Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 21. 15:41
Ez (megint csak) fájt.
A raid elsődlegesen egy adatkezelési módszer. És ennek vannak különféle megvalósítási formái.
A winyók célszámítógépek a rajtuk kialakított csatlakozási felülettel és a kialakításuk, programozottságuk szerinti adatkezelési, adattárolási (úgy is, mint szolgáltatási) képességekkel).
Egy winyót (winyókat) tartalmazó számítógépet tekinthetünk egy adat tárolásra is használható (programozással idomítható) berendezésnek. Vagy hasonlíthatjuk egy dokkolóba rakott winchesterhez is (értelmes környezet HDD(k) körül.
Szerintem érdemes lenne fejlesztened az analógiás gondolkozás és ezzel látásmódodat.
Hatalmas kreativitást ad ha látod, h mi minek feleltethető meg.
Inkább az fáj, hogy leírja normálisan, hogy nincs olyan hosszú SATA kábel (a SATA szabvány miatt), erre te megint jössz az analógiás bullshiteddel, mert attól lesz
Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 21. 23:00
nekem egy pencium 166mhz mmx-es csodával meg egy 4 megás s3 trioval kezdődött a pc-s életem 32 megán. ezt pár év múlva bővítettem 64-re. de a szakdogámat már egy 850hz-es keleronon írtam meg, meg egy voodoo 3 pci-al, asszem már 128 meg ram volt a gépben, meg egy 20 gigás seagate.
Tetszik ez a penciumozás és keleronozás. Nem is emlékszem, veled volt a vitám erről? Bár latinul az pentium lenne, ha keleronozunk (eredeti, klasszikus latin kiejtés), de ha átmegyünk penciumba, akor tszeleronozni kell mellé (Erasmus-féle, német latin kiejtés). Csak hogy tudj aludni

Mondjuk a 850Hz-es keleron az kemény lehetett, már az első XT-k is, 4,77MHzen kegyegtek. Olyan jól esik elírásba belekötni, az orromat is tisztíccsa
Szerkesztette: Raynes 2014. 08. 21. 23:04 -kor