Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 8:15
Másik kérdésem, hogy a hűtő milyen irányban van felszerelve a ház hátulja, vagy a táp felé fújja a meleg levehőt a HT?
Szerintem az oldal venti nem biztos, hogy jó ötlet. Lehet, hogy elszívja a ht elől a friss levegőt. Amikor én átálltam a ht-re sok ventielhelyezés után arra jutottam, hogy jobb ha oldalra semilyen irányba nem rakok ventit viszont a ház hátulján 2 viszi kifelé a meleget + a táp + van egy kémény ventim, ami szintén kifelé viszi a felszálló meleget. Elől mindössze 1 venti fúj be nekem. Szóval saját kísérletezgetésem nyomán (szinten minden kombinációt és fújási/sziívási irányt kipróbáltam) nálam így a legjobb a rendszerem a ht-vel.
Részemről 2600rpm még sok is ezért lejjebb van véve úgy 9V-ot kap.
értem
az odáig rendbe van, viszont ugye prescott a prockóm. A táp meg dualfan, szal még szívja is a levegőt el a lamellákról. Mert a ht ventije pont a táp felé fújja, és azt a levegőt ugye elvileg a táp viszi ki, de ezáltal a tápom is melegszik. Nomeg a NB-t se tom lehűteni, mert kurva közel van. Már nagyon nemtom hogy mit tegyek.
Jateknál meg folyamatosan becsippan. Mondjuk még nincs rendesen kialakítva a szélcsatorna a házban, meg némelyik szobában van vagy 28 fok.... szal nemtom.
húúdehosszúrasikeredett
köfike

Súgó
A téma zárva.