Idézet: avmanster - Dátum: 2014. 07. 23. 18:55
kóbojember ma eszembe juttatta a szellemi mélynyomor eme kreatúráját, gondoltam beugrok trollkodni, hátha feltámad a régi tűz és szenvedély.
de már nem érzek semmit sem. elmúlt a régi tűz.
Az kháobojember, te. Egyébként meg hazavergődtem. Amúgy ja, ajánlottam, hogy elfelezhettek Gyulával egy dekket, közös nyálcserét megvalósítva, de nem merted bevállalni, pedig még a te és az ő kutyája orra alá is oda tudnátok füstölni az önkormányzati-szövetkezeti-lófasz-kompatibilisen kommunális, indonéz jointtal, persze, csak miután bogdant körberöhögtük. Aztán nem is arról volt szó, hogy ilyen későn nekiállsz gyulázni, hanem hogy filmezel és sörözöl. Egyébként meg egyszer, ha felszabadul egy kis időm, csinálok gyulás szmájlit, támadt egy jó ötletem, összevágom meglévő smileykból (van hozzá napszemüveges, bajuszos, és rúzsos-csókos szmájli, csak össze kell vadászni és mixelni).
Amúgy meg lehet dobom is ezt a prériréme seriff típusú arculatot. Beindított egy szikrát az a szöveg, mikor az albérletes csávó felkent gondolatilag pappá. Lehet átvedlek valami Tibi atya-féle megmondóemberbe, úgyis hírhedten vallásos vagyok

Viszont nem lenyúlni senkinek az ötletemet, mert ACME dinamittal a seggében végzi a Zúr által. Enyém, én találtam ki, levédetem Microsoft-módra. A tízparancsolat 11. paragrafusa is kimondja, hogy felebarátod fórumos arculatötletét ellopni általkodj, különben elkárhozol lófasz szintre, és le leszel küldve a picsába a bányába (Raynes próféta 1:11).
Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 23. 20:45 -kor