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 23. 21:58

A bolsevik rendszerben az van, h a tudás össztársadalmi érték, közkincs. És ez egy jó idea.

És neked abból se jutott?
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#30991 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 21:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2014. 07. 23. 22:03

És neked abból se jutott?

az érték a segílyke formájában.

Idézet

#30992 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 23. 21:57

Én máshogy emlékszem, de maradj meg hitedben, vagy olvass vissza a fórumban mindent. Nekem nagyobb jóságfokú munkamegélhetési-igazságtartalmi modellgondolkozásom van, buzzki.

fallosz álljék abba a süket fejedbe :D

Idézet

#30993 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 21:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 23. 21:58

Közkincs a lófaszt. A tudás azé, aki megszerzi.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#30994 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 23. 20:58

Bizonyara ezert van tele okosabbnal okosabb, egyetemet vegzett, szegeny tarsadalmi hatterbol felemelkedett emberrel oroszorszag... :rolleyes:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#30995 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 23. 23:29

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2014. 07. 23. 22:00

Bizonyara ezert van tele okosabbnal okosabb, egyetemet vegzett, szegeny tarsadalmi hatterbol felemelkedett emberrel oroszorszag... :rolleyes:

Lehet pikírtkedni, de mi értelme van?
A bolsevik rendszerben képzett szakemberek (szinte kivétel nélkül) mind megállták a helyüket külföldön is.

#30996 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 07. 23. 23:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 24. 00:29

A bolsevik rendszerben képzett szakemberek (szinte kivétel nélkül) mind megállták a helyüket külföldön is.

A mostani rendszerben is. Én mondjuk köcsög vagyok, nem hódoltam be a külföldi rendszeruraknak, bár néha szopóra kimentem, mert csak. Mondjuk most Costa Ricában kellene kollégát helyettesíteni pár hétre, azt lehet bevállalom.
Make love not Wor.

#30997 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 24. 05:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 24. 00:29

Látjuk te is milyen jól megállod a helyed.

#30998 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 24. 07:39

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 07. 24. 06:31

Látjuk te is milyen jól megállod a helyed.

Képzett szakemberekről beszélt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#30999 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 24. 07:43

Gyermekeim Azúrban, megtörtént az átvedlés, kérem a cache-t frissíteni. 13 ezredik hsz, dicsértessék. Az avatar még nem a legjobb, de majd meglátjuk. Alaptéma:

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 24. 00:49

Én mondjuk köcsög vagyok, nem hódoltam be a külföldi rendszeruraknak, bár néha szopóra kimentem, mert csak. Mondjuk most Costa Ricában kellene kollégát helyettesíteni pár hétre, azt lehet bevállalom.

Igen, az vagy, mert járod itt sorban a jobbnál jobb helyeket nélkülem. Az ilyen el fog kárhozni a Pokol mikrójában.

Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 24. 07:48 -kor

#31000 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 24. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 23. 22:32

A tízparancsolat 11. paragrafusa is kimondja, hogy felebarátod fórumos arculatötletét ellopni általkodj, különben elkárhozol lófasz szintre, és le leszel küldve a picsába a bányába (Raynes próféta 1:11).

Kép

Majd ebben a bőrgatyóban megyek hozzád gyónni, jah! Ha majd visszafogytam bele... Kép

Címke nincsen benne, de tuti hogy igazi, mert az öngyújtó-tesztet kiállta és nem gyulladt meg... Kép

Szerkesztette: Macikák 2014. 07. 24. 09:44 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1548
  • 1549
  • 1550
  • 1551
  • 1552
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.