HWSW Informatikai Kerekasztal: AeroCool Hűtők - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AeroCool Hűtők

#341 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 30. 08:32

Idézet: Jack@l - Dátum: 2004. jún. 28., hétfő - 16:21

Sziasztok!

van egy epox 8rda -s lapom, mennyi az esélye, hogya ht101 ne felfele, a táp ventijéhez, hanem 90 fokkal elforgatva a hátsó ventihez fújja a levegőt?

Van erre valami megoldás?

A HT-101 kialakításából adódóan nem forgatható. Nem négyzet, hanem téglalap alakú felülről, tehát a venti tartó sem szerelhető fel másik irányból. Alul meg fix összeállítású (be is b...na ha nem az lenne).

A DP-101-en (nem a kő nehéz 102-es) lehet állítani a fenti felszerelőt bármilyen irányba.

Nekem nem probléma, hogy a tápba fúj, mert az ki is viszi a meleget rögtön + előny, hogy a meleg levegő amúgy is inkább felfelé száll így a táp + a kémény ventim jól nyomja (na meg a másik kettő a hátlapon  :D:cool2:
My photos

#342 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 08:33

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. jún. 30., szerda - 2:07

Sajnos erről a címről lecsúsztam  :(  :D . Nem baj, 2 hónap múlva megint autókázok a kis HT-101-emmel  :)  Még nem tudom, hogy felszerelt állapotban-e.

Szerintem 2 hónap múlva is lesz még esélyed a CÍM elnyerésére! :D  ;)
My photos

#343 Felhasználó inaktív   Jack@l 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 02. 11:24

Akkor majd fabrikálok valami légterelőt, mert így az antec házban a hűtő fölött kevés a hely egy zalman féle cucchoz, csak reménykedtem hogy tudtok valami forradalmit mondani.

Amúgy nagyon jó kis hűtő, de ezt megoldhatták volna rajta...

#344 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 02. 12:20

Idézet: Jack@l - Dátum: 2004. júl. 2., péntek - 12:24

Akkor majd fabrikálok valami légterelőt, mert így az antec házban a hűtő fölött kevés a hely egy zalman féle cucchoz, csak reménykedtem hogy tudtok valami forradalmit mondani.

Amúgy nagyon jó kis hűtő, de ezt megoldhatták volna rajta...

Az antec táp nem viszi ki a meleget a házból?  :eek:
My photos

#345 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 02. 13:32

Erdeklodnek vkinek sikerult e VM-101-es vga ventit szereznie ill mik a tapasztalatok?R 9800 prora kene paszivan lehuti e? V Arcic cooling silent V2.0?

#346 Felhasználó inaktív   Jack@l 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 02. 14:57

De, csak pont ezért hangosabb! (és a többi ventit is jobban pörgeti ilyenkor a fan only csatija is)

#347 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 02:24

Olvastam ma egy tesztet a HT-101-ről a radikal***-on. Nagyon felhúzott. Először is mindenhol heatpipe csövet írtak, pedig tudtommal superconductornak hívják. A másik az, hogy miért egy alapfeszen futó 3200+ al tesztelik le :confused:  A dobozra is az van írva, hogy 3600+ és nagyobb. Szóval illett volna legalább 215*11-en járatni, asszem az a 3600+. Még jó hogy jól lehűti a 3200+t. De arra egy Falconrock 2 is képes, ha alapfeszen jár a proci.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#348 Felhasználó inaktív   Goodwill 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 09. 12:28

Hi!

Van 1 Asus A7N8X 2.0 alaplapom, AMD 2600+ Barton procival. Eddig Spire Whisperrock IV-el hűtöttem de iszonyatosan melegedett, volt hogy terhelésnél elérte a 80 fokot. Most vettem 1 Aerocool HT-101est, vhogy rászenvedtem a procira, de terhelésnél ezis eléri a 65 fokot, alapállapotban 47-50. Sztem ez nem normális egy ilyen brutál hűtőnél, mi lehet a  gond? Ezüst pasztát kentem a magra, bár amikor az előző spire-t leszereltem, szétkenődött 1 kevés a proci mag köré is, amit zsebkendővel próbáltam likvidálni, de csak a nagyja jött le (gondolom ez se tesz jót neki). ??? :(

előre is köszi a segítséget

#349 Felhasználó inaktív   tts 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 13:21

Idézet: Goodwill - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 13:28

Hi!

Van 1 Asus A7N8X 2.0 alaplapom, AMD 2600+ Barton procival. Eddig Spire Whisperrock IV-el hűtöttem de iszonyatosan melegedett, volt hogy terhelésnél elérte a 80 fokot. Most vettem 1 Aerocool HT-101est, vhogy rászenvedtem a procira, de terhelésnél ezis eléri a 65 fokot, alapállapotban 47-50. Sztem ez nem normális egy ilyen brutál hűtőnél, mi lehet a  gond? Ezüst pasztát kentem a magra, bár amikor az előző spire-t leszereltem, szétkenődött 1 kevés a proci mag köré is, amit zsebkendővel próbáltam likvidálni, de csak a nagyja jött le (gondolom ez se tesz jót neki). ??? :(

előre is köszi a segítséget

Én ugyan így jártam!
A hűtő maga szép munka, a rögzítése a beteg! Nem szorít le rendesen, a paszta meg szerintem szemétbe. Ha leveszed a HT-101-et, milyen az alja? Az enyémen foltokban hol pasztás volt, hol nem, nem szoritja ki rendesen maga alól, nem illeszekedik elég szorosan a borda a procira.

#350 Felhasználó inaktív   Goodwill 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 17:42

Idézet: tts - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 12:21

Én ugyan így jártam!
A hűtő maga szép munka, a rögzítése a beteg! Nem szorít le rendesen, a paszta meg szerintem szemétbe. Ha leveszed a HT-101-et, milyen az alja? Az enyémen foltokban hol pasztás volt, hol nem, nem szoritja ki rendesen maga alól, nem illeszekedik elég szorosan a borda a procira.

hát ez elég szorosan ott van, de majd megnézem az alját....hja és amit nem mondtam a táp közvetlen a hűtő felett van kb. 2-3 centire, ez se biztos hogy nyerő. Egyébként van fehér pasztám is az jobb mint az ezüst? Vagy van vmi különbség 1általán köztük?

#351 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 07:28

Idézet: Goodwill - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 18:42

hát ez elég szorosan ott van, de majd megnézem az alját....hja és amit nem mondtam a táp közvetlen a hűtő felett van kb. 2-3 centire, ez se biztos hogy nyerő. Egyébként van fehér pasztám is az jobb mint az ezüst? Vagy van vmi különbség 1általán köztük?

Ezek a hőmérsékletek gondolom a belső diódából lettek kiolvasva (ha külső lenne, akkor a 80-nál a proci már csontra fagyott volna). Ha a 65C-t nézed a HT esetében, akkor ha megnézed a külső dióda értékeit az 10-15C-al alacsonyabb értéket mutat, amit ha a többi emberkéhez viszonyítva teljesen normális hőmérséklet.
Én próbáltam a hűtőt fehér pasztával is, most a hozzáadott ezüstös van. A különbség észrevehetetlen legalábbis én nem vettem észre kb 1C az ezüst javára.

Ha a tápod dual fan-os (kiviszi a ház melegét), akkor nem gond, hogy közel van a hűtőhöz, ha ez nem így van és a HT nem a hátlap felé fúj, akkor már kellemetlenebb a helyzet.

Ha továbbra is elégedetlen vagy, akkor ajánlott lehet egy alapos polír. Először egy kb 600-as majd 2000-es papírral... ;)
My photos

#352 Felhasználó inaktív   Goodwill 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 13. 09:01

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 6:28

Ezek a hőmérsékletek gondolom a belső diódából lettek kiolvasva (ha külső lenne, akkor a 80-nál a proci már csontra fagyott volna). Ha a 65C-t nézed a HT esetében, akkor ha megnézed a külső dióda értékeit az 10-15C-al alacsonyabb értéket mutat, amit ha a többi emberkéhez viszonyítva teljesen normális hőmérséklet.
Én próbáltam a hűtőt fehér pasztával is, most a hozzáadott ezüstös van. A különbség észrevehetetlen legalábbis én nem vettem észre kb 1C az ezüst javára.

Ha a tápod dual fan-os (kiviszi a ház melegét), akkor nem gond, hogy közel van a hűtőhöz, ha ez nem így van és a HT nem a hátlap felé fúj, akkor már kellemetlenebb a helyzet.

Ha továbbra is elégedetlen vagy, akkor ajánlott lehet egy alapos polír. Először egy kb 600-as majd 2000-es papírral... ;)

igen a belsőből vannak az értékek...egyébként most már minden ok, leszedtem a hűtőt, aztán visszaraktam és láss csodát azóta 5-6 fokkal kevesebbet mutat, úgy láccik télleg nem illeszkedett jól az izé az izéhez  :Đ

#353 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 19. 23:59

Baj van emberek, közeleg a sulikezdés, ami nálam egyet jelent azzal, hogy a gép is költözik velem. A kérdés még mindig adott:
Van valakinek 5lete, hogy hogyan lehetne úgy rögzíteni a HT-101-et, hogy kibírjon egy hosszabb autóutat? Legutóbb olyan jól sikerült felrakni, nincs szívem leszedni. Bár tartok tőle megint az lesz :( .
- Where are we going?
- Let's go find out.

#354 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 20. 00:02

Fektesd el a hazat, ugy nem fog leszakadni. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#355 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 20. 00:26

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. aug. 20., péntek - 1:02

Fektesd el a hazat, ugy nem fog leszakadni. :)

Hát ez nekem hogy nem jutott eszembe! Pedig tök egyértelmű.
Komolyra fordítva: ha le is veszem a ventitartó keretet, még akkor is nehéz a cucc. Meg aztán van egy olyan fránya dolog, amit fizikának hívnak. Okos emberek megfigyelték, hogy egy autó szokott ám fékezni, gyorsulni, kátyún átmenni, vannak jó kis vasúti átjárók is, stb..  Ezt kellene kibírnia szerencsétlennek.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#356 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 20. 10:04

Hat, ha nekem a Zalmant kibirta a lapom, akkor a joval konnyebb HT101-et miert ne birna? :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#357 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 20. 20:00

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. aug. 20., péntek - 11:04

Hat, ha nekem a Zalmant kibirta a lapom, akkor a joval konnyebb HT101-et miert ne birna? :)

A zalman ilyen szempontból jobb. Ez úgy néz ki mint egy torony. Nem akarok hülyeséget mondani, de mivel ez magas, nagyobb erők, erőkar hat rá.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#358 Felhasználó inaktív   Alvin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 20. 20:10

én most vettem egy ilyet:
http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.p...?termek=2008548

sajna csak itten tok ilyet venni, vagy mégse??!!

Nah jól müxik ht101-em van nekem is, szal meg vagyok elégedve aerocoolal, nagyon jó "kis" cég ez..

Ventije halk és sok levegőt szállít és még ebbe az árba fér egy kis optikai tunning is
Védd a fákat, egyél hódot!

#359 Felhasználó inaktív   Lazarevics 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 20. 20:43

Anno nekem a régi szép időben a régi gépem utazott Debrecenből Győrbe, 1 év után vissza. Oda is, vissza is kiesett a proci a foglalatból :D Szerencsére túlélte. De a mostani gépem nem merném kitenni egy ilyen utazásnak, csak szétszedve. De ez énvagyok :)

(Cel 300A, Slotos procko)

#360 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 20. 22:55

Idézet: Lazarevics - Dátum: 2004. aug. 20., péntek - 21:43

Anno nekem a régi szép időben a régi gépem utazott Debrecenből Győrbe, 1 év után vissza. Oda is, vissza is kiesett a proci a foglalatból :D Szerencsére túlélte. De a mostani gépem nem merném kitenni egy ilyen utazásnak, csak szétszedve. De ez énvagyok :)

(Cel 300A, Slotos procko)

Ha nekem is kiesne a proci, akkor már nagyon nagy gáz lenne. :) Ehhez  az egész cuccnak le kellene törnie. Úgy látom szétszedés lesz ebből.
- Where are we going?
- Let's go find out.

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »